עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן, לאחר התקנה של מחשב חדש אצל אח שלי, שמתי לב שהופיע אייקון ב-Task Bar של- Safely Remove Hardware אשר כולל את שני הכוננים הקשיחים (כונן אחד למעשה שמחולק ל-2 Partitions). ההנחה שלי היא שהמחשב מזהה את הכוננים הקשיחים כהתקנים חיצוניים. האם אני צודק? מישהו יודע איך אפשר להסיר את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. צירפתי תמונת מסך מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by M7a,

נכנסתי לבעיה רצינית... לכל מי שראה את ההודעות האחרונות שלי... התקנתי ויסטה בטא וזה הפך לי תכונן ל - NTFS ואני טיפש שלא התקנתי בנוסף לאקס פי.. אלה במקום! יש לי קצת בעיות עם האנגלית של הויסטה (למשל אי אפשר לצרוב קבצים בעברית). אני חייב חייב להתקין אקס פי! בגלל שהכונן שלי הוא NTFS הדוס שבתקליטון אתחול 98 לא מזהה אותו.. ואז שאני מתקין XP (אחרי פירמוט) הוא לא נותן לי בגלל שהוא לא מזהה בוט בכונן האקטיבי שלי. אני חייב חייב לשנות את הכונן שלי לFAT32 ... אחרי זה אני כבר יסתדר. הפתרונות שיש לי ראש הם: 1. להכנס דרך תקליטון אתחול לFDISK למחוק את הכונן וליצור אותו מחדש... אבל זה בעייתי כי אני חייב למחוק גם את שאר המחיצות באותו דיסק קשיח. ואז אני מאבד את כל השירים שיש לי בכונן D (וזה ה…

4. שלום לכולם, הבעיה היא שאני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט. עם 2 מחשבי windows xp אין לי בעיה (רק מסמנים וי במקום הנכון) אבל מחשב אחד הוא XP (זה שמתחבר לאינטרנט) והמחשב השני הוא win98 . לא ניסיתי לעשות זאת אף פעם. מישהו יודע אם ניתן ? איך עושים זאת ? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. איך אני מוציא את האפשרות הזאת, אם יש לי שיר למשל עם שם ארוך אז הוינדוס מקצר אותו, וכשאני לוחץ אליו השם חוזר... איך ארני מוציא ת'אפשרות הזאת? שמעתי שצריך לעשות משהו ב"מאפיני תיקיות", (בוינדוס 98 אני זוכר... עכשיו יש לי XP PRO...) בבקשה תעזרו לי...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. האם למישהו מכם יש ניסיון בעריכת מסמכים בוורד בקינה מידה גדול יחסית? אני משתמש במחשב נייד וקשה לי מאוד להתקדם בפרויקטים שלי כיוון שכל שינוי שאני עושה בטקסט (מוסיף שורה/מוחק שורה) משפיעה על כל שאר המסמך שבתוכו יש גם תמונות ו"תיבות טקסט" כאשר התיבות טקסט משנות את המיקום שלהם לחלוטין כל פעם שמזיזים טיפה. בקיצור, יש עוד דרך חוץ מלפצל את המסמך לכמה קבצים? ואם כבר פיצלתי, אז יש דרך חוץ מ-copy paste?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. Started by eladbu,

שלום לכולם לאח שלי יש בעיה ב XP המחשב עובד בשנה האחרונה טוב מאוד אתמול התחיל לעשות בלו סקרין על IRQL NOR LESS OR EQAL הוא שלח לי את ה DUMP FILE והתקנתי את הפאק טול של ויינדואס XP על הויסטה שלי ולא כל כך הבנתי מה היא הבעיה מהקובץ הוא מצורף [attachment deleted by admin]

8. Started by michael1232,

בוקר טוב. אני משתמש בתוכנה IDM עם המתזמן להורדה מרובה וכיבוי אוטומטי של המחשב לאחר שהורדות מסתימות. ב-xp היה מוריד בלי בעיות ומבצע כיבוי של המחשב, אבל כעת ב-win7 בשלב מסוים לאחר כשעה ההורדה פתאום נעצרת והאינטרנט מתנתק (ראוטר סימנס של בזק מתחבר למחשב בכבל רשת) ויש להפעיל מחדש את המחשב והראוטר על מנת להמשיך להוריד. הבעיה נראה לי קשורה בWIN7 האם מישהו יודע ומכיר את הבעיה ויכול להעניק לי עזרה? יש אפשרות שזה קשור להגדרות צריכת החשמל כאשר אני לא משתמש במחשב? (כיבוי אוטומטי של רכיבים?) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  9. Started by et_gershon,

שלום, יש לי בעייה בהפעלת המחשב לאחר מחיקת לינוקס, אס אני עושה בוט מה-CD ואמרו לי לעשות fixmbr אז ככה: עשיתי בוט מהדיסק ווינדוס ונכנסתי לריפייר, והוא שואל אותי ככה: "wich windows installation would you like to log onto" ולפני זה כתוב משהו כזה: 1.c:/windows מה אני אמור לעשות??? אפשר להקליד רק אות אחת מתי אני מגיע לקטע שעושים את ה-fix ?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  10. Started by biodome,

Hey guys! Usually when loggin into cyber cafes here, i dont have hebrew support unless someone else took care of it already. If its WinXP its not a prob, but usually the comps here got Win98 and sometimes WinME.. When trying to log into a site with heb it asks if i want to download the hebrew files, but it never works.. telling me i need a windows update. Anyone know of a place where i could find the required files for all of MS O/S? Its time to spread hebrew support where ever i may roam.. Ciao Amigos! Bio.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sxsxservo,

קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. לפעמים הזיכרון ram של המחשב נהיה מלא ואני רוצה להסיר חלק מהתוכנות שנדלקות עם פתיחת המחשב (לא להסיר לגמרי רק שלא ידלקו עם המחשב) msconfig-התחלה זה רשימת התוכנות שנדלקות לי אשמח לשמוע מה אפשר להוריד: 01. synaptics pointing device driver 02. synaptics pointing device driver (יש פעמיים?, לא אותה פקודה) 03. intel ® comoon user interface 04. intel ® comoon user interface 05. intel ® comoon user interface (שלוש פעמים, לא אותה פקודה) 06. RUNNFSERV 07. asus webstorage 08. IconUtility 09. iTunes 10. microsoft windows operating system 11. עדכון google 12. Chica password manager 13. clamwin antivirus 14. ATK hotkey 15. microsoft office 2010 16. ATK media 17. AsusWebStorage 18. ado…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Drogba,

Hello I just got a new computer , but i have a problem, i can't write Hebrew. I can read Hebrew and everything but i can't write. I tried Alt+Shift and everything but still , it didn't work . and there are Hebrew letters on my keyboard. plz help me

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  14. Started by Hender75,

שלום, רציתי לדעת אם אני יוריד windows xp professional מהאימיול האם יהיו ביצועים זהים או אותו הדבר לחלוטין כי הwindows נורא יקר.. בבקשה דחוף כי אני קונה מחשב היום או מחר ואני צריך דחוףף... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! גודל ספריית הWINDOWS שלי 2.14GB. האם משהו יודע איך אני יכול מעט לדלל אותה כדי לפנות מקום במחיצה C? תודה L.A

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. אם אני מתקין משחק ישן מלפני כמה שנים שפועל על directx 7 נגיד אז יכול להיות שהוא יחליף לי קבצי מערכת או דרייברים וכו' לגירסאות ישנות יותר? האם אפשר להתקין בלי בעייה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. Started by master17,

בעיה עם העברית בwindows 98 לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה parawin ולאחר ההתקנה אני רואה את העברית בצורה כזאת : מחקתי את התוכנה אבל זה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי איך מחזירים את העברית שאני אראה כמו שצריך ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  18. שלום, הזמנתי מחשב נייד מתוצרת טושיבה שמגיע עם win 7 home premium. כששאלתי לגבי שפת הממשק, אמרו שבהעלאה הראשונה של המחשב אפשר לבחור בין עברית לאנגלית. השאלה היא - האם זה באמת כך ? כי זה נשמע לי תמוה, לאור העובדה שלא ניתן לשנות שפת ממשק בגרסת home premium ... אשמח לתשובה !

19. כל הסיסמאות של חשבונות המייל נמחקו מ- MSO2007 אחרי ביטול סיסמת המנהל בויסטה, כאשר אני מנסה להכניס שוב את הסיסמאות MSO2007 לא שומר אותן, גם לא ב- SAFEMODE. האם מישהו נתקל בזה ומצא דרך לסדר את זה בלי לעשות פרופיל חדש או חשבונות חדשים? תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  20. Started by gilza,

WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. Started by yair67,

אהלן, יש לי בעיה דיי מציקה עם הסאונד בוינדוס 7(64BIT).. הסאונד עובד לו בסדר גמור עד שלב מסוים שהוא פשוט מפסיק לעבוד.... כאילו הוא לא מנגן שירים ואם אני לא טועה גם רעשים של הוינדוס לא קורים.. מישו יודע? קרה לו ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  22. סתכלו מה הבעיה [attachment deleted by admin]

23. Started by GOGO3,

כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?

24. Started by avivboker,

ליפני כמה ימים נעלם לי חלון המשימות הכחול שנימצא בכל תיקיה ומציג משימות שחיכות איך אני מחזיר אותו?

25. העידכון לSP1 לאופיס 2007 יצא רק בויסטה או גם בXP?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.