עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liav12,

המחשב נותן לי כל הזמן הודעה ובה מופיע משהו שרשום שם (RPC) אבל זה לא וירוס הבלאסט ולא הצלחתי לתקן את זה הורדתי פאטשים וברגע שאני מנסה להפעיל את העידכונים הוא פשוט יוצא לי מהעדכון כאילו ביטלתי את הפעולה... אין לי מושג איזה וירוס זה עזרה בבקשה!

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  2. היי! מישהו מכיר אולי דרך לבצע זאת? יש לי בעבודה פקידה ששכחה את הסיסמא שלה. המון תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. יש לי שלושה קבצים בשל מיחזור שמסרבים להימחק. אני עושה Empty זה זה כביכול מנקה אבל הם עדיין שם! למה?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  4. יש לי מחשב ישן. התקנתי עליו וינדוס 7. עוד לפני ההתקנה הורדתי דרייברים ללוח האם וכיו"ב מאתר החברה. לאחר התקנת הווידוס התכוונתי להתקין את הדרייברים אבל להפתעתי בdevice manager אין סימון של דרייברים חסרים. האם להתקין את הדרייברים שהורדתי בכל זאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. בנוסף למשקפי מציאות מדומה במחירים עממיים ממיטב היצרניות בשוק, מיקרוסופט מכינה צעדים נוספים להנגשת הטכנולוגיה הטרייה לקהל יעד רחב במיוחד לכתבה

6. Started by tphss,

טוב אז ככה. בזמן האחרון הWINDOWS 2000 שלי מתחיל להראות את הסימנים לפני המוות (או הFORMAT...). למרות שאני מבין בחומרה, תוכנה צד יותר חלש אצלי, אולי מישהו יותר לעזור. אני יצרף כמה תמונות בהמשך. יש כמה בעיות, אני מקווה להמנע מFORMAT: 1) שהWINDOWS מתחיל ומגיע כבר לDESKTOP פתאום נפתחת לי ספריית SYSTEM32, כל פעם. 2) ב CNTL+ALT+DEL, WINDOWS 2000 גורם להופעת המסך שיש שם גישה לTANK MANAGER ולנעול את המחשב וכו'. עכשיו, שאני לוחץ שם על TASK MANAGER לא עולה החלון ופשוט נסגר הכל וזה חוזר לאיפה שהייתי לפני שלחצתי. שאר האפשרויות פועלות. 3) שאני מכבה את המחשב פתאום מופיעה מסך של סגירת תוכנה, והשם שלה זה "O", ממש מוזר ומעצבן. יש רעיונות? :-\

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני מקווה שאני בפורום הנכון. בעת הפעלת מערכת ההפעלה XP, כאשר המחשב נכנס למערכת מופיעה התמונה הבאה שהוספתי תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by __MIKO__,

לאחר שפשוט קיבלתי עצבים החלטתי לפרמט המחשב.( או בעצם את הווינדוס) יש לי 2 HD כאשר אחר מחולק ל2 פרטישנים ועל אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה©. בטעות התקנתי גם על ה HD השני את מערכת ההפעלה,(E) אך פימטתי את הכונן הזה. והבעיות: משום מה עדיין יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות ההפעלה (של C ושל E) למרות שפירמטתי את E. אין לי אפשרות ל "stand by" של המחשב(המקש מעורפל ולא פעיל). ועדיין למרות שהתקנתי מחדש ופירמטתי , יש לי תוכנות ישנות ב program files ( מוזר...?!) ובעצם כל C ,מלבדהווינדוס שהותקן מחדש לגמרי, עדיין יש בו את התיקיות הישנות. HELP ???

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. באתי לפרמט את המחשב ופתאום אני לא מצליח!!!!!!!!!!!! הכנסתי ת'דיסק של הוינדוס ומתי שהוא כותב לי PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD לא משנה איזה כפתור אני אלחץ הוא ממשיך לעשות לי את הטעינה של הוינדוס! אז חשבתי אולי יש לי משו בביאוס וגם לשם הוא לא ניכנס אני לחצתי גם DELETE וגם F2 וכלום פשוט כלום לא יוצא... וגם כן שמתי לב שמתי שהיה הכל בסדר אם המחשב מתי שהוא התחיל לעלות היה לי מסך שחור אחד ששם כתוב כל המפרט שלו כמו שם של כ.מסך כמה RAM וכו' ומתי שהמסך הראשון התחלף למסך השחור השני שבו היה כתוב ת'משפטים של PRESS DEL TO OPEN BIOS וכדומה היה כמו צליל כזה ואחרי כמה שניות בערך 2-3 המסך השחור השני התחלף ואחריו עוד פעם היה תצליל ואז אני כבר יכול לראות את הטעינה עצמה.. ועכשיואחרי המסך השחור…

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

? ואיך מטפלים בבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ביצה,

איך זה שלא מדברים פה על מערכת ההפעלה החדשה של גוגל שתתאים במיוחד למחשבים ניידים? ואני יודע שזה לא כ"כ קשור לווינדוס, אבל אין פה שום פורום שיותר קשור לזה. http://test.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3743158,00.html מה דעתכם? האם ווינדוס הולכת ודועכת? או שרק תפרח עם 7? נחכה ונראה

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by berner,

חברים שלום אני נואש נגשתי ההבוקר לבדוק דוא"ל ואני רואה על המסך הודעה הר"מ ולא ניתן להכנס למערכת ההודעה הר"מ (יש לי חלונות XP ) WINDOWS ROOT/SYTEM32/HAL.DLL PLESASE RE UNSTALL A COPY OF THE ABOVE FILE אנא הנחו אותי מה עושים יש לי חומר חשוב האמצע העבודות שלי דחוף כי אני טס היום ב' ואניצריך החומר בברכה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by tamir2,

שלום לכולם! פרמטתי את המחשב שלי.. ועכשיו יש לי וינדוס אקס פי פרו.. עכשיו הוא עובד לי באנגלית ( וזה מה שרציתי) אבל אני רוצה שהוא יתמוך בעברית.. איך עושים את זה?? דוגמא למשהו שקרה לי.. הצלחתי איך שהו שהוינדוס יכתוב לי בעברית אז עשיתי תיקיה שנקראת תמיר ושם שמתי התקנה של אימול..שניסיתי להתקין הוא לא הצליח! אבל שהוצאתי אותו החוצה( לשולחן העבודה) אז הוא יתקין לי רגיל.. תודה לכל העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by naory159,

יש לי דיסק חיצוני, ופתאום יום אחד אני רואה שהרבה מאוד מקום נעלם לי... עשיתי ניקוי דיסק וראיתי ש"דחיסת קבצים ישנים" תפסו לי יותר מ-70GB...!!!!!!! למה דחיסת הקבצים עוזרת, והאם זה לא יהרוס כלום אם אני יבטל את האפשרות של הדחיסה מהדיסק חיצוני שלי???

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד HP ProBook 4530s 64bit מזה כשנה. נתוני המחשב די טובים: i7, 8giga ddr3, מאיץ גרפי AMD RADEON 1 giga, על פניו אמור להיות סבבה. אממה, המחשב הגיע עם וינדוס 7 וכל תוכנות HP האפשריות שיש בעולם! המחשב זחל! לאחרונה, כסטודנט, קיבלתי וינדוס 8 והתקנתי - עובד מצוין! המחשב מהיר והכל טוב! (כמעט)... מופיע לי במנהל התקנים 5 רכיבי חומרה שלמעט אחד (AMD RADEON) אני לא מצליח לזהות (ראו תמונה). נכנסתי לדף המחשב הספציפי הזה ב http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=ie&prodNameId=5060884&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4132 והורדתי מספר דרייברים. מה להתק…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by BigDragoon,

כשאני נמצא בתקייה עם קבצי WMV אני רואה PREVIEW של הסרט. אבל בסרטי DIVX אין PREVIEW (למרות שאני מסוגל לצפות בו). יש דרך שגם לDIVX יהייה PREVIEW ב VISTA?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by doker,

שלום רציתי לדעת איך עושים קיצור דרך לדיסק און קי בתוך הדיסק און קי כי יש לי בעיה שבכל מחשב הדיסק און קי מזוהה ככונן בשם אחר זה ממש דחוף תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by CyAn1de,

שלום לכולם יש לי חשד שמערכת ההפעלה(המיושנת) WIN98(וגםSE) מסרבת לעבוד כמו שצריך במחשבי AMD K7 ומעלה ??? המפרטים שאעליהם ניסיתי להתקין: מפרט 1: AMD AXP2400+ ABIT NF7-S2.0 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB מפרט 2: AXP2200(מובנה) ECS L7VMM3200PRO 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB המחשבים חדשים, תקינים ואין בעיות חום או חלקים פגומים כיוון שהXP שהתקנתי עליהם עבד יציב כמו קיר בטון במשך שבועות ללא תקיעות, שני המפרטים נבדקו זמן מה(כמעט שבוע רצוף) בתוכנות מאמץ(PRIME ושאר הבנצ'ים) ותוכנת MEMTEST, והכל מראה שהמחשבים תקינים אבל כשהתקנתי WIN98SE(לאחר פירמוט מלאה, כמובן :), ההתקנה הלכה חלק, כל הדרייברים הותקנו והכל נראה בסדר, עד שהתחלתי להשתמש בהם. כשמפע…

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  19. אתמול התקנתי ויסטה עבד טוב עד היום, פתאום הוא החליט לדפוק אותי לכל תוכנה שאני נכנס הוא מראה לי תבעיה הזאת: איך אני פותר את זה? ??? ???

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  20. חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום 'Windows'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור למערכת ההפעלה Windows בגרסאותיה השונות. אם נתקלת בבעיה ב Windows, לא מצאת איך להשתמש בפונקציות של המערכת הפעלה או סתם תהית בקשר לעדכון מסויים למערכת זהו הפורום המתאים לשאלתך. בפורום זה ניתן לשאול שאלות רק על נושאים הקשורים ב-Windows. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. לחצו כאן לקריאת חוקי הפורום נא לשים לב שחוקי הפורום השתנו וכעת מותר להקפיץ אם עברו 24 שעות מההודעה המקורית. שימו לב: לאחרונה נפוצה תופעה בפורום של פתיחת ת'רדים בסגנון של "Vista 64 bit או 32" וכו'. כל ת'רד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, להורים שלי יש מחשב PC וכל פעם שאתה עושה ריסטרט אתה עומד בפני השאלה באיזו מערכת הפעלה אתה רוצה לבחור? איזו אתה רוצה להעלות? אני רוצה לפרמט להם את המחשב כליל/לגמרי. איך עושים זאת כאשר קיימות שתי מערכות הפעלה על מחשב? איזה פרמוט הכי טוב, יעיל, נקי? בעצם איזה פרמוט ישרת אותי בצורה הטובה ביותר? האם פשוט ע"י Boot מהדיסק של ווינדווס (זה מה שאני מכיר)? תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by guuner,

אני מנסה להתקין סקינים לW7 אבל לא ממש מצליח. זה נותן לי קובץ שלא נותן בכלל להשתמש באותו קובץ ולא כלום ואין לי משוג מה עושים עם זה. הנה האתר http://windows7themes.com/ איך אני משתמש בסקין?? תודה מראש אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by instinct21,

כשאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה : error no such partition grub rescue זה לפטופ ואין ברשותי דיסק של ווינדוס מה לעשות ? המערכות הפעלה שהיו על המחשב זה ווינדוס 7 ו LINUX MINT

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  24. אני מחפש דרך לקניית ווינדוס למחשב חדש ולא מוצא... בחנויות בארץ שניסיתי, הם רוצה עם התקנה בלבד בקניית מחשב חדש. חשבתי לקנות פשוט מהאינטרנט גרסת הורדה ללא DVD מישהו מכיר את האתר הזה והאם הוא בטוח לרכישה חוקית ? http://skppvwzhurgi.apprange.net

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.