Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אתמול פירמטתי תמחשב והתקנתי וינדוס עכשיו קורה לי שאני מוריד קבצים מהאינטרנט בעזרת התוכנה שבאה עם הוינדוס ובאמצע ההורדה זה רושם שהיא הסתימה אבל כשאני הולך לפתוח את הקובץ הוא לא נפתח עד הסוף (זה קטע ואפשר לשמוע רק עד הקטע שזה הוריד) מה הבעיה המעצבנת הזו?????
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי מאחר ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש. במקרה השבוע שמתי לב שכשאני רושם מכתב ארוך מאוד [מלל רב] ואני שולח אותו הסוף של המכתב נקטע ובמקום זה מופיע משהו כמו: "מקווה שתוכל לעז=" הכוונה היא כמובן לסימן ה-"=", כאשר המשפט המקורי לא מסתיים כאן ואחריו אפילו יכולים להיות משפטים נוספים של המכתב. מקווה שתוכלו לסייע או לכוון אותי היכן לקרוא ולתקן את זה. מידע נוסף לשימושכם: אני משתמש ב-Win XP PRO SP2 ו-Outlook Express 6 בגרסת SP2 כמובן.
-
- 8 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והוא עובד מצויין, אבל הוא מוציא מלא צפצופים מעצבנים, אני לא מדבר על צלילים של המחשב כשהוא עולה אלא כשקופצות הודעות בווינדווס למשל, או אם אני בטבלת טקסט ריקה ולוחץ מחיקה הוא מצפצף. איך אני מבטל את הצפצופים האלה?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
למי שלא יודע, שילוב הכפתורים Windows Key + E פותחת את חלון My Computer. אבל מאז לפני כמה חודשים זה לא פועל עוד וזה מביא לי הודעה This Operation Has Been Cacelled Due To Restrictions in effect on this computer. עכשיו, אני לא יודע למה זה קורה, אני האדמיניסטרטור במחשב. וזה מעצבן אותי, הפתרונות היחידים שמצאתי ב - Knowledge Base של מיקרוסופט זה היה רק ל - Windows 2000 ומה שהיה כתוב שם לא פעל ב - XP. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ואקשע תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP PRO + SP2 והאייקונים ניטענים באיטיות ואם לפעמים אני ממזער חלון גם כן זה ניטען באטיול ויש לי מחשב מהיר ג'יגה ראם ו-3.06 ג'יגה הרץ והמחשב שלי נקי הוא מריץ בלבד אנטיוירוס ודרייבר כרטיס מסך ככה שלא ניטען כלום (בדקתי גם במנהל המשימות) מה אני עושה ? תודה מראש ...
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני רוצה להתמצא בכל הפקודות הקיימות....
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג למה אין לי את האפשרות בספרייה שכולה MP3 לסדר את הקבצים ע"פ MODIFIED?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
המחשב שלי עומד לעבור לאחותי ורציתי להתייעץ- כיצד ניתן לדרוש בעת ניסיון גישה לקבצים/תיקיות סיסמא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
בהתחלה הורדתי על 30..... אחרי זה הורדתי פירוואל ות- 20% האלו שמיכרוסופט משתמשת ואני מוריד על 120..... במקום על 185 ואף 200 שהגעתי ב- sp2 כל זה בלי תוכנת הורדות כמו FlashGET שאיתה אני מגיע ל- 200 בכלל לא יציב עם ירידות ועליות. אחותי מחוברת ברשת ובדקתי איך היא מורידה מאותו אתר עם SP1 בלי שום תוכנה , זה היה על 183-185 יציב! אני לא יודע מה לעשות יותר!, בלי קשר יש לי בפינגים במשחקים...... ממש גבוהים ולא יודע למה. יש דרך לשפר תמהירות???????? כי אני רוצה להחזיר ל- sp1 . ה- sp2 הזה רק עושה לי בעיות וחוסם לי כל אתר עם פרסומת באינטרנט.... וכל פעם אני צריך לאשר לתמיד לאותו אתר...... בכלל יותר מדי מאובטח...
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי תיקייה ריקה על שולחן העבודה וכל פעם שאני מנסה למחוק אותה ,אני מקבל הודעה "אין אפשרות למצוא את הקובץ שצוין " שאלה שנייה , (בעייה דומה) , בהוספה והסרה של תוכניות , כאשר אני מנסה למחוק תוכנה מסוימת אני מקבל הודעה "פעולה זאת חוקית רק עבור מוצרים המותקנים כעת " בקיצור איך אני מוחק את שני הדברים האלה ?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי פתאום בעלייה של הווינדוס, הווינדוס מבקש password והוא אמר לי שהוא לא הכניס שום קוד והוא פתאום הפחיל לבקש לאחר שהוא עשה ריסט למחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לערוך את החלון הזה: 1.אני מעוניין לבטל את האפשרות של Create new folder 2.אני מעוניין לערוך את המועדפים. זה אפשרי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איך אני נמנע מזהה? זה קופץ לפעמים מתי שבא לו אחרי שהוא מסיים הוא מתקין לי כמה קיצורי דרך בסטארט מניו (ובטח עושה עוד כמה דברים שאני לא רואה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את ה FIREWALL המובנה של WINDOWS XP ראו תמונות מצורפות בתמונה הראשונה לחצתי כן ואז הופיע התמונה השנייה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם IE אני רוצה להוריד קבצי ZIP אבל משום מה זה הפסיק לשאול אותי אם אני רוצה לפתוח או להוריד את הקבצים וזה אוטומתית פותח לי אותם מישהו יודע איפה משנים את זה?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האנטוירוסNORTON INTERNET SECURITY?) שלי חוסם חלק מהאתרים ואני רוצה לדעת איך לבטל את החסימה...?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה אקס פי וזה עושה לי כמה בעיות בין היתר עם הכרטיס מסך(בעיות שידועות עם האקס פי), ורציתי להחליף ל2000 הקטע שממש אבל ממש לא בא לי לפרמט שוב.. רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך\תוכנה\פאץ' משהו שיאפשר לי להתקין את ווינדווס 2000 בלי לפרמט. תודה, שי
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ועוד שאלה: איך ניתן להגדיר טיימר ככה שתוכנה מסויימת תתחיל לפעול רק לאחר פרק זמן מסויים (נניח אחרי שכל התוכנות בSTARTUP עלו)?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אתמול בא אלי חבר וישבנו על המחשב. בקיצור,אני הלכתי להביא לו דברים (כיבוד וכו') והמדבח למטה. כשחזרתי הוא מראה לי דברים מגעילים במחשב. הוא הקיש דברים מגעילים בגוגל וזה נשמר בכל פעם שמקישים משהו. אבא שלי גולש כל יום בערב על המחשב והוא מחפש המון (אבל המון!) בגוגל. הוא יכול לשים לב לזה ולחשוב שאני מחפש דברים שהם ___. איך אני יכול להוריד את השמירה של השמות? יש איזו הגדרה או איפוס בדפדפן?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אנסה להסביר את הבעיה בפשטות: לאחר סימון של אייקון כלשהוא ולחיצה על מקום ריק, נשארת מסגרת מקווקות ריקה סביב האייקון. המסגרת הזו נעלמה לי. איך אני מחזיר אותה? ניסיתי לשחק עם ה- show translucent selection rectangle וזה לא עובד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
עברתי במזל טוב ל-XP אחרי שנים של התכחשות מוחלטת למערכת הזאת, והתקנתי את ה-SP2. מה הבעיה? הפיירפוקס (וגם האקספלורר שמשמש רק כדפדפן גיבוי אצלי) לא נטענים באופן אחיד. למשל, אני נכנס לאתר כמו ynet, הוא מעלה את השליש העליון ואז חושב זמן רב עד שמעלה את היתר (אם בכלל). זה אמנם לא קורה כל הזמן, אבל זה קורה - והרבה. לפעמים זה מסתדר אחרי refresh. יש רעיונות? * לא נראה לי שזה קשור, אבל היתה לי בעיה של document contains no data. תיקנתי אותה כפי שמוסבר כאן: http://www.techspot.com/vb/archive/index/t-15244.html
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
קיבלתי מייל דיי חשוב מקודד לגיבריש, ניסיתי הרבה מאוד קידודים שונים אך לא הצלחתי להגיע לשפת הקודש. יש אפליקציה מסויימת שמזהה את הפונט? בכל אופן הנה שתי מילים מתחילת המייל : ...äéé äéé אם מישהו הצליח שיעדכנני.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק. מותקן עליו 98. ידוע לי שה98 לא יכול לעבוד כי הפרמוט לא יצא נכון. אז התחלתי לפרמט ב FDISK דרך דיסק BOOT. בקיצור, בהתקנת 98 הוא אומר שישנה מערכת קבצי NT. אז אני יוצא,אני רואה שהכל מפורמט. בסוף אני רואה תיקית קבצים בשם Network . אני מנסה,אי אפשר לפרמט אותה.. יש למישהו אולי פתרון?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-