עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לא יודע מה קרה פתאום לפני כמה זמן נעלמו לי חלק מהסמלים של התוכנות שרצות ברקע (ליד השעון). חלק נשארו (למשל החיבור של הרשת, הווליום, last.fm ועוד) וחלק נעלמו (למשל kaspersky, הדריוור של הכרטיס קול וכרטיס מסך, של הלוח אם ועוד), למרות שהם עדיין פועלים ברקע. (avp.exe פעיל ברקע וכו') ולא מדובר ב-"Hide inactive icons", יש את החץ שמראה לי סמלים שמוסתרים, אבל הסמלים החסרים לא נמצאים גם שם. למישהו יש מושג מה יכל לגרום לזה ואיך לתקן את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yoav1000,

יש לי windows 7 x64 מותקן כבר כמה חודשים (היה לי גם לפני אבל התקנה חדשה) ופתאום היום אני מנסה לעשות פינג לגוגל והcmd אומר לי שאין דבר כזה ping יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? נ.ב. דרך הrun הכל עובד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OutRaGe,

זה רק בפרטישן הזה וב-Sub Folders זה לא ככה http://img169.imageshack.us/img169/1421/untitledsm1.jpg[br]פורסם בתאריך: 23.02.2007 בשעה 07:45:08 מישהו ? זה ממש מציק

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by silver,

מערכת הפעלה winxp pro לאתר צריבת דיסק איחתלתי את המחשב מתדש נכנסתי ל-my computer ושם מופיע רק הדיסק הקשיח וה cd והצורב לא מופיעים בbios ה-cd והצורב מופיעים וכן בsystem הם מופיעים עשיתי ריסטור ליום קודם וזה לא עזר האם יש פיתרון או לפרמט מחדש תודה עריכת המודר: כותרת+תיאור.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by IlanF,

נעלמו לי כונני הדיסקים... הם לא מופיעים פתאום בcomputer... יש לי שני כוננים, אחד (E) כונן דיסקים פיזי, ואחד (G) כונן וירטואלי של daemon tools. שניהם נעלמו. הפעלתי את המשחב מחדש ואפילו הרצתי התקנת תיקון (לא בגלל הבעיה הזאת). הכוננים עדיין לא מופיעים. שני הכוננים מופיעים בdevie manager עם סימן קריאה וכשאני נכנס למאפיינים שלהם כתוב לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) מה לעזעזל הולך פה ???

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה כל האייקונים שליד השעון (בבילון , אנטי וירוס , שמע , RALINK וכו) נעלמו לי ולא מופיעים יותר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף לכך מנהל המשימות גם אינו פעיל. (TASK MANAGER?) בעיה נוספת שהבחנתי בה היא שכשאני לוחץ על מאפיינים של הTASKBAR אז אני לא יכול לסמן ב-וי את HIDE INACTIVE ICONS. שחזור המערכת לא פותר את הבעיה. אשמח לפתרון

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  7. שלום וחג שמח! התקנתי חלונות ויסטה. שיחקתי קצת ברג'יסטרי בשביל להעביר את הUser's Files למחיצה אחרת. הכל טוב ויפה אבל נמחק לי כל תפריט ההתחל. זאת אומרת שאין לי קיצורי דרך לכל הכלים והעזרים של הווינדוס, כמו הpaint וכאלה. איך אני משחזר את תפריט ההתחל? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  8. אחותי נגעה לי ממזמן במחשב, כשחזרתי נעלמה לי התיקייה של my documents ועוד אייקון משהו שקשור לרשת (לא איכפת לי ממנו) כוחו של הרגל אבל זה ממש מציק להיכנס דרך ה-start ולהגיע ל-my documemts. יש דרך להחזיר את זה שיהיה כמו שהיה פעם? ועוד משהו, יש לי תיקייה, שלא פתחתי אותה אפילו, חסרת שם, לא בכונן שה-windows מותקן בו, והיא מסרבת להימחק עם ההודעה הזאת: איך מוחקים את זה?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  9. לאן הם יכלו להעלם? (אני יודע שזה לא תוכנות שהתקנתי, ולא cahce של אינטרנט) תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by imac,

שמתי לב לאחרונה שחסרים לי 10GB בכונן D, בדקתי כמה כל התקיות בכונן שוקלות וכולם שוקלים בגיחד 17 GB ולכונן בסך הכל יש 27GB! איפה לעזאזל 10GB נעלמו לי? אני ממש משתגע, אני ממש זקוק למקום הזה במיוחד עכשיו..

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by daniel0089,

היי, פרמטתי את המחשב וחילקתי למחיצות ושמתי לב שסך הכל יש לי 130GB במקום 160GB... איפה ה-30GB שלי?!, איך אני מחזיר אותם? תודה וערב טוב.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני משתמש בWIN7 ULTIMTE 64BIT ונעלם לי האפשרויות תיקיה ומנהל-המשימות אני גם לא יכול להיכנס לRGISTRY מה יכול להיות הסיבה? ואיך אפשר לפתור אותם תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי היום שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, לא עולות לי כמה תוכנות שקבעתי דרך MSCONFIG שיעלו ניסיתי לראות אולי בטעות התוכנה 'ירדה' מרשימת הפעלה בעת עליית המחשב ניסיתי וראיתי שבכלל התוכנה לא מופיעה ברשימת ה-STARTUP מישהו יודע לאן זה נעלם? בעיה נוספת שיש לי שאני מקבל משום מה lowid באי מיול זאת למרות שאני לא מחובר דרך ראוטר או מאחורי רשת יש לי פיירוול במחשב של נורטון פתחתי בו את כל הפורטים אך הוא לא הגורם לבעיה שמתי לב שכאשר הפיירוול של האקס פי מנוטרל אני מקבל lowid שאני בא להוסיף rule בפיירוול של האקס פי לפתוח את פורט UDP 5783 (הפורט שהאי מיול משתמש בו) הפורט מתווסף לרשימה אך עדיין משום מה אני מקבל lowid ניסיתי להגדיר לאימיול להגדיר את הפורט בפיירוול וזה א…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. שלום לכם, לאחרונה היה לי וירוס על המחשב שגרם לאייקונים שלי להיעלם בהארד דיסק הנייד גם אחרי שהסרתי אותו, הקבצים שם רק אי אפשר לראות אותם. יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by guy144,

[table] [tr] [td] [/td] [td]אני מתכוון לכל האפקטים של החלונות הקופצים והמעבר בין החלונות[/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by kokolada,

היום בבוקר הפעלתי את המחשב ונעלמו לי הסמלים משולחן העבודה(יש רק שמות בלי סמלים) וגם מתפריט ההתחל מה עושים? ???

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by da50iel,

אני עשיתי מאפיינים בתקייה במחשב שלי, עשיתי בטעות הסתר, ופתאום הכל נעלם לי... מה אני עושה? הצילו! : (

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  18. סמלים כמו avg winamp hp דברים שאני צריך יום יום בשורת המשימות פשוט נעלמו כמו כן כל הסמלים של השירים והסרטים בתוך המחשב החליפו את סמלם לסמל מוזר דומה לסמל של התקנה מישהו יכול לעזור בנושא

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. מעל ה start השתנה מ ...Shut down ל Log off אם אני לוחץ על הכפתור כיבוי/הפעלה של המחשב, הוא לא מכבה את המחשב כמו פעם אין חשבונות אחרים פועלים חלק מיכולת האדמין נעלמו לי, ככה נראה לי, לפעמים הוא רושם "אין הרשאה מלאה" או משהו כזה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כל האייקונים בדסקטופ ובכל המחשב נעלמו יש רק תשם של התוכנה שאני לוחץ על התחל זה לא מגיב . מה אני יכול לעשות ? עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא שום וירוס. יש לי ווינדונס 7 32 בייט . תעזרו לי בבקשה !! תודהה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. אני ממש צריך עזרה... לפני איזה שבוע באיזה בוקר פשוט נעלמו כל האייקונים ליד איפה שנמצא השעון וזה ממש מעצבן כי זה אומר שצריך לסגור כל תוכנה מהטסק מנג'ר ואני בכלל לא יודע מה פתוח ומה פועל חיפשתי בגוגל וזה מצא כמה תשובות עם כל מיני קבצים לרג'יסטרי שצריך להוריד אבל זה לא פתר לי אולי אתם יכולים לנסות בבקשה תודה לע העזרה!

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  22. מדובר בWIN7 64BIT. מה שכן הקבצים לא נמחקו והם עדיין במחשב תחת users->Alex->desktop. גם הסמל של סל מחזור לא מופיע ולא רוצה להופיע.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by domuzy,

אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  24. נעלמו לי כל השמירות,כל השמירות נמצאות בADMINISTRATOR והם קבצים ירוקים ואני לא יכול להעתיק אותם לחשבון החדש מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי בעיה משונה. בדרך כלל שפותחים חלון של תוכנה ומקטינים אותו, רואים את השם שלו על הטול בר התחתון. באופן מפתיע, אני לא רואה עכשיו שום תוכנה בטול באר התחתון למרות שפתוחות כמה תוכנות בו זמנית. אני יכול לעבור בינהן רק ע"י ALT?F4. ניסיתי לעשות כמה ריסטרטים למחשב וכלום לא עזר. אם אני מעלה את המחשב ב SAFE MODE אז הוא עובד בסדר. שיחקתי גם ב MSCONFIG והסרתי כל מיני תוכנות שעולות בהתחלה, אבל כלום לא עזר... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.