Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
hi I'm currently in USA and using a friend laptop I can see hebrew but I can't write in hebrew and I don't have the windows xp install disc how can I add hebrew? thx.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום, רציתי לוודא אם אין בעיה שאפרמט בעצמי מחשב שניקנה יחד עם המערכת הפעלה ולא בניפרד? בנוסף רציתי בלי כול קשר אם כדאי לחכות למערכת 7, ואם לקוחות ויסטה זכאים לקבלה בחינם.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה בווינדוס 98: איך שהמסך נכבה , המחשב נתקע.ואם יש מוזיקה אז יש אעש חשמלי כזה שתקוע כמו שכשפעם כשהיומשתמשים בקאזה והיו מורידים שיר פגום... אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה דחוף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מעבד: athlon64 3500 כרגע אני מריץ עליו את ויסטה 32, המחשב משמש למשחקים סרטים ושאר פעילויות פנאי.. האם שווה לי להתקין את גירסת 64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה שאני מפעיל את מחשב מחדש ,הוא שאל אותי איזה WINDOWS לבחור ,הראשון WINDOWS העובד ושני לא עובד, צריך להפעיל מחדש את מחשב ואז לבחור את ראשון. אך אני מוחק את WIBNDOWS השני ?. האם אני מפרמט את משחב זה עוזר??
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
יש לי וינדוס 10 והוא מוגדר להתקין עדכונים חדשים אוטומטית. איך אפשר לעשות שהוא לא יעשה זאת ואני אבחר אם להתקין או לא? כמו שהיה ב-8.1.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לוינדוס ובוחר משתמש הוא מכניס אותי והדבר היחידי שאני רואה זה את הרקע וככה הוא נשאר ולא זז .... הדבר היחידי שאני יכול לעשות זה ALT + CTRL + DEL יש למישהו רעיונות .... ? אני לא רוצה ללכת לכיוון הפורמט , זה הפתרון הקל ..
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם האקספלורר. שאני נכנס לפורומים של היידפארק, הוא לא נותן לי להכנס לתיבת הקלדה של ההודעות, וכותב הודעת שגיאה למטה (צורף קובץ) הוא אומר שהגישה נדחתה. איך אני יכול לאשר אותה? התקנתי את הSP2 לא מזמן, ורק צרות הוא עושה לי... בכל מקרה, תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מחבר נגנים למחשב כשזה דיסק און קי או משהו כזה זה בסדר אבל כשזה MTP אז אני לא יכול לראות את מה שיש בתוך הנגן... אני יכול לראות רק כמה דברים דרך המדיה פלייר אבל דרך אקפלורר לא רואים כלום...
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם... אני יודע שחלקכם יקפצו וירשמו לי חיפוש אבל חיפשתי ולא מצאתי מענה לבעיה הבאה: בכל פעם שאני מכבה את המחשב דרך ה-XP הוא לא נכבה אלא אחרי שאני מחכה קצת ולוחץ על הכפתור פתיחה של ה-CD ROM. את הסידי אני התקנתי בעצמי(יש לי אותו בנוסף לצורב די וי די שהתקינו לי בחנות). כמו כן אין לי שום התנגשוית חומרה או משהו כזה. תודה רבה לכל מי שעוזר...
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
נכון שיש לכם סתם דוגמא תקובץ WINZIP ואם לא מותקנת אצלכם התוכנת קיבוץ WINZIP אז הוא פותח לכם חלון באיזה תוכנה אתם רוצים לפתוח את הקובץ? ואז אתם מסמנים אז ככה יש לי בכונן אני לוחץ פעמים הוא שואל אותי באיזה תוכנה אתה רוצה לפתוח אני מזמן לו internet explorer וזה פותח תכונן רגיל הבעיה שאן שמה תאפשרות לסמן בוי תמיד תפתח כאלו בתוכנה זאת כמו שבדרך כלל יש זה כאלו חסום כזה ואי אפשר ללחוץ על זה אני פעם ראשונה רואה בעיה כזאת ניסיתי להתקין מחדש ת WINDOWS על ה WINDOWS הקיים ולא הצלחתי חשבתי לפרמט מחדש ולהתקין אבל אם למשהו יש אולי פתרון שיכול לחסוך לי תניסיון פירמוט כי האמתי שאני לא בטוח שגם זה יעזור תודה רבה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי! תודה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע איך לעשות שהאימייל של וואלה יגיע לאאוטלוק?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני לוחץ עליו ctrl+alt+del המוכר רשום לי הוא הוגדר כלא זמין,לדעתי זה וירוס סרקתי גם במקאפי גם בפנדה באינרטנט ובנורטון מקוון ולא מצאתי וירוס יש פתרון אחר אולי במקום לפרמט אולי משהו במנהל השרותים..
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
התקנתי אתמול מסך חדש שהזמנתי (שמרתי גם על המסך הישן- יש לי שני מסכים מחוברים למחשב). יש לי ווינדוס 10 ואני משתמש בכרטיס מסך און-בורד. מאז שהתקנתי את המסך העכבר שלי מתחיל לקפוא לי על המסך לכמה שניות וזז לאט יחסית. החלפתי בטריה ולא עזר, לעומת זאת כשבדקתי עם עכבר חוטי, העכבר זז בלי בעיות. חשבתי אולי זה בעיה של דרייבר אבל באתר של לוגיטק קראתי שהם משתמשים בדרייברים הגנריים של ווינדוס ושיש תמיכה ב10 (דגם k260) למישהו יש רעיונות? חשבתי על לקנות פשוט מקלדת ועכבר חדשים כי הם זולים, אבל אני לא רוצה לגלות שהבעיה חוזרת ושקניתי סתם..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כנראה נדבק לי המחשב מוירוס למרות האנטי וירוס שיש לי כרגע המחשב מתחבר לי רגיל לוינדוס אך מציג לי מסך שחור הכוונה ללא שולחן עבודה ומאפשר לי רק לפתוח חלונות.... כגון תיקיות ואינטרנט מבקש את עזרתכם במציאת פתרון מכיוון שאיני רוצה לפרמט את המחשב הודה לכם על עזרתכם .....
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
פתחתי את "המחשב שלי" ופתאום אני רואה שהתווסף לי עוד כונן, תודה רבה שמחתי מאוד : אבל הוא סתם כונן מת כזה, איך אני מסיר אותו משם?? הנה תמונה לתיאור הבעיה:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי XP Pro ואני רוצה ממשק באנגלית (עם תמיכה בעברית). איך? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתפקד על תקן הטכנאי מחשבים של החברים שלי בפקולטה, ונותן תמיכה עד כמה שאני יכול ומבין. לפני כמה ימים פנתה אליי בחורה מהפקולטה שהמחשב של בעלה לא עלה. מדובר במחשב נישא של Dell. אמרתי לה לעשות Repair עם הדיסק של XP. בטלפון היא אמרה לי שאין לה אפשרות (אחרי שלחצה על r) לגשת לכונן. ניסינו כמה דברים נוספים אך זה לא עלה יפה והפנתי אותה למעבדות גלאקסי, שמטפלים במחשבים של Dell. היום ניסיתי להתקין מחשב של מישהי אחרת בפוקלטה. אותו סיפור - המחשב שלה לא עלה. היא אמרה לי שאחיה כבר פירמט את ה-HD. אני חשבתי שמדובר בהתקנה סטנדרטית. לאחר ההתקנה (עדיין לא בוצע עידכון מהאתר של מייקרוסופט, המחשב לא מחובר לאינטרנט), ניסיתי להתקין norton antivirus 2003 אבל הוא סירב להתקין לי אותו. לאחר ניסיון…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ישלי וינודס XP הרגיל עכשיו ישלי מעבד 64 ביט ואני רוצה להתקין תוינדוס של ה 64 ביט אבל שמעתי שהוא לא תומך בכל התוכנות וכל זה אני צריך לדעת עם הוא תומך ב איסיקיו לא משנה איזה גירסה אימיול WINAMP לא חייב אבל עדיף אפשר לישמוע שירים גם במדיה פלייר וכל הדיסקים של הדריברים שלי בדקתי כולם מתאימים ל 64 ביט עכשיו המחשב שלי מחובר ברשת עם המחשב של אחותי עם אני יחליף וינדוס לי יהיה של ה 64 ביט ולאחותי של ה 32 ביט הרגיל אני לא יוכל לחבר בנייהם ברשת? וזהו מקווה לתגובות אה ועוד משהו האם כל המשחקים לא עובדים בוינדוס 64 ביט? מה שחשוב שיעבוד זה רק קונטר סטריק 1.6 עם כל מה שכתבתי פו עובד אז סבבה למה שמעתי שהוינדוס הזה הוא מהיר פי 2 ותגידו יש אתר או משהו שאומר במה הוינדוס תומך כאילו מה א…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, התקנתי בדיוק את WIN 7 32 BIT בגירסה באנגלית. הורדתי את חבילת השפות העברית מ WINDOWS UPDATE ופשוט כל פעם ההתקנה נכשלת. עכשיו ניסיתי להוריד את החבילה בניפרד וגם להתקין דרך SAFE MODE וגם זה נכשל. גם ניסיתי דרך ADMIN להתקין את זה. ומספר השגיאה שאני מקבל הוא: 80073715 ניסיתי לחפש על זה אבל יש מעט תוצאות שעזרו לי... אולי זה קשור לזה ששיניתי את ההרשאות בכוננים? פשוט שמתי שתיהיה שליטה מלאה בכונן וכמו כן את שאר העדכונים הוא התקין כמו שצריך מלבד חבילת השפות. אודה לעצה כלשהי. תודה מראש נ.ב. זה WINDOWS ULTIMATE
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מפעיל קובץ מדיה כלשהו האקפלורר מודיע על קריסה ומפעיל את עצמו מחדש. לאחר מכן כשאני מנסה להכנס שוב לקובץ הוא פועל טוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
התיקיה היא תקיית מערכת ולא אמורה להעלם.רציתי להתקין תוכנת windbg ואז נוכחתי לדעת שאין לי תיקית minidump בוינדוס....ביצעתי חיפוש בכל כונן C ואין שום קובץ או תיקיה בשם זה.המחשב עבר התקנה והסרה של sp3,(כרגע הוא עם sp2),אולי זה קשור?..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב 512 RAM אבל בC..יש רק 4 ג'יגה D יש 30 ג'יגה פנוי ...ו F שזה הגיבוי שכמעט אף פעם לא בשימוש יש 40 ג'יגה פנוי השאלה שלי כמה זכרון לשים לווינדוס ...או לתת לווינדוס לנהל לבד והיכן לשים את הקובץ זכרון וירטואלי ? ב C ? (שיש פנוי רק ג'יגה) או ב D או F ? האם זה חייב להיות ב C ? או שמומלץ לשים אותו איפה שיש יותר מקום גם אם זה ה-ר-ד-י-ס-ק א-ח-ר ?...
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-