עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by michmoch,

שלום לכולם, איזו חבילת קודקים יש להתקין ל וינדוס 7 ? האם עובדת תקין ולא מוצפת בבעיות אבטחה? תודה,

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  2. היום בפעם הראשונה שלי עשיתי שחזור מערכת windows restore של מערכת ההפעלה windows 7 יש לי במחשב אפשרות כזאת כשאני מפעיל את המחשב אני לוחץ על f7 וזה מעביר אותי לעשות שחזור למערכת כשקניתי את המחשב קיבלתי אתו עם windows 7 מותקן בלי דיסק מהם הם אמרו לי שיש בו שחזור והwindows שם תמיד טוב עשיתי בסוף השחזור שלקח לעשות משהו כמו 3 דקות זה אמר לי windows image restore complete וללחוץ אוקיי ואז הופעל המחשב מההתחלה וזהו וישר אני רואה מסך שחור. בלי סמן עכבר בלי כללללום. אני בכלל לא מגיע ש ערכת ההפעלה תעלה והמחשב לא עושה שום חישוב. כשאני מנסה ללחוץ f8 זה לא עושה כלום זה לא מעביר אותך למצב בטוח בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. איך משנים את האיקון של סל המחזור ב - XP PRO?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by shayh,

היי, יש לי מחשב יחסית ישן שזועק לפרמוט והתקנת מערכת הפעלה חדשה, יש לי רק win8.1 , היום מותקן עליו WIN7. הדרישות היו ונשארו - שימוש משרדי עם זמן תגובה טוב (אני לא מסוגל לסבול את זה שהמחשב "זוחל") בדקתי את המפרט של המחשב ולא הצלחתי להבין אם המחשב יצליח לענות על הדרישה הזו עם מערכת הפעלה חדשה יותר (8.1), או שהביצועים יפגעו. (בעיקר כי לא הבנתי מה זה PAE,‏ NX ו- SSE2‏ ואם המעבד שלי תומך בזה). הפרטים העיקריים של המפרט: intel core 2duo E6420 2.13GHZ 64BIT 4GB RAM כרטיס מסך nvidia Geforce 210 כל השאר די בסיסי - הארדיסק עם חיבור SATA "רגיל" או במקסימום sata2 (אין כרטיסים נוספים שעושים פעולות שונות - הכל על לוח האם) דבר אחרון - אין לי כוונה לשדרג את החומרה שלו (…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Nurit2005,

אני גרפיקאית ועד היום השתמשתי רק בוינדוס 7. עכשיו אני רוצה לשדרג ל8.1. רציתי לדעת אם כדי לשדרג, להישאר עם 7 או לשדרג לוינדוס אחר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by spacedye,

יש לי בעיה באתרים מבוססי ג'אווה חלק מהפקודות לא עובדות.. למשל אם יש תמונה באתר ואם אני לוחץ עליה היא אמורה לפתוח חלון חדש עם התמונה זה לא קורה.. אני צריך לעשות REFRESH לעמוד ורק אז ללחוץ ואז זה עובד.... מאוד מוזר... הבעיה התחילה ככה סתם לא זוכר משהו ספציפי שהתקנתי... אני גם לא יכול להכנס לאתרים שהם ftp:// משום מה הוא ישר כותב PAGE IS UNACCESIBLE וזה לכל האתרים האלה.. שוב מאוד מוזר. הבעיה עם הג'אווה גם מתבטאת בזה שאם באתר מסויים כשאתה נכנס צריך להפתח עוד חלון או משהו כזה זה לא קורה.. (כהפקודה היא בג'אווה). בקיצור יש לי XP עם SP1 והתקנתי את כל הUPDATES מהאינטרנט... הצילו!

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  7. אהלן, אני חדש פה. מצטער שככה אני מצטרף עם בעיה פשוט הבעיה הזו דחופה לי להיום והמליצו לי על הפורום הזה לתמיכה טכנית. אז ככה: כל קובץ - ואני ממש מתכוון שכל קובץ במחשב של אחותי לא ניתן לצריבה. אני מנסה כל דבר אפשרי אבל אי אפשר לעשות כלום! אני מנסה לצרוב דיסק עם התוכנת דיפולט של המחשב (מה שמקבלים עם הווינדוס) - אבל זה מראה לי את השגיאה הזו: וברגע שאני פשוט צורב את זה עם נרו (במקום להשתמש בתוכנת הדיפולט של המחשב), אני מצליח לצרוב אך שאני מנסה לקרוא את הדיסק אני מקבל שגיאת מערכת. הבעיה מתרחשת בכל קובץ קיים במחשב, יש פתרון לזה?! אני באמת חייב תשובה לזה כי אני צריך לצרוב משהו דיי דחוף להיום ודווקא שאני צריך זה פשוט לא עובד! תודה ענקית מראש לכל העוזרים --עריכה: זה צורב…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by gab1234,

שלום לכולם קיבלתי מחשב נייד מחבר שנסע לחול. הייתי רוצה לפרמט אותו ולהתקין אותו מחדש...שתי בעיות : 1. יש לי בבית רק ווינדוס HOME (חוקי)... האם זה מתאים גם ללפטופ ? 2. החבר שלי איבד את כול הדיסקים של החומרה של המחשב הנייד...איך אני משחזר מה שיש במחשב ? תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Qded,

טוב הבעיה היא כזאת.. שמו סיסמא על המחשב, אבל הסיסמא לא בעברית (או אנגלית) לכן כשעולה המחשב, אי אפשר להכנס בגלל שלא ניתן לכתוב בשפה הזאת.. מקווה שיש לכם רעיון מה עושים, תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  10. Started by dannygnh,

איך ניתן להתחבר לאינטרנט דרך כל משתמש קיים, ולא רק אחד ספציפי.

11. יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  12. Started by Okopel,

שלום לכולם! הטכנאי שלנו (שלי...) עושה פרמוט מיוחד שלוקח לו מספר דקות בלבד! לפי מה שהבנתי, בפעם הראשונה שהגעתי אליו הוא עשה פרמוט מלא, עשה "תמונה" לכונן (לפי הבנתי, שמר את כל קבצי המערכת בקובץ גיבוי) וכל פעם שיש וירוס, הוא שם את הקבצים מהתמונה במקום קבצי המערכת הנגועים וכך נמחק הוירוס וזה כמו פרמוט. רציתי לשאול איך עושים את זה... אשמח אפילו למידע כללי ואני כבר אחפש יותר מידע. תודה!

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. Started by assafcohen1,

שבתי לי מ 28 יום בבסיס בחור בשטחים ליד ירושליים למחשב בבית ושמתי לב שכאשר אני נכנס לתיקיות שבהן נמצאים סרטים או קבצי וידאו כלשיהם הוינדוס קוקס ומוביל אותי לתיבת ה Send report או Dont send המוכרת שכל לחיצה עליה תוביל לאיפוס והפעלת ה explorer.exe מחדש :\ יש להוסיף ןלציין שזה קורה רק כאשר הסרטים נמצאים במצב של "תמונות ממוזערות" אם הם ב ICON או רשימה הדבר לא קורה :\ אין לי מושג מה גורם לבעיה. ניסיתי להתקין מחדש גם את ה Winamp קודדקים למינהם וכלום לא עובד :\ Help...

14. Started by arikheilig,

במערכת הפעלה ME, המחשב שלי עולה עם פתיחה של כונן C ושל כונן D, איך מונעים את זה?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  15. נתחיל בשאלה העיקרית שלי, ברגע שאני מחלק את המחשב ליותר ממשתמש 1, כל התוכנות העיקריות שיותקנו (תוכנות אבטחה, שיתוף, צפיית ווידאו) יוכלו לפעול אצל כל אחד מהמשתמשים? אם כן, מה בנוגע לתוכנות שיותקנו על כונן אחר (לא הכונן הראשי)? חוץ מאבטחה ע"י סיסמא בכניסה למשתמש יש איזשהי אפשרות לייצור סיסמא לכונן מסוים? או אולי לתיקיות ספציפיות? ואם יש לי כונן קשיח שמחולק ל2 מחיצות, יש אפשרות ליצור מצב שכל משתמש יוכל לראות רק מחיצה אחת מהשתיים במשתמש שלו? אני יודע שזה קצת הרבה, אבל אתם תעזרו לי רבות. מחכה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  16. מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה? המסך עולה בכל פעם שאני מעלה את ווינדוס מחדש (XP SP2)

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. Started by T-Flash,

איך אני יכול למחוק את המשתמש שלי? אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להטעין את ה WINDOWS כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, ואני לא רוצה לעשות את זה - אני רוצה שה WINDOWS יטען בצורה אוטומטית. תודה : :-*

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. Started by HardGore,

היי, יש לי כמה שאלות לגבי ווינדוס שהייתי רוצה לדעת עליהם תשובות.. אז ככה 1.מה ההבדל בין ה sp 1, sp2, sp3 ובלי שום sp ל xp? 2.מה ההבדל בין ה xp home / pro? 3.עשיתי פירמוט ואני בנתים שוב עם ה xp pro sp2 והמערכת הגנה מטרידה אם אני לא עושה הכל על on ..יש אפשר להסיר את מערכת ההכנה הזאת אם כן איך? 4.האם כדאי לחשוב על גרסה אחרת לוינדוס? סך הכל המחשב לשימוש אינטרנט קליל ופה ושם בתיקיות ואיזה תוכנה פשוטה..חשוב שיהיה יציבות ומהירות.. 5.במידה וארצה להתחיל לעבוד עם קיובייס (כרגע המחשב חלש לזה כי זה סמפרון..)..איזה וינדוס הכי עדיף לזה? .. מה אומרים? תודה מראש@!

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. Started by blitz,

אני מקבל שגיאה קובץ DLL. חיוני PSAPI.DLL לא נמצא השגיאה מתקבלת כשאני מריץ את השורה: Z:\SP2\i386\update\update.exe /s:Z:\WinXP מישהו יודע למה ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  20. טוב שכחתי כמו גאון את הסיסמא למנהל המערכת אבל יש לי משתמש בלי סיסמא אך יש לו הגבלות כגון להתקין דברים וכו'... יש איזה תוכנה או דרך או משהו ע"י כתיבה בהפעלה/cmd שאני יוכל להכנס למשתמש מנהל מערכת או למצוא את הסיסמא שלו? מבלי לשנות את הסיסמא? דרך אגב גם למצב הבטוח יש סיסמא למשתמש administrator אבל יש עוד משתמש ללא סיסמא...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by matizami,

לא יודע למה, אבל לאחרונה כל קובץ אצלי מופיע השם שלו והסיומת שלו. פעם רציתי לשנות שם של קובץ הייתי עושה F2 ומשנה. היום הסיומת של הקובץ זה הסוג של הקובץ וכשאני משנה את השם זה "מאבד" את הסיומת, כלומר את הסוג של הקובץ, ואני אני נשאל אם אני רוצה לשנות את הסוג של הקובץ. פעם: XXX היום: XXX.MP3 חיפשתי ב: כלים-אפשרויות תיקייה ולא מצאתי משהו חריג.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. Started by ofirn2,

תראו אני קונה מחשב חדש עכשיו הייתי רוצה לדעת אם הוא יריץ לי משחקים כמו שצריך. אני מדבר על 64BIT WINDOWS VISTA ULTIMATE והמפרט הוא: E6600 ASUS P5B GEFORCE 8800 GTX KINKSTON 1 GB DDR2 667 MHZ CL 5 WD 250 GB 16 MB BUFFER עכשיו האם משחקים כבדים שדורשים 1 גיגה במומלץ, ירוצו טוב בלי FPS נמוך :s05:

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  23. פירמטתי היום את המחשב שלי והתקנתי XP +SP1 מחדש. כמו כל איש מחשבים טוב, הדבר הראשון שעשיתי היה להלהגדיר את החיבור לאינטרנט ולהכנס לwindows update. בכניסה לWU הוא כרגיל הודיע שיש גירסה חדשה יותר של תוכנת ההתקנה וכמובן שהורדתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז... אתם מבינים את הרעיון. בחיים שלי לא נתקלתי בתופעה והתחלתי ממש להתעצבן, אבל אז פתאום קרתה תופעה שלמזלי אני כן מכיר. הופיע לי חלון קטן שהודיע לי שוינדוס יסגר תוך 60 שניות... מוכר למישהו? בקיצור, msblast עדיין מסתובב, ועדיין מסוכן - הייתי מ…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  24. Started by raYo,

היי. יש לי בעיה עם המחשב שכל פעם שאני פותח אותו הוא מחכה מלא זמן ואז יש לי הודעה NTLDR is Missing - to restart alt+ctrl+del אתמול שמתי זיכרון חדש במחשב ואני לא יודע אם זה קשור, הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל ועדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.