Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ויש לי XP זכור לי שמצאתי טוריאן בקובץ הזה ומחקתי אותו, נדמה לי. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי מותקן Win2000.. ותמיד יש לי בעיה מעצבנת שבד"כ אני פותר ע"י התקנת 98 ושדרוג ל 2000. בכלמקרה, פשוט אין לי עברית מלאה במערכת, ז"א, באיסיקיו, ה CONTACT LIST מה שעברית זה ג'יבריש, אבל לכתוב והכל אני מגדיר פונט אחר שהשגתי ואז אפשר לשלוח\לקבל הודעות. האקספלורר בסדר גמור ובמירק גם כן, למשל החלונות של כל ערוץ, ה"כפתור" של הערוץ, אם זה בעברית, זה ג'יבריש.. יש לכם רעיון מה לעשות? נ.ב - ב REGINAL SETTINGS זה על Hebrew. אם עוזר :-\
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם ישנה דרך להפוך את הwindows לעברית ולא באנגלית אני מתכוון ל xp pro
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שSP2 גורם לאיטיות מחשב רבה ולתקיעות רבות... איזה גרסאת ווינדוס מומלצת למחשב ביתי אשר מעלה אפליקציות רציניות כגון פוטושופ וכד' ומשחק גם במשחקים כבדים... מה היתרונות והחסרונות של SP2.?כי היא נראית לי על פניה ככבדה ביותר..
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אוקי מצאתי תוכנה ממש מגניבה שיכולה לעלות מערכת הפעלה נוספת בתוך המערכת שלך בלי לפגוע בכלום בלי למחוק כלום או משהו דומה. איך זה עובד? אנחנו מעלים את מערכת ההפעלה שאיתה אנחנו עובדים ומריצים את התוכנה Virtual PC 2007 התוכנה פותחת חלון ומדמה לנו הרצה של המחשב ואנחנו יכולים להתקין איזה מערכת הפעלה שבא לנו בלי לפגוע או למחוק משהו. לדוגמא: ולמה זה טוב? לאנשים שרוצים ללמוד להתקין מערכות בהפעלה מעוניינים להריץ מערכות הפעלה נסיוניות מעוניינים להריץ לינוקס או לשנות הגדרות ולראות מה הם ההשפעות על המערכת. התוכנה נתנת להורדה חינם, לבעלי חלונות חוקי בלבד לפי מיטב ידעתי. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=04d26402-3199-48a3-afa2-2dc0b40a73b6&DisplayLang=…
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש התקנתי ווינדוס נקי (דיסק מקורי)על מחשב מפורמט. אתמול, אני בא להפעיל את המחשב, וכשהוא נידלק הוא אומר שצריך להפעיל את ווינדוס (במסך בחירת משתמש). אני לוחץ על "הפעל עכשיו" והוא כותב שהווינדוס מופעל כבר וזורק אותי למסך הקודם ומבקש שוב להפעיל את ווינדוס. חשוב לציין שהסריאל לא מקורי, והפעלתי את ווינדוס עם תוכנה. אני עובד עצות.. עזרה בבקשה! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לך מומחה מיקרוסופט לפורום כאן. אני פונה אליך למומחה מיקרוסופט. תעביר הודעה למנהל אתר מיקרוסופט לפורום מיקרוסופט ישראל בנושא שאלות ותשובות מיקרוסופט. לאתר הזה למנהלים : https://learn.microsoft.com/he-il/answers/?auth=1 יש להם שם בעיה באתר פורום אני רוצה ליכתוב שאלה ולא סיימתי ליכתוב ותוך שנייה ניתקע באתר פורום מיקרוסופט תקוע. עוד לא עבר פירסום מודעה שלי בתוך הפורום שלהם. משהו לא בסדר באתר פורום מיקרוסופט . נסיתי 2 דפדפנים אדג' מיקרוסופט וגם גוגל כרום זה עדיין אותו דבר תקלה אצליהם. אצלי מחשב נייח בדקתי נקי בוירוסים וגלישה אתרים אחרים עובדים ותקינים רק אתר אחד פורום מיקרוסופט ישראל ניתקע. תעבירו הודעה למנהל מיקרוסופט אתר פורום שלהם. בתודה !
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לבצע התקנה מחדש של המחשב, כולל פירמוט וכו. ניסיתי להיכנס לכלי השחזור של HP דרך הStartup בלחיצה על F11 ללא הצלחה. ניסיתי לחפש את הכלי "בהתחל" ללא הצלחה. הרצתי חיפוש תחת השם recovery ולא מצאתי כלום. חיפשתי את הpartition של הrecovery ולא מצאתי אותו, לא במחשב שלי, ולא במנהל המערכת>>ניהול דיסקים. מה שכן הקיבולת של ההרדיסק קצת מוזרה 55.88GB, המחשב די יש כנראה שמדובר בההרדיסק של 64GB ולכן חסר לא מעט מקום כך שאני חושב שהpartition הזה אכן קיים איפשהו ומוסתר. איך אני יכול למצוא אותו? חיפשתי באינטרנט, הופנתי לכלי שנקרא: super grub disk. לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה ואיך הוא יוכל לעזור. עידכון- השתמשתי בסופר גראב, וביקשתי שיחפש ויציג את כול המחיצות והדוויסים הקיימים אלו …
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, התקנתי עכשיו Windows Vista Ultimate ואין את כל הקטע של ה-Aero. החלונות השקופים, ה-Alt+Tab המיוחד עם התלת מיימד, כלום... בהתקנה עצמה הוא שאל איזה גירסא אני רוצה להתקין ולחצתי על Ultimate עכשיו שאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה רשום לי שיש לי את ה-Ultimate. אז איפה ה-Aero?! צריך להפעיל את זה איפשהו? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ביניהם זה ההוצאת חומרה באופן בטוח, הסמל של NOD32 ועוד מצד שני הICQ והZAP מופיעים. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעייה שאתה נכנס למחשב שלי בווינדוס XP כמובן לוחץ למשל על כונן D והוא נותן לך תפריט של פתיחה באמצעות במקום שייפתח את הכונן... מישהו יודע איך מסדרים את זה? על ידי איזה פקודה? ועוד שאלה ברשותכם בווינדוס XP היו לי מלא משתמשים לפחות 5 בעת הכניסה שלי למחשב אני רוצה למחוק את כולם ולעשות אחד אדמיניסטרטור עם סיסמא... איך אני עושה את זה... בחשבונות משתמשים אין אפשרות למחוק משתמש??? בתודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני אפילו לא יודע איך למצוא בגוגל משהו על זה אני לא יודע איך זה קרה .רק עשיתי ריסטרט למחשב (לא היה שום דבר חריג שעשיתי לפני) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כבר תקופה שיש לי מסכים כחולים פעם הודעה דומה פעם הודעה אחרת במסך הכחול,אין לי מושג מה לעשות. הטמפ' בסדר מה השלב הבא לבדוק זכרונות?איך בדיוק..? דרך אגב צריכים שאני אעלה את קבצי ה DMP שאולי תוכלו לנתח אותם..?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
נתקע בהתקנה..... ניסיתי גם ווינדוס 2000 וגם הוא נתקע באמצע ההתקנה, וזה לא בגלל שהדיסקים שרוטים... ניסיתי להחליף זיכרון, וזה עדיין לא עבד, החלפתי הארד-דיסק וגם זה לא עזר.... מה הבעיה?!?!?!?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לקיח חצי לילה והתקנתי ועובד על הכיפק. בילד 5342 ומצאתי ביינתים רק באג אחד שסרטוני וידאו גורמים ל בלו סקריין בכל מקרה ניסיתי להעביר את הישומים מXP שיעבדו על ויסטה אבל אופיס 2003 לא רוצה לעבוד... האם התקנה מחדש על ההארדדיסק של ויסטה תעזור? ומישהו יודע איך הוידווס יזי טראנספר עובד? ניסיתי אותו אבל לא ממש מצאתי שזה העביר משהו...
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה במחשב נייד מסוג hp, כשאני מפעילה שירים או סרטונים, הם נתקעים ומופיעות לי הודעות שגיאה כמו: "התוסף הבא אינו מגיב" "הפלאגין הבא קרס: shockwave flash" וכשאני נכנסת למערבל העוצמה שבשורת המשימות/לוח הבקרה, הוא נתקע ולא מגיב (לא ניתן להנמיך או להגביר ווליום). לפעמים כשאני עושה הפעלה מחדש, זה איכשהו עוזר אבל הבעיה מופיעה שוב לאחר כמה ימים... יש לי אפס ידע בנושאים האלה (מחשבים..) , אשמח לעזרה!! תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח אחד במחשב נייד בגודל 1TB שמחולק לשתי מחיצות. C: למערכת הפעלה D: לקבצים. אני רוצה לשדרג את מערכת ההפעלה מ8 ל 8.1 אבל השדרוג לא מתבצע בגלל שמחיצה D מוגדרת במערכת ההפעלה כמחיצה של הקבצים! חשבתי לאחד את שתי המחיצות לאחת ואז לשדרג. יש פתרון אחר? אם לא איך עושים את הנ"ל בלי למחוק קבצים?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה: מערכת ההפעלה במחשב הנייד זקוקה לפירמוט והתקנה מחדש (אינטל סלרון 1600MHz עם 512MB) הכונן מחולק לשני מחיצות: כונן C שבה מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D. מערכת קבצים FAT32. פירמטתי את כונן D, הפירמוט עבר בהצלחה. הכנסתי את דיסק ההתקנה של חלונות XP (מקורי וחוקי לחלוטין) לכונן, עשיתי ריסט, במקום שתוכנית ההתקנה תעלה הWindows עלה. נכנסתי ל- BIOS, עברתי ללשונית BOOT, הגדרתי שה- CD ROM ייטען ראשון (מצורפת תמונה). יצאתי, המחשב עשה ריסט. נורת ה- CD ROM הבהבה, שומעים שהדיסק מסתובב בכונן אבל אחרי כמה שניות הנורה מתכבת, הדיסק מפסיק להסתובב וה- Windows שוב עולה. איך לגרום לתוכנית ההתקנה לעלות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
כל הגירסאות שהורדתי עד כה מחתברות לאינטרנט ומורידת דברים מהאתר של מיקרוספט. איפה אני מוצא גירסה שאפשר להוריד בבת אחת?
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם אינטרנט אקספלורר. אני מצליח להתחבר עם פיירפוקס והחיבור תקין. גם תוכנות אחרות מתחברות לאינטרנט בלי בעיה. כשאני מנסה להתחבר עם האקספלורר, אני מקבל הודעה: Internet Explorer cannot display the webpage הבעיה התחילה ביומיים האחרונים. לא התקנתי משהו חריג. היתה לי גירסה 7, ניסיתי להסיר אותו, וזה לא פתר את הבעיה. התקנתי גירסה 8, ועדיין יש את אותה בעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנתיים קניתי WIN8 גרסת שדרוג והרצתי אותה על הווינדוס 7 החוקי שהיה לי (מחשב נייד) כעת אני מתכנן לקנות מחשב נייח. האם אני יכול להתקין באופן פיראטי ווינדוס 7 ואחר כך להתקין עליו את הווינדוס 8 החוקי שקניתי? או שהוא מוגבל בכלל למחשב אחד? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי אמור לצאת העדכון שמסדר בעיות בויסטה, משהו יודע מתי הוא אמור לצאת? ועוד שאלה בקשר לויסטה עם ההגה והדוושות: כשאני משחק במירוצים עם ההגה אז רק ההגה מגיב והדוושות לא...(עשיתי עדכונים להגה והדוושות) במחשב הקודם שלי הם פעלו כמו שצריך ועכשיו רק ההגה פועל- השאלה אם זה בגלל הויסטה יש לי 64 אם זה משנה... אני משחק במשחקים- NFS MW NFS CARBON TEST DRIVE תודה רבה ושבוע טוב![br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 21:14:10 יש לי עוד שאלה- במשחק wolfenstein-enemy teritorry זה לא נותן לי לשחק וזה כתב לי שגיאה ובמחשב הקודם פעל לי... ושכתבתי את השגיאה בגוגל אז מצאתי פורומים בחול שאנשים פתחו אשכולות על השגיאה הזו ולכולם היה ויסטה ולא מצאתי את הפתרון! אז בבקשה משהו ש…
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איבדתי את המדבקה שעליה הסריאל למערכת ההפעלה XP (HOME EDITION), יש משהו שאפשר לעשות, לשחזר או משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי, ואני נמצא קרוב מאוד לקראת קנייה. הסברתי לנציגה את המצב שלי, שבו אני יכול להזמין מההסכם של משרד החינוך אך ורק UPGRADE של ווינדוס 7 ושאלתי אותה האם זה מצריך שיהיה לי מותקן על המחשב ווינדוס ישן כלשהו מקורי. התשובה שלה הייתה כך: אפשר לקנות את גרסת ה"שידרוג" להתקין אותה על מחשב "נקי" שאין עליו כרגע שום מערכת הפעלה, וזהו, אין צוריך להכניס שום סיריאל של מערכת מוקרית ישנה, הם פשוט סומכים על הלקוחות שיהיה להם בבית גירסת ווינדוס(ויסטה או XP) מקורי בבית כשהם קונים את גירסת השדרוג. לי זה לא נשמע כל כך הגיוני, ודאגתי לשאול אותה ולוודא את זה כמה פעמים והיא התעקשה על זה שטכנית, אפשר לקנות גירסת "שידרוג" גם מבלי שיהיה עותק חוקי על המערכת על המחשב או בכלל…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש למחשב שני משתמשים אחד לי ואחד לאחותי כל פעם שאחותי רוצה את המחשב אני מפעיל אותו מחדש ויש לפעמים עדכונים שלוקחים הרבה זמן. זה חלונות 8 אנטרפרייז ולא 8.1. אז איך מתנתקים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-