עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by doreiny,

שלום לכולם היום שמעתי מוזיקה במחשב וכשהגברתי מהרסיבר החיצוני שלי המחשב נתקע לפתח הראה רק חצי מסך וחצי השני היה שחור ונשמע צליל קבוע בתדר גבוהה צליל מעצבן כזה עשיתי ריסטארט ישר חשדתי שזה בגלל שהגברתי אז ניסיתי להגביר שוב כדיי לראות מה יקרה וזה שוב קרה אני לא יודע מזה ..אוליי זה הדרייברים של הכרטיס קול..? לא יודע.. help please..

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  2. Started by ysar,

כשהכל היה טוב היה מותקן XP SP1. בטעות התקנתי בנוסף (לא ע"י UPDATE אלא ע"י INSTALL ) SP2 . עכשיו כשהמחשב עולה אני צריך לבחור. גרסא אחת הכל כמו קודם, בגרסא החדשה, כמו מחשב חדש- שום תכנה לא מותקנת שום SETTING שהיה קודם לא נשמר. את החדש אני רוצה להעיף. איך לעשות זאת בלי לפגוע בכלום?? תודה!

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  3. היי, כנראה שהותקפתי ע"י וירוסים וספיי וורים, הגלישה והמחשב נהיו מאוד איטיים ופתיחת אקספלורר מובילה הרבה פעמים ל-100% CPU, מעבר לזה, כל חיפוש בגוגל ישראל מביא אותי לגוגל העולמי ונותן תוצאות לא רלוונטיות, לא, זה לא בעייה של חיפוש, צירפתי תמונה לתוצאות חיפוש לדפי זהב בעברית בגוגל ישראל, הופנתי לתוצאות באנגלית האלו, תראו מה מצאתי, תראו מה אתם מוצאים... הכנסתי את קספרסקי לפעולה וגם את SPYBOT S&S , קספרסקי מצא לא מעט וירוסים ולא הצליח להוריד את כולם, בעיות גישה. צירפתי גם לוג של HIJACKTHIS, בטח יש שם הרבה זבל... אודה אם תוכלו לומר לי מה ואיך למחוק, הייתי עושה חיפוש בגוגל אבל אין לי גוגל נורמלי כרגע . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The UnKnown,

Blaster, Sessar all the needed to make the comp as safe as possible. Thnx alot !

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by Thunder Storm,

התלבטתי בין שני המערכות קבצים האלו. מי מהם כדאית יותר, מי מהם מתפקדת בצורה טובה יותר ומי מהם עושה כמה שפחות בעיות ?1 אישית פעלתי עד היום עם FAT32 ואף פעם לא היו לי בעיות כמו "תוכנית זו צריכה להיסגר" ודברים מסוג זה. מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by assaf8888,

ה XP PRO בעברית היא עם ההתקנה של ה MUI? של עברית? ואם כן.. אז זה זה הופך הכל לעברית? גם את ההתחל שם בימין וכו? תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. מה לעשות? ההודעה הבאה קופצת כל הזמן... הכנסתי דיסק של win ועשיתי retry ואז זה עובד סבבה... ואחרי כמה זמן שוב... קופץ. ואחרי כל הפעלה מחדש של המחשב. (ועוד שאלה לא קשורה... אבל ננצל לנושא.) חבר שלי מנסה לפתוח תיקיה על שולחן העבודה וזה נותן לו הודעה באנגלית שאומרת "אין יותר קבצים" (ולא לא ניתן לכתוב או כל דבר אחר...). אמרתי לו לאחות את הדיסק... וגם מחקנו מלא קבצים ואת כל הטמפוררי... יש כרגע 7+ ג'יגה פנוי בתוך הארדדיסק של 40... ועדיין... זה לא נותן. הקטע המוזר הוא שאם הוא פותח תיקיה ב C לדוגמא... זה נותן, ולא רק זה, אפשר להעביר אותה לשולחן העבודה... אבל לפתוח ישירות בשולחן העבודה אי אפשר... למה? תודה... יותר חשוב השאלה הראשונה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. אני רואה רק אופציה לFONT ו גודל......

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  9. Started by taschi,

אני יודע שזה נשמע טיפשי, אבל לכל המבינים ניסיתי להחליף דרך מנהל ההתקנים אות כונן של צורב בדיוידי שלי ולא הצלחתי וכך גם בהרד דיסק השני שלי כזכור לי זה היה אפשרי בחלונות 98 ??? אם מישהוא יודע מה לעשות אודה לו מאוד ... בתודה מראש!!!

10. Started by nehmia,

יש לי את זה במחשב וזה איזה 3 גיגה...מה זה עושה אפשר למחוק את ה או משהו???

• 17 תגובות
    • 18.3k צפיות
  11. Started by alias,

זה מחשב חדש אז ישר מתקינים תווינדוס ו שצריכים לעשות כמה דברים ךפניי?

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by yfman,

עזרה!!! התקלקל לי הwindows ולמרות שהתקנתי מחדש(על תיקיה אחרת) יש בעייה-אין לי גישה לתיקיית המשתמש הקודמת(שבה היו לי דברים חשובים) ,מכיוון שעשיתי סיסמה ו MAKE PRYVATE מישהו יודע אם ואיך ניתן לגשת לשם?? לא יודע אם זה חשוב אבל עשיתי OVERRITE על התיקיה SYSTEM32 של הwindows הקודם(בניסיון לתקן) וגם לא הצלחתי לעשות UPGRADE תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה, יש לי winxp עם sp2. משום מה כשאני נכנס לדף אינטרנט כלשהו הוא לא מתעדכן בצורה אוטומטית, אלא רק אחרי שאני עושה refresh. חשוב לציין שהבעיה התחילה באופן פתאומי לפני חודשיים (הייתי עצלן ורק יום כתבתי פוסט) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by IMT,

לא מזמן התחברתי לברק 013, וכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני צריך להפעיל ידנית את החיגן שלהם (barak013 l2tp), דבר שהוא די מעצבן. איך אני יכול לעשות שהמחשב יתחבר אוטומטית בכל הפעלה? אם כבר אני בענייני אתחול... יש לי WINDOWS 2000, איפה אני יכול בו להתעסק עם הגדרות האתחול כמו ה- msconfig ב xp?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  15. שלום, יש לי שאלה שאולי תשמע קצת מוזרה אבל יש מאחוריה הגיון. אני רוצה להגדיר ב 2003 SERVER שתוכנות מסויימות יעלו כשמשתמש מסויים עושה לוגין לוקאלי - על המחשב, ושחלק מהן לא יעלו נגיד כשהוא עושה לוגין מרחוק - למשל ב RDP... איך אני מגדיר את זה? שאלה נוספת שיש לי היא איך אני מגדיר ב 2003 SERVER שתוכנית מסויימת תרוץ כ SERFICE של המערכת הפעלהללא תלות ביוזר ולא תדלק או תכבה כאשר יוזר עושה לוגין או לוגאוט (אלא אם כמובן אדמיניסטרטור כיבה אותה בכוח) למשל אני רוצה שהחייןג אינטרנט ישאר פועל כל זמן שהמחשב דלוק בלי שיש יוזר כלשהו בלוגין באותו רגע - זה החלק העיקרי שבשבילו אני שואל שאלה זו, והאימיול הוא הסיבה שאני לא רוצה שהוא יתנתק כי לסמן לו חיבור ON DEMAND זה לא חוכמה וככה הוא יתנתק…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by rronen,

שלום אני מחפש תוכנה או דרך בהגדרות של XP לחסימה של "dummy users" מלעשות נזקים במחשב שלהם. אני צריך שיהיה במחשב USER שרואה רק WORD,IE,OUTLOOK-EXPRESS (יכול להיות גם תוכנות מקבילות) חוץ מזה הוא לא יכול לעשות כלום והוא לא רואה כלום. לדוגמת: שינויי הגדרות רשת או חיוג לרשת, הודעות FIREWALL או ANTIVIRUS למיניהם, שינוי הגדרות דואר בOUTLOOK ואפילו העלמה או הזזה של סרגלים ב-WORD או בWINDOWS. האם מישהוא מכיר דרך לעשות את זה?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  17. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב חדש ולהעביר מידע. אחרי שחיברתי את הכאבלים במארז, מה אני צריך להגדיר בביוס ? ואיך אני ניגש לכונן האורח ? ועוד שאלה על הדרך, יש לי נסיון רק עם WIN98, לפי מה שהבנתי בדיסק התקנה של XP יש את האפשרות לעשות FDISK, זה אומר שאני לא צריך להשתמש בזה שהשתמשתי ב-WIN98 ? והאם אין צורך ככל בכונן דיסקטים כשאר מתקינים WINXP, ז"א הוא עושה ישר BOOT מה-CD ונותן לי את כל הפאשרויות שאני צריך, כולל פורמט וFDISK? תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם ניתקלתי בבעיה במחשב שאני ממש מתקשה לפתור אותה המחשב פורמט לפני כמה ימים עם WINXP PRO SP2 הבעיה היא שכמעט כל תוכנה שאני מתקין אחרי כמה ימים משנה את קיצור הדרך לסימן עם רזולוציה יותר נמוכה!ואת קיצור הדרך המקורי אני תמיד מוצא בספריית TEMP וכמו שכולם יודעים ספריית הטמפ נמחקת מידי זמן! וקליק ימני על הקישור מראה לי START IN:ספריית טמפ אילו עוד דברים זניחים כוון שגם קבצים של נורטון שיותר קשה למצוא הוא זורק לטמפ בלי שום ידיעה מוקדמת! מה שיוצר בעיות באתחול וכו! עשיתי סריקה מעודכנת של כל התוכנות הקיימות אני חוזר מעודכנת! נורטון !ספייבוט !וינדוקטור !גיאנט !אדוור וכלום! מה עושים?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  19. אני רוצה שהוא בכלל לא יהיה שם...לא שיהיה מוסתר...ואז יהיה חץ...שפשוט לא יהיה שם... איך אני עושה את זה??

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיפשתי בפורומים ולא מצאתי: איך אני מעניק לעצמי גישה לספרית system volume information - ספריית שחזור המערכת, כאשר אני עובד במערכת קבצים ntfs? אם יש לינק אז נא הציגו אותו

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. קצת קשה :'( נגיד שנהרסו לי הסיומות של של קבצי DOC או XLS לדוגמא התקנתי תאופיס מחדש ופתר תבעיה אבל סיומות שנהרסו כמו DAT או REG אני לא יכול להתקין מחדש איזושהי אפליקציה.. אין לי סיסטם ריסטיור (כן זה XP) מה עושים ? :-[

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אוה ואה מה לא ניסיתי המחשב פשוט לא רצה לעשות פורמט פשוט השערתי אותו דולק ובמשך יומים כמאט הוא השלים פורמט לא יודע אך שהוא זה עכשיו כל ה80 GB עכשיו בכונן c עדין לא התקנתי דרייברים כלום וזה השתנה לי לה NTFS מזה אומר ? ולהתקין sp2 או רק את העידכונים של ? sp1 וזהו ..

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by dannygnh,

איך ניתן להעתיק , דיסק לכונן הקשיח בשלמותו בחלונות xp. כדי שלא הצטרך להכניס לכונן כל פעם מחדש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036938,00.html לפי מה שרשום כאן - זה אפשרי. השאלה היא אם זה באמת פועל ולא מזיק למערכת ההפעלה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הפיירוול שלי מגלה לי שקובץ saie.exe מנסה להתחבר לכתובת מסויימת. האם ניתן למחוק את הקבצים הנ"ל ? (שאגב לא נמצאו בspybot ) על פניו זה נראה לי קובץ שנשתל אל המחשב שלי אבל מכיוון שהוא נמצא בספריית ווינדוס אני שואל אתכם האם כדאי למחוק . אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים