עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gigabot,

אז ככה התקנתי ווינדוס בעיברית (xp pro ) מתוך אי ברירה עכשיו שמעתי יש דברים כאלה שמשנים את הווינדוס כאילו הוא באנגלית לחבר שלי יש הפוך אז רציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי להפוך את הווינדוס לאנגלית?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by ajl,

אני לא יודע מה הסיפור של העידכון האחרון אבל אני ממשיך לקבל את אותו עידכון למרות שכבר עידכנתי אותו כבר 1000 פעם. כל פעם הוא ממשיך להופיע, סחמנתי עידכון אוטומטי, עם כיבוי מחשב, ידני ובחרתי בו, כיביתי את המחשב, בלי לכבות ועוד... מספר עידכון הוא 937287, מישהו יודע איך נפתרים מהקקה הזה? (חוץ מלנטרל את העידכונים).

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by gigabot,

שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by chap123,

לא יודע למה אבל אח שלי הקטן קנה שני משחקים: Lord of the conquest ו - star wars the complete sega עכשיו משהו ממש מוזר קורה יש לי מחשב : E6750 2.66 GHz , 2 GB RAM, Geforce 8800 GTS מה שקורה זה שחוץ מהמשחק הראשון השר הטבעות הזה שום משחק לא עובד - לא הלגו של מלחמת הכוכבים, לא GTA4 שזה עותק מקורי וגם משחקים אחרים שעובדים במחשבים של אנשים אחרים שבדקתי פשוט אני לא מבין המשחקים לא עובדים והווינדואוז תקין לגמרי. כלומר "לא עובדים" הכוונה שה Task manger לא מזהה איזשהם תהליכים של הפעלת המשחקים (שוב! חוץ ממשחק אחד ויחיד שמצליח לעבוד לי...מממ מוזר) השאלה מה עושים....יכול להיות שהראם שלי לא מספיק טוב או שזה בעייה עם וינדואוז 7?

5. היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…

6. שמראה את הגרף של ביצועי המחשב. :-[

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by 77lucky77,

אני רוצה להעביר את הארד דיסק שלי למחשב חדש הכולל לוח אם חדש אותה החברה אבל שונה בקיצור כל שאר החומרה חדשה ... אני רוצה להעביר אותו כולל מערכת ההפעלה ..לאיזה בעיות לצפות ,ולהתכונן ,איך לטפל, האם זה בכלל אפשרי? האם צריך להוריד את הדריברים הישנים לפני :s05: אם יש למישהו נסיון בזה אשמח .. להשכיל ...תודה ..

8. Started by mz155,

איך אני עושה שלא יופיע לי הצורך לאשר כל דבר שאני עושה במחשב... זה מחרפן את השכל... תודה

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  9. שלום, במחשב מוגדרים שלושה משתמשים, ואדמיניסטרטור, רואים את המשתמשים ואפשר להיכנס אליהם אבל לא לאדמיניסטאטור, ואי אפשר לשנות שום דבר.. איך אני נכנס אליו ואיך אני מוצא אותו תודה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by מאור247,

מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה ויסטה אבל לא הייתי מרוצה ממנה...לכן רציתי לפרמט חזרה ל XP אבל מתי שאני מנסה לפרמט (דרך ה BOOT) המחשב לא נותן לי לפרמט..... מישהו יודע אולי איך אפשר למחוק ת'ויסטה????

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

יש לי בהפעלה יענו בBOOT שאני צריך לבחור אחד משני וינדוסים. איך אני משאיר רק אחד ואת השני אנוכי מוחק?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. שלום לכם. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי עליו תוספת של עברית. כשאני מנסה להתקין את הקובץ של סקייפ איך שאני מפעיל את קובץ הוא כותב שגיאה : ?????? ??????????? ????????,???????? משהו כזה... נכנסתי מאדמיניסטרטור ושם הוא גם ישר עשה שגיאה וכתב file name folder or syntex error. אני חושב שזה בעייה בוינדוס כי הורדתי שוב את הקובץ ושוב הוא עשה אותה הודעה... במחשבים אחרים הוא התקין לי. ויש מצב שהוא עושה את זה בעוד תוכנות שאני מנסה להתקין... בינתיים התקנתי רק וורד ומסנגר אבל שם הוא התקין... אולי זה משהו עם תמיכה בעברית או משהו? לא יודע אם אתם מכירים איזה פאץ או משהו שמיקרוסופט הוציאו לבעייה או שהבעיה מווכרת לכם תגידו לי בבקשה מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור קיצור דרך שכאשר אני ילחץ עליו יפתחו לי בו זמנית, שני אתרי אינטרנט או יותר?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by bariko,

שלום רב, היום החלטתי סוף סוף להתקין אצלי את החבילה SP2 תהליך ההתקנה החל לפני די הרבה זמן, וכעת מופיע אצלי על המסך: --------------------------------------------------------- מתקין SERVICE PACK שלב 3 מתוך 3- 0% הושלמו אל תכבה את המחשב שלך ------------------------------------------------------------- וכך זה נמצא כבר קרוב לשעה וחצי. אין תזוזה מעבר ל- 0% השאלה שלי,האם זה תקין, או שנראה לכם שמשהו השתבש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by DarkSight,

אני מנסה להעביר מספר קבצים ממחשב אחר שיש לי שיש לו מערכת הפעלה WINDOWS98 למחשב בעל מערכת הפעלה XP ופשוט זה לא הולך אני מחבר אותם דרך כבל רשת ופשוט אני לא מצליח לקבל גישה למחשב עם הXP מישהו יכול לעזור?? :-X

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by sigarilos,

שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות/קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by alia,

זה אפשרי בכלל? הצלחתי רק לנטרל אותו,אך שום דרך למחוק אותו מהמערכת "ויבולע defender לעד" תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by haim652,

רציתי לדעת איזה גירסא של הווינדוס 7 הכי מומלץ וכדאי, בעיקר למשחקים. שמעתי שיש מספר גרסאות, כמו PRO ו ULTIMATE. רציתי לדעת מה באמת כדאי. תודה מראש

19. אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  20. הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. נתחיל בשאלה העיקרית שלי, ברגע שאני מחלק את המחשב ליותר ממשתמש 1, כל התוכנות העיקריות שיותקנו (תוכנות אבטחה, שיתוף, צפיית ווידאו) יוכלו לפעול אצל כל אחד מהמשתמשים? אם כן, מה בנוגע לתוכנות שיותקנו על כונן אחר (לא הכונן הראשי)? חוץ מאבטחה ע"י סיסמא בכניסה למשתמש יש איזשהי אפשרות לייצור סיסמא לכונן מסוים? או אולי לתיקיות ספציפיות? ואם יש לי כונן קשיח שמחולק ל2 מחיצות, יש אפשרות ליצור מצב שכל משתמש יוכל לראות רק מחיצה אחת מהשתיים במשתמש שלו? אני יודע שזה קצת הרבה, אבל אתם תעזרו לי רבות. מחכה לתשובות.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  22. שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. או שמא יש דרך אחרת להתחמק מזה בכל אופן מניסיון שלי כאשר מחליפים לוח , הסיכויים שה- windows יעלה יציב , קלושים למדי וצריך להתקין מחדש

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  24. Started by guysfa,

אני חדש בעסק ורציתי לדעת מה ההבדלים בין 32, 64, 86 ביט. ואיזה אני צריך מפרט: E6750 4mb 2GB 800HZ 8800GTS 320MB תודה.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  25. הכל בכותרת לא מצליח לשנות את האייקון של התיקייה בכפתור ימני מאפיינים וגם לא בעזרת בגוגל אולי מישהו יודע.. ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.