עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by PhP dUdE,

יש לי בהפעלה יענו בBOOT שאני צריך לבחור אחד משני וינדוסים. איך אני משאיר רק אחד ואת השני אנוכי מוחק?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by gif,

היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. שלום, יש בWIN XP דבר שנקרא thumb view עכשיו הבעיה היא שאני מסדר תיקיות עפ תמונות מסוימות, אחרי יום יומיים בשלי שאני יגע בכלום הם משתנות לתמונות אחרות במאפיינים, ואחרי ריסט התיקייה מקבל תתמונה לא קשרוה בכלל למה ששמתי. לא מבון נכון, הנה תמנוות: ככה סידרתי במקורי: ככה זה נהיה אחרי כמה זמן בלי שאני יגע: ולבסוף זה נהיה בלאגן ותמונות לא קשורות בכלל סעמק. מישהו מכיר את התופעה הזאתי ? איך אפשר לסדר? לפי מה שהבנתי כשאני משנה לתיקיות אחרות זה מתנגש עם האלה שכבר סידרתי לפני. אז מה אפשר לעשות ?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Tomerb1,

X86 או X64? ועכשיו יש לי אקספי, אחרי העדכון שווה לי לעבור לויסטה?[מפרט בצד]

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  6. אתמול בלילה ניסיתי לחבר הרדדיסק IDE נוסף (כרגע יש לי SATA) ומאותו הרגע הWINDOWS קרס ולא רצה לעלות בשום מצב (גם לא בSAFE MODE) היום התקנתי הכל מחדש והנה כמה דברים מוזרים: דבר ראשון כאשר המחשב עולה לוקח לו יותר זמן כי לפני שהWINDOWS עולה מופיעים למטה הרבה פסים (סוג של תהליך שמתחיל להתקדם) ורק כחצי דקה אחרי זה הWINDOWS מתחיל לעלות (אני תמיד מתקין את אותה גרסת WINDOWS מאותו דיסק וזה דבר שלא קרה אף פעם), ודבר נוסף צילמתי את המסך והקפתי באדום שורה חדשה שלא ראיתי אף פעם ולא יודע מה היא אומרת.. אם מישהו ממכם נתקל בעבר בדברים דומים שישתף אותי ויגיד אם זה בסדר ומה אומרת השורה הזאת. תודה מראש קישור לתמונה :

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  7. הצלחתי להרסוס את המחשב ולתקן אותו חלקית (אני מאתגר את עצמי כל פעם... ) קיצר אז עכשיו אחרי שמחקתי את שני הכוננים והכל עשיתי אותם מחדש והם נמצאים כRAW מה אני כותב ב recovery קונסולה של הדיסק ווינדוס (במקום לעשות המשך להתקנת הווינדוס או לצאת לוחצים R ) אני יודע שצריך לעשות משו בסגנון כזה אבל זה לא עובד לי : format C: FS:NTFS משו כזה, לפי מה שהבנתי דרך הHELP תודה מראש על העזרה... אין לי שום מערכת הפעלה עובדת עכשיו, אני דרך אובונטו שלא מותקן.

8. אני משתמש בפיירוול של הXP ... עכשיו כל פעם שנאי בא לשלוח קובץ או לקבל מופיעה לי הודעה שאומרת האם אני מסכים לקבל בלה בלה (זה קשור לפיירוול) למטה יש כפתור "אל תציג הודעה זאת שוב" (באנגלית) ... הבעיה: אני מסמן אותו בV אבל עדיין מופיעות ההודעות האלה ... איך נאי עושה שלא יהיו ההודעות האלה ?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

צד ימין למטה היה לי רשימת תפוצה שאני רק לוחץ ושולח אליהם הודעה זה נעלם לי וזה ממש ממש מציק איך מחזירים את זה? בתודה רבה רבה רבה מראש, רועי

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  10. לא מצאתי את האפשרות הזאת יש לי רק אפשרת לצרוב כקיבצי DATA או לצרוב כקיבצי אודיו אבל דרך windows media player

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שאני רוצה להתקין ויסטה רשום לי שמחיצה D היא גם primary זה יהיה לי בעיה בהמשך? גם C וגם D שלי הם primary לא רציתי לנסות לשנות את D כי יש לי שם מלא חומר אם אני יצטרך בכל מקרה לשנות את זה יש דרך לעשות את זה דרך הווינדוס? (התקנתי את הויסטה ובנתיים היא עובדת אחלה)

12. Started by navk2,

לא חייב שיהיה בעיברית אבל מומלץ ושלא יהיה למתקדמים מידי אבל גם לא שיסביר על ההתחל, אתם יודעים משהו בין לבין. תודה !

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by LironPinto,

אני צריך את הויסטה הכי טובה שקיימת בעברית בבקשה .. ומדריך קטן לפרמוט .. כלומר אני יודע לפרמט עם xp זה לא בעיה .. השאלה היא האם זה אותו דבר עם vista ? נ.ב לגבי המעבד 32\64 ביט אין לי מושג יש לי Core 2 Duo E6550 2.4Ghz 1333Mhz .. כעיקרון המחשב חזק אבל השאלה היא עם 32 או 64 .. טוב תודה מראש ; )

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. אהלן. יש אפשרות לעשות Pin ב Windows 7 לתיקיות מסוימות, אבל זה נכנס לתוך הציור של התיקיה בשורת משימות. ואם רוצים להיכנס לתיקיה שעשיתי לה Pin אז צריך ללחוץ מקש ימני על ציור התיקיה הכללית הזאת בשורת משימות ומשם להיכנס לאיזו תיקיה שבחרתי לנעוץ אותה. יש אפשרות לשים תיקיה בשורת משימות מבלי לנעוץ אותה לתוך התיקיה הכללית הזאת? כמו שהיה ב Windows XP? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. אני יוכל להתקין את העידכון SP2 לויסטה מבלי שיש לי SP1 ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  16. Started by yadaaa,

ניסיתי לעדכן XP ל-XPSP2 (אני יודע, אני יודע....). בסוף הייתי צריך להתקין מחדש. עכשיו, יש כפל ספריות בDOCUMENTS AND SETTINGS. כמו NetworkService ו- NetworkService.NT AUTHORITY איך אני משקם חזרה את כל הספריות? חלקן הצלחתי להתגבר על WP על ידי SAFE MODE ןשיטות אחרות, אבל בכל מקרה ההעברה מישן לדש תמיד היתה לספריות החדשות. איך אני מחזיר הכל כמו מקודם? (שישתמש בספריות הישנות) (ולשאלתכם - חלק מהתוכנות לא מקבלות את מעבר המשתמש לשימוש ב-LocalService.NT AUTHORITY - הן טוענות שהתוכנה לא מותקנת למשתמש זה).

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים..היה לי קשה להחליט איפה לפתוח טרד. בכל מקרה..יש לי תיקית PIC'S ב-"מסמכים שלי"..ואני עושה כל פעם את הפעולה שאתם רואים בתמונה... ואחרי שעה או משהו כזה...זה חוזר שוב לסדר אחר... לפעמים זה מחליט להקשיב לי ולהישאר כמו שאני רוצה..ואז פשוט בRESTART הבא זה קורה שוב.. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  18. אוה ואה מה לא ניסיתי המחשב פשוט לא רצה לעשות פורמט פשוט השערתי אותו דולק ובמשך יומים כמאט הוא השלים פורמט לא יודע אך שהוא זה עכשיו כל ה80 GB עכשיו בכונן c עדין לא התקנתי דרייברים כלום וזה השתנה לי לה NTFS מזה אומר ? ולהתקין sp2 או רק את העידכונים של ? sp1 וזהו ..

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by elena_ash,

שלום, יש לי שאלה אולי קצת מטומטמת! התקנתי וינדווס חדש XP 2 ואני לא מצליחה להגדיר בסרגל כלי שלמטה שפות, כבר ניסיתי בכל מיני דרכים גם דרך control panel וגם ישירות דרך tool bar ניסיתי לסמן וי על שפות אבל עדייןם לא מופיע. בבקשה תעזרו כי זה קצת מפריע , תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  20. אני איני מצליח לבצע פורמט בווינדווס! ביצעתי פורמט כבר מספר רב של פעמים על מערכות קודמות של ווינדווס- ואני לא מסתדר עם ה pro XP. כאשר אני כותב :format c , כתוב לי שאני לא יכול לבצע מכיוון שיש עוד תוכניות שמשתמשות בכונן (ביצעתי את הנ"ל כבר בכל המצבים שיכולתי, כולל במצב בטוח עם קומנד פרומפט), לאחר מכן הוא שואל האם לכפות בכוח סגירה על תוכניות אלו- בחרתי כן. הוא טען שתי שניות- וכתב שהתכניות עדיין משתמשות בכונן (למרות שהוא היה אמור לסגור אותן). מעבר למצב זה, לא הצלחתי להתקדם... אני חייב עוד היום לפרמט את המחשב, בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  21. איך פותרים את זה? מה גרם לכך? בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. http://img18.imageshack.us/img18/9632/operatingsystemfiles.png זה יהרוס או ימחוק את הקבצים שעל הכונן ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. Started by moranhoresh,

כשאני שם את ה-TASKBAR בצד ימין של המסך, ומגדיל חלון לגודלו המקסימלי (MAXIMIZE), אז תמיד נשאר פס כחול בתחתית המסך, שאותו החלון לא ממלא (כאילו ה-TASKBAR נמצא בתחתית המסך, ולא בחלקו הימני). האם זאת תופעה מוכרת? למישהו יש פתרון?

24. Started by איזי,

שלום לכולם מאז שפרמטתי את המחשב,האינטרנט נהיה יותר איטי,ושאני לחוץ מקש ימני בכדי להוריד משהו למחשב האפשרות של ה"שמירת יעד בשם" לא זמינה (זה באתרים שאני יודע בפרוש שזה צריך להיות זמין). עידכנתי את המחשב ואת ה"אינטרנט אקספלור" לא עזר אפילו הורדתי דפדפן אחר וזה לא עזר. ??? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. המחשב הנייד שלי - מוגדר כשייך לרשת במקום העבודה הקודם שלי כשמדליקים אותו - הוא נותן שם מישתמש + מבקש סיסמא ששיכת למנוי שלי במקום העבודה הקודם ככה גם הגדרות הרשת..... אני רוצה לאפס את הכל - כלומר לימחוק את כל האדמיניסטרטורים - ןלהגדיר הכל מחדש בשמות אחרים איך עושים את זה - ? כולל גם הגדרות חדשות....שם חדש למחשב וכו' יש איזשהו מדריך מומלץ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים