Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
חבר'ה אני חדש וזקוק לעזרה בבקשה רבה מכם! וואי וואי מה קרה לי עכשיו, אתם מכירים את ה CHECK שהווינדוס XP עושה לפעמים? המסך הכחול הזה לפני שהוא עולה לווינדוס, שהוא סורק את הכונן... בקיצור קרה לי את זה ובערך שזה הגיע ל60 אחוז זה הראה לי כמות של סרטים בערך 7-8 סרטים, ורשם לי משהו בסגנון של the folder entirely is unreadable ואז the folder entery removed ואז שזה סיים לצערי אני בא ל תיקיית הסרטים שלי ומלא סרטים חסרים !!! מה זה עשה לזה לעזאזל? לאן זה העלים לי את הסרטים בלי לשאול אותי? חבר'ה זה נורא חשוב לי עיזרו לי, מה גם שהמקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר למרות שאותם סרטים כבר לא שם... מה אני עושה? זה פשוט מחק לי את הכל שם? המקום הפנוי בכונן נשאר אותו דבר, ויש לי נורטון…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים.. אני רוצה להוציא פלט בקובץ טקסט של כל התיקיות שלי בתקיה מסיוימת! הבנתם? בעבר הסברתם לי איך לעשות את זה אבל אני כבר לא זוכר! מה שכן זה היה דרך הCMD תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין רשת בין 2 מחשבים כאשר באחד יש אקספי ובאחד ויסטה. להגדיר רשת באקספי זה הכי פשוט בעולם ואין בעייה. הבעייה מתחילה כשאני רוצה להגדיר את הרשת בויסטה האפשרות שאני מזהה שם הם רק רשת אלחוטית וסוגי רשת אחרים מאשר רשת ביתית. אודה למי שיוכל לתת שלבים מסודרים כיצד מגדירים רשת בין אקספי לויסטה (רשת ביתית חוטית)
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת אם יש הבדל כולשהו בית התקנה של ווינדוס על מחשב שכבר היה עליו ווינדוס לבין מחשב חדש שרק עכשיו נקנה . אני התקנתי ווינדוס בעבר במחשב שלי אבל אני לא יודע אם יש הבדל כולשהו כאשר מתקינים במחשב חדש. אם יש הסבירו בבקשה מה צריך לעשות.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5287
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי windows xp חוקי וברצוני לדעת האם אני יכול להתקין את הוינדווס בשני המחשבים ברשת הביתית שברשותי ללא בעיה מצד מיקרוסופט
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן , עכשיו פירמטתי אותו לWIN98 ובעליייה של המחשב הוא מזהה לי את הCD אבל אחרי עליית הWIN דרך המחשב שלי הוא לא מזהה לי כונן CD מה יכולה להיות הבעיה? , תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
WINDOWS XP כאשר אני מגיע למנהל ההתקנים נפתחת לי החלון אבל הסמניות הראשיות אינם מופיעות הכוונה לסמנית תהליכים, ישומים וכ'ו. מה שנפתח לי זה רק החלון הראשי שמופיע משימה ומצב בלבד. למה זה קרה? ואיך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
לאחר זמן מה שהמחשב עובד אני רואה שכל הזמן יש גישה לדיסק הקשיח בלי שאני עושה כלום באותו זמן. ב performance ניתן לראות שה idle על 95% וגם זיכרון אין שום דבר חריג. המחשב באותו זמן מגיב מאוד מאוד לאט בכל פעולה. לא מזמן ביצעתי defrag. אפשר לדעת איזה תהליך ניגש לדיסק ? מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני עוקב אחרי מדריך ויש קטע שבו רשום.. select Properties Go to the Security tab and click the 'Advanced' button Go to the 'Owner' tab and click the 'Edit' button Select 'Administrators' and click 'Apply' button אבל בקובץ הזה אין את האפשרויו תהאלה יש רק כללי וסיכום.. כשנאי נכנס לקבצים אחרים גם בהם אין את זה.. אז איך אני יכול לעשות שהקטגוריה הזאת תהייה שם?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היו לי הרבה בעיות במחשב אבל כאזת בחיים לא... אני מדליק את המחשב הכל טוב ונפלא ואז הוא נשאר במצב DOS ומראה לי את ההודעה הבאה: Invalid boot.ini file booting from C:\Windows עברו כמה שניות וזה נעלם ובמקום זה מופיע לי: Windows could not start because the following file is missing or corrupt windows root>\system32\hall.dll> please re-install a copy of the above file מה אני צריך לעשות...?? מישהו מכיר תתקלה?? תודה שרון,
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא יודע כבר מה לעשות עזרה בבקשה אני מנסה להתקין פקדים activex אין חלון מקופץ שאומר האם אני מכון להתקין מחקתי את כל אובייקטים וגם לא עזר נכנסתי גם להגדרות אבטחה ולא מצאתי משהו שיגרום לזה אני מדבר לראות סרטים באתרים כמו youtube
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש והתקנתי אותו לבד, אני משאיר אותו פתוח ולא מכבה אותו מדי כמה ימים מערכת ההפעלה נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה הנל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? איך ניתן לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי נייד DELL INSPERION 1525 חדש עם מעבד 2.2 וזכרון 2GB ומעבד גרפי ועוד קיבלתי איתו VISTA HOME PREMIUM והיא רק באנגלית.איך אני מעדכן אותה לעברית(ניסיתי התקנת MUI וLIP למינהם והבנתי שהם עובדים רק על ULTIMATE)מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן, באחד המחשבים שלי הופיעה בעיה מוזרה ביותר, פתאום ללא שום סיבה מיוחד הפסיד לעבוד הקול וכל פעם שאני מנסה לנגן משהו בוינאמפ מופיעה לי שגיאה 8000 4005 וכותב לי שיש איזה בעיה וצריך לסדר את הדרייברים של הכרטיס קול, אני לא כל כך מבין בזה, עידכנתי דרייברים לכרטיס קול אבל עדיין יש בעיה, חוץ מזה גם אין שום קול אחר במחשב ככה שאולי זה משהו בחלונות . אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
זה לא Spyware ולא Virus... בדקתי עם 2 תוכנות AV ועוד 4 תוכנות ל-Spyware. אז....WTF :s05: אשמח לעזרה ! ולא הותקן שום דבר, בן רגע זה השתנה. ואין לי System Restore כיוון שביטלתי אותה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי Windows Vista Ultimate של 32Bit וזה מותקן כבר עם Dx10, אבל הכרטיס מסך שלי (x1950 pro) תומך ב - dx9 . אני צריך להתקין dx9 או להשאיר את ה - dx10 שמותקן ?.. כי אני רוצה להתקין משחקים ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-