עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אתמול התקנתי VISTA 32BIT ULTIMATEעל המחשב שלי AMD 3800 DUAL CORE DFI NF4 ULTRA D KINGSTON 2G 400MHZ X1800GTO THERMALTAKE 460W המחשב לא ב-OC וכל כמה זמן הוא קורס לי,מסכים כחולים וכד'. יש לי את הדרייברים הכי מעודכנים ללוח ולכרטיס מסך. ה-CCC בזמן איתחול מחשב לא תמיד פועל לאחר ריסט,אני מקבל מידי פעם הודעות שהוא הפסיק לעבוד פתאום,רזולוציה משתנה מידי פעם לאחר ריסט. מה בדיוק הבעיה יכולה להיות ? לאח שלי למשל יש נייד שהוא קנה עם VISTA ואין לו את הבעיות האלו. אני חייב לציין שיש לי עוד מחשב (E6600,P5B DELUXE,2G MEMORY,LIBERTY 620W,X1950XT) ושם היו לי את אותם הבעיות. מה יכולה להיות הסיבה אני כבר מיואש.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

אני צריך לשנות כך שכרטיס מסך יוציא אות מS VIDEO ולא מהיציאה הרגילה. תודה!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים..היה לי קשה להחליט איפה לפתוח טרד. בכל מקרה..יש לי תיקית PIC'S ב-"מסמכים שלי"..ואני עושה כל פעם את הפעולה שאתם רואים בתמונה... ואחרי שעה או משהו כזה...זה חוזר שוב לסדר אחר... לפעמים זה מחליט להקשיב לי ולהישאר כמו שאני רוצה..ואז פשוט בRESTART הבא זה קורה שוב.. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by ifs2003,

שלום, יש ברשותי העתק חוקי של VISTA על המחשב הנייד ואין באפשרותי לבצע עדכון דרך האינטרנט. האם יש אפשרות לדרוש ממיקרוסופט לשלוח את העדכון על גבי CD ? תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  5. היי, התקנתי אתמול את ה SP1, בדיוק כמו שנכתב באתר של HP ו MS שממומלץ להתקין- כלומר, דרך הWINDOWS UPDATE קודם כל את כל העדכונים הקריטיים שהצטברו בחודשים האחרונים, אח"כ עדכון דרייברים, ורק אז התקנה של SP שעברה חלק לגמרי. מאז המחשב עובד הרבה יותר לאט מקודם: האקספלורר לפעמים משתגע ולא נותן לי לפתוח חלון, אלא נפתח כאילו על כל המסך ולא ניתן ללחוץ על כלום ROME TOTAL WAR מתחיל להאט בטירוף אחרי חצי שעת משחק, וזה גם, אם הוא מואיל בטובו לעלות (קודם הוא עבד סבבה) אחרי שעה של עבודה בויסטה, הכל עובד על קצב של שני פריימים לשניה, תפריטים נתפחים אחרי עשר שניות וכאלה... המחשב הוא PAVILION 6412ej. לוח אם מבוסס 945GM ומעבד T2080. כרטיס מסך של INTEL 950 EXPRESS או משהו.. vista home basic, חשוב…

6. Started by DoR TnT,

כל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך לחכות כמה שניות עד שאני אומר לו לעשות יותר מאוחר, זה מציק. איך אני מוריד את זה (לXP היו כמה תוכנות מעולות). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שתי בעיות עם ווינדוס: 1. מדי פעם כל אייקונים שבמחשב נעלמים זה כולל את תפריט ההתחלה , שורת המשימות וכל האייקונים על שולחן העבדוה. זה חוזר לעצמו רק אחרי אתחול. 2. פעם עשיתי שיש אפשרות ללחוץ על התחל ואז לסמן עם העכבר את "המחשב שלי" ואז הכל היה נפתח כמו שקורה עם "כל התוכניות". אבל עכשיו אני לא זוכר איך? בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  8. הכל בכותרת לא מצליח לשנות את האייקון של התיקייה בכפתור ימני מאפיינים וגם לא בעזרת בגוגל אולי מישהו יודע.. ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. יש לאחי Windows XP Dark Edition ובדיסק יש את התוכנה VISTART אז התקנו אותה ומאז ההתחל לא עולה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  10. אני רוצה שיעבור כמה שיותר חלק והאפקטים של vista לא כל כך מעניינים אותי. היקר הביצועים. הבנתי ש-basic יותר קלילה, השאלה היא אם אני אהיה מוגבל מבחינה כלשהי עם המערכת הזאת? רציתי XP, אבל אני ממש בבעיה של מציאת driverים ול-vista יש לי את הדיסקים שבאו עם המחשב... מעוניין להתקין במחשב נייד, מפורמט, 2.0GHz DUAL CORE T7300 עם 2 ג'יגה זכרון פנימי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. לאחר שהתקנתי ווינדווס "7" בנוסף לויסטה גיליתי עוד מחיצה לא הגיונים שאין לי אפשרות להיכנס אליה ויש לי רק 500GB שמפוזרים בין 2 המחיצות של ויסטה ו 7 אז מאיפה ה199 האלו? צירפתי תמונות של המחיצה..איך אני מעלים אותה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by tzahi16,

שלום לכולם. אני מחפש TWEAKER ל WIN 7 רצוי שיהיה PORTABLE אבל אם לא גם ניסתדר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by pringles,

אז ככה התקנתי אקספי באנגלית ולפני זה היה לי בעיברית אז היו לי קבצים ותיקיות שהשמות שלהם הם בעיברית ואחשיו כשאני רוצה להשתמש בהם אז איאפשר במקום השמות של הקבצים זה רושם ??? ????? איך אפשר לשנות את השמות של הקבצים כדי שיהיו פעילים

14. Started by eliaz_b,

למה זה מופיע לי? שוב ושוב ושוב....

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  15. Started by Gal84,

התקנתי ME באנגלית , יש אפשרות להוספת תמיכה בעברית ?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by Leo101,

יש לי קובץ שלא רוצה להימחק למה הוא בשימוש אין לי מושג איזה תהליך משתמש בו אמרו לי פעם שאפשר למחוק את זהה דרך הדוס יש למישהו מושג איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by domuzy,

אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by tusik,

שלום לכולם שאלה פשוטה. מכירים את שלושת האופציות המופיעות מיד כשאתם מנחים לעכבר לעמוד יותר משניה על תמונה ? (יש קובץ תמונה מצורף). ובכן , הדבר עולה לי על העצבים. משהו יודע איפה בדיוק יש איזה וי שאני צריך להוסיף או להוריד כדי לבטל את הפונקציה הזו ? בתודה מראש ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  19. יש לי וינדוס אקספי . ושאני מכבה תמחשב אז יש לי מסך כזה שכתוב נא לכבות את המחשב ואז אני לוחץ 5 שניות והוא נכבה.. פעם זה היה נכבה לבד בלי לחיצה! למה עכשיו זה כבר לא ככה? לפני שבועיים התקנתי לינוקס והלינוקס סגר את המחשב לבד. בלי לחיצה. מה אני אמור לעשות שזה יסגר לבד? תודה לעוזרים

20. איך משנים ב-Windows 2000 את הרוחב של הפאנל השמאלי במחשב שלי ובתיקיות, באמצעות ה-Registry?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  21. במחשב שלי (אני עכשיו אחר בבית) עשיתי ריסט ופתאום קפצה לי הודעה בדוס: WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM חסר או נעלם וצריך לשים את הדיסק התקנה של וינדוס בכונן ולהעשות תיקון שמתיאת הדיסק נכנסתי לאשפשרות תיקון בדוס...וזה הגיע לי לדף דוס חדש שצריך לשים כמה פקודות מה הפקודות האלה אם מישוו יודע מה אני צריל לעשות? תודה לעוזרים זה דחוף אני אבוד... :'( :'(

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by davis5,

כל פעם שאני מפעיל ווינדוס אני מקבל חלון שמבקש ממני ללוץ על סמל אם השם שלי לפני שהתקנתי net framwork לא היה לי את זה האם יש דרך לבטל את חלון הפתיח הזה ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by shahaf14,

המחשב שלי מגיע היום ואני רוצה לדעת איזה windows לקנות ולהתקין הhome יותר זול וזה אבל כסף לא ממש משנה לי העיקר מה יותר טוב למשחקים?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. לכל מי ששאל ורוצה לשדרג (אם כי ה KEY הישן של ה 32 לא יהיה תקף יותר): https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by ltv,

קניתי מחשב נייד עפ מערכת הפעלה winxp sp2. האם ישנה אפשרות טכנית לשים את אותה התוכנה על 2 מחשבים שונים? הסיבה לשאלה היא שקניתי בנוסף מחשב נייח בחו"ל, וקיבלתי גם איתו winxp sp2, אבל הוא לא בעברית ורציתי שבשני המקומות יהיה לי בעברית מלאה. האם יש עניין לדבר אולי עם התמיכה של מיקרוסופט בארץ ולהסביר להם את העניין כשרושמים את התוכנה? אנא עזרו לי במהירות!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.