Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
כתבה מY-NET על המערכת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548778,00.html
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני אדמיניסטר ואני רוצה לראות (לא לשנות!!!) את הסיסמאות של שאר המשתמשים במחשב יש דרך לראות את זה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש לי בדיסק הקון יחסית 2 מע. הפעלה. אני רוצה לסלק את ה 98 המיותרת עם partition magic ומקבל הודעה שזה לא עובד ב win2000. ה 2000 אינו "רואה" את קיומה של 98 ואינני מותא שם משהו הדומה ל partition magic. האם מישהו יגול להדריך אותי כיצד ב win2000 אשר לזהות סוגי fs שונים, לשנות fs, למחוק partition מיותר, להגדיל partition ע"ח unpartitioned? ובכלל, למה partition magic אינו עובד על 2000? תודה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: amd 940, 4GB, HD4870, 500GB אמרו לי שכדאי לי להתקין על המחשב XP(עם service pack 3) כי המערכת יותר קלה ומהירה מויסטה. עכשיו השאלה שלי היא האם זה באמת נכון ולא יהיה שום הבדל בין XP ל VISTA (חוץ מהאפקטים הוויזואלים)? אני יוכל להפעיל את כל המשחקים והכל יהיה בסדר? אני יודע שXP יודע לנצל רק 3.25GB זיכרון RAM - יש משחק שדורש יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
פשוט לא שומר. אני נכנסתי לתוכנה,בחרתי בעיצוב הרצוי,לחצתי שזה יעדכן את העיצוב החדש. עכשיו זה עושה לי "המתן בבקשה" ואז זה נהפך לעיצוב הרצוי ל Windows. טוב,עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה, אחרי ריסט או כיבוי,ה Windows עולה ויש לו את הצבעים של הסקין שבחרתי, רק שהוא בעיצוב של Windows הישן! (ווינדוס קלאסי,98,95 וכו') מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המערכת הפעלה המותקנת במחשב היא Winxp - SP2. המחשב עצמו עובד בסדר גמור וללא בעיות, וגם ה- Restart בסופו של דבר מתבצע, אבל במהלכו מופיעה ההודעה. אין לי מושג במה מדובר. - ה- System Restore מבוטל וחוץ מזה אני לא מתכוון להשתמש בו. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי WD PASSPORD 160GB ואני חייב שהוא יהיה על FAT32 אחרת הרדיו באוטו והDVD בבית לא מזהים אותו דרך הכניסת USB... אני אישית עובד עם XP, אבל המחשב של המערכת קולנוע ביתית יש בו VISTA לצורך מדיה סנטר ומשום מה הוא לא מגיב כשאני מחבר את ההרדיסק החיצוני.. לפני הפירמוט ל FAT הוא זיהה את הכונן יופי... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך אני עושה שהפס ב-WINDOWS למטה יהיה כחול?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום תגידו איך אני מחליף boot skin אני יודע שלא צריך תוכנה פעם ידעתי ושחכתי עיזרו בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
משום מה , בכל פעם שאני עושה BOOT בWIN XP הגדרות הצבע והבהירות של המסך לא חוזרות למה שכיוונתי לפני וגם הרקע לא חוזר . איך מתקנים בעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי במחשב כונן 1TB מחולק ל-2 C ו-D היתה ויסטה מותקנת על C אח"כ התקנתי XP על D וכפי שהבנתי מדיון קודם פה באתר שהויסטה נמחקה השאלה עכשיו איך אני הופך את הD שיהיה C כי המערכת צריכה לעבוד על C {ככה קבעו מהנדסי המחשב עובד איתם} והם רוצים שהXP ירוץ דרך C ולא דרך D איך אני עושה את זה?! תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי windows xp sp3 ופתאום הוא הפסיק לעבוד. כשאני מדליק את המחשב הכל בסדר, עד לטעינה של הווינדואוס (שהתחילה להיות מאוד איטית בזמן האחרון..) - זה נטען, ובאיזשהו שלב המסך נהיה שחור והווינדואוס לא עולה... ניסיתי לפרמט את המחשב (רק את התוכנה, לא את כל ההארד דיסק) וזה עבד סבבה, אבל אז הבעיה הופיעה עוד הפעם! ועוד משהו- לפני חודשיים בערך פירמטתי את המחשב ויצרתי מחיצות חדשות, לשתיים מהם עשיתי אתחול, ולשתיים לא עשיתי. המחיצות להן לא עשיתי אתחול נעלמו, ואין לי מושג איך להחזיר אותן. מישהו? תודה! גיא
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי Hauppauge PVR-150 והמדיה סנטר לא מפסיק להציק. בהתחלה לא עבד כמו שצריך, דרייברים חדשים סידרו את העיניין. אבל אחרי כמה זמן (יום-יום וחצי) שהוא עובד טוב פתאום הוא מחליט לשבות לי ולא להראות תמונה בכלל (רושם Loss of Signal) או להראות תמונה מקרטעת מאוד. הסרה והתקנה מחדש של הכרטיס טלויזיה מסדרת את הבעיה, שוב, באופן זמני. אני עובד על Vista Home Premium x64. בבקשה שמישהו יגאול אותי מהייסורים האלה, רק רציתי לראות טלויזיה :'(
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שאם הוא מחובר כ SLAVE הוא פועל ואם הוא מחובר כהארד דיסק יחיד הוא לא פועל בכלל. ההארד דיסק הוא IDE של סיגייט זתומרת אם הוא מחובר בנוסף ל SATA שלי אז אני יכול לשים בוא מידע ולהוציא ממנו אבל אם הוא מחובר כ MASTER יחיד אז המחשב לא עולה (מן הסתם יש עליו וינדוס והוא כבר פעל לי כיחיד בעבר) מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש אפשרות ליצור קיצור דרך שכאשר אני ילחץ עליו יפתחו לי בו זמנית, שני אתרי אינטרנט או יותר?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אהלן לחבר שלי יש בעיה מאוד מעצבנת... התקין לא מזמן WINDOWS ME וכאשר הוא מכבה את המחשב המחשב נתקע אחרי שה WINDOWS סוגר את עצמו... ממש לפני הכיבוי הוא נתקע. בעיה דומה אני מכיר ב WIN98SE ויש קובץ תיקון לגבי הבעיה הנ"ל. הבעיה היא מה עושים ב WIN ME... הבעיה התחילה ממש מההתחלה של ההתקנה... לא נראה לי שזה קשור לתוכנה שהתקנו אלא אם כן זה היה ממש מהתוכנות הראשונות או דריברים. תודה יניב
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כאשר עושים סריקת דיסק בוינדוס עם סימון האפשרות "Scan for and attempt recovery of bed sectors" אז יש 4 שלבים לסריקה, חלקם איטיים יותר וחלקם מהירים יותר. מה בעצם קורה מבחינה טכנית בכל אחד מהשלבים האלה? מה הסיבה ששלב 1 ושלב 3 ממש מהירים ושלב 4 הכי איטי?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי במחשב 160 ג'יגה עכשיו אני צריך ממכם עזרה כיצד לחלק את הכוננים בצורה הכי נוחה וטובה בשביל ההתקנה... עכשיו יש לי XP וההארד דיסק מחולק ל4 כוננים כשהשארתי לווינדוס עצמו 20 ג'יגה+תוכנות דרך אגב אם יש לי שירים וכל מיני תוכנות שאני צריך אני יכול להשאיר אותם בכונן נפרד ושאני יתקין ת-VISTA הם יפעלו כרגיל?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-