Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אם מסיבה כלשהי אני לא יוכל לראות את המסך,מה קיצור הדרך? והאם הוא יכבה את ה XP גם אם יש תוכנות ברקע שעובדות? (או שהוא יחכה כמו אידיוט ויבקש אישור לסגור אותם).
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
השאלה שלי נחלקת לשתים. אולי החלק השני לא מתאים לכאן. מצטער מראש. אני צריך רק דיעה בנושא: 1. אני רוצה להתקין WIN 2000 כי שמעתי שהוא ממש טוב ואני רוצה "להקל" על המערכת במחשב השולחני שלי כדי שכל כולה תשמש לאימיול. האם שווה בכלל? [מי מכיר מי יודע...תודה מראש. ):]. 2. כשאני מנסה להתקין (גירסת הפרו\SP4) אני מקבל את ההודעה הבאה: Windows 2000 is incompatible with this version of Windows. For more information, contact Microsoft. בנוסף אני לא מצליח ליצור קובץ iso (אפשרות שיש ו"כאילו" עובדת אבל לא עושה דבר). וזה מה שיש לי בדיסק: AUTORUN\ ROOT\ W2KA\ W2KP\ (זו הגירסה שאני רוצה) W2KS\ W2KD\ בתיקייה הראשית, מלבד המחיצות למעלה, יש לה קובץ DAT לכל אחת מהמחיצות (שכל אחת מהם היא מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט תמחשב אבל אין לי ראש אחר כך להתקין את כל עדכוני האבטחה אז רציתי לשאול אם עכשיו אפשר להוציא מהרגיסטרי תעדכוני אבטחה בקובץ ראג ואחרי הפרמוט להתקין תקובץ ראג ויחזרו לי כל עדכוני האבטחה?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. הבעיה הייתה ככה: אני משתמש במחשב פתאום כרגיל לוינדוז מופיע מסך כחול, (WINXP) אני כרגיל מאתחל אבל להפתעתי לאחר המסך עם הפס הכחול שזז הוא שוב מביא את אותו מסך בידיוק, נסיתי לתקן בעזרת דיסק ההתקנה אך כאשר הוא מצא את הגרסא הקודמת כדי להראות אתה טבלה של מה אפשר לתקן שוב אותו מסך. מה זה היה יכול ליהיות? לבסוף ולצערי פירמטתי את כל המחשב ואיבדתי את כל מה שהיה עליו כי לא הייתה דרך אחרת לגבות את המידע.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא שאני מתקים אקספי על המחשב ובאמצע ההתקנה איפה שהוא רושם שהוא עושה installing devices הוא פשוט נתקע וכלום לא זז ניסיתי עם 2 דיסקים שונים של אקספי ובשניהם זה נתקע שם, התקנה של ווינדוס 98 עובדת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואם יש דרך להתקין במחשב הזה אקספי בכל זאת?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה, אך מידע על מה שעשיתי יש. לפני כמה ימים ניתקתי את המדפסת כדי לפנות מקום, במהלך אותם הימים התעסקתי קצת עם התהליכים בשרותי רכיבים. הבעיה: היום אני מנסה לחבר את המדפסת (HP930C) חיבור USB ונתקל בבעיות, בתחילה הופיע החלון על זיהוי המדפסת אך עם הודעה על כך שאירעה תקלה וכמובן המדפסת לא הוגדרה. פעמים נוספות והפעם ללא הודעה על זיהוי משהו, כלום, רק הצליל של הוצאה וחיבור כבל ה-USB. ניסיון בבחירה של הוספת מדפסת מחלון "מדפסות ופקסים" מקבל הודעה "השלמת הפעולה לא הצליחה". ניסיון דרך הוספת חומרה חדשה עם הפניה ידנית לדרייברים המתאימים מוביל בסופו של תהליך להודעה על כך ש"שרת RPC אינו זמין". כמובן שניסיתי הוספת חומרה חדשה אוטומטי דרך האשף ונתקבלה הודעה שלא נמצא כלום. נכנס…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב, התקנתי ווינדוס ורציתי להתקין את הSP1 אבל הוא לא נתן לי בגלל בעיות שזה דיסק צרוב.. האם אפשר לעקוף את זה? אני צריך את הSP1 בשביל הדרייברים החדשים של הלוח אם (גיגהבייט) וזה לא נותן לי בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מחשב פורמט, אבל אין את הדיסק שהגיע איתו עם הדרייברים הבסיסים. הותקן XP, אבל אין קול, ויש עוד רכיבים רבים עם סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. ראשית אכתוב את הרכיבים עם סימן השאלה הצהוב במנהל ההתקנים, לאחר מכן אכתוב את החומרה של המחשב (שזוהתה ע"י HWINFO), אודה לכ מי שיוכל להצילנו ולומר לי מה עלי להוריד כדי שהכל יסתדר. (אם יש חבילת דרייברים אחת (אולי של לוח האם) שניתן להוריד מהאינטרנט שתסדר את הכל, מצויין, אם לא, אתרוצץ ין הרבה לינקים ) תודה מראש !!! ההתקנים שלא זוהו (סימן שאלה צהוב) : ATM Network controller Base Systm Device Multimedia Audio Controller SM Bus Controller Video COntroller VGA Compatabile חומרה : Intel Pentium 4 2417Mhz 134.3Mhz FSB D…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להסיר את הIE6 מהXP? לא מופיע ב ADD/REMOVE.
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאבא שלי יש windows 98 והוא מנסה לשחזר את כל האימיילים שהיו לו. הוא שמר את כל הקבצים (סיומת *.dbx) ומנסה לשחזר אותם ע"י copy ו-Paste. האוטלוק לא מזהה את כל האימיילים מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי לפטופ ואני מחפש בנרות תוכנה שתעשה בצד העליון של המסך מד בטרייה כמו של הפלאפונים האם קיימת תוכנה כזאת?? מי שעוזר מלך!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הרצתי את התוכנה tcpip שנמצאת בה www.speedguide.net היא לא עשתה רע אני פשוט מעוניין בהגדרות שבאות אחרי התקנת ה windwos העם קיים ? קובץ כזה ? שלrag
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שאלה קטנה, יש לי בCOOKIES קובץ בשם INDEX שלא מוכן להימחק. מה ניתן לעשות?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי נעלמה לפתע השורת הטקסט (תמונה מצורפת) של החיפוש. על המחשב מותקן XP SP2 . ניסתי לבצע חיפוש גם ב-SAFE MODE אבל מופיעה אותה תמונה. ניסיתי לבטל גם את ה-THEMES SERVICE בלוח הבקרה אבל ללא הצלחה? כמו כן יש לציין כי לא הותקנה כל תוכנה חדשה לפני שזה קרה. למישהו יש רעיון? תודה רבה, אביעד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שידרגתי את מערכת ההפעלה xp ל sp2 . לאחרונה עם הפעלת Msconfig בנסיון לא לאפשר למספר תכנות להיטען באיתחול , בכל זאת הן נטענות למרות שהן לא מסומנות. כמו כן למרות ההוראה בחלון של System configuration utiliy לא להראות חלון זה שוב באיתחול הבא (מסמן וי) החלון ממשיך להופיע וכל התכנות שביקשתי לא להיטען נטענות שוב. מקווה לקבל סיוע ועזרה בנידון בתודה אבינועם
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך קורה שמשתנה תצוגת הכוננים ב-my computer והופכת למה שיש בתמונה למטה? כמו כן איך מסדרים את זה. למי שלא מבין למה אני מתכוון אז הכוונה היא שבדר"כ הכוננים מחולקים לפי סוגים ועכשיו הכל מוצג ביחד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב שעליו מותקן windows xp וברצוני להתקינו מחדש. אבל אני לא בטוח מה עושים.... אשמח אם מישהו יסביר לי צעד אחר צעד מה עושים. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה שחסרים לי 10GB בכונן D, בדקתי כמה כל התקיות בכונן שוקלות וכולם שוקלים בגיחד 17 GB ולכונן בסך הכל יש 27GB! איפה לעזאזל 10GB נעלמו לי? אני ממש משתגע, אני ממש זקוק למקום הזה במיוחד עכשיו..
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לאקספלוררר להפסיק לשמור כל קובץ תמונה שהוא רואה בתור קובץ אינטרנט זמני?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
נמשל אני גולש עם הדפדפן Maxthon נגיד ושומע מוזיקה וסתם פתאום אני רוצה בלי למזאר הכל למטה שיופיע לי... שולחן העבודה .. שלי כיצד אפשר ... ? לעשות את זה אני יודע שבהwindwos 98 הייתי לוחץ d וזה היה אוטומט מגיע לשולחן העובדה . תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
למחשב של לקוח שלי יש תופעה מוזרה. בADD/REMOVE יש לו רווחים עצומים בין כמה תוכניות. כלומר, איפה שאמורה להיות תוכנית יש משבצת ענקית ריקה (תופסת 7 עמודים של דפדוף) ואחריה ממשיכות התוכניות. אחרי כמה תוכניות ברשימה, יש עוד משבצת ריקה ענקית כזאת. מאוד מוזר... תיקון REGISTRY עם REGISTRY MECHANIC לא פתר את הבעייה. למישהו יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי זוחל .הוא מאוד איטי . ראיתי שבתוך תיקיה temp יש לי 26.5G . שאלתי אפשר למחוק את התיקיה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-