עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by thegodx,

קניתי מחשב חדש לא מיזמן ובמעבדה התקינו לי WIN XP SP2 בקודם היה לי SP1 והתחלתי לגלות בעיות מוזרות במישחקי רשת (ויכול להיות גם בגלישה) שמתי לב שיש לי כל כמה דקות לג (LAG) של חצי דקה+- וזה ממש מעצבן!!! חשבתי שזה בגלל המודם אבל לפני שאני מחליף רציתי לדעת עפ זה בגלל הSP2 ?? תודה מראש :-[

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  2. Started by mzini,

ניסיתי כל דבר אפשרי אך אני לא מצליח להפתר מהבעיה המציקה, כל תוכנה המשתמשת בעברית אינה מראה עיברית אצלי במחשב אלא ג'בריש, אני מודע לכך שיש בפורום המון הודעות בנושא אך כלום לא עזר וכשנכנסתי ל Shortcut to Regional and Language Options ובדקתי אם הכל שם בסומן על עברית אכן הכל היה מסומן אך נתקלתי רק בבעייה אחת שם, כשניסיתי לסמן את default user account settings בלשונית advanced נתקלתי בהודעה המופיעה בקבץ המצורף ואין לי מושג מה לעשות עם זה ??? ??? ??? תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. קניתי לפני מס' חודשים מחשב חדש, פנטיום 4 3000, 1GB זיכרון, דיסק 120 SATA, שהחליף את השרת הישן שלי. עד שלב מסוים הכול עבד בסדר, אבל אז פתאום (לצערי איני יכול להצביע על משהו מסוים שעשיתי), כל הפעולות שקשורות לעבודה עם קבצים דרך האקספלורר של המחשב, נעשתה מאוד, מאוד איטית- לוקח לי לפתוח קבצים אפילו מסוג txt, כ- 30 שניות ויותר, ופעולות כגון copy-paste, או מחיקה של קבצים, או לחיצה עם כפתור ימני על קובץ, על-מנת לבצע פעולות הקשורות לתפריט שנפתח לוקחות גם כן אותו זמן. בנוסף במצב זה של המתנה לסיום הפעולה, איני יכול בד"כ לבצע שום פעולה במחשב. כל זה ממש, ממש מתסכל- כי המחשב אמור לטוס... על המחשב מותקן windows-XP professional + sp2, והוא משמש כשרת וסביבת פיתוח באינטרנט על כל מה שמשתמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nirgilad1,

ניסיתי להתקין DEAMON TOOLS במהלך ההתקנה נכבה המחשב ומאז המחשב כל פעם שהווינדוס עלה עשה מידית רסטרט בלי הודעה כלשהי בהוראת טכנאי נכנסתי למצב בטוח והוא אמר לי להסיר את התוכנה אבל בגלל שהמחשב לא סיים להתקניה לא יכולתי להסיר אלא רק למחוק את הקבצים שהיו בתקייה וכך עשיתי המחשב חזר לתפקד רגיל אבל כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל כמו אופיס אקס פי או נורטון אינטרנט סקיוריטי מתעוררת בעייה eror 1704. an installation for deamon tools is curently suspended. you must undo the changes you made by that installation to continue do you want to undo this changes ? מה עלי לעשות?? אני מפחד שאם אסכים למה שכתוב שם יתעוררו בעיות עם המחשב אך אם אני לא מסכים -ההתקנות מופסקות תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  5. למשכו כמו כחול כהה?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by mzini,

שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows XP pro תודה לעוזרים....................... :s05: :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by asdasdasd,

אני נכנס לדיפראג על מנת לאחל את ההרדיסק כמו שאני עושה כל חודשיים לפנטיום 2 שלי ... עכשיו זה לא עובד יותר לא יודע למה אני פשוט לוחץ על DEFRAG OR ANALYZE זה לא עושה כלום ..... ניסיתי לצאת מכל מה שפועל ברקע מהכל ......ניסיתי ריסטארט ......לעשות CHECDISK C.....אולי יש בעיה ולכן הוא לא רוצה להריץ DEFRAG כלום... מה עוד אפשר לעשות ? הרי זה עבד לפני כחודשיים .........

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. אני רוצה על מחשב אחד להריץ שתי מערכות הפעלה של וינדוס כשאחד מהם תיהיה xp pro ps2 והשניה תיהיה 2003 server כששתיהם יהיו בו זמנית פועלות ויהיה לי אפשרות לדפדף בינהם. יש דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Dr.K,

יש לי windos XP Pro כל תקייה שאני פותח מופיעה ללא סרגלי כלים או תפריטים (File, Edit,Tools...) כך שלא ניתן לחזור רמה מעלה וכד'. מופיע רק שם התקייה על גבי רקע כחול. בלחיצה על כפתור הימני של העכבר אין אפשרות לבחור במאפיינים...(על הרקע הכחול). בלוח בקרה--> אפשרויות תיקייה. אין שום אפשרות להחזיר את החלון למצב הקודם. תודה מראש למציע הפתרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  10. אני ניכנס להחתל הפעלה....ולוחץ....gpedit.msc הוא רושם לי הודעת שגיאה "לא ניתן לאתר...." תהליך זה קיים אני בטוח וגם השם שלו נכון...אז אין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי....?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  11. אני גולש להנאתי (ממש) בנענע ופתאום קופצת לה הפרסומת לסרט פגוש תפוקרס אבל זה לא פופ אפ של חלון שהXP יכול לעצור. יש תוכנה קלה קטנה שעוצרת גם כאלה ? בעיגור ירוק מסומן הX יצאה של הפרסומת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by amitiss,

שלום !! ביצעתי כבר הרבה התקנות של WIN XP PRO אך בתופעה כזו עדיין לא נתקלתי. יש לי מחשב INTEL CELERON 667MHZ 128MB .אין שום חומרה נוספת שמחוברת ללוח אם למעט עכבר ומקלדת המחוברים ב-PS\2 ומסך המחובר ליציאת VGA . על המחשב כבר היתה מותקנת מערכת XP PRO אך מאחר וההרדיסק התקלקל נאלצתי לקנות הרדיסק חדש ולהתקין הכל מחדש. אני מכניס את הדיסק של ווינדוז לכונן סי די רום.ה-SETUP עולה כרגיל.אני מבצע פירמוט ב- NTFS וההתקנה ממשיכה כרגיל ללא כל בעיות ומעתיקה קבצים לההרדיסק.בסוף שלב זה,תוכנית ההתקנה מבצעת איתחול אוטומטי.המחשב מאותחל ומבצע איתחול דרך ההרדיסק.המסך השחור עם הלוגו של ווינדוז עולה למספר שניות ונעלם ומופיע מסך שחור.ההרדיסק ממשיך להראות פעילות לעוד כ-4 דקות(המסך עדיין שחור) …

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by itamar1,

התקנתי תוכנה לעיצוב של ה-Windows. זה דפק לי את כל האייקונים.. כל הקיצורי דרך שהיה עליהם את החץ הקטן שמראה שזה קיצור דרך נעלמו.. תמונה: http://img220.exs.cx/my.php?loc=img220ℑ=desk0cm.jpg אני זוכר שקראתי מדריך שזה משהו ברג'יסטי לשנות וזה מחזיר את זה.. אני לא זוכר איפה ברג'יסטי. אני מדבר על החץ שתמיד היה משמאל למטה על האיקון שמראה שזה קיצור-דרך. [glow=red,2,300]תודה![/glow]

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by tusik,

שלום לכולם שאלה פשוטה. מכירים את שלושת האופציות המופיעות מיד כשאתם מנחים לעכבר לעמוד יותר משניה על תמונה ? (יש קובץ תמונה מצורף). ובכן , הדבר עולה לי על העצבים. משהו יודע איפה בדיוק יש איזה וי שאני צריך להוסיף או להוריד כדי לבטל את הפונקציה הזו ? בתודה מראש ;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by assaf990,

נדמה לי שהצ'ט לא קשור ל-JAVA מצ"ב הודעות השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by הרב אמנון יצחק,

יש לי נייד שאני מפרמט אותו דרך DOS הוא מגיע ל 100 % ואז רשום "פירמוט נדחה" הוא לא מצליח לפרמט אותו. שאני נכנס ל SCANDISK הוא רושם סיפריות של ה WINDOWS וקבצים פגומים בעיקר DLL שאני לוחץ FIX הוא נותן לי עוד 50 קבצים פגומים מאותו סוג. השאלה אם ה HDD דפוק ואי אפשר להציל אותו ? כי שמתחיל הפירמוט בדוס רשום בהתחלה "בודק בד סקטורים פגומים" ואז הוא ממשיך לפירמוט..ושם הוא לא מצא בד סקטורים. ***רשום ככה Verifying 2,067.15M Format complete. Unable to Write BOOT Format termiated Write fault error writing drive c abort , retry , fail ?

17. התקנתי לאחרונה JAVA עבור תוכנת ביטורנט, ומאז אינני יכול להכנס לצ'טים של תפוז (WINXP) עד לפני ההתקנה הייתי נכנס לצ'טים (או לאתרים אחרים מסויימים) מה לעשות? זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: בקובץ: # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6d6c1f6c, pid=2828, tid=1204 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_01-b08 mixed mode, sharing) # Problematic frame: # V [jvm.dll+0x81f6c] # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x03a76f70): JavaThread "main" [_thread_in_vm, id=1204] siginfo: ExceptionCode=0xc0000005, reading address 0x00000008 Registers: EAX=0x00000000, EBX=0x00000000, EC…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by BeNDeR,

אני מחפש מקום בוא אני יוכל לאחסן קובץ ברשת ובעזרת לינק כל אחד יוכל להוריד אותו מהאינטרנט ! בסביבות ה 10 יותר היה מעולה : )

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Vega,

שלום, לאבא שלי משומה מופיעים כאילו שני חשבונות במיקרוסופט אווטלוק, 1. "Personal folders" 2. Outlook today והדבר מבלבל אותו (מה לעשות, זה אבא) ומפריע לו לעבוד בצורה תקינה. אבא שלי משתמש ב"personal folders" ולמעשה אין לו צורך ב-Outlook today, ולכן הוא רוצה להיפטר מ"Outlook today". איך עושים זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  20. שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ השאלה שלי היא מה עדיף לי להתקין על המחשב שמריץ אותו, Windows XP רגיל ל32 ביט או Windows XP 64-bit ראיתי באינטרנט BENCMARKים שבהם הביצועים היו פחות טובים על הגרסה המיועדת ל64 ביט. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב, (כרטיס מסך GeForce 6600GT). אז מה להתקין? תודה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by neogod,

חבר שלי קנה מחשב חדש amd 3000 939 mb gigabaty nforce 4 hd wd 160gb sata geforce 6600 gt pci e gigabyte עכשיו הוא קנה אותו בלי מערכת הפעלה וכאשר ניסיתי להתקין ווידוס XP אז הצלחתי רק לפרמט את סי ולבצע את העתקת הקבצים הראשונה ואחרי הפעלה מחדש של המחשב הוא לא עולה דרך ההארד דיסק אלא רק דרך הסי די רום והוא מתחיל לבצע את כל התהליך מחדש! אם אני מוציא את הדיסק אז הוא מגיע לשלב שהוא מנסה לעלות דרך הסי די ונתקע!!!! ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות של ההפעלה! ולא עזר ואני חושד שהבעיה היא עם ההארד דיסק , מכיוון שאף פעם לא השתמשתי בדיסק SATA אני לא יודע איך להגדיר אותו!!!! מישהו יודע במה הבעיה? או איך אפשר לפתור זאת!!! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by דודי הסטלן,

שלום לכם חברים, אתם חייבים לעזור לי אני בבעייה גדולה שאני לא יכול לפרט עליה יש לי בלאגן גדול, אני חייב שתעזרו לי לחסום את הצ'אטים במחשב שלי, לא יודע באיזה דרך רק תתנו לי דרך כלשהי לחסום שאנשים לא יוכלו להיכנס לצ'אטים אצלי במחשב בבקשה מכם זה חשוב מאוד.

23. Started by pssheba,

ב WIN98 בכדי לראות מהם הקבצים המועלים אוטומטית עם הפעלת המחשב, צריך היה להפעיל את התכנית msconfig.exe והיתה מתקבלת רשימת הקבצים המועלים עם איתחול המחשב. ב XP זה שונה. פעם ידעתי, שכחתי, חיטטתי בכל התפריטים ולא מצאתי. אודה למי שיזכיר לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. מה שונה ומיוחד והאם הוא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים