Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בעיה עם WINDOWS INSTALLER כל דבר שאני מנסה להתקין הוא מוציא לי את ההודעה הבאה יש לכם מושג במה מדובר? שמתי לב שגם אפדייט לווינדואס דרך האתר אני נתקל בבעיות הוא מציג את ההודעה הבאה: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Take the following steps to try solving the problem: Refresh the page. In Internet Explorer, delete your Temporary Internet Files by going to the Tools menu and clicking Internet Options. Close and then re-open Internet Explorer. Internet Explorer (Add-ons Disabled) mode only prevents the use of ActiveX controls, including those used by the Microsoft Update website. To get updates using this browser m…
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
-
ממתי לדבר ולתת לינקים לבטות שונות זה לא חוקי? נכון שאת רוב הדיונים לא צינזרתם או סגרתם אבל יש אחד בחתית העמוד שאני כן ראיתי שננעל בגלל שהמנהל פה חשש שזה גולש לתכנים לא חוקיים. אז לעניות דעתי בטות זה כן חוקי או מקסימום בתחום האפור. מנסיוני האישי הרב בפורומים שונים הייתי ממליץ לאדמינים לנסות ולרסן את השימוש במנעולים ובמחקים, בכלל, לאו דווקא במקרה הנ"ל. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=17667
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי XP PRO חוקי 32 ביט וביגלל שאני משדרג לאינטל 6600 רציתי להחליף את הXP ל64 האם ניתן להחליף את הXP 32 שיש לי לXP 64 בלי לשלם מחייר מלא ? כי אני לא רוצה סתם ליקנות עוד XP כי זה מלא כסף המחשב מיועד לעבודה גרפית בפוטושופ עם קבצים של מעל ל500MB!!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת: ישנם אתרים קבועים שאני נכנס אליהם (חלק מהם פורומים), ויום אחד בהיר הם מפסיקים להתעדכן. הבעייה באה ליידי ביטוי בכל מיני סוגים של אתרים (לא בהכרח פורמים). מה שקורה זה שהאתר פתאום מפסיק להתעדכן: אני נכנס יום למחרת, והאתר נראה בדיוק כמו ביום הקודם. אני נכנס שבועות אחרי, ועדיין אין תגובה באתר. ולא מדובר באתר יחיד (כך שזה לא נראה כבעייה באתר עצמו). יש כמה וכמה אתרים בעייתיים. יש לציין כמה דברים כאן: 1. אלה אתרים מאוד דינמיים, כך שאין מצב שאני טועה והם לא אמורים להתעדכן. האם אמורים להשתנות כל הזמן... זה יעודם. 2. אחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את ווינדוז מחדש, פתאום האתר מעודכן, נושם ואין שום בעייה. אחרי כמה זמן הבעייה חוזרת. 3. רוב האתרים הבעייתיים רשומים אצלי…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אחרי התקנה חדשה של ה-WIN תמיד יש את האפשרות, בזמן הגלישה ב-IE לשמור שם משתמש וסיסמה באתרים שדורשים זאת. פשוט קופצת הודעה של ה-IE ושואלת אם רוצים לשמור את הסיסמה. אבל... אם עושים ניקוי ל-HD ומעיפים את ה"עוגיות" וקבצי האינטרנט הססמאות נמחקות. הבעיה היא שאחרי זה - לא מופיעה בכלל האפשרות לשמור מחדש סיסמה באותם אתרים, ומקסימומום נשמר שם המשתמש כמילוי אוטומטי של המסך - אך בלי אפשרות לשמור את הסיסמה. האם יש דרך לעשות את זה? פשוט "ליגרום" לדפדפן לשאול אותי אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע ניסיתי להתקין את NIS 2004 וקיבלתי הודעה שאני לא יכולה להתקין את התוכנה כי אני לא רשומה כ-administrator (יש לי win 2000). יש לי הרגשה שמשהו השתנה כי עד עכשיו לא היתה לי בעיה להתקין שום דבר והייתי רשומה כ-administrator ורק אחרי שקיבלתי את ההודעה בעת ההתקנה, גיליתי שבאמת אני לא רשומה כ-administrator. מכיוון שכשהמחשב עולה אני לא מקבלת אפשרות לסיסמאת כניסה (לפי הגדרתי), איך בכל זאת אני יכולה להיכנס כ-administrator? האם יש דרך לשנות חזרה את ההגדרות כך שאני שוב אהיה רשומה כ-administrator? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ מאפיינים על הספריה הזו C:\Documents and Settings\------\Local Settings\Temporary Internet Files רשום לי כמעט ג'יגה אבל כאשר אני נכנס פנימה אני רואה 40 קבצים שלא לוקחים מעל מגה !!! אבל לא ניתנים למחיקה גם מסייפ מוד אפילו מה הולך כאן ? כמובן שב INTERNET OPTION שמתי רק על 100MB את שמירת ה COOKIES לא יותר , זה לא זה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP בטעות במחיצה הלא נכונה , התקנתי גם בשנייה ואז איתחלתי את המחיצה שהתקנתי בה בטעות חשבתי שזה יסיר את הWINDOWS הזה אבל כשמתחילים את המחשב הוא שואל איזו מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . כשלוחצים על המערכת שהסרתי אז הוא אומר שאי אפשר להמשיך כי חסרים לו הקבצים מאחר שאיתחלתי אותו , איך מבטלים לגמרי את הWINDOWS שהתקנתי במקום הלא נכון כך שלא אצטרך לבחור כל פעם בWINDOWS הטוב .
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
איך אני משתמש באפליקציות של שרת 2008 בלי שאני יעשה LOGIN בשרת עצמו? אני יודע שב 2003 הייתי מתקין את ADMIN PACK 2003 והיה לי גישה להרבה דברים דרכו כמו AD.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
חברה , אני שובר את הראש למעלה מ 6 שעות וללא פתרון , קיבלתי את הנייד החדש שלי fujitsu amilo 7440 עם winxp sp2 english enabled ( עבדו עליי !) אני מנסה להתקין את xp hebrew sp2 או xp hebrew pro אך ללא הצלחה , ההודעה שאני מקבל היא שהוא לא מזהה את ההרד דיסק שהוא SATA מבדיקה הבנתי שהוא צריך דרייברים של ה SATA וזאת אוכל לטעון אותם אך ורק בעזרת הורדת הדרייברים ל דיסקט ואז מייד בהתחלת ההתקנה יש ללחוץ על F6 כדי לכוון אותו לדיסקט זה . אך בנייד החדש הזה אין כונן דיסקטים ואין לי מושג אין אני עובק את המיגבלה הזאת . נאנ עזרו לי , האם יש למישהו רעיון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה במחשב - חלון קופץ מדי פעם ונעלם במהירות. זה קורה לי בדר''כ אחרי שאני פותח את הדפדפן (אולי סוג של מעקב?), הצלחתי לצלם בעזרת סרטון וצילמתי תמונה ממנו. אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני פותר את זה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני מפעיל מצלמת אינטרנט דרך! MOVEMAKER ??? תודה לעוזרים תנו ליי בבקשה הסבר לאן ולאיפה להיכנס כדי לעפיל ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בכל פעם שאני רוצה לשמוע רדיו דרך ה Internet Explorer הוא נסגר ,אני פשוט מנסה להריץ את התחנה שאני רוצה לשמוע ואז ה Internet Explorer נסגר הוא פשוט מוצא שגיאה ואז הוא שולח דו"ח מצב של אותה שגיאה ואז הוא פשוט נסגר וזה לא קורה רק עם רדיו זה קורה גם עם סירטונים שאני מנסה להריץ באונליין...אז בבקשה תעזרו לי אני בטוח שזה משהו בהגדרות של Internet Explorer אבל אני לא יודע בדיוק איזה הגדרות לשנות אני חושב שזה קשור להגדרות אבטחה...תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני בויסטה אם אני משחק משחקים כבדים איזה צריכת חשמל מומלץ עכשיו מוגדר אצלי BALANCED תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
כאשר עושים סריקת דיסק בוינדוס עם סימון האפשרות "Scan for and attempt recovery of bed sectors" אז יש 4 שלבים לסריקה, חלקם איטיים יותר וחלקם מהירים יותר. מה בעצם קורה מבחינה טכנית בכל אחד מהשלבים האלה? מה הסיבה ששלב 1 ושלב 3 ממש מהירים ושלב 4 הכי איטי?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
יש לי win 8.1 pro 64 bit ואני לא מצליח למצוא עדכונים ב windows update הוא רושם לי כל הזמן שגיאות מסוימות כמו 8024402F או שגיאה אחרת. ניסיתי כבר כמה מדריכים לתקן את זה ולאפס את windows update בין היתר הפסקתי את התהליך מחקתי את התיקיות ב windows 32 וזה לא פתר את הבעיה. אם יש פתרון אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יצאה כותרת ארוכה קצת, אבל הנה, תראו בעצמכם - https://www.windowslatest.com/2022/02/14/microsoft-teases-windows-7-aero-like-design-for-windows-11/amp/
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה ב-WIN XP, שאני פותח חלון MY COMPUTER ואני רוצה להיכנס לכונן C, אני לא מצליח אני מקבל את החלון "OPEN WITH" אבל אם אני נכנס דרך WINDOWS EXPLORER ישירות לכונן C אני מצליח להיכנס אליו והכל עובד כרגיל. איך אני יכול לסדר את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום רב המחשב מבצע עליה של WIN אולם כאשר מגיע למסך ווידוס והפס הכחול רץ הוא רץ ב sלנצח. המחשב עולה ב safe mode last confi..לא עוזר מה עושים? תודה ויום טוב מיקי
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום ! במחשב מותקן לי גם XP וגם ויסטה (32BIT). בזמן האחרון שאני בויסטה פתאום שאני מנסה להכנס לתקייה מXP כמו "המסמכים שלי" וכו' מוצג לי חלון כזה שחוסם: הימני זה החלון ה1 ושאני לוחץ continue מופיע החלון משמאל... מה אפשר לעשות כדי לאפשר גישה מלאה לכל התקיות?!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן אנשים. קיימת אצלי תוכנת הפעלה מסוג ווינדוס XP SP2 באנגלית, ובכניסה הוא מבקש סיסמת משתמש, מסתבר שישנם שני משתמים רשומים אחד הוא ADMINISTRATOR והשני הוא אני עם הרשאות של מנהל (בדיוק כמו ה-administrator) שאלתי היא האם ניתן לאחד בין המשתמשים הפעילים ולבטל את בקשת הסיסמא בכניסה? או שצריך למחוק אחד מהם (עדיפות למחוק את ה-administrator ולא את שלי) ולבטל את הסיסמא בכניסה? כיצד מבטלים את הסיסמא בכניסה?? תודה. לירן
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לאמא שלי הופיע הודעה כל פעם שפותחים את המחשב שהווינדוס לא חוקי וצריך לחכות שלוש שניות ואז לוחצים על משהו וזה נכנס לווינדוס ולא קורה כלום עכשיו לפי מה ששמעתי שיש גם הודעה שאומרת שאחרי 30 יום ווינדוס נסגר משהו כזה, ועם אפשר ליכנס עליו יותר ההודעה שמתוארת אצל אמא שלי זה אותו הדבר?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-