Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:17:35, on 12/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Fi…
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף מחשב (מדור קודם) וברצוני להעביר כונן קשיח המכיל חלונות WIN XP PRO SP2 . מה עלי לבצע בכדי שאוכל להעביר חלונות מהמחשב הישן למחשב החדש ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי לוח חדש של asus p4p800-e אני רוצה להתקין על ההארד דיסק של sreial ata מערכת הפעלה איך אני עושה את זה שהמחשב עולה הוא מזהה אותו ואז שעולה לוינדוס דרך הדיסק הקשיח הרגיל ide אני לא רואה את הדיסק sata בוינדוס למרות שהתקנתי את הדרייבר של הבקר הנחוץ לכך זה דבר אחד דבר שני אני הלכתי לפי הוראות היצרך בכדי להתקין עליו מערכת הפעלה והתקנתי את ה promise על דיסקט 1.44 ושהמחשב עושה boot מה cd הוא מראה לי שיש לי רק ideו לא sata למרות שהוא התקין את הpromise כי צריךללחוץ על f6 ואז מתקין את הדרייבר של הוינדוס ואז צריך לראות בהתקנה את שני הדיסקים אני רואה רק את ה ide איך אני עושה את זה ?? אני לא מצליח בכלל כבר השתגעתי אולי מישהו יכול להסביר לי איך עושים זאת? תודה …
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שנשרף לי כרטיס המסך היקר שלי... אני נאלץ לנסות להסתדר עם הג'יפורס 2 שלי... הבעיה היא שלאחר הסרת הדרייברים של ATI וניקויים על ידי Drivers Cleaner 3, אני מתקין את הדרייברים של nvidia (ה- forceware) ואז הווינדוז פשוט קורס אחרי הריסטרט. לא מוכן לעלות אפילו את מסך הלוגין. גם repair לווינדוז לא עזר ואפילו רק החמיר את המצב... למישהו יש הצעה איך אני יכול להציל את המצב? ואם אנחנו בעניין ואני אאלץ לפרמט, איך לעזאזל מגבים את מסד ההודעות של ה-outlook express?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך אני מוריד את זה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose 'Close' to terminate the application. זאת שגיאת המערכת, ויש לי בעיה בהפעלת ישמויי דוס, אולי מישהו יודע מה עושים? אני אפילו לא מצליח להתקין VC++ והכל בגלל השגיאה המעצבנת הזאתי אני זוכר שפעם פתרתי אותה, אבל לא זוכר איך אולי מישהו מוכר לעזור לי? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
השרותים נמצאים בלשונית SERVICES תחת MSCONFIG
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מדבר על הקוד בדיוק לפני שהווינדוס עולה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שעליו אני מתקין WIN XP PRO SP2. אני מתכנן להגדיר שני משתמשים על המחשב - כאשר רק לאחד מהם תיהיה גישה לאינטרנט (רק עליו אני מגדיר את החייגן). במשתמש עם הגישה לרשת אני גם מתקין FIREWALL. רציתי לשאול האם יש צורך להתקים את ה-FIREWALL גם במשתמש השני ללא הגישה לרשת. בתודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן זה ככה אף פעם אני לא מצליח לסדר את זה ואז אני עושה שיחזור מערכת.. הפעם אני מקווה שתעזרו לי.. בקשה. http://planet.nana.co.il/alonzur/look.JPG זה הקישור לתמונה.. יש פס כזה באמצע לא יודע למה ואני לא מצליח לסדר אותו.. ועכשיו גם הכיתוב של הסמלים לא שקוף.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אתמול, עם מעט יוזמה, החלטתי לפרמט סוף-סוף ולשים קץ לכל הבעיות השונות הופיעו עם הזמן. אז פירמטתי, והתקנתי מחדש אקספי פרו. הכל טוב ויפה....ההתקנה הסתיימה, ריסט ונכנסתי למע' ההפעלה החדשה. התקנתי את כל הדרייברים בהצלחה, כל הדברים הבסיסיים שלי שאני מתקין כל פעם מחדש (רק המצלמה המפגרת שתמיד עושה בעיות ) וניגשתי לעשות Update. פתחתי את האקספלורר, ניגשתי לאפדייט וזה מצא כל מיני עידכונים בדרגה קריטית, חלק התקין ואז פתאום נאמר לי כי ארעה שגיאה, והוצגה בפניי רשימה של בערך 20 עדכונים שעדיין לא הותקנו. זה קרה אתמול בערב, וכבר הייתי צריך ללכת אז סיימתי עם מה שהספקתי ואמרתי לעצמי שהיום אני אסיים לעדכן. אני ניגש לעדכן, מופיע הכיתוב "סורק עדכונים"... ואז פתאום הודעת שגיאה שמונעת ממני …
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שה msi שלי איכשהו נדפק קשות...וכל דבר שמתקינים דרכו אני לא יכול להתקין וגם לא להסיר דברים שהתקנתי דרכו-הוא מקפיץ הודעות שגיאה בטענה שאני נמצא במצב בטוח ועוד דברים שאין לי מושג מאיפה הוא ממציא אותם, רציתי למחוק את ה msi שלי ולהתקין אחד אחר,אבל אחרי חיפוש רב ברשת לא מצאתי דרך למחוק אותו או לעשות לו reinstall לפחות. בבקשה תצילו אותי - אתם הדבר האחרון שעומד לפני פירמוט :-[
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
טוב אני צריך להתקין את הפקס בוינדוס אקס פי פרו אני מכניס את הדיסק ניכנס להתקנת רכיבי וינדווס אופציונלים בוחר שם את הפקס ואני מנסה להתקין והוא מבקש מימני את הדיסק השני איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, ברשותי קבצים מוצפנים ב-NTFS על ההארדיסק שאני יודע את הסיסמא שלהם אך אין לי מושג איך לפתוח אותם מההצפנה. מה שקרה זה שהיה לי XP מותקן, הצפנתי את הקבצים ב-NTFS ואז התקנתי מחדש XP ושכחתי לפני הפירמוט לבטל את ההצפנה של הקבצים. אני זוכר את הסיסמא שהיתה לי על ה-XP הקודם שאיתה כנראה הם הוצפנו - אך איך אני מבטל את ההצפנה? כרגע ה-XP מזהה אותם כקבצים מוצפנים וצובע לי אותם בירוק. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שכל אלו שיש להם AMD, או מתכוונים לקנות, או לקבל (כמוני), נכנסו כעת בשל הכותרת. נושא גרסה זו של הווינדוס מסומנת תחת סימן שאילה כעת אצל הרבה אנשים, כולל אני. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל למסור מידע חדש משמעית על הווינדוס הזה. מתי אפשר לצפות לזה? אתר עם מידע? אני שאלתי כמה אנשים ומישהו שאני מכיר אמר לי כי הגרסה יצא אך ורק לשרתים ולמחשבים ביתיים שרוצים להפוך אותם לשרתים, ולא למחשב הבסיסי. האם זה נכון? תודה מראש, דניאל
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם...רציתי לישאול מה שהוא בקשר לכתובות האי פי בווינדוס...ואלה השאלות.. 1)מה זה כתובת איפי חיצונית ומה זה כתובת אי פי פנימית ולמה כל אחת משמשת.. 2)האם יש דרך שבה אני יוכל להחליף את האי פי שלי בלי לגרום לזנקים?.. זהו אלה השאלות שלי ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם..תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ,יש לוח אם גיגה בייט ga-k8nf-9 וכדי להתקין ווינדוס אקס פי אני צריך להגדיר את הsata כata, איך אני עושה את זה? יש לי לופ אינסופי של התקנה כל פעם שאני מתקין את הקבצים הראשוניים, והמחשב מתחיל מחדש אז הוא מבקש ממני למחוק את הקבצים, והוא מתקין אותם שוב, וחוזר חלילה. יש לי דיסק סאטא 200גב של wd. חברה אני ממש מתוסכל קיבלתי מחשב חדש היום ולא הצלחתי להתקין אפילו ווינדוס, אז בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה האחיות שלו!! שנוגעות לו במחשב אז היום הן הגיעו לרמה חדשה הן הצליחו להעלים לו כליל את השורה של "קובץ" "עריכה" וכו... ב"מחשב שלי". זה לא נעלם כי הוא כווץ, ולא בגלל ה V הארור אפילו ניסינו ALT+V להעלות את הView אבל זה רק משמיע קול של שגיאה. לכן אם מישהו יודע אם מכיר את השורה ברגיסטרי שצריך לשנות כדי שזה יחזור או בדרך אחרת תתקבל בברכה...
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מוזרה באקספלורר, שאני חושב שקשורה לג'אווה.. באתרים מסוימים פשוט אני מקבל script error כזה שכתוב בו premission denied ולמעשה הוא לא נותן לי ללחוץ על דברים מסוימים. לדוגמא באתר emap.co.il כשאתם מקישים כתובת של מקום ובאים ללחוץ חיפוש..אני מקבל error. יש לא מעט אתרים שלא פועלים אצלי ומתחיל להימאס עלי המצב הזה, אם מישהו יודע משהו ויכול לעזור, אני מאוד אשמח! תודה רבה, תומר.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב עם ביוס שמוגן בסיסמא. יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מבטל את הסיסמא. 2. מצאתי שאפשר לאתחל את המחשב עם דיסקט של 98 במקום סידירום (הביוס נעול-כאמור) - איך אני ממשיך משם לפירמוט ל-XP. הפקודה SETUP הרי לא עובדת תחת דוס. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז מדובר במחשב P2 92SDRAM מעפאן לעללה כ.מסךRIVA TNT2 64 אוקיי אז ניגש לבעייה ברגע שמתקינים עליו ווינדוס 98 [glow=red,2,300]עברית[/glow]!!! האייקונים מתחילים להתבלבל לשנות כיוון (מתהפכים) הופכים להיות שחורים או לפעמים נעלמים גם כן... לדוגמא ניפתח חלון ובראש החלון נימצא האיקס הגדלה/הקטנה ומזעור הם נעלמים לאחר זמן מסויים. עכשיו לצורך העיניין בדקתי איך הווינדוס 98 באנגלית יעבוד והפליו הפלא... עובד מאוד טוב אבל הלקוח שלי לא מעוניין באנגלית... אלה בעברית...אז בכל מקרה אני צריך לאתר את הבעיה לפתור אותה...ניתקלתי בזה בעוד מחשב בעבר ושלחנו אותו לחנות מחשבים והם הצליחו לסדר את הבעיה... תשאלו אותי המחשב הזה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3043415,00.html מדובר בעדכוני אבטחה קריטים... תהנה (לכל אלו שלא עושים עדכון אוטומתי)
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-