Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול fortissimo 3 7.1 שעד עכשיו עבד נהדר תחת XP. התקנתי את הדרייברים העדכניים לויסטה שנמצאים באתר החברה והרמקולים עובדים. הבעיה היא שאני שומע רק ברמקולים הקדמיים. בדקתי בהגדרות הכרטיס והוא מכוון ל5.1 ובבדיקה שההגדרות נותנות אני שומע מהרמקולים האחוריים נהדר. אני מנסה לשמוע בוינאמפש ולא מצליח. מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת הגירסה הסופית של SP1 לווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אז ככה אני ואבא שלי משתמשים באותו מחשב והוא צריך אותו לעבודה ואני לשאר הדברים , הוא צריך וינדואוס 98 כי הוא משתמש בתוכנות ישנות של דוס לצורך העבודה.. ואני צריך את החדש.. החלטנו שאנחנו קונים 2 כוננים קשיחים כדי שיהיה לו גיבוי למקרה שאני יכניס וירוסים וכו' לכונן אחד השני יהיה מוגן.. אז רציתי לדעת האם זה אפשרי להתקין וינדואוס XP על דיסק קשיח אחד ו98 על דיסק קשיח שני? ואם כן איך עושים את זה? (אני יודע איך מתקינים וינדואוס .. אבל אין לי מושג איך בוחרים דיסק קשיח)
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
-
שלום בסרגל למטה של ההתחל נעלם לי השינוי שפות בין עיברית לאנגלית איך אני מחזיר אותו? וה-v מסומן בסרגל כלים של הסרגל שפות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש אופציה מובנית/ בהתקנה חיצונית לפולדר סייז - לראות מה גודל התקיה ב WIN 7 ב XP היתה לי תוכנה קטנה שהתקנתי שנתנה לי את האינפורמציה הזו בתודה מראש קובי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה גירסא של הווינדוס 7 הכי מומלץ וכדאי, בעיקר למשחקים. שמעתי שיש מספר גרסאות, כמו PRO ו ULTIMATE. רציתי לדעת מה באמת כדאי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
כשאני לוחץ דבל קליק על קובץ Txt או על כל קובץ אחר שאמור להיפתח עם notepad, הוא מסרב להיפתח. בדקתי את תוכנת ה notepad והיא עובדת בסדר גמור, הדרך היחידה לפתוח קבצים אלו היא לעשות open with>wordapad. מישהו יודע מה המקור לבעיה זו?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הייתה אתמול הפסקת חשמל ומאז יש דבר מוזר ומעצבן מאוד במסך של ה-Switch User. כשאני מעביר את סמן העכבר על השם שלי כתוב שיש לי 8 הודעות שלא נקראו! אז ניסיתי לשלוח לעצמי אי מייל ואז היה פשוט כתוב ש-9 לא נקראו. אין לי שום הודעות שלא נקראו. יש דרך לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני רוצה לעשות פורמט ואז להתקין תתווינדוס מהדיסק און קי ..וזה קובץ ISO
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שני הארד דיסקים באחד הווינדוס ובשני סתם קבצים קניתי הארד דיסק חדש ואני מחליף אותו בשני הארד דיסקים האלה אני רוצה להתיקן עליו תויינדוס ואז הלעביר את הקבצים מהארד דיסקים הישנים איך אני יכול להעביר את הקבצים מההארד דיסק הזה שיש בו את הווינדוס - יעני כשה אני מחבר אותו אז יש שגיאה כי גם על החדש וגם עליו יש ווינדוס תעזרו לי בבקשה... תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המוזרה הזאת? המערכת שלי דיי חדשה WINDOWS XP PRO SP2 הותקנה לפני שבוע , ישר אחרי ההתקנה אני רואה שיש ברקע תהליך לא פעיל של המערכת שלא ניתן לסגור אותו או להרוג אותו בשום צורה שהיא. זה לא SPYWARE עשתי סריקות והכל ועדיין אני לא מצליח לבדוק מה זה כפי שניתן לראות בתמונה הוא גם לוקח 99 אחוז שימוש ב CPU למרות שהוא דיי קטן 29K עדיין מורגשת איטיות לפעמים. מישהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כל מי שרוצה יצאו דרייברים חדשים לפני שעה בערך לסידרת 8800 Windows Vista 32-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_100.64.html ------------------ Windows Vista 64-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_100.64.html --------------------- ותוכנת האיחוי הכי טובה לשימוש בויסטה, עושה עבודה מעולה. לגירסת ניסיון 30 יום תורידו מהאתר הרשמי, אם אתם רוצים גירסה מלאה תפנו אליי. http://www.raxco.com/products/downloadit/pd_download_home.cfm כעיקרון יש בעייה קטנה בהפעלה בגירסת וינדוס 64ביט, אז אחרי שאתם מתקיני…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אי אפשר לעבור את זה וכלום זה תמיד מביא לי שגיאה כזאת מוזרה איך אני פותר את זה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הכונן הקשיח חזר מחבר .לפני חיבורו מחדש סרקתי אותו באנטיוירוס שגילה ומחק שני וירוסים .בפתיחה של הכונן רוב המוחלט של הספריות קיבלו סימון של קיצור דרך ושאני מנסה הספריה לא נפתחת ויוצאת הודעה windows can not find g:\recycker\0xA250d5dbd.exe פתרון בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני משתגע הורדתי סרט ב EDONKEY בסוף הוא יצא CORRUPTED. אני מנסה למחוק אותו ואני לא מצליח.. מה לעשות ? שמוליק
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
הווינדוס 10 עושה לי מלא בעיות ואני לא מצליח להחזיר אותו לWIN7 שאני נכנס ללוח הבקרה ולוחץ על גיבוי ושיחזור ווינדוס 7 אני מקבל את השגיאה הזו (the specified resource name cannot be found in the image file (0x80070716 הווינדוס הזה מעצבן יש לי מלא שגיאות בבקשה תעזרו לי. ואם אף אחד לא יודע מה לעשות אז עם אפשר עזרה באיך להפוך אתר אינטרנט לעברית במקום ריבועים כי אני לא יכול להכנס לאתר של מיקרוסופט.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין עוד מערכת הפעלה בנוסף אל הויסטה בנוחות הכי מרבית שניתן, מבחינתי, הכי נוח זה שהמערכת ויסטה תעלה ראשונה בכל מקרה ורק ממנה אני אוכל להפעיל או לסגור את XP, הסיבה: VISTA לא תומכת בכל משחקי המירוצים וההתאמה שלהם ל FORCE בהגה משחק שלי תודה רבה לעוזרים! פורום ענק
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי עובל לא משהו... איטי וקורס מידי פעם (לפחות פעם ביום...). הפתרון המתבקש היה לפרמט את ה-HD, ולהתקין הכל מחדש. לצערי חבילת הדיסקים שלי עם כל הדרייברים של הכרטיס מסך ועוד כל מיני דברים חשובים לא בנמצא כרגע - ולכן, לפחות כרגע, הפתרון הזה לא אקטואלי כל כך. רציתי לשאול האם במידה ואתקין מחדש את ה-WINDOWS מבלי לפרמט את ה-HD, פשוט לדרוס את ה-WIN הנוכחי - האם זה יתן לי משהו וישפר את תפקוד המחשב. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן עם וינדוס XP באנגלית אני רוצה להתקין לו עברית והורדתי קובץ התקנה של MUI אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא הזמן מחפש קבצים שלא נמצאים מה אפשר לעשות???
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את המערכת לגרסא RC של 7 מWINDOWS XP . כשאני לוחץ על האפשרות שידרוג אז כתוב לי ש7 לא תומכת בשפה שאני משתמש בה (עברית) מה אפשר לעשות כדי להתקין את 7 בלי לפרמט את כל המחשב?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 2000 PRO SP4, אבל אני נתקל בבעיה שכל מחיצה או הארד דיסק אחר שפורמט ע"י XP פשוט לא מזוהה עם WINDOWS 2000... האם יש אפשרות לסדר את זה לפני או אחרי הפירומט וההתקה או שזה סרט ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר שאוכל להוריד ממנו את כל העדכונים שיצאו עד כה לVISTA. כלומר אני רוצה לעשות לי דיסק התקנה (חוקי, יש לי VISTA חוקי), שכבר יכיל בעזרת SLIPSTREAM את כל העדכונים שיצאו מאז SP1. על מנת לעשות את זה, אני צריך להוריד בנפרד מן הWINDOWS UPDATE, את כל התיקונים והשיפורים והתוספות שיצאו לחלונות מאז SP1 מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מתי שמקבלים את המחיצות (במקרה שלי2 D&C) שואלים באיזה כונן אתה רוצה להתקין את הווינדוס ,השאלה שלי היא: איך אני מוחק את שני הכוננים לפני שאני רוצה להתקין על כונן C תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-