Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש בעיה חמורה באינטרנט קספלורר כשאני ניכנס לאתרים אם הפנייה של לינקים לאתרים אחרים כשאני לוחץ על הבנר שום דבר לא קורה אותו אתר נישאר לדוגמא תגוהות של אנשים מאתר ynet החלון של התגובה לא נפתח אני לא מקבל שום הודעת שגיאה כנ"ל לגביי ה - outlook אני לא מצליח לראות את תצוגה מקדימה של ההודעה וגם שנכנסים אלה ההודעה רקה סרקתי את המחשב 1000 פעם לראות שאין לי וירוס גם באנטיוירוס kaspersky ןגם ב- ad - aware כנ"ל הבעיה באתר של windows update אני לא מצליח ללחוץ על סריקה של עידכונים חדשים בבקשה תעזרו לי נמאס לי לפרמט את המחשב כל פעם xp home edition serice pack 2 נ.ב הפיירוול של xp סגור
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ועכשיו כשיש תיקיות על הדסקטופ, יש מן צל מאחורי שם התיקיה כלומר אם רשום , משחקים מאחורי המשחקים יש צל של המילה, חיפשתי ב תצוגה אבל לא מצאתי,אתם יודעים איך לבטל זאת?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
עכשיו אני בא להיכנס לתיקה...לכל תקיה..וגם המחשב שלי...אז הוא עושה לי את השגיאה הזאת..: עכשיו שאני נכנס לתקיות דרך לדוגמא הצייר...פתיחה...אז אני יכול...זה רק מתי שאני לוחץ על תקיה באופן ישיר.... מה אני עושה??. איזה שגיאה זאת??..באיזה זיכרון??. של המעבד??..הRAM??...ההרד דיסק?...או סתם נדפק הוינדווס..!!
-
??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היו לי ש 2 מסכם כחולים ועליהם כתובות 1 STOP 0X000050 (XE2E75NC8,0X00000000,0X8755C67,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8755C67 BASED AT F8755000 DAESTAMP 4037139A 2 STOP 0X000050 (0XFF0DD93C,0X00000000,0XF835C31,0X00000001 FDCENT.SYS - ADDRESS F8735C31 BASE AT F873500' DATESTAMP 4037139A בדקתי את הזיכרונות, רציסטר ובסנדרה והכל תקין הקריסה רנדומלית זה מה שרשם בפעמיים האחרונות
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd אתלון 64 bit windows xp רגיל או windows 64 bit בשביל בישביל ביצועים והכל איזה מהם יותר טובה?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אין לי מושג למה .. אבל הדפדפן שלי (Explorer) לא מריץ java script... כל פעם שהוא נתקל בקישור או פעולה של java script הוא פשוט לא מבצע כלום... אם למישהו יש מושג והוא יכול לעזור אני אשמח....
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב ישן , עכשיו פירמטתי אותו לWIN98 ובעליייה של המחשב הוא מזהה לי את הCD אבל אחרי עליית הWIN דרך המחשב שלי הוא לא מזהה לי כונן CD מה יכולה להיות הבעיה? , תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
פשוט לא שומר. אני נכנסתי לתוכנה,בחרתי בעיצוב הרצוי,לחצתי שזה יעדכן את העיצוב החדש. עכשיו זה עושה לי "המתן בבקשה" ואז זה נהפך לעיצוב הרצוי ל Windows. טוב,עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה, אחרי ריסט או כיבוי,ה Windows עולה ויש לו את הצבעים של הסקין שבחרתי, רק שהוא בעיצוב של Windows הישן! (ווינדוס קלאסי,98,95 וכו') מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
פשוט השבוע אני מקבל מחשב עם מעבד 64 ביט ואני רוצה לנצל את ה64 ביט שלו מתי יצא הווינדוס התומך שניקרא X64 בגירסא הסופית מישהו מוכן להגיד לי? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 11:51:43 AM, on 2/13/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe C:\Program Files\Norton AntiVirus\AdvTools\NPROTECT.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe C:\Program Files\MSN Messenger\msn…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה שנייה הראשונה היא win xp-pro החדשה היא home יש לי sp2 על שני מערכות ההפעלה אחרי שהתקנתי את המערכת השנייה. לא פועלת לי הישנה ויש לי תקייה מאד חשובה והיא לא נפתחת לי כי הייתי אדמיניסטטור במערכת ככה שהיא ננעלה ואני לא מוצא דרך לפתוח אותה ניסיתי לעשות התקנה מחדש לפרופשיונל אבל זה לא הולך האס פי 2 לא נותן לי לעשות התקנה חדשה האם יש דרך אחרת חוץ מהתוכנה erd cummander
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
המחשב נכבה בהפסקת חשמל .... , ועכשיו כל פעם שאני פותח דפדפן לא משנה איזה ... לוקח לו כמה שניות להיטען ... ? מה לעשות לפני שבוע וחצי כתבתי את הדיון עזרה הזה ואמרתי אני יפרמט את המחשב ויתקין את כל מה שהתקנתי מקודם לבדוק מה גרם לזה .. , ותנחשו מה ? זה ה tool bar שבא אם האייסקיו 5 .. תראו תמחקו אותו לגמרי .. מהוספה והסרה .... ותראו ההאקספלור יעלה לכם בשניה
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז ככה הרצתי ועברתי על הלוג ומצאתי כמה דברים שניראים לי שאני צריך להעיף אותם ואמרתי אם כבר יש כמה דברים שאני רוצה את דעתכם נעלה כבר את הכול .נ.ב אני חושב....(כה אני יודע שזה נדיר אז מה!?) אולי כדאי שיהיה דביק על התוצאות הרגילות כאילו מה בדר"כ אמור להיות עם פירוט וזה? זה יכול לחסוך הרבה זמן! בכול מיקרה תודה מראש עידו חחחחחחחחחחחחחחח רק אני מסוגל לבקש עזרה עם הלוג בלי באמת לשים אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הנה Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 19:54:07, on 13/02/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\se…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחש ההפוסט עובר בסדר אבל בסופו יש שגיאה שאומרת insert system disk and press enter. לא עשיתי עלום למחשב והוא לא עולה לא משנה כמה פעמים ניסיתי וכמה פעמים שיחקתי עם ה-boot sequence? מה אני יכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת להציג את האייקונים בשולחן העבודה בגודל של 48X48 פיקסלים, בעוד שהאייקונים בתיקיות נשארים בגודל של 32X32 פיקסלים? אני עובד עם מערכות הפעלה Windows98/2000.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש אפשרות ב XP בעזרת תוכנה או אפילו חומרה לחבר שני משתמשים (עם שני מסכים,מקלדות ועכברים) למחשב אחד, כך שיכולו לעבוד בו זמנית ? אני יודע שהיה מוצר כזה ל WIN98 שנעלם מזמן, מישהו מכיר פתרון ב XP ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היה לי את ה-firewall של מקפי כשהתקנתי את ה SP2 שאמור לבוא עם firewall משלו. של מקפי עבד נהדר אבל אז היה לי LOW ID באימיול והבנתי שהפורטים חסומים. את של המקפי פתחתי ולא עזר. שיערתי שזה קשור ל firewall של הSP2 אז קודם הסרתי את של מקפי אבל בכל דרך שניסיתי להגיע לזה של הSP2 קיבלתי את ההודעה הזו: windows firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. do you want to start the windows firewall/internet sharing (ICS) service? אם לחצתי על YES נפתח חלון שגיאה נוסף: WINDOWS CANNOT START THE WINDOWS firewall/INTERNET CONNECTION SHARING (ICS) SERVICE. וזהו! אין לי את הfirewall של SP2 ןגם לא נראה שאוכל להשיג. מה שכן, זה כנראה חוסם לי פורטים ומאט א…
-
שמעתי שיש מלא גרסאות של לינוקס בחייים לא ראיתי לינוקס ולכן אני רוצה לנסות, ולהנות מהתמיכה של 64BIT סתם בשביל הכיף איזה גרסה כדאית ומאיפה אפשר להוריד? איך אם אני רוצה להסיר את הלינוקס מכונן C שבו נמצא הווינדוס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות: שלום, 1.אין לי פלופי אבל המחשב מזהה אחד... במחשב שלי אין פלופי ואני גם לא רוצה אבל הWIN מזהה שכן יש לי, איך זה יכול להיות ואיך אני מעיף את הפלופי הזה? נכנסתי לDEVICE MANAGER ועשיתי שם הסרה על הפלופי... הבעיה שעם הריסטרט הראשון הפלופי חוזר ושוב מופיע ומציק לי. איך אני יכול להעיף אותו תמידית ? רציתי לציין גם שיש לחבר שלי בדיוק אותו מחשב בלי פלופי, ואצלו אין שום בעיה כזאת... בכלל, אף פעם גם המחשב לא זיהה שיש לו פלופי או משהו דומה ככה שלא היה צריך להתעסק עם זה. אז איך אני מעיף את הפלופי הזה תמידית ? 2. פירמוט דיסקים קשיחים מלבד-C והגדרתם... קראתי את כל הדיונים שהיו על זה אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית... איזה ALLOCATION UNIT SIZE אני צריך לה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי ! יש לי בעיה גדולה. אז ככה עשיתי פורמט התקנתי את הווינדוס עכשיו אני בא לכבות את הפיירוול אני נכנס לקונטרול פאנל לווינדוס פיירוול ומבטל אותו, אחרי זה אני ניכנס לסיקיורטי סנטר ואני רואה שהפיירוול עדיין דולק באור ירוק יענו עובד אבל הוא מכובה !!! ניסיתי לעשות עוד פעם ועוד פעם ולא עזר עכשיו הוא לא מביא לי להפעיל שום תוכנה כמו אימול או קאזה וכדומה. מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ערב טוב תקנתי לפני כמה שעות מע' חדשה על הישנה שהייתה לי (שהתקלקלה - לא היה באפשרוית לפרמט) נניח ששם היוזר של במחשב היה פעם BOBY - אז כשהתקנתי מחדש תווינדוס אזהוא אומר בסוף ההתקנה לבחור שמות פרופילים ובחרתי תשם שלי כמו שהיה פעם (כמו שאני אוהב) - BOBY. בגלל שהיתה כבר קיימת התקיה הזאת הוא יצר אותה כ BOBY.BOBY ולדוגמא את ה"All Users" שהיה גם פעם יצר כ"All Users.WINDOWS" - באסה שתי שאלות: האם אני יכול למחוק בבטחה את הALL USERS הישן ואת הBOBY הישן ? שאלה שניה ויותר חשובה לי היא אם אני יכול לשנות את השם של הBOBY.BOBY לBOBY מבלי ליצור פרופיל חדש ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הבנתי שיש אפשרות להוסיף סקינים בלי שום תוכנה איך עושים את זה? ולמה תמיד שאני משנה איקון של אחד הכוננים, זה עושה שבמקום שהכונן יפתח רגיל זה יפתח לי חלון חיפוש? וזה אפילו לא משנה תאיקון... אני מנסה לשנות מסוגי קבצים ואז אני צריך ללכת ברגיסטרי ל איזה מקום ולשנות שם משהו וזה מסתדר
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו כיצד ניתן לנעול את מערכת ההפעלה Windows XP במהלך עבודה שוטפת? נעילה שלא מנתקת את המשתמש אלא רק נועלת את המערכת.
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מתקין מחשב חדש עם הרדיסק של ווסטרן דיגיטל (wd1200jd) בביוס הוא רושם שהוא לא מזוהה אבל בבוט סיקוונס ובזמן שהמחשב עולה הוא כן מזהה אותו אז נראה לי שהוא כן מזוהה כמו שצריך. בתחילת ההתקנה של אקספי ההתקנה רושמת את ההודעה הזאת "setup did not find hard disk drives on your computer" חיפשתי בפורומים ובאינטרנט בכלל על בעייה כזאת והבנתי שצריך בהתקנה של האקספי ללחוץ f6 ואז להכניס דיסקט עם הדרייברים של הsata, כיוון שלא קיבלתי דיסקט עם דרייברים נכנסתי לאתר של ווסטרן דיגיטל והורדתי דרייברים לדיסקט וניסיתי לעשות את מה שקראתי עליו באינטרנט אבל זה לא עבד זה עדיין נותן לי את אותה הודעה. בלוח אם הוא p4s800d-x לא יודע אם זה משנה משהו או לא, אני מקווה שלמישהו כאן יש רעיון איך מסדרים את זה …
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-