עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה אני רוצה להתחבר למחשב של אבא שלי ולסדר ולעזור לו בכל מיני דברים...כאילו שאני יושב מול המסך.. וגם שלו תהיה שליטה על המחשב בו זמנית...(שהוא יוכל לראות על מה אני לוחץ).. אני מעוניין בכך שכל עוד המחשב מחובר לאינטרנט אני יכול להכניס סיסמה ולהתחבר אליו ללא צורך באישור שלו... (בקיצור שאני אכניס סיסמה ואני מקבל את המחשב לרשותי מבלי שהצד שאני צריך לעשות כל פעולה שהיא אפילו לא אישור על משהו) מבחינת אבטחת מידע...כמה הדבר מאובטח...מה חוזק הסיסמא? קידוד?.. שנינו עובדים על מערכת הפעלה וינדווס 7.. תודה רבה.. אגב אם יש תוכנות צד שלישי שועשות את זה...אפשר להעביר לפורום המתאים..

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by matan8889,

קיבלתי נייד של DELL ומותקן בו אובונטו ואני רוצה למחוק את האובונטו ולהתקין וינדוס במקומו שאני מנסה להתקין מופי לי 4 כוננים disk0 partiton1 39mb 29mb oem (reserved) disk0 partiton2 5gb 4.9gb primary disk0 partiton3 291.gb 0mb system disk0 partiton4 1.9gb 0mb logical רשום לי דבר כזה: windows cannot be installed to this hard disk space.windows must be installed to a partition formatted as ntfs windows cannot be installed to this hard disk space.the partition was reserved by the computer's orginal equipment manufacturer (oem) מה אני יכול לעשות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. כונני התקליטורים לא מופיעים בסייר הם מזוהים ע"י המערכת והביוס. מדובר בכונן DVD המחובר בIDE2 כסלייב ובשני צורבים המחוברים בIDE3 דרך יציאת ה RAID כ ATA לוח גיגאבייט 7VRXP V.1.1 ע"פ מנהל התקנים 2 הצורבים מותקנים כראוי אולם בכונן הDVD מזוהה תקלה מס' 19 המורה על בעייה לא מוגדרת ברג'סטרי. מה נעשה עד כה 1. הליך בדיקה ונסיון תיקון ע"פ ה-Drives Troubleshooter 2. הסרה והתקנה מחודשת של דרייברים, התקנים והחלפת כוננים על יציאות ה IDE 3. התקנה מחודשת של מערכת ההפעלה - חלונות 2000 4. השארת שני הצורבים בלבד ב IDE3 בלבד והסרת הכונן ב IDE2 גם לא שינתה דבר. נבדקו גם הגדרות המסתירות הופעת כוננים. אבל זה לא רלוונטי מאחר והם ממילא לא מופיעים כאופציה באפשרות הזו. לא ברור מתי כנוננים נעלמו …

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  4. Started by gshhar,

איך אני מעתיק קבצים מכונן לכונן במצב דוס ?

• 1 תגובה
    • 6.8k צפיות
  5. Started by HellBoY,

טוב אז זה מה שקרה לחבר שלי במחשב ניסתי לעזור לו וכלום לא עזר אז ככה: הוא מספר שפתאום ה PCHEALTH הופיע לו בהוספרה הסרה והוא מחק אותו כי הוא לא ידע מזה, ולהלן הבעיות: 1)MSCONFIG לא נפתח מההפעלה וכדי להפעילו יש צורך ברשימת המיקום המלא של הקובץ. 2)remote assistance לא נפתח ויש הודעת שגיאה שהמרכז עזרה ותמיכה לא הופעל וכאשר אני מנסה להפעילו מה- services מתקבלת ההודעה הבאה: לא הייתה אפשרות להפעיל את השירות help and soppurt ב- מחשב מקומי. שגיאה 1083: תוכנית ההפעלה ששירות זה מוגדר להפעיל אינה מיישמת את הוראות השירות. 3)מרכז עזרה ותמיכה לא נפתח וכתוב ש helpctr.exe לא נפתח. 4)בתיקיה c:\windows\pchealth חסרים הרבה מאוד קבצים (השוואה שנערכה בין מערכת שלו לשלי). בתודה מראש, אופק נ.ב א…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. Started by dan_l2,

המחשב לא מפעיל לי קבצים ובעיקר EXE כי אין חתימה שיגיטלית וזה ממש מעצבן.. המחשב חזר אחרי פירמוט איך מסדרים את זה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. ערב טוב, ברשותי Windows XP Pro מחולק לכמה משתמשים. עכשיו כאשר אני מתקין תוכנה אני מעוניין שהיא תתוקן רק על המשתמש בו אני משתמש כרגע, תוכנות מסוימות אכן שואלות אם ברצוני להתקין רק על המשתמש הנוכחי אבל לא כולם. מישהו יודע איך ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  8. Started by zy2000,

יש לי מחשב תקוע לגמרי xp pro חלונות עולה אבל כלום לא מגיב הכל תקוע כולל הכל. לא קורא דיסקים מהכונן דרך חלונות . כאשר אני מבצע repair עם cd של xp הוא מבקש ממני password של אדמיניסטור ואין לי את ה סיסמה. משהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  9. אהלן, יש לי בעיה מוזרה בהתחלה היה לי במחשב יוזר אחד עד שיום אחד הוא פשוט נתקע. אין אפשרות לעלות אותו. כאשר המחשב עולה הוא פשוט נתקע. אני רואה את הרקע. אתהאייקונים על השולחן העבודה ופה זה נגמר. פס ההתחל לא עולה והמחשב לא מגניב. העלתי את המחשב במצב בטוח דרך היוזר אדמיניסטור ופתחתי יוזר חדש. שם הכל עבד פיקס עד היום שהתופעה הגיעה גם לשם. הפתרון הוא שוב לפתור יוזר חדר. אבל זה לא פתרון נורמאלי...מישהו יכול להגיד לי למה הבעיה נוצרת מההתחלה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  10. שלום לכם! אני מחפש מין אתר של Newibes שמסביר למשתמשים דברים בסיסיים בהפעלת המחשב - איך לשלוח דואר, גלישה, הורדה של דברים, התמצאות בחלונות XP ודברים כאלה. אני צריך אתר כזה בשביל חברה שלי, עדיף ורצוי בעברית(האנגלית שלה לא הכי טובה), היא קנתה לא מזמן מחשב והתחברה לאינטרנט והיא לפעמים מבקשת ממני עזרה בדברים ממש בסיסיים שלפעמים לאנשים "מבינים" שכמונו (בלי לזלזל חס וחלילה ושלום ובטח שלא בחברה שלי) זה נראה ממש מוזר להסביר דברים כאלה. גם אני לא תמיד יכול להיות לידי כי אני גר בנתניה והיא בחדרה ככה שזה בעיה... אפשר להסביר בטלפון או בICQ אבל זה לא תמיד יעיל ולפעמים זה עוזר לקרוא את זה מהכתוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  11. Started by Gilo2005,

אהלן,ניסתי להתקין ויסטה על המחשב שלי ואין לא הולך. כול פעם יש בעיה בדריבר אחר. כנראה שהלוח אם שלי לא נתמך על ידי ויסטה ולמרות זאת האם יש דרך כולשהי לטפל בבעיה? מעבד AMD SEMPRON 2800+ עבודה במהירות 2 גיגההרץ לוח אם גיגה ביט GA-7N400-L 1 giga ram 250 gB geforce 6600gt בדקתי באתר של גיגה בייט ואין שם דריבר מעודכן ל VISTA

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  12. Started by J S Bach,

היי, כרגע אני על WIN 7 בילד 7100. אני רוצה לעדכן לאחד חדש יותר ויש לי שאלה: -יש לי כונן קשיח שמחולק וירטואלית ל C, D ו-E כאשר רק מערכת ההפעלה כולה נמצאת על C. על האחרים יש לי תמונות, משחקים ושאר ירקות. האם בזמן התקנת הבילד החדש, אני יכול לפרמט רק את C וכל השאר ישאר בדיוק אותו דבר. זאת אומרת שאני ישר אחרי התקנת הבילד החדש פשוט אוכל לחזור לשחק במשחקים? במידה ולא - אוכל התמונות והמוסיקה ישמרו לפחות? בתודה מראש, אורן.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. איך משחזרים קבצי מערכת (קבצי DLL) מדיסק ההתקנה של WIN XP PRO? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור, GRUB loading, ואז בחירה בין מערכות הפעלה (xp ולינוקס אובונטו). אני פשוט רוצה לבטל את זה וכשאני אדליק את המחשב ה-xp יעלה לבד בלי שום בחירה. איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  15. Started by בזיק2,

לחשבון שלי אין ססמא בכל זאת עולה מסך הכניסה ההוא עם שם המשתמש שצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס למחשב. איך אני נפטר ממנו?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  16. Started by מאור247,

איזה וינדוס עדיף xp home או xp pro??

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  17. התקנה חדשה של win2k, ולוקח לו לעלות יותר מדי זמן, הוא ממש לא עושה כלום 30 שניות ואז ממשיך, אם מישהו יודע מה לעשות שיגיד.. חבל שאין msconfig ב win2k, אולי שם אפשר היה לעשות משהו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. היי, אנ'לא יודע אם זהו המקום הנכון לשאלתי - בכל אופן;השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by marking,

תמיד אומרים לי לנקות את הרגסטרי שלי... אבל אם למשל אני אתקין משחק ואמחוק לו את הREG, אז העידכון שלו לא יפעל! מישהו יכול להסביר בשביל מה עשו את הקבצים האלו, האם למחוק או להשאיר, ואיך מוחקים?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  20. Started by I21I21,

לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אני בwin11 ויש לי בעיה עם notepad שאני פותח מסמך טקסט הטקסט נמצא בצד שמאל אני רוצה שהוא יהיה בצד ימין לחצתי לחצן ימני בעכבר ,right to left reading order והטקסט עובר לצד ימין ,אבל שאני יוצא ונכנס זה שוב פעם חוזר לצד שמאל זה לא נשמר

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. לפני כמה זמן התקנתי netlimiter והסרתי רגיל עשיתי ריסטרט למחשב וחיבור שלי היה מוגבל (not connectivity) לא ידעתי מה לעשות בהתחלה התקשרתי לHOT לכבלים אבל ניתקתי עשיתי כמה סריקות של מפתחות רג'יסטרי לא נחוצים וקבצים לא נחוצים עשיתי ריסטרט והאינטרנט עובד אבל מדי פעם אני מקבל lowid באמיול וזה לא בגלל הfirewall רציתי לדעת אם אני יכול לוודא שהכל תקין מבחינת החיבור לאינרנט :-\

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. יש לי שאלה לגבי חיבור דואר של GMAIL באיזה פורום אפשר לשאול על זה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב והווינדוס (7 אולטימייט x86) מתחיל להיטען ישר קופץ מסך כחול ואז מופיע הדף שנותן אפשרות להכנס למערכת ב-safe mode, הבעיה שבמסך הזה המקלדת והעכבר לא מגיבים אחרי שהמערכת עולה במצב רגיל אחרי המסך הכחול אני מקבל הודעה 'windows has recovered from an unexpected error' ועוד משהו, איך שקופץ המסך הכחול אני שומע מכיוון המחשב רעש כזה כמו של מאוורר שמפסיק לפעול או של הארדיסק שנכבה פתאום, מה שאומר שכנראה מדובר בבעיה חומרתית... אשמח לעזרה :s05:

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  25. Started by __MIKO__,

יש לי קובץ DMP אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.