עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bilbo,

אני מעוניין לבצע פורמט ל XP. כיצד אני שומר את כל התוכן של inbox כדי להחזיר אותו אחר כך?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by oded6188,

בווינדוס XP אפשר להיכנס לחשבון ה ADMINISTRATOR רק דרך SAFE MODE... איך אפשר לעשות שגם בלי סייף מוד יהיה אפשר להיכנס אליו? תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by arielman22,

שלום אני מנסה לעדכן את הנייד שלי HP PAVILION DV6 מווינדוס 8.1 (חוקי) ל 10 והוא נתקע לי כל פעם באותו השלב של 87% (מצורפת תמונה) ניסיתי כבר כמה הצעות כמו לעדכן ישר מהלוח בקרה וה WINDOWS UPDATE, אבל זה לא עוזר מישהו נתקל בזה ויודע מה הפיתרון?

• 24 תגובות
    • 8.2k צפיות
  4. אחותי הקטנה שיחקה משחקים במחשב שלי. שמתי לב שפתאום המון תוכנות נהפכו עם אייקון של Adobe Reader . וכאשר אני לוחץ עליהם זה נותן שגיאה ולפעמים פותח את Adobe Reader ואומר שהיא אפשר לקרוא אותם. איך אני מחזיר את זה למצב שאני יכול להשתמש בתוכנות האלה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nehmia,

כל תקיה עם תמונות אני רואה אותן ככה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by XDude,

יש לי HD של 80 וחילקתי אותו ל20 ו60 וה20 הוא וינדוס ועכשיו פירמטי והמרתי בהתקנה של XP לNTFS אבל השני מלא בדברים(משחקים וזה) כדאי להפוך אותו גם או לא? זה יפעל טוב אחרי זה ולא יעשה בעיות לדברים שם? אם כן מה הפקודה? ועושים את זה סתם ככה דרך הוינדוס?

7. Started by yarin112,

אוקיי אני לא בטוח שזו בעיה ממש באקספלרר אבל יש אתרים שאני נכנס אליהם נכנס אליי טוריאן למחשב אני משתמש גם בפיירפוקס אבל יש אתרים שאינם תומכים בפיירפוקס אז אני משתמש באקספלורר ואי אפשר לגלוש ככה זה איזשהו מין פופ אפ והאנטי וירוס שלי מזהה אותו כטוריאן והוא פשוט תוקע את כול המחשב שאני צריך לחכות 5 דקות אז שהמחשב יעבוד נורמאלי אז אני שואל אתכם מה אני יכול לעשות עם איזו תוכנה אני יכול להסיר את הטרויאן כי אני פשוט לא מוצא כלום וזה קובץ html

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by D-M-X,

ראיתי את הקובץ הזה בכל תיקית תמונות שיש לי וחשבתי שאולי זה קשור? מה שכן הוא מציק...

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Snufkin,

החלפתי היום את לוח האם ומעבד חדש(AMD),יש לי שני כוננים קשיחים, על אחד מהם עשיתי פורמט והתקנתי XP, על השני יש לי את כול הגיבויים למחשב, הכונן הישן עובד על FAT 32 , האם הXP יזהה אותו או שיהיו איתו בעיות?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  10. אז ככה אתמול התקנתי ת'משחק קרייסיס ועכשיו פתאום בלי קשר למשחק מתי שאני מדליק ת'מחשב בפעם הראשונה הוא עולה לי אבל מגיע לחשבון משתמש ואז אני צריך ללחוץ עליו ואז זה נכנס לי לוינדוס עצמו ואני לא רוצה את זה!! לפני שהתקנתי זה נכנס לי ישר לוינדוס מה עושים איך מבטלים את זה איזה באסה בריבוע :s05:

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by DaNTaF,

שלום, במשך החודש האחרון יש לאחי במחשב הרבה בעיות. בהתחלה זה היה נקע על Windows Loading Operating System ואחרי כ 15 דקות הוא היה נדלק. אחי ניסה לפרמט ועכשיו המחשב תקוע על Windows Loading Operating System ולא זז בכלל. עשיתי ב BIOS שקודם יעלה הדיסק ואז הכונן וזה עדיין לא קורא את הדיסק בשביל שאני אפרמט לו שוב. הדיסק הוא דיסק מקורי.

12. שלום לכולם! אז ככה..קניתי ויסטה מקורי גרסת oem למחשב הנוכחי שלי,ועכשיו הזמנתי מחשב חדש! אז פתאום תהיתי,איך אני עובר עם הויסטה למחשב החדש?איך אני משתמש בקוד במחשב החדש? אז רציתי לשמוע את התשובות שלכם...ומה אני צריך לעשות? לא בא בחשבון לשלם עוד כסף..הספיק מה ששילמתי!. תודה!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by ome,

היי לכולם, החל מאתמול מופיעה לי בחלק לא מבוטל של אתרים הודעת השגיאה הבאה (קונקרטית בכרום): This webpage is not available ERR_NAME_NOT_RESOLVED כשזה לא מופיע, אני מקבל שגיאה של "האתר הזה לא בטוח". הודעה לא שונה משמעותית מופיעה גם באקספלורר ובפיירפוקס. ניסיתי לשנות תאריך ושעה (שיטה שהוצעה), לעשות proceed (בהודעה של "האתר הזה לא בטוח"), למחוק browsing data, לעשות ריסטרט ושום דבר לא עזר. מה עושים? :\ תודה, אורן עדכון: כשעברתי ל-wifi אחר, הכול הסתדר, אבל אני רוצה לעבוד על ה-wifi הרגיל שלי :\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Press,

אהלן, אז ככה, ברצוני לפרמט את המחשב שלי שכרגע יש לעיו מערכת Windows XP Pro, יש לי גם דיסק של ה-Windows עליו אותה המערכת, שאלה, אני פשוט צריך להכניס את הדיסק לתוך הכונן וזהו? הבנתי שצריך לשנות את ההגדרות ב-BIOS, כיצד אני עושה זאת? ואחרי ששיניתי את ההגדרות ב-BIOS אני מפעיל את המחשב מחדש וזה נכנס להתקנה? עוד שאלה אחרונה, לפני שאני מתקין מחדש, יש צורך למחוק את המערכת הקיימת במחשב או שזה פשוט מתקין עליו מחדש? (בכונן C). תודה רבה לעונים! ומצטער על הבורות

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  15. אני מנסה להתקין את הווינדוס אבל הוא כל הזמן מראה לי שגיאה וקיבלתי את המחשב היום. השגיאה: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  16. שלום.הזמנתי מחותם ווינדוס 10 גירסת שידרוג. יש לי ווינדוס 7 ו 8 חוקיים, אבל לא בא לי להתקין את ה 8 ואז לשדרג, מעוניין לבצע התקנה אחת. אני זוכר שבגירסת שידרוג של 7 זה היה אפשרי, האם זה אפשרי גם ב 10?מדובר על הגירסה הנ"ל:https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423

17. אני עובד עם כמה מחשבים, לכולם יש DOCK STATION שיושב על השולחן, ובו אני שם דיסקים 3.5 שהם בעצם נשלפים ועובדים ממחשב למחשב. כולם אותו דגם, מחוברים ב E-SATA. תמיד אני מנתק אותם לפני ב"הוצא באופן בטוח" כי כבר נדפקו לי 2 הארדיסקים בגלל זה. עכשיו שדרגתי 2 מחשבים ל WIN7 , האייקון לא מאפשר לי להוציא את אותם דיסקים מה E-SATA. גם כשאני משנה בביוס ל AHCI , אני רואה שניתן להוציא דיסקים אחרים ברשימה, ביניהם אפילו C, וגם USB, אבל לא את הדיסקים עם ה DOCK החיצוני (שעד עכשיו זה עבד טוב). מה הפיתרון ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by amit22,

HOW THE FAST

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by iveco,

אחרי התקנה נקיה של מערכת הפעלה Win7 יש בעיה , " עידכונים " טוב מה עושים ? קובץ תיקון , עכשיו מה הבעיה ? הניהול דיסקים לא עובד ואחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים לא רק שהוא לא עובד הוא תוקע את המדיה פלייר לא יודע מה הקשר בינהם אבל זאת עובדה אחרי שאני לוחץ ניהול דיסקים המדיה פלייר פשוט נתקע לגמרי וצריך להיכנס למנהל המשימות ... דברים הזויים ... חשבתי על משהו סיכוי קלוש שאולי זאת בעיה בכונן הקשיח שגורם למערכת ההפעלה להיות " באגית " למרות שבדקתי אותו ב MHDD והוא תקין , אחרת אין לי מושג . פשוט מערכת ה' הזויה , כל הזמן אני מגלה באג' אחר והאמת נמאס לי , ה JAVASCRIPT גומר את המעבד אתרים כבדים לאללה , מערכת הפעלה באגית אין הנאה מהמחשב פשוט , אני מתחיל להאמין שאולי הבעיה היא בלו…

20. שלום, תאור הבעייה: כשאני עושה דבל קליק על 'המחשב שלי' אני רואה את הכוננים כמו שצריך אבל דבל קליק על כל אחד מהם פותח לי חלון של 'בחר תוכנית לפתיחת הקובץ' ולא את תוכן הכונן. עם זאת, כשאני בוחר 'סייר' (explore) עבור כל אחד מהכוננים הוא נפתח כמו שצריך. יש לי הרגשה שעשיתי איזשהו שינוי בהגדרות אבל אין לי מושג איפה... איך לעזאזל מחזירים את המצב לקדמותו? מדובר בלפ-טופ עם מערכת XP בעברית אודה לעזרה עמית

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  21. אני כבר סרקתי אנטי וירוס ,ניקוי מזיק ועוד כלום מה בעיה אינטנרט?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by erjerjerj,

כאשר אני נמצא תחת משתמש השייך לקבוצת users (כלומר משתמש מוגבל) המסך לא נכבה כעבור הזמן שהוקצב לו להכבות. כאשר אני עובד במשתמש admin המסך נכבה, כמו כן תחת המשתמש המוגבל אין גישה לשינוי הזמן עד כיבוי המסך, וניתן רק לצפות בהגדרה בלי לשנות אותה. עידכנתי דרייברים של הלוח אם ושל הכרטיס מסך, ובטלתי את כל התוכנות הפועלות ברקע. אם לא ניתן לתקן את הבעיה, האם קיימת תוכנה שמכבה את המסך כעבור זמן מסויים שתוכל לרוץ ברקע? חשוב שלתוכנה יהיה הגדרה של זמן לפני כיבוי המסך ושזו לא תהיה תוכנה שמכבה את המסך רק כאשר נותנים לה פקודה ישירה לכבות אותו. בתודה מראש, ערן.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  23. אז ככה: 1. האם ניתן לפרמט הרד-דיסק בעל מערכת קבצים NTFS דרך הדוס? אם כן, כיצד? 2. האם ניתן לשנות מערכת קבצים NTFS ל-FAT32? אם כן, כיצד? 3. הרד-דיסק בעל מערכת קבצים FAT32 - ניתן לפמט אותו בעזרת דיסקט אתחול של Windows98 ולאחר מכן להתקין עליו Windows Xp (ללא שינוי של סוג מערכת הקבצים)? 10x

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  24. הצילו! מישהו השתלט לי על המסנג'ר, יכול להיות שעם MSN Freezer? אני לא יכול לאפס סיסמה, או להיכנס למייל שלי או למסנג'ר שלי.. מה לעשות??

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Oren_a,

אהלן, לפני זמן מה קפא לי המחשב ולאחר ריסט לא עלה יותר ): בBIOS רשום שדיסק המערכת פגום, יש להחליפו וללחוץ על כל מקש.. כרגע אני על UBUNTU לייב סידי ואין לי גישה לכונני הNTFS ולכונן שעליו היה הWINDOWS.. נאמר לי שזה כנראה בגלל שהווינדוס לא נסגר כראוי.. מה ניתן לעשות חוץ מלפרמט? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.