Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שינתי ב SYSTEM CONFIGARATIO את ה BOOT.INI וסימנתי שהמערכת תעלה ב SAFE MODE מאז אנני מצליח לעלות את המערכת יש ברשותי מחשב נוסף ואני יכול לקחת את הכונן קשיח ולשנות את מה שנדרש בכדי שהמערכת תעלה השאלה מה אני צריך לשנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
היי, הקונפיגורציה: שניהם ב WORKGROUP, שמתי את ה win7 ב Work network. שניהם מקבלים אינטרנט דרך ראוטר. נכנסתי להגדרות רשת מתקדמות ב win7, ואמרתי לו שיאפשר חיבור בפחות מ 128 ביט, וגם חיבור בלי סיסמא. סגרתי את חומת האש בשני המחשבים. המצב הנוכחי: מחשב ה XP מצליח להתחבר ל win7 (הוא ביקש סיסמא, נתתי אותה וזה עבד.) מחשב ה 7 לא מצליח להתחבר ל XP וזה בעצם מה שאני רוצה לעשות (אליו מחוברת מדפסת שאני מעונין לשתף) אני מקבל מסך כניסה, אך לא משנה איזה יוזר/דומיין/סיסמא אני נותן, כלום לא מתחבר. הכנסתי את היוזר שלי גם למחשב עם ה winxp עם אותה סיסמא ולא עזר אשמח לעזרה. חן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהוא יודע איך אפשר לעשות דואל בין בין וינדוס ויסטה לOSX86? מותקן אצלי עכשיו ויסטה ואני רוצה להתקין בנוסף OSX86 (לצורך תיכנות לאייפון) התקנתי כבר אבל זה הורס את הוינדוס ויסטה... (אז פרמטתי מחדש את כל המחשב והתקנתי ויסטה רגיל) למישהו יש פתרון פשוט ולא ארוך ומסובך כמו שראיתי במספר אתרים... ואיך יותר טוב להתקין בארדיסק 1 שמחולק למספר מחיצות... או ארדיסק נוסף חיצוני שמחובר ב USB... תודה :jump:
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, מ.ההפעלה שלי (WIN7 ULT) יושב על כונן SSD של KINGSTON - 30GB. בגלל הגודל המאוד מצומצם אני תמיד נמצא על הגבול מבחינת מקום. כל תכנה שאני מתקין אני מוודא שהיא לא תותקן על הPROGRAM FILES המקורי של WINDOWS אלא על כונן אחר. הPAGEFILE גם קבעתי לכונן אחר. בכל הדפדפנים הגדרתי שמירה בכונן אחר. ועדיין הכונן מתמלא לי עד הסוף. הדברים שלא בשליטתי הם ה DOCUMENTS וגם PROGRAM FILES שלא שואלים אותי איפה להתקין. האם ניתן להגיד לWIN ששני הגורמים הללו יהיו על כונן אחר? איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגיע לאופציה שמאפשרת צפיה בקבצים נסתרים מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך שיתקינו לי תוכנה מסוימת בשליטה מרחוק וביקשו מימני ליפתוח הרשאות למחשב כלומר שיהיה להם שליטה מלאה על המחשב איך עושים את זה? תודה יש לי ווינדוס 7 בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ככה סתם ביום בהיר אחד התעורר המחשב ובפיו הודעה: windows can not start bcoz the folowing file is missing or corrupt. הקובץ בהודעה: windows\system32\config\system המחשב ממליץ לבצע Repair דרך דיסק ההתקנה , אם היה לי לא הייתי כותב הודעה זאת. השאלות : 1. מדובר בקובץ ספציפי או בספריה שלמה ? לפי ההודעה נשמע כאילו זו ספריה. 2. חלונות הותקנו במחשב ב-2 כוננים פיזיים. האם ניתן להעתיק את הקובץ/ספריה מהכונן הפיזי השני ? הבהרה : חלונות הותקנו בכונן נוסף , לא נעשה מעולם שימוש בעותק זה - האם צריך לעדכן משהו ? WINDOWS XP PRO SP2
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP PRO . כל אתחול הייתי מקבל הודעה שהסיסמא שלי תהיה expired תוך 14 יום למרות שלפני כן לא השתמשתי בסיסמא כדי להכנס .אולי ממש מזמן לפני חצי שנה . ניסיתי להכניס ססמאות מזמנים עברו כדי להתפטר מהודעת הסיסמא אבל כנראה ששכחתי באיזה סיסמא הייתי משתמש פעם לפני שהסרתי את האופצייה של כניסה עם סיסמא . אז כל פעם עשיתי cancel להודעת הסיסמא כדי להכנס ואכן נכנסתי ובשלב מסוים נעלמה הודעת הסיסמא אבל המחשב נתקע לדי הרבה זמן במסך התכלת -welcome . הבעיה הנוכחית שכל הדלקה המחשב נתקע במסך welcome לשתיים או שלוש דקות ורק אז מאתחל . איך יוצאים מזה ? האם כדאי להגדיר סיסמא מחדש ? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול לתת לי ממשק עברית לוינדוס בכדי להפוך את הווינדוס לכל שפה אחרת חוץ מאנגלית ..?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי הופיע לו היום שחסר לו קובץ בתקיה של הWIN ואמרתי לו להוא צריך לעשות repair לWIN ואז בא השאלה הבלטי נמנעת אך עושים את זה ולא ידעתי מה להגיד לו כי בחיים שלי לא עשיתי את זה... אז משהו יכול להסביר לי אך עושים את זה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
כדאי להתקין? אמרו שזה גורם הרבה בעיות למרות שכביכול זה אמור לתקן באגים? יש בעיה עם החיבור לאינטרנט או עם תוכנות שלא עולות עליו? חשוב לי מאוד לדעת , תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שהתקנתי את SP3 על המחשב שלי וברגע שהוא ביקש ממני להתקין את הIE7 ביטלתי זמנתי כי הייתי עסוק בהתקנה אחרת עכשיו הוא לא נותן לי להתקין את הIE7 למרות שהסרתי והתקנתי מחשב את הSP3 וגם ניסיתי להוריד את ההתקנה מהאתר של מיקרוסופט והוא נותן לי הודעת שגיאה שהגירסה לא תומכת במערכת שלי מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחדש את המחשב ועשיתי שני יוזרים, ואחרי זמן מסויים שאינ לא נוגע במחשב, זה יוצא אוטומתי למסך WELCOME ואז שאני חזור אני רואה שכל ההגדרות התאפסו האיטנרנט התנתק וכו'? איך אני מבטל את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
טוב תראו...הסתבכתי לגמרי. פירמטתי מXP לVISTA והייתה לי התיקיה הזאת windows old היו לי בעיות עם הויסטה ואני רוצה לחזור לXP. עכשיו,יש אפשרות לפרמט לXP וכל התיקיה של וינדוס אולד תשוחזר? זה ממש דחוף....איך אני משחזר לוינדוס הקודם בלי שימחקו לי קבצים מהמחשב? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
יש לי את היוזר אבל אין לי סיסמא. יש לזה מין administrator או משהו כזה שאני יוכל להיכנס בלי לדעת את הסיסמא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, בכל התקנה של תוכנה/ פילטר/ מקודד חדשים, אני מקפיד ליצור נקודת שחזור של המצב התקין שהיה לפני ההתקנה. לפני זמן מה התקנתי חבילת מקודדים, שלא נתנו לי את התוצאה הרצוייה. כאשר רציתי לחזור לנקודת השחזור שלפני התקנה זו, המחשב ניסה לבצע את השחזור, אך לבסוף התקבלה הודעה הודעה שהשחזור לא הצליח. בחרתי נקודה קודמת יותר, אך שוב השחזור נכשל. יש לציין שבדיוק אותו הדבר היה קורה לי עם המחשב HP הקודם תחת חלונות ויסטה. אז לא ייחסתי לכך יותר מדי חשיבות, כי סברתי שאולי משהו השתבש במחשב, ופשוט השלמתי עם המצב שלא ניתן להשתמש בפונקציה הזו של שחזור. אך כעת מדובר במחשב חדש לגמרי, ועם מערכת הפעלה חדשה, חלונות 7. אז מדוע שוב השחזור הזה לא עובד, ואיך ניתן לתקן זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע Windows Vista Ultimate Hebrew 32BIT מקורי במחשב חשוב לציין שזה OEM אם אני אקח מחבר Windows Vista Ultimate English 64BIT חשוב לציין שזה RETIAL ואז אשתמש באותו CD KEY זה יעבוד? חשוב לי מאוד לדעת תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
משום מה בתיקייה מסויימת כל השירים שם עם אותו COVER שבכלל לא קשור. ואין את התמונה הזאת בכלל מחקתי אותה מזמן , איך אני מבטל את הCOVER הזה מהשירים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
-
הדפדפן ברירת המחדל שלי הוא FireFox אבל אני רוצה ליצור קיצור דרך על שולחן העבודה ללינק שייפתח דווקא ב-IE. זה אפשרי? איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לפתוח קובץ מסוים ולא מזוהה וסימנתי שזה יפתח אותו באמצעות WINRAR. לא יודע איך זה קרה אבל יצא שכל המחשב שלי עכשיו נפתח באמצעות WINRAR וכל התיקיות והקבצים עם סמל של WINRAR. אני לא מצליח להפעיל שום דבר אלא אם אני לוחץ לחצן ימני - Propreties - וכן הלאה ואז פותח קובץ. אפילו ל-My Computer אני לא יכול להיכנס. כשאני לוחץ על כל קובץ לחצן ימני -> בפרטים שלו כתוב LNK FILE ולא נראה לי שזה מה שאמור להיות. יש לי Windows 7 ד"א. אשמח לקבל עזרה תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם! הזזתי בטעות תיקיה שנקראת Application Data ליעד אחר בטעות! ידוע לי שזו תיקיה חשובה!היכן עלי למקם אותה?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
הבעיה הכי מציקה שהיתה לי בחיים... היה לי office xp. מחקתי אותו והתקנתי office 2007 (לא בטא). עכשיו כל פעם שאני פותח את המסנג'ר נגיד, או את האופיס החדש, או ie7, מופיעה לי ההודעה הזאת- איך פותרים את זה!?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שמעו פירמטתי את המחשב ואין לי עיבריתץץץ את זה אני כותב דרך מיקלדת באינטרנט חייב עזרה או מדריך..... תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
זה רושם לי שחסר או נהרס הקובץ: C//:WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM מה לעשות חוץ מלפרמת?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-