Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום שמעתי מוזיקה במחשב וכשהגברתי מהרסיבר החיצוני שלי המחשב נתקע לפתח הראה רק חצי מסך וחצי השני היה שחור ונשמע צליל קבוע בתדר גבוהה צליל מעצבן כזה עשיתי ריסטארט ישר חשדתי שזה בגלל שהגברתי אז ניסיתי להגביר שוב כדיי לראות מה יקרה וזה שוב קרה אני לא יודע מזה ..אוליי זה הדרייברים של הכרטיס קול..? לא יודע.. help please..
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
קצת מפדח כי אני בטוח שאני מפספס משהו אלמנטרי פה.... היתה מערכת בדואל בוט, אחת xp והשניה win 7, שני כוננים פיסיקליים שונים.xp הותקנה ראשונה.מסך בחירה של 7 נתן לי בחירה בין שניהם... מסיבות שונות החלטתי להתקין על הכונן של ה xp , במקום ה xp ! ,את חלונות 7. פירמוט מלא לכונן של ה xp נעשה דרך אשף ההתקנה... לאחר סיום ההתקנה שצלחה ציפיתי לקבל בכונן ה xp את "חלונות 7 חדש" ובכונן השני בו היתה כבר 7 ולא נגעתי בו את "חלונות 7 הישן". עם מסך בחירה. תוצאה: "7 חדש" תקינה ועולה ללא כל מסך בחירה, כלומר:אין גישה ל "7 ישן"... ניתקתי את הפיסיקלי של "7 חדש" ואני מקבל רק עם "7 ישן" ntldr is missing .... למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אם למישהו יש מדריך לתוכנה של ניהול משתמשים ACTIVE DIRECTORY 2008 אשמח לקבל ואם יש בכלל מדריכים בנושא רשתות או ויינדאוס סרבר אני גם ישמח תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרמט את מחשבי לWINDWOS 7 64 BIT מה היתרונות והחסרונות בכך? יש לי מפרט חזק שיכול להריץ היטב. בתודה ירין
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
היי! אני רוצה ליצור דיסק xp שתוך זמן קצר מהרגיל תותקן מערכת הפעלה על המחשב ללא עזרה וללא שום לחיצות של "הבא" הדיסק עושה את כל שלבי ההתקנה כיצד אני עושה זאת? אשמח מאוד לקבל פירוט נרחב בעניין המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הודעת windows boot manager בכל פעם שאני פותח את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שה-WIN עולה יש את השגיעה... מה זה?! ואיך נפתרים ממנה כי זה ממש מעצבן
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני לא יודע אפ זה מתאים לפה,אבל זה היה הכי ניראלי.. בקיצור זאת הבעיה שלי: אממ שיחקתי באיזה משחק ישן במחשב שלא נכנסתי אליו מלא זמן וכשיצאתי כל השולחן עבודה שלי היתערבב.. זתומרת,האייקונים לא קשורים לתוכנית עצמה.. אם נגיד כתוב skype,ומעליה יש תמונה בכלל של גוגל כרום עשיתי הפעל מחדש,עשיתי שיחזר המערכת ליום חמישי,וזה עדיין לא היסתדר.. תמונה: [spoil] [/spoil] רעיונות?עזרה? מישהו? משהו?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה, אבל פתאום בלפטוב, אבל אני לא יכול לגלוש כאשר אני ביוזר של מנהל. יש חיבור לאינטרנט, אפשר לעדכן תוכנות, לדבר בסקייפ, אבל גלישה נטו בדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר) אני פשוט לא יכול. אני מקבל הודעה שאי אפשר להציג את הדף. כאשר אני נכנס ליוזר אחר, אין בעיה כזו. ניסיתי לפתור את זה עם הספק של האינטרנט, ולא הצלחתי. נכנסתי למצב בטוח, עשיתי סריקת וירוסים, ספייוורים, מחקתי קוקיז,קבצים זמנים, הכל. עדיין כלום.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
איך עושים שהחלון של ה EXPLORER יהייה מוגדל תמיד?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי היא שמזה כמה ימים ( מיום רביעי) המחשב שלי הפסיק להיות יציב. קופצים לי מסכים כחולים בויסטה ולאחר מכן הוא עושה ריסט.. כמו כן מופיעות הודעות --> WINDOWS HAS RECOVERED FROM A UNEXPECTED SHUTDOWN problem - blue screen אינני יודע בינתיים לאיזה צד לשייך את התקלה.. לצד התכנה או לצד החומרה. חייב לציין שביצעתי בדיקת זיכרון ובדיקת מעבד (ע"י MEMTEST ו PRIME ) והנ"ל נמצאו תקינים לחלוטים. אמנם המחשב שלי במצב OC אך הוא היה במצב זה כבר הרבה זמן ללא שום בעיות יציבות. האם יכול להיות שעקב גל החום שפקד אותנו נוצרה תקלה פיזית במחשב הרי הטמפרטורה בצל הייתה מטורפת ויצא מזה שכל רכיבי המחשב סבלו מהתחממות אולי אף מהתחממות יתר. המערכת שלי הייא E6600 p5b dlx 2GB 800MHZ …
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס (מקורי) ברוסית. אני רוצה להפוך אותו לעברית, איך אני עושה זאת? למחשב אין חיבור לאינטרנט אם זה משנה... או אם מישהו יכול לכתוב לי איך רושמים עברית ברוסית זה גם יעזור. (זה מחשב שאני מתקן)
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000, היה לי איזשהו וירוס במחשב, אחרי שניקיתי אותו נעלם החייגן מתיקית חיבורי הרשת, אפשר לראות אאת החייגן דרך אפשרויות אינטרנט וגם אפשר להתחבר אבל אני אי אפשר להתנתק כי גם אין את החיווי של שני המחשבים ליד השעון בשורת המשימות, מישהו יכול להגיד איך מחזירים את החייגן למקומו? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
בתכלס ביטלתי כבר את הדבר הזה דרך הלוח בקרה , אבל כל הזמן יש לי מין התראה קטנה כזאת בצד שקופצת ליד השעון שואמרת שהבקרת חשבון משתמשים מנותק זה משגע אותי אפשר לבטל את זה איכשהו ?! זאת הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
תעזרו לי אני נכנס למשל ל"התחל" ויש לי שם את כל התועונת למשל אימיול ואז רשום לי בתפריט ההתחל בגיבריש כזה וגם שאני פותח מסמך יש לי בגבריש ובלוח בקרה עשיתי בשפות הכל עברית אני מה לעשות יאללה חבר'ה שמישהו יעזור לי!!!!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל כשזה קורה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/Bsod_w2k.png
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך אני יכול לבטל ב xp את החלון המעצבן שקופץ כשאני מכניס סי די? 2. יכול להיות שאני ימטרך לפרמט אז: p.3 450 250 mb sdram 40 gb win xp או win 2000???????????????????????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין |(חזור והתקן, שוב ושוב) שרת SQL ע"ג פלטפורמה של win7 שמאוד יתכן שאינני יודע לעבוד איתה. בכל התקנה, השרת SQL "נעלם". כלומר, כל אימת שניסיתי להתחבר לשרת הוא פשוט לא נמצא ברשימת השרתים שמציג דף ההתחברות של SQL (SQL Server 2005)ׂ. יכולות להיות לכך סיבות רבות ושונות אך שמתי לב לאבטחה המוגברת הקיימת ב win7 ותהיתי שמא לא נפלתי בעצמי קורבן לה באופן ש win7 ממאן לאפשר לי התקנת שרת SQL. אני יודע שהשאלה היא כללית אך אינני יכול להניח את האצבע בדיוק בנקודה. אינני מבין מדוע אינני מצליח להתקין את השרת. אגב, גם להסיר את ההתקנה דרך add remove ב control panel אינני מצליח ונראה לי שיהה עלי להתקין את win7 מחדש אך גם זה לא יביא מזור לתחלואי. שלא כמו ב XP, ב win7 לא ניתנת לי…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
זה כבר עדכון שני אחרי הודעת מיקרוסופט שתפסיק לתמוך בוינדוס XP אז הפסיקה או שלא בדיוק, והם מבינים שעוד רבים משתמשים עם מערכת ההפעלה הישנה ולכן היא ממשיכה לעדכן ולעניות דעתי זה גם אינטרס שלה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
וכן ה jumplist של ה explorer ב taskbar לא מכילה את ה recent. לכל שאר התוכנות אפשר לעשות pin to, וכן הם מכילות את ה recent. הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP 64 BIT (ממליץ בחום ) כל העיברית (טוב לא כל אבל הרבה ) מוצגת בתור ג'יבריש למישהוא יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש ברשותי מחשב שאותו אני מעוניין להכניס לדומיין אני מקיש קליק על --- מחשב שלי --- מאפינים הוא מציג לי את החלון ולאחר שניה זה נעלם ולכן אין באפשרותי להכניס אותו אותו מחשב לדומיין שלי 1.האם מישהו שמע על תופעה כזו ? 2.האם יש דרך לכניס את המחשב לדומין בדרך אחרת ? נסיתי להתקין מחשב ופרמט מחדש את המחשב ללא הצלחה הבעיה חזרה הרצתי memtest על הזיכרות הכל תקין אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איך אני מעלה את הבהירות של לפטופ בווינדוס XP ? (מתי שהמטען בחוץ הבהירות יורדת)
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
כל כך הרבה גירסאות : Windows8.1 (Core) x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) N x64 / KMS-Activated Windows8.1 (Core) Single Language x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro with Media Center x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Pro N VL x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise x64 / KMS-Activated Windows8.1 Enterprise N x64 / KMS-Activated ReleaseFile: Win81AIO-20in1-x64-en-US-Dec2013.iso אני צריך גירסה 64 ביט והאם אפשר אחרי ההתקנה להפוך לעברית ? או שהמקור צריך להיות מהתחלה בעברית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-