Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת, אם אני מחבר התקן חדש למחשב , כמו USB, האם ה - Windows שומר קובץ LOG שיכול להראות לי שחובר התקן חדש? ניסיתי לבדוק ב Event Viewer אבל לא מצאתי שם כלום. כמובן שכשחיברתי את ה - USB , קיבלתי הודעה קופצת למטה שנמצא התקן חדש ואת השם של ההתקן. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 2 כוננים C ו D. בשני הכוננים מוקנת מערכת הפעלה XP אבל רק ב C יש את הניתוב. כשהמערכת עולה יש לי אפשרות לבחור אחד משני הכוננים בתור מערכת ההפעלה שאיתה יעלה המחשב. כלומר אם אכניס רק את C אוכל להפעיל מערכת הפעלה של C אבל אם אכניס את D לא יהיה לי BOOT. אני מעוניין לקנות כונן חדש שאיתו אעבוד מהיום והלאה כנראה שאחלק גם אותו ל: C ו D. בתור שלב ראשון אפרק את 2 הכוננים וארכיב את החדש. שלב שני אבצע חלוקה ל C וD והתקנת XP חדשה. עכשיו לשאלה: כשכל התהליך יסתיים והיה וארצה לחבר את כונן C או את D הישנים מה יקרה? איך אוכל לראות תכנים של הכוננים הישנים במערכת המותקנת החדשה בלי התנגשויות של C ו D?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בכל התוכנות הפופולריות להסרת תוכנות ריגול. הבעיה שאחרי שאני מסיר את התוכנות הם חוזרות לי למחשב כבר באותו יום !!! דופקות לי את הווינדוס.. איך מתחסנים ?? לא יכול להיות שאין שום תוכנה שמונעת מהתוכנות האלה להיכנס בזמן אמת נכון ?? ידוע לי שבתוכנה SPYBOT יש אופציה בשם IMMUNIZE אבל היא לא עוזרת כיוון שלSPYBOT אין עידכונים יותר מחודשיים. עזרו לי !! מה לעשות ?? HELP ! הצילו !
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עם כרטיס מסך 6850 והטלוויזיה היא LG של 42 אינץ', windows 7 הזמנתי כבל HDMI וחיברתי את המחשב לטלוויזיה אבל בטלוויזיה מוצג לי אין אות (על החיבור HDMI) והמחשב לא מזהה את המסך... עשיתי ריסטארט למחשב כי לפי מה שהבנתי את העלייה של המחשב אמורים לראות בטלוויזיה אבל גם את זה לא רואים בטלוויזיה.. מה לעשות??? תודה לכל העוזרים!
-
- 25 תגובות
- 20.3k צפיות
-
-
אני פשוט על ויסטה ולא יכול להיכנס לצ'ט דרך ה IE7 וגם דרך FF2 מישהו יכול לנסות? *צ'ט נענע
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת אני נחשב בתור חשבון אדמין במחשב כאשר החשבון רשום על שמי! במחשב יש עוד חשבון על של אדמין שאני מעוניין למחוק אותו הוא לא נותן לי למחוק אותו מנשום מה למרות שאני מורשה! כיצד אני מבצע את המחיקה כדי להשאיר אך ורק את החשבון שלי?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איך מתקנים WINXP במחשב מפורמט ניסיתי להתקין עם הקובץ SMARTDRV.EXE וכשניסיתי להכנס לתקית I386 התקבלה הודעה INVALID DIRECTORY הצילו
-
אהלן אנשים. קניתי דיסק קשיח חיצוני WDH1CS1000 Western Digital בעל חיבורי FireWire , USB 2 , eSATA אצלי כרגע הכונן מחובר בחיבור FIREWIRE כעט אני מנסה לגבה ולהעתיק מה כוננים הישנים לכונן זה ומסתבר שאי אפשר להעתיק קבצים הגדולים מ-4G בטענה שהקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבציםהמשמשת כיעד!!! מזה אומר???? וכיצד אני פותר זאת ??? מהוא החיבור המומלץ ביותר לכונן זה? ולמה משלמים עוד 200 ש"ח לחיבורי ESATA ואין כבל לחיבור זה באריזה????? אההההההההה??!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כפי שרובכם וודאי יודעים, רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע יחד עם זאת, לאחר התקנת הווינדוס בפעם השנייה צצה בעיה (הפעם הראשונה הותקנה על כונן די איטי ולכן בפעם השנייה התקנתי אותו על הכונן החדש). ביטלתי בעצתכם את אפשרות האתחול האוטומטי, אך שכחתי להעתיק בדיוק את הכתוב במסך הכחול...מתוך עצבים כמובן היה מצוין שם משהו על KERNEL ו MEMORY DUMP. יש סיכוי שהתאחולים קשורים לתוכנמת האנטי וירוס TREND MICRO INTERNET SECURITY או אולי לאימיול 0.43b או אולי לאף אחת משתיהן וסתם שכחתי לציין פרטים חשובים... תודה מראש, שחר
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ברצוני רציתי לדעת אם תוכנה Windows xp sp2 זה יותר טוב מאשר מWindows xp.... מה אתם אומרים כך? אם Windows xp sp2 זה מעולה מה זה עוזר למחשב ? אשמח לשמוע את התשובתכם...
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אם אני משאיר את המחשב במשך יותר מ3 שע' במצב הזה אני חייב להפעיל מחדש את המחשב כי שום כפתור במקלדת או הוזזת העכבר לא מדליקה לי את המסך לעומת זאת אם אני משאיר את המחשב במצב הזה במשך פחות מ3 שע' אז אם אני לוחץ על כפתור מסויים במקלדת או מוזיז את העכבר ואז המסך נדלק ואפשר לחזור לעבוד עם המחשב נכון לעכשיו הגדרתי את שומר המסך שיעבוד אחרי 10 דק' והכיבוי מסך יהיה אחרי 20 דק'
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה די מטרידה. כשאני פותח סיפרייה במחשב אני אוהב שהיא מסודרת בתצורת תצוגה שנקראת DETAILS. נכנסתי לאופציות ואמרתי לו להציג תמיד ככה (TOOLS---FOLDER OPTIONS---VIEW---APPLY TO ALL FOLDERS). הבעייה שהבחירה הזו לא משנה לויסטה כלום והיא מחליטה על דעת עצמה לשנות את התצוגה רנדומלית (או ככה זה נראה לי - לא מצאתי מחזוריות קבועה) כשבחלק מהסיפריות היא פותחת בתצוגת DETAILS, בחלק בתצוגת LIST ובחלק ICONS. יש דרך לאלף את הסוררת?
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ואני לא יודע איך לעשות את זה.. מישהו יכול להסביר לי איך מפרמטים מחשב בצורה ברורה או לתת פה קישור למדריך באינטרנט??? אני רוצה לשמור רק כמה קבצים במחשב.. איך אני מפרמט ומשאיר רק את הקבצים שאני רוצה שישארו??? הם כדי לפרמט לבד או ששוה לתת למומחה שיפרמט את המחשב??? תודה רבה לעזורים וחג שמח, דניאל.
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כשאני שם את ה-TASKBAR בצד ימין של המסך, ומגדיל חלון לגודלו המקסימלי (MAXIMIZE), אז תמיד נשאר פס כחול בתחתית המסך, שאותו החלון לא ממלא (כאילו ה-TASKBAR נמצא בתחתית המסך, ולא בחלקו הימני). האם זאת תופעה מוכרת? למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO זה זמן רב. פירמוט אחרון לפני כחצי שנה. מקפיד מאוד על מחשב נקי מוירוסים וסוסים טרויאנים למיניהם. בימים האחרונים החלה אצלי תופעה מוזרה. כשאני לוחץ עם העכבר על start או באקספלורר על favorites מופיע לי התפריט לשבריר שנייה ומיד נעלם. התופעה ממשיכה כך מספר לחיצות רב ורק לאחר מכן בלחיצה העשירית בערך התפריט נישאר ולא נעלם. אולי מישהו יודע כיצד ניתן לפתור תקלה זו ומדוע היא הופיעה. תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
השבוע התחילה להיות לי מן בעיה כזאת שאני מנסה לפתוח אתר מסויים והוא כאילו מראה שהוא טען אותו אבל פשוט רואים לבן אין כלום ובמוזילה כל האתרים עובדים סבבה ורק באינטרנט אקספלורר מוצג דף לבן באתרים הללו אני לא מבין למה ???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G. הוא מלא ב 100G יש בעיה שהיא קשה מאד - שרוצים להעתיק לדיסק החצוני מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים ש"הנתיב של הקובץ או השם ארוך מדי ולא ניתן להעתיק". גם שקצרתי משמעותית את השם ל 10 תווים הוא לא מאפשר להעתיק בממוצע מכל 10000 קבצים 100 לא עוברים. מדובר על קבצים שונים תמונה, מסמכים ועוד הקבצים תקינים ואין להם שום הגנה. בנוסף יש עוד בעיה : חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר הבעיה קורית גם בעוד 2 דיסקים אחרים חצוניים הדיסק מפורמט ב NTFS המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי להעתיק את כל הקבצים ושלא יהיו הבעיות הללו תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, לשכן שלי יש בעיה במחשב הנייד יש לו hp pavellion 6208nr עם ויסטה sp1 ויום בהיר אחד אחרי הדלקת המחשב הוא נתן הודעה שיש בעיה כלשהיא בהתחברות ומפנה אותי ל event log service שלא עולה. טיילתי לאזור ה-services כי הנחתי ששם הבעיה ואכן כמה שירותים שאמורים לפעול (נראה לי לפחות) לא פעלו ושניסיתי להתחיל אותם הוא נתן לי הודעת שגיאה מספר 1068. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר הבא: http://support.microsoft.com/kb/827328 אבל ניסיתי כבר מקודם להפעיל אותם ואו שזה נותן לי הודעת שגיאה או שזה אומר שזה הפעיל אותם והם מיד ניכבו כי אף תוכנה לא השתמשה בהם. התקלה הזאת באינטרנט גם השביתה (או הושבתה) את החומת אש ואת הסורק אי-מיילים של AVG (לפחות אלה הדברים ששמתי אליהם לב). כל עזרה תתקבל בב…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS08-067.mspx
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי נטבוק שהתקנתי עליו את התוכנה partition magic בשביל לחלק מחיצה בכונן נייד שיש לי החלוקה כנראה לאהצליחה ובהפעלה הראשונה אחרי ההסרה של התוכנה עלתה לי ההודעה bootmgr is missing press ctrl alt del to restart וכמובן שאני חוזר לאותו מסך מחיפושים בגוגל הבנתי שעלי לעלות דיסק איתחול למחשב אז א מה עושים זה נטבוק אין לי מקום בכלל לדיסק כזה?באני בחו''ל כרגע ואין לי דיסק איתחול פה ובזיכרון של המחשב יש תמונות חשובות האם הם נמחקו???? וכן איך מחיים את המחשב?????? את ההודעה הנ''ל כתבתי מאייפד אשמח אם תעזרו לי בדחיפות תודה רבה רבה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום התקנתי על WIN7גם XP רק בשביל הדפסות (לאפסון אין דרייברים ל7). עכשיו הבעיה היא שאין BOOT של בחירה בין המערכות, אלא רק הXP עולה כל פעם. אני צריך תהיה לי אופציה בין המערכות. בדקתי בFAQ של הפורום ומצאתי את זה http://apcmag.com/how_to_dual_boot_vista_and_xp_with_vista_installed_first__the_stepbystep_guide.htm הוא בעיקרון לויסטה. זה מתאים גם ל7? (עוד לא קראתי את המדריך) יש מדריך אחר? תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי תיקייה שאני שומר בה כל מיני קבצים שאני מוריד עדכונים דרייברים וכ"ו....... עכשיו בכל פעם שאני פותח את התיקייה מופיעים לי הקבצים כסמל גדול ואני אוהב שהם מופים בשורות או באייקונים קטנים כאלו שאפשר לראות את כל התוכן של התיקייה בלי להגדיל את החלון והשאלה היא האם אפשר לקבע את זה כך שלמרות שאני יעשה ריסטרט הם עדיין ישארו כמו שהגדרתי ועוד שאלה : אני שומע מוזיקה בקיבצי MP3 בתוכנת ווינאמפ 5 והבעיה היא שנגיד ואני פותח אלבום אז השיר הראשון הופך להיות אחרון וכל הרשימה מתבלבלת אפילו אם אני ממספר את השירים שבתוך התיקייה זה עדיין מתבלגן בטעינה פליז אנשים זה יכול לשגע פילים 8)
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
סירתי לי קצת ב Help And Support של Win Xp ואז ראיתי את Offer Remote Assistance אז מעניין אותי איך זה עובד ניסיתי כמה פעמים אבל לא הכי הצלחתי מישהו התנסה בזה פעם ? :
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום .!!! יש לי שאלה , ובעייה מאוד מוזרה , ואני עדיין לא יודע למה זה עובד ככה..!!! יש לי ארד דיסק עם שתי מחיצות , כונן c ו d . עם אני מתקין על כונן c (שהוא הכונן הראשי) , אני מתקין עליו win xp . ובכונן d אני מתקין עליו win 7 , אז שהמחשב עולה הוא נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות. אבל עם אני מתקין win 7 על כונן c. ואחרי זה win xp על כונן d: אז הוא פשוט לא נותן לי את האפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות....(כאילו אין 7 במחשב!) השאלה שלי היא כזאת: למה הוא לא נותן לי אפשרות לבחור , למה ב xp יש את האפשרות הזאת ? האם אני צריך להתקין איזה תוכנה אוו משהו , שהוא יאפשר לי לבחור מערכת הפעלה ..???? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-