עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BLeacH,

שלום לפני שבוע רכשתי מעבד 3.גיגה ht ...(כמובן 64 ביט)עכשיו אני משתמש בwinxp ps2 . עכשיו השאלה שלי היא במה שונה win64bit מ win sp2 הרגיל ? על מה הוא משפיעי ...? בבקשה אני חייב את המידע הזה תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by puuma,

התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by scratch,

הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by Kpro`,

אני צריך המלצה על Windows כרגע יש לי Vista אבל בגלל כמה וירוסים שדפקו לי את המחשב אני צריך לפרמט אותו. בקיצור אני מתלבט בי Vista לבין Win 7. בבקשה תענו לי מהר כי אני כבר רוצה לפרמט אותו. תודה לעוזרים :s05:

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  5. הכוונה היא האם יש גירסה מסויימת של WIN שאפשר להתקין על כמה מחשבים?? ( הWIN מקורי!!) יכול להיות שWIN בגירסת הOEM יכולה להיות מותקנת בכמה מחשבים בו זמנית..?? ואם לא האם ידוע לכם על גירסה שניתן להתקין בו זמנית במ'ס מחשבים??

6. Started by SeaMonster,

ברשותי רישיון חוקי ל Windows Vista Ultimate , האם אני יכול להתקין אותו ולהפעיל אותו על שני מחשבים באותו הזמן ? והאם זה משנה איזה גרסת חלונות זאת?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by mz155,

איך אני עושה שלא יופיע לי הצורך לאשר כל דבר שאני עושה במחשב... זה מחרפן את השכל... תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by MasteRoi,

מה הדרך הפשוטה והמהירה לשנות את ה- IP מבלי להתחבר ולהתנתק מחדש? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  9. האם אני חייב את ה-SP1 בשביל שה-USB2 יעבוד..? תודה עריכת המודר: כ"כ קשה לסיים את השאלה בכותרת בשביל שתהייה נורמלית?...

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. Started by navk2,

בטעות התקנתי את ויסטה פעמיים, פעם אחת בכנן E ופעם אחת ב- C, עכשיו שאני מנסה למחוק את זה שב- C הוא כותב לי : you need permisssion to preform this action ניסיתי סייף מוד , אותו דבר וד"א אני האדמין ועדיין הוא שואל אותי AOLLOW או לא...

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. איך אני יכול לדעת אם הויסטה היא 32 או 64 ביט? איזו תוכנת צריבה מתאימה לויסטה? אוף הויסטה הזאת מתחילה לעלות לי על העצבים....

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by morans,

היי חבר'ה, מאתמול ה- Task manager נראה מוזר, אין לו את הסרגל למעלה, הוא חלקי. מישהו יודע למה זה קרה ואיך אפשר לסדר את זה? זה קרה לי גם במחשב הנייד. מצורפת תמונה תודה, מורן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by T3,

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by ifs2003,

האם זה נכון שמיקרוסופט הוציאו שני גירסאות VISTA אחת 32 ואחת 64 והרשיון הוא רק לאחת מהגירסאות ? או שאפשר באותו רשיון לבחור מה להתקין 32 או 64 ? אם לא אז למה לאזזל חילקו את זה לשני רשיונות ? ומה אם אקנה 32 ובעוד שנה ארצה לשדרג ולהתקין 64 ביט ? אז אעלץ לרכוש VISTA 64 ??? והאם ניתן להשיג היום 64 ביט ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  15. שלום, יש לי כרגע דיסק קשיח בעל 80GB שבו נמצא כל הווינדוס והקבצים ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 400GB - שאלתי: מה הדרך הכי קלה להעביר את כל הווינדוס זאת אומרת הכל, כלומר Copy של הדיסק הקשיח כדי שההגדרות של ה-Windows ישמרו כולל כל הקבצים הנמצאים על הדיסק הקשיח הישן (80GB)? מה דעתכם על "אשף העברת הקבצים וההגדרות"? האם הוא במיוחד לביצוע פעולות אלו? ומה זה "כבל ניטור" וכמה עולה אחד כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  17. Started by anri,

אני מפעיל תתכונה וכעבור כמה דקות...הוינדוס נותן לי תשגיאה הבאה וסוגר תאימיול: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  18. אמנם היה קצת בלאגן בהתקנות של המחשב אבל עכשיו יש רק התקנה אחת בכונן C אבל כל פעם המחשב מציג לי מסך שמשבקש לבחור בין 2 התקנות ורק אז מעלה את המחשב אם לא אמרתי אז מדובר בוינדוז XP

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  19. שלום, לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות, פתאום ללא שום נגיעה בו RESTART-ים. מהסתכלות בקובץ ה MINIDUMP שנוצר, בסופו יש את השורה: Probably caused by : sfc.SYS ( sfc+23a8 ) מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  21. אני צריך לעשות Repair Install לXP PRO מערכת ההפעלה לא עולה בשום מצב והמחשב קופא. ניסית את כל הפתרונות האחרים תיקון כל קבצי ההפעלה הBOOT וכו'.. כול בדקות חומרה וגוסט למחשב אחר. האפשרות האחרונה שנותרה לי היא לעשות התקנה דורסת,הבעיה שאני לא רואה את האפשרות הזאת בהתקנה לעומת מחשבים אחרים שבדקתי. קראתי והבנתי שכנראה שזה תלוי בCD עצמו שצריך להיות תואם בדיוק לCD שאיתו התקנתי את המערכת הפעלה,ניסית עם CD וגם ללא הצלחה,האם למישהו יש פתרון איך לגרום לאופציה של הREPAIR לחזור?? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. לא מצאתי את האפשרות הזאת יש לי רק אפשרת לצרוב כקיבצי DATA או לצרוב כקיבצי אודיו אבל דרך windows media player

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by zeroone,

שלום מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO ?SP1 א. פתאום העכבר אצלי מתחיל להשתולל (הסמן) לכל עבר. וירוס? בעיה מוכרת? ב. איך אני גורם לחלונות XP PRO?SP1ל הראות לי קבצי מערכת דוגמת COMMAND.COM ושאר הקבצים בשורש של C.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. אהלן. יש אפשרות לעשות Pin ב Windows 7 לתיקיות מסוימות, אבל זה נכנס לתוך הציור של התיקיה בשורת משימות. ואם רוצים להיכנס לתיקיה שעשיתי לה Pin אז צריך ללחוץ מקש ימני על ציור התיקיה הכללית הזאת בשורת משימות ומשם להיכנס לאיזו תיקיה שבחרתי לנעוץ אותה. יש אפשרות לשים תיקיה בשורת משימות מבלי לנעוץ אותה לתוך התיקיה הכללית הזאת? כמו שהיה ב Windows XP? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.