עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by XpideR,

שלום ניסיתי לעשות גיבוי בתוכנה ghost של נורטון עשיתי גיבוי שיהיה לדיסק המחשב עשה ריסטרט וניכנס לתוכנה של הגוסט ושם הוא ניתקע ולא הגיב עשיתי ריסטרט ועכשיו המחשב לא ניכנס למערכת הפעלה הוא פותח תדוס ושאני לוחץ על להיכנס למערכת הפעלה הוא ניתקע ולא ניכנס ואני חייב לעשות ריסטרט עזרה דחופה זה מחשב נייד של אחותי ויש שם עבודות שלה מי שעוזר מלך

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

חשבתי על זה שאם אני אחכה איזה שלושה חודשים ורק אז אקנה, בטוח יסדרו מלא באגים התחלתיים שאיתם לא הייתי צריך להתמודד אילו הייתי קונה היום. או שאולי מצד שני כבר סידרו את רוב הבאגים? אני מת כבר להתפטר מהויסטה שלי וכל הבעיות שלה, אבל אני מניח שגם ל7 יש בעיות כי היא רק יצאה.. בקיצור עזרו לי להחליט

3. איך אני יוצר שם משתמש חדש בוינדוס 2003? אני רוצה ליצור עוד שם משתמש בוינדוס 2003 ואני לא יודע איך לעשות את זה כי אני לא מוצא משתמשים כמו ב XP

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by avi2006,

היי יש לי ווינדוס XP מקורי (לשם שינוי) שברירת המחדל שלו היא בעברית. האם אני יכול איכשהו (אפילו בהתקנה מלאה חדשה) להעביר את כל התפריטים שלו וכדומה לאנגלית?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. Started by Sex$Booster2007,

נשמות יקרות בפורום, אנא עיזרו לי להחליט מה לקחת ל64 ביט, נכון לעכשיו אני יודע שUNREAL III ישווק גם ב64 ביט בנוסף לגרסתו הרגילה. יש לי 2GB זיכרון, ולפיכך אני מעדיף להתרחק מVISTA ולהישאר קרוב לXP, אבל האמת לא אהבתי את הXP X64 משום מה, אם מישהו התנסה בשניהם ויכול להמליץ לי מה לקחת, זה יהיה מצוין.

6. Started by OpenCan,

קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, יש לי בעיה דיי מעצבנת, והרבה זמן אני כבר לא מצליח לפתור בIE שלי. (אני משתמש בMicrosoft Windows XP, עם הIE שבא איתו) כפי שכנראה אתם יודעים, שמתחילים להשתמש בIE, בלי שינוי הגדרות, כאשר מנסים להוריד קובץ מסויים מהרשת, הוא פותח חלון אישור מסויים, עם האפשרויות Open, Save, Close וכדומה. למטה יש משבצת לסימון שכתוב בה שאם אתה לא אתה לא רוצה שהחלון הזה יופיע יותר, תסמן. אז פעם אחת בטעות סימנתי אותו, ומאז מידי פעם (במקומות מסויימים כן מעלה אותו עדיין, באחרים לא), שאני מנסה להוריד קבצים מסויימים, הוא מפעיל אוטומטית את האפשרות של לפתוח אותו מהמיקום הנוכחי (מוריד אותו לTemporary Folder), ופותח אותו עם תוכנת ברירת המחדל שקבעתי לפתיחת סוג קובץ זה. עכשיו, אח…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by רן.ט,

i have had a problem in my cumputer that made me reinstall windows in an english version do anyone know how can i change my english windows work in hebrew??

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by niv0us,

קניתי מחשב חדש ועכשיו התקנתי עליו ווינדוס אקס פי פרו. עכשיו אני מפחד להתחבר לרשת איתו בגלל שאני לא מצליח להוריד את העידכון של ווינדוס, ואני מפחד שיכנסו לי וורמס, וכו'. כשאר אני מנסה להוריד אז הכל הולך כרגיל, אבל כאשר זה מגיע לחלק של ההורדה זה לא זז ואחרי מספר דקות זה מפסיק ומודיע: The following updates failed to be installed successfully: Update for Background Intelligent Transfer Service (BITS) 2.0 and WinHTTP 5.1 (KB842773). אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by dag18,

אני משום מה לא מצליח לכתוב בעברית ב IE6 - יש לי XP עם החבילה של העברית. כל פעם שאני מנסה לכתוב בשדות טקסט שנמצאים באתרים - זה כותב לי דברים מוזרים - כאלה: ?????ג‗?ג‗?א? אני חושב שהגדרתי את השפות ואת המקלדת בצורה טובה... someone plz help me!! תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. Started by RayZ,

פשוט לא שומר. אני נכנסתי לתוכנה,בחרתי בעיצוב הרצוי,לחצתי שזה יעדכן את העיצוב החדש. עכשיו זה עושה לי "המתן בבקשה" ואז זה נהפך לעיצוב הרצוי ל Windows. טוב,עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה, אחרי ריסט או כיבוי,ה Windows עולה ויש לו את הצבעים של הסקין שבחרתי, רק שהוא בעיצוב של Windows הישן! (ווינדוס קלאסי,98,95 וכו') מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  11. יש לי WD PASSPORD 160GB ואני חייב שהוא יהיה על FAT32 אחרת הרדיו באוטו והDVD בבית לא מזהים אותו דרך הכניסת USB... אני אישית עובד עם XP, אבל המחשב של המערכת קולנוע ביתית יש בו VISTA לצורך מדיה סנטר ומשום מה הוא לא מגיב כשאני מחבר את ההרדיסק החיצוני.. לפני הפירמוט ל FAT הוא זיהה את הכונן יופי... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  12. Started by assaf990,

WINDOWS XP כאשר אני מגיע למנהל ההתקנים נפתחת לי החלון אבל הסמניות הראשיות אינם מופיעות הכוונה לסמנית תהליכים, ישומים וכ'ו. מה שנפתח לי זה רק החלון הראשי שמופיע משימה ומצב בלבד. למה זה קרה? ואיך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  13. Started by parker8,

ניסיתי להוסיף מדפסת שמשותפת ברשת והאשף פשוט לא מצליח. לעומת זאת במחשב XP, זה כן מצליח. מה לעשות? המדפסת נמצאת אצל המחשב של אבי והיא משותפת (מחשב אחר עם XP כן מצליח)... הדגם הוא: HP Deskjet 3320 תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by Tamir3,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד עם כונן SATA עכשיו הוא אומר שדיסק רגיל של ווינדוס לא יכול לעלות על כונן SATA. עכשיו רציתי לשאול אותכם מאיפה אני משיג ווינדוס שיעלה על הכונן הזה ושיהיה כIMAGE שאפשר לצרוב כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  15. מה המצב אנשים ?.. אז ככה ... עשיתי רשת בין המחשב שלי לשל אחי ורציתי לעדכן את ה - Windows שלו, יש לו XP Pro . כל פעם כשאני מנסה להתקין עדכון מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: http://img91.imageshack.us/img91/9713/47208786lq0.jpg חשוב לי לציין שלפני שעשיתי רשת בין המחשב שלי למחשב שלו התקנתי לו Mui שזאת חבילה שמחליפה את שפת ה - Windows מאנגלית לעברית או לערבית . חוץ מזה לא נגעתי ולא החלפתי שום דבר במחשב שלו . מה אפשר לעשות כדי לסדר את הבעיה הזו ?.. תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by SMAZ,

אני לא בטוח שלפה הנושא מתאים אם לא תעבירו למקום הנכון אז הבעיה שלי כחה: אבא שלי לפי מה שהוא אמר מחק אנטיוירוס המחשב עשה ריסט ואז מזה המחשב עובד הכול עד שהוא מגיע לחלון הזה של ויסטה מתחיל{לפני הדיסקטופ ולפני המראה של חשיבת אחוזים} והמסך נהפך להיות שחור אבל המסך עצמו פועל ושומעים את המחשב מתאמץ אני לא רוצה לפרמט כי יש בו הרבה משחקים שעברתי אותם ואבא שלי רוצה לפרמט את המחשב אז בבקשה תעזרו מהר

17. היי, יש לי WINXP SP1 מודם ADSL USB ולוח אם עם כרטיס רשת מובנה. 1. שאני מפעיל את WINDOWS מופיע ה ICON של SAFELY REMOVE DEVICE ב-TASK BAR (כמו שיש שמחברים מצלמה דיגיטלית) . הוא מופיע בגלל המודם USB, אבל אני רוצה שהמודם יהיה מחובר כל הזמן, ושלא יופיע ה ICON הזה. (אלא רק כאשר אני מחבר מצלמה דיגיטלית או DISK ON KEY) 2. מופיע לי ה ICON של כרטיס רשת מנותק ב TASK BAR (יש לי כרטיס רשת על הבורד, אבל הוא לא מחובר לכלום) - איך אפשר להיפטר ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. לדוד שלי יש מחשב מאוד ישן (ואני מתכוון מאוד!) ואני רוצה לפרמט אותו ולשים 98 או אקס פי.... הבעיה היא שהוא אפילו לא נכנס לשולחן העבודה ..... לא מצליח לעלות... יש עוד אפשרות לפירמוט בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  19. היה לי את הHD הפגום של סיגייט קיצר החלפתי לאחד חדש לא פגום ו שאני מחבר אותו הוא מזוהה בביוז אבל אני מקבל windows has failed to start בגלל בעיה בסופטוור או משהו כזה למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by Idanez,

אהלן חבר'ה.. נדפקה לי כנראה הגרסא שיש לי ל WM 2005 למישהו יש איזה לינק לרפיד שייר להוריד את התוכנה.. 2005 או 2003 לא משנה.. חייב את זה דחוף צריך לתקן את המיו לרגל נסיעה לחו"ל.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by player_1,

אז ככה ,יש לי במחשב 3 מחיצות בהאר דיסק C-15GB E-110GB F-110GB עד לפניי חודש היה לי מערכת הפעלה ב-C עכשיו לא הספיק לי 15GB והתקנתי מערת הפעלה ב-E ועכשיו יש לי שתי מערכוךת הפעלהXP SP2 ואני רוצה למחוק את זו שב-C שבמילא לא עובדת ואם אפשר שתביאו לי תוכנה שמחברת נניח את C+F בלי שימחקו כי ב-F יש מלא סרטים ומוזיקה +אני לא יודע איך אני מוחק את המערכת הפעלה שב-C כי אני לא יכול למחוק אותה כלומר את הקבצים שלה דרך מערכת ההפעלה השניה אני רוצה שתהיה לי רק מערכת אחת ב-E ואת כונן C לחבר עם F בלי שימחק

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Leo101,

יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  23. חבר שלי טוען ששמע שמועה על כך שאם מתקינים sp3 ע"ג win xp גם אם לא מפעילים windows update הם מפעלים אוטומטית ונבדקת בדיקת חוקיות. האם יש בסיס לשמועה הנ"ל ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by shuky123,

רכשתי מחשב חדש והתקנתי אותו לבד, אני משאיר אותו פתוח ולא מכבה אותו מדי כמה ימים מערכת ההפעלה נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה הנל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? איך ניתן לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by lgmtk,

יש לי WINXP PRO 32, כונן אחד עם 2 מחיצות (C מחיצת מערכת 50GB וD מחיצת מידע עם 450GB). אני רוצה להתקין WIN7 32 מסיבות כאלו ואחרות. הבנתי שלא צריך לפרמט, ואם מתקינים (בוחרים CUSTOM בהתקנה) על הXP, זה דוחף את תיקיית WINDOWS לWINDOWS.OLD. השאלה שלי היא כזו - מה קורה לשאר הקבצים של המחשב? אני יודע שאני אצטרך להתקין תוכנות מחדש, אין לי בעיה עם זה, אבל מה יקרה למידע עצמו? ע"ע שירים/סרטים/כל דבר אחר שלא דורש התקנה מחדש. האם זה ישמר בWINDOWS.OLD? האם זה אני עדיין אראה 2 מחיצות נפרדות ורק C ידחס לWINDOWS.OLD? או האם הוא בכלל יתעלם מD וימחוק אותו? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי 2 מחיצות נפרדות, למרות שבגדול הובהר לי שהוא לא אמור לפרמט אלא אם בוחרים שם בפירוש פירמוט. תודה לכל עונה. עריכה …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים