עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pinky_28,

קניתי מחשב חדש עם דיסק של 500GB ואני רוצה להתקין אותו. לכמה מחיצות מומלץ לחלק את הדיסק? האם partition אחד זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. הבעיה הזאת מוכרת לי כבר הרבה זמן... אבל זה מסתדר לבד.. ולעמים זה ככה לתמיד. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by NOSTREDAMUS,

כן חברים העדכון הו קטנטן בגודל 10 קילו בייט ומעדכן את גרסא 9.0b http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום. לאחרונה בזמן שאני לוחץ CTRL AL DEL מופיע לי חלון כזה עם 6 כפתורים ביניהם LOG OFF SHUT DOWN CHANGE PASSWORD TASKMANAGER וכו'... פעם לפני כמה ימים שכלחצתי CTRL ALT DEL הופיע לי רק TASK MANAGER. כמו כן כשאני לוחץ כיבוי אני לא מופיעים לי שלושה ציורים אלא תיבה שבה יש לבחור את הרצוי. איך אני מחזיר למצב שהיה קודם? תודה מראש.

5. אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by maxoirodi,

יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by רן.ט,

i have had a problem in my cumputer that made me reinstall windows in an english version do anyone know how can i change my english windows work in hebrew??

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by GetRich,

אפשר לשדרג מ-SP1 ישירות ל-SP3? תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. Started by xTz,

איך אפשר לבטל את זה? חסם לי את הקאספרסקי \:

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. ווינדוס ויסטה SP1 התוכנה riva tuner נחסמת ע"יwindows defender או startup manager האם יש אפשרות שהתוכנה לא תיתקע בעת עליה וישר תופעל בלי שאצטרך לאשר אותה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by LIOR42,

יש לי מחשב עם WINXP שיש בו סיסמא ושכחתי את הסיסמא יש אפשרות לבטל את הסיסמא ולהיכנס לWIN

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  12. Started by Gal.S,

לא מזמן רכשתי windows xp חוקי וברצוני לדעת האם אני יכול להתקין את הוינדווס בשני המחשבים ברשת הביתית שברשותי ללא בעיה מצד מיקרוסופט

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  13. שלום רב, יש לי בעיה במחשב יש לי ווינדוס אקס פי פרו בעיברית, וכשאני רוצה לכבות אותו הוא נשאר תקוע על המצב של שומר ההגדרות שיש בתהליך הכיבוי בסוף. אולי למישהו יש רעיון או ידוע מדוע זה קורה? חשוב לציין שכל פעם אני מחכה זמן רב וכאשר זה לא עובד אני מכבה לבד.מדוע זה? תודה מראש לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  14. יש עידכונים שאני לא עושה, דברים שהוא מבקש בישבילם אישור, דברים שלא נחוצים לי. ברגע זה לדוגמא זה malicious software removal tool זה נגד SASSER וכל אלה... קיצר, אני לא צריך אותו. אז נשאר לי המגן הצהוב הזה עם סימן קריאה. בדרך כלל אם אני לא רוצה שהוא יתריעה לי אני נכנס ל windows security center, ושם "שנה את האופן שבו אני מתריעה" ,או משו כזה, ושם אני מבטל את ההתראות. ועכשיו נכנסתי לעשות את זה, והוא לא נותן לי!? קבלו תמונה:

15. שלום לחברי הפורום ופורים שמח!!! יש לי בעיה במחשב ( win 98 se) כשאני מדליק אותו הוא נדלק על דוס בפרומפט הבא : c:\windows\ ואני צריך להקיש win ואז עולה מערכת ההפעלה . אני לא מבין מה גרם לזה ? אולי משהו יודע כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by elad-k1,

העברתי את הדיון! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461757.0 איזה דרייברים אני צריך להוריד זה הלוח אם שלי http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=P4S800D-X&SLanguage=en-us ואיך עושים את הפעולה אם אפשר פירוט יותר תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  17. Started by SuB,

לפני כמה שבועות התחילו לקפוץ אצלי חלונות לא באקספלורר אלא ככה פתאום כשעולה המחשב ב-windows, ובאמצע משחקים.. החלונות האלה מוציאים אותי ממשחקים ומוציאים את ה-Fucos מכתבן ו-WORD כאשר אני כותב בהם, אפשר להשתגע! הפרסומות הם בעיקר של חברת פלאפון ו-New offer For you.. היום זיהיתי שתי שירותים זרים המופיעים אצלי: RkmSYif9.exe TcjS0R6.exe כאשר אני מסיים אותם, הם חוזרים שוב. הרצתי כמעט את כל תוכנות ה-Spyware שיש בפורום, ואני משתמש קבוע של התוכנות Spybot ו-Ad-Aware 6.. למרות כל מה שהם מצאו הם לא הסירו את החלונות הנ"ל.. ד.א- חשוב לציין שזה לא חלונות קופצים מהמסנג'ר. מה אני עושה לעזאזל? היש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה יש ברשותי 2 ג'יגה ראם 400 mhz רציתי לדעת אם הויסטה תנצל לי אותם כמו שצריך? בתודה lidor_abo

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  19. אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מחדש את ווינדוס XP ..... השאלה שלי אם לאחר הפירמוט אחלוקה של הכוננים תישאר או שהיא תעלם? כלומר אני אצתרך להגדיר מחדש את המחיצות שלי (יעני כוננים C ו D?) תודה לעוזרים נ.ב. אני חייב דיסקט אתחול כדי להתקין את הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  20. אין לי מושג אם זו בעיית חומרה או תוכנה, אז הימרתי על תוכנה. אם אתם חושבים שזו דווקא בעיית חומרה, תעבירו בבקשה לפורום תמיכה טכנית. מחשב מבוסס לוח AN8 Ultra rev. 2, מערכת הפעלה XP Pro SP2 חוקית למהדרין עם כל העדכונים, התקנתי דרייברים עדכניים (ישנים מאוד) מהאתר של אביט. הבעיה היא בשימוש בדיסקים חיצוניים בחיבור USB. דיסקים מבוססי פלאש עובדים כמו שצריך רק בחיבורים שמובנים בלוח האם, כלומר באחורי המארז וגם שם לא תמיד. בפורטים הפנימיים, אלו שבמארז, הם לא מזוהים או מזוהים כ- USB 1.1 בלבד. הבנתי שזו בעיה ידועה במארזי אנטק, אבל דיסקים קשיחים חיצוניים דווקא עובדים יותר טוב בחיבורים שבמארז ולא באחוריים! אותה בעיה, פחות או יותר. וגם כשהם כן עובדים יש בעיות לעיתים קרובות: הדיסקים מדווחי…

21. Started by trxman,

שלום לכולם!:] יש לי שאלה על רישיון האקס פי (הסיריאל, כמובן מקורי). אם למשל, ישנם 4 מחשבים שמתמשים באותו סיריאל מקורי (הרישיון הוא לא לעסק) ולפתע כתוב שאי אפשר לבטל את ה - 30 יום הללו, מכיוון שישנם הרבה מחשבים שמשתמשים בסיריאל הזה. (אני חושב -בו זמנית-). (אם היו 3 מחשבים או 2, זה לא היה קורה). אז השאלה שלי היא כזו, אם מוחקים במחשב אחד או שניים את ה - Winxp, זה נקרא כאילו "התפנה מקום" לשימוש בסיריאל? אם לא הבהרתי את עצמי היטב: נגיד ההגבלה היא עד 4 מחשבים. מוחקים את ההתקנה ב-2 מהם. אם תתקין ב-3, לא תיהיה בעייה של ה - 30 יום הללו? אני מקווה שזה מובן, שאלה קטנטנה :], תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by puuma,

התחיל לקפוץ לי חלון של התחברות עם שם משתמש וססמה של איזה אתר.... אך אני מבטל את זה ואך זה בכלל הופיע לי .. תודבה ר :-[בה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by Kpro`,

אני צריך המלצה על Windows כרגע יש לי Vista אבל בגלל כמה וירוסים שדפקו לי את המחשב אני צריך לפרמט אותו. בקיצור אני מתלבט בי Vista לבין Win 7. בבקשה תענו לי מהר כי אני כבר רוצה לפרמט אותו. תודה לעוזרים :s05:

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. אני לוחץ Ctrl+Alt+Del ופתאום אני רואה שה- Task Manager פשוט נדפק לי. כל הטאבים נעלמו. אני לא זוכר שעשיתי שום דבר מיוחד שגרם לזה. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by SeaMonster,

ברשותי רישיון חוקי ל Windows Vista Ultimate , האם אני יכול להתקין אותו ולהפעיל אותו על שני מחשבים באותו הזמן ? והאם זה משנה איזה גרסת חלונות זאת?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.