עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by d1zzy,

אני עתיד לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד של Lenovo דגם T61. אני מעוניין במערכת הפעלה ויסטה. על ההום פרימיום אני לא מוכן להסתכל. רוב הדגמים האחרים מגיעים עם Vista Business (מעט מאוד עם אולטימייט, ונראה לי שזה מייקר את המחשב בצורה רצינית). שאלתי היא האם בויסטה ביזנס יש אפשרות לשנות ממשק לעברית, או שהדבר קיים רק בULTIMATE (וENTERPRISE שלא מגיעה עם ניידים של לנובו לפי מה שראיתי)? יש לציין שעם המחשב אני לא מקבל דיסק התקנה של הויסטה (קיימת רק מחיצה נסתרת)... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. Started by HairyAss,

שלום, לפני כחודש התקנתי ווינדוס נקי (דיסק מקורי)על מחשב מפורמט. אתמול, אני בא להפעיל את המחשב, וכשהוא נידלק הוא אומר שצריך להפעיל את ווינדוס (במסך בחירת משתמש). אני לוחץ על "הפעל עכשיו" והוא כותב שהווינדוס מופעל כבר וזורק אותי למסך הקודם ומבקש שוב להפעיל את ווינדוס. חשוב לציין שהסריאל לא מקורי, והפעלתי את ווינדוס עם תוכנה. אני עובד עצות.. עזרה בבקשה! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  3. שלום לכולם. הבעיה: מערכת ההפעלה במחשב הנייד זקוקה לפירמוט והתקנה מחדש (אינטל סלרון 1600MHz עם 512MB) הכונן מחולק לשני מחיצות: כונן C שבה מותקנת מערכת ההפעלה וכונן D. מערכת קבצים FAT32. פירמטתי את כונן D, הפירמוט עבר בהצלחה. הכנסתי את דיסק ההתקנה של חלונות XP (מקורי וחוקי לחלוטין) לכונן, עשיתי ריסט, במקום שתוכנית ההתקנה תעלה הWindows עלה. נכנסתי ל- BIOS, עברתי ללשונית BOOT, הגדרתי שה- CD ROM ייטען ראשון (מצורפת תמונה). יצאתי, המחשב עשה ריסט. נורת ה- CD ROM הבהבה, שומעים שהדיסק מסתובב בכונן אבל אחרי כמה שניות הנורה מתכבת, הדיסק מפסיק להסתובב וה- Windows שוב עולה. איך לגרום לתוכנית ההתקנה לעלות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

4. Started by messi,

מה יותר טוב vista 32bit או vista64bit?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by lev-27,

לפני מספר ימים התחילה בעית אתחול מעצבנת מאד בויסטה. יום בהיר אחד אני מדליק את המחשב, מחכה... כלום לא קורה. מוזר. המערכת מתחילה לעלות וכאילו מפסיקה ממש לקראת סיום ה-BOOT. (מסך שחור). אני נכנס ל-Safe mode המערכת עולה בלי בעיה. אני לא משנה דבר. אני פשוט עושה Reset, והמערכת עולה מהר כאילו כלום לא קרה. אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש ואותו סיפור. עוד הפעם Safe mode ואז המחשב עולה. מה נסגר? מישהו נתקל בתופעה דומה? לא התקנתי שום דבר חדש.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by rach75,

צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by rinat_adler,

שלום, שמי רינת, קניתי לפני כמה חודשים מחשב מארצות הברית קיבלתי איתו WINDOWS VISTA רגיל , ערכה בסיסית ויחד איתו קיבלתי דיסק של UPGRADE למערכת HOME PREMIUM התקנתי את הדיסק הכל טוב ויפה. אבל, יש לי בעיה שאני כבר בערך שבוע לא מצליחה למצוא את הפתרון אליה.. אני לא מוצאת את האפשרות ACTIVATE או ENABLE של מערכת הממשק החדשה ה AERO ניסיתי כל דרך אפשרית ולא הצלחתי להעלות את הממשק. והאמת שאני אפילו לא יודעת אם הוא מותקן לי על המחשב או לא. ניסיתי לעשות חיפוש כללי על כל המחשב על משהו שנקרא ככה ולא מצאתי... ניסיתי לעשות REINSTALL לדיסק של ה UPGRADE אבל כבר אין באפשרותי לעשות זאת בשנית כי הוא נותן לי רק אופציה נוספת של התקנה של VISTA מחדש כי הוא כאילו מזהה שכבר יש גירסא מותקנת של HOME PR…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by arthur16,

שלום יש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דברים איך אני יכול לפרמט את שניהם הרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליו אז איך אני יכול לפרמט גם את השני? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by avi-noams,

כן, ראיתי את המדריך שיש בנעוץ. חוץ ממנו יש לי כמה שאלות. אקדים ואומר שהיות ויש לי מס' תוכנות וחומרה שלא מתאימות לויסטה החלטתי להוסיף XP ולא להחליף לגמרי את הויסטה, שמאוד עוזרת לי בתוכנות אחרות. 1. האם יש גרסה של ויסטה/XP שלא ניתן להשתמש בה לצורך זה? (יש לי XP פרו וויסטה הום פרימיום) 2. האם הרשת בין מחשב זה למחשבים אחרים תמשיך לפעול, והאם ניתן יהיה לגשת אליה משתי מערכות ההפעלה? 3.איך עוברים בין המערכות ? 4. האם יש בעיה בעובדה שהויסטה היא 64X וה-XP הוא 32X? 5. תוכנות שאזדקק להן בשתי המערכות - צריך להתקין פעמיים או שיש גישה אליהן ב-2 מערכות ההפעלה? 6. האם למישהו עם ידע די טוב ביחס למשתמש הממוצע כדאי לנסות לעשות זאת לבד (עפ"י המדריך שבנעוץ) או עדיף להשקיע בטכנאי?!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by BigSmoke,

http://img180.imageshack.us/img180/4230/91972805xn6.jpg ההודעה הזאת כל הזמן קופצת לי ישר איך שאני מדליק את המחשב ולא משנה על איזה אפשרות אני לוחץ היא חוזרת וחוזרת

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by RonTwins,

שלום! יש לי את המפרט הבא: Intel Pentium 4 3.0Ghz 530 BOX MSI 915P Combo nVIDIA Geforce 6600 128MB PCIE Samsung 120GB SATA 7200RPM Ceon 512MBX2 CL2.5 DDR2 NEC ND-3550A Dual Layer X16 DVDRW LG X52X32X52 CDRW האם ויסטה יפעל אצלי טוב??? אני מדבר בעבודה זורמת כי במשחקים אני כמעט ולא אשחק בו... כלומר ICQ אינטרנט מסנג'ר פוטושופ וכאלה...

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  12. הבעיה הזאת מוכרת לי כבר הרבה זמן... אבל זה מסתדר לבד.. ולעמים זה ככה לתמיד. למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by Aviram,

ריציתי לדעת אם יצא ווינדוס Longhorn, לא המלא, רק גרסת beta, והאם ניתן להוריד אותו חוקית..?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by dyn,

שלום, קיבלתי עותק מקורי של VISTA ULTIMATE X64, הורדתי את כל העדכונים אבל לא קיבלתי שום עדכון של SP1. ניסיתי להוריד SP1 אבל מכיוון שהמערכת הפעלה שלי בעברית לא יכולתי להתקין, כי ההתקנה דרשה אנגלית או שפות אחרות. משהו יכול להסביר לי איך אני מתקין SP1? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Mentally ill,

ירד אפדייט לווינדוס,אבל מה? כשהוא מנסה להתקין אותו הוא נותן הודעה של שגיאה,ז"א שאי אפשר להתקין. נכנסתי לאתר ועידכנתי כמו שצריך, הבעיה שעכשיו כל הזמן קופץ לי המגן עם הסימן קריאה ומנסה להתקין מחדש את האפדייט, וכל פעם הוא נתקל בבעיה להתקין. כיצד אני סוגר את זה ונותן לו להמשיך עם אפדייט אחר ולא עם הנוכחי שמציק. אגב, הווינדוס הוא חוקי למהדרין, Xp pro גמר חתימה טובה ותודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. הפונט השתנה וגם ניסיתי לשנות וללא הצלחה צירפתי תמונה: מה אנייכול לעשות לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. Started by refaels2006,

שלום אני עובד על Windows XP Proffesional מחשב ישן שמריץ 128RAM. עכשיו אני התקנתי את הכלי Microsoft Virtual for pc שמאפשר לדמות ריבוי מערכות הפעלה במקביל (עם כוננים קשיחים ווירטואלים). התקנתי שם Windows 95 והקצאתי לו 32MB . התקנתי WIndows 2000 PRO והקצאתי 40MB . עכשיו אני מנסה להוריד את המערכת שהציעו כאן בעבר "Windows FreeStyle!" הנקראת XSOS-V2.0 וניתנת להורדה חינם מhttp://www.nnstep.com . אך כשאני מריץ את קובץ הISO הוא מגיע להתקנה ואומר לי : '' יש שגיאה בשורה 14 בתיקייה I386\" אשמח לדעת מה זאת המערכת הפעלה הזאת ,האם Microsoft עזרו בפיתוחה, וקובץ חלופי אחר להורדה תקין בבקשה . שבת שלום! רפאל

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by jambo7,

שלום נראה לי שהגיע הזמן לעשות התקנה מחדש הוונדוס xp sp2 נעשה כבד לא עולה מהר מדיה פלייר לא עובד טוב לעומת זאת יש לי תוכנות שאני פוחד שהם יצאו מפעולה אם אני אתקין את וונדוס מחדש השאלה האם יש דרך שהווינדוס יתקין את עצמו מחדש מבלי שיפגע בתוכנות אחרות [ ז"א יחליף את הקבצים אבל ישמור על מה שמותקן ] תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by TiGeRGuY,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לנושא ולא פורום תוכנה. אז ככה, אני כבר המון זמן מחפש ג'דג'ט מזג אוויר יפה ל SIDEBAR של הוינדוס. וכל היפים שאני רואה, או שאין להם שירות בישראל או שאי אפשר להתקין אותם. אז חשבתי שיהיה נחמד אם אחד שמכיר/יש לו ג'דג'ט מזג אוויר יפה יוכל להעלות לי אותו או לשלוח קישור. תודה רבה ולילה טוב.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. היי, יש לי איזה קובץ מהעידכונים של XP והוא תמיד לא מצליח להתקין אותו אז שאני מכבה את המחשב הוא מנסה כל הזמן וזה מפריע קצת. יש אפשרות לבטל את זה? (לא לגמרי את התקנת העידכונים.. רק מתי שאני מכבה את המחשב.) תודה.....

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום ופורים שמח!!! יש לי בעיה במחשב ( win 98 se) כשאני מדליק אותו הוא נדלק על דוס בפרומפט הבא : c:\windows\ ואני צריך להקיש win ואז עולה מערכת ההפעלה . אני לא מבין מה גרם לזה ? אולי משהו יודע כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  22. שלום לכולם, לבסוף זה קרה גם לי, ואני נאלץ להתמודד עם מע' ההפעלה ויסטה הידועה לשמצה (רק שמועות עד כה...) רכשתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום 32 ביט, ושמתי לב שהארד דיסק שלי עובד די הרבה (הנורה דולקת מדי שניה בערך) בינתיים ביטלתי את ה-bluetooth והעפתי גם את ה-sidebar משולחן העבודה. זה עזר מעט, אבל ברצוני לדעת - האם מניסיונכם האישי, קיימים processes שכדאי לסגור שסתם טוחנים את המחשב? או כאלה שלא מועילים... ושאפשר להסתדר בלעדיהם? אשמח לשמוע כי ההתעסקות מול המע' הפעלה הזאת די חדשה עבורי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. אז ככה אני מחפש דרכים חדשות לעזור לבן אדם בשליטה מרחוק שמתקשר עם הדבר הבא: "המחשב שלי איטי מדיי. נראה שהכל עולהלאט וזה משהו שנוצר עם הזמן" דברים שאנחנו עושים במוקד: 1 - מוחקים כל מה שיש ב התחל>הפעלה>%TEMP% 2 - מריצים התחל>הפעלה>CLEANMGR.EXE ומנקים את כל מה שאפשר (כולל נקודות SYSTEM RESTORE מלבד האחרונה) 3- מגדירים ידנית VIRTUAL MEMORY על פי 1.5 מכמות ה RAM במחשב (אם יש לו ג'יגה אז שמים 1500-2000נגיד ). 4 - מגדירים ב התחל>הפעלה>MSCONFIG שרק התועניות הנחוצות עולות עם המחשב (מוחקים כם מתיקיית STARTUP) 5) בודקים שבכונן המערכת (בדר"כ \:C) יש יותר מ 200 מגהבייט פנויים בשביל ה SWAP FILE 6 - ממליצים להפעיל את מאחה הדיסק = DEFRAGMENTER השאלה היא האם יש עוד משהו …

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. זה כותב לי שאני ילחץ על מקש כלשהו כדי להמשיך אחרי שאני לוחץ על מקש כלשהו זה מתחיל ליכתוב לי הרבה G מה לעשות מישהו? אני לא מצליח כלום

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  25. Started by anx,

כפי שכתוב בכותרת איך אני מעלה את ה virtual memeory? עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים