Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט, יש סימון בסרגל משימות שאני מוריד עידכון. הבעיה היא שכל פעם זה אותו עידכון. נ.ב איך יודעים , אם הsp2 מותקן ? ואם לא אז איך מתקינים אותו.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
לפעמים ה win xp מבקש להכניס סיסמא למרות שלא הוגדר כך.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איך אני מבטל את זה? תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להיות מסוגל (אולי ב DESKTOP.INI) לשמור תכונות של תיקייה כגון גודל החלון האחרון שסגרתי וסידור ה VIEW (LIST לדוגמא) מישהו יודע איפה ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני משתמש באקפלורר גרסא 6.0.2900 גרסא אחרונה, ובמוזילה. אבל בזמן האחרון ישנם דפים שהדפדפן שלי לא מצליח להכנס אליהם! מה שמוזר שדרך האוניברסיטה אני נכנס בקלות. למשל סתם לינק מגוגל אומר לי PAGE CAN NOT BE DISPLAYED, וממחשב אחר הוא עולה בטיל. בימים האחרונים העסק נעשה אפילו יותר גרוע, פתאום הוא לא מראה לי תמונות מוואלה, דף הבית שלי!! כלומר הוא מעלה את האתר, עם Xים במקום התמונות של הכתבות. מה קורה פה???
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
?? ?? ט??????‗?זא?א‗???ה?‗ זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
נכון שאתם גולשים לא יודע אצלכם איזה דפדפן אתם מעדיפים אני גולש דרך Maxthon ואחי גולש דרך איטרנאט אקספולר הרגיל ... עכשיו לשאלה .. שלי אם מישהו יודע שכותבים משהו על מה להקיש במקלדת כדי לעלות לה address בשביל לרשום אתר במקום לללכת אם העכבר וללחוץ
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עבדתי עד עכשיו על רזולוציה של 600*800. הכתב היה ברור ומספיק גדול. אבל עכשיו שיניתי את הרזולוציה ל-768*1024, והכתב נראה ממש קטן. גם הכתב של האייקונים שיש לי על שולחן העבודה ושל שאר הטקסט בווינדאוס, וגם של הטקט שנמצא בכל מיני אתרים. אז איך אני מגדיל את הטקסט הזה? אני משתמש בווינדאוס XP PRO, בפיירפוקס ובאינטרנט אקספלורר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה על הר דיסק 40 גיגה ata קניתי חדש 250 גיגה והוא גם ata רציתי להעביר את המערכת כולה וינדוס ל250 גיגה רציתי מאודל דעת איך עושים את זה ( פירמטתי את שניהם NTFS אין לי מושג אם זה קשור )בתודה רב לירן,
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום הפעלתי את התוכנה hijackthis ואין לי מושג מה לעשות עם התוצאות ,עזרה תתקבל בברכה,תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 13:15:20, on 05/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Symantec\NORTON~1\GHOSTS~2.EXE C:\Program Files\Common Fil…
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב, התוכנות והאפליקציות שמופעלות אצלי ב STARTUP, לא מופיעות בTASKBAR חוץ מ2 בודדות: NETLIMITER ו ZONE ALARM, אבל התוכנות כן מופעלות הן רק לא מופיעות למטה. אם אני עושה LOG OFF ואז LOG IN ליוזר שלי (שהוא היחיד במחשב שלי - XP) אז הם כן מופיעות בTASKBAR.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מהו הקובץ בWIN2000 שקובע את תצורת המערכת כמו msconfig בWIN XP תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כי נראה לי שהם לא בנויים לעבוד יחד עם sp2,ובכללי זה יכול לעשות בעיות,אי תאימות וכו' במשחקים ובסביבת העבודה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
כשאני נכנס לספרייה עם קבצי וידאו ולוחץ על קובץ וידאו..... נסגרות לי כל התיקיות אז רציתי לדעת מה הבעיה ואם אפשר לסדר את זה בלי לפרמט את המחשב. תודה...
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב בmedia player הוא לא מנגן לי קבצי wma ו wmv בכל פעם שאני מנסה לנגן קבצים אלו הוא רושם לי את ההודעה שבתמונה הבעיה קיימת גם בקבצי וידאו מאתרים באינטרנט,הוא פשוט לא מנגן אותן ורושם לי את אותה ההודעה ואפילו סוגר לי את כל הדפים הפתוחים יש לי windows xp תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי Win XP Pro ומלפני כמה ימים כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט אספלורר הוא פועל רק בזכון ורק אחרי חמש דקות בערך הוא נזכר ליפתח. איך אפשר לסדר את זה? דרך אגב יש לי SP1 וכל פעם לאחר שאני מתקין SP2 אני לא יכול לפתוח את המחשב שלי ואת ההתחל או כל דבר אחר... בבקשה תעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בכל פעולה שאני עושה, אפילו גלישה או פתיחת "המחשב שלי" הHD טוחן ולוקח זמן עד שהוא מוצא את הפיילים בחלון המבוקש. גם באופן כללי במחשב איטי ואני לא מוצא את הסיבה לכך. מדובר בP4 2.4 עם 512 MB . יש רעיונות מה לעשות חוץ מלפרמט?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
כל קובץ MPEG שאני פותח הוא מראה לי זמן מסוים ושזה נגמר הסרט ממשיך להתנגן..... פעם זה 3 דקות מתוך שעה וחצי, פעם זה 14 דקות ופעם 50 דקות. ניסיתי להפעיל תסרטים עם MP Classic וזה פעל מצוין. אם אני לא טועה זו גרסה 7??!? האם הבעיה הזאת היא באג כי היא התחילה גם מ- 9....? יש דרך לתקן? למה ה- mp classic לא נוח ממש ויש לו תקיעות משום מה.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
כשהתקנתי win XP לא הוספתי עברית ולכן אני לא יכול לכתוב בעברית. אני חייב לפרמט ? או שאפשר להוסיפ ? ואיך ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש שקיניתי, התקנתי עליו מערכת הפעלה של WINDOWS XP PRO, נורטון אנטי וירוס 2004, ושני תוכונות הגנה נגד SPYWARE, אחת מהם של חברת מיקרוסופט שניקראת בטה. כאשר התחברתי לאינטרנט קוראת אצלי תופעה מוזרה, כול כמה שניות נסגרים לי דפי האינטרנט אקספלורר (אתרים) בעצמם וגם נפתחים לי דפי אינטרנט חדשים וגם חלקם נסגרים פתאום בעצמם. כאשר התקנתי את ה SERVICE PACK 2 תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות. כאשר ירדו לי עדכוני אבטחה של ה WINDOWS באופן אוטומטי, התקנתי אותם ושנית תופעה זו נעלמה, אך היא חזרה לאחר כמה שעות שנית. אנא עיזרו לי כי בצורה זו אינני יכול לגלוש באינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
במהלך ניסיוני להתקין SP2 על מחשב עם WIN XP CORP התקבלה לי הודעה שגיאה שחסר קובץ, לחצתי OK וההתקנה המשיכה הלאה. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה אני בוחר ביוזר שלי ןמתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Aproblem is preventing windows from accurately checking the license fot this computer, error number: 0X8007007F. ניסיתי לעלות את המחשב ב SAFE MODE אך זה לא עזר, כנ"ל גם לגבי return to last good known configuration. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה ומה הגורם לה?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
במהלך האזנה רגילה לשירים בווינאמפ פתאום מתבצעת החלשה דרמטית בעמודת ה-Wave. זה קורה לרוב בעת החלפת שיר... אותה תופעה מתרחשת גם אצל חבר שלי וממש אין לנו מושג מזה או איך לפתור את זה. למי שיש רעיון..תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-