עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Vatos-Locos,

מצאתי את ה UNREAL IRCD לגירסאת WIN2K אבל הקובץ קונף שלו נורא מוזר וממש ממש לא מזכיר את הקונף שלו לגירסאת יוניקס מצאתי עוד קליינט אחד של חברת WEBMASTER אבל הוא מוגבל ל14 יום נדמה לי... אני מחפש כמובן גם SERVICES בנפרד או כלול בתוכנה..

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  2. שלום התקנתי מערכת הפעלה נוספת על ה FLASH DRIVE שלי ואני רוצה לדעת איך אני יכול להוסיף רשומה ל boot.ini בכדי שאני אוכל לאתחל מ flash drive איך אני יכול לדעת מה הפרמטרים הנכונים של multi()disk()rdisk()partition() כדי להגיע ל USB..? או לפחות איך למצוא אותם? תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  3. Started by kage,

when i turned on the pc today some error came up even though yesterday i had no problams at all. the error: http://i43.tinypic.com/fxyq9k.jpg i really hope u'll know to deal with it.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  4. Started by אבי_ז,

שלום, יש לי מחשב בן שנתיים, אשר מותקנת בו xp home oem בעיברית. עכשיו, לצרכי עבודה, אני צריך שיהיה לי IIS על המחשב, אשר אינו זמין בגירסה זו. אני רוצה לעבור ל xp pro. האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט המחשב? אם כן, איזו גירסה של התקנה צריך? במידה שאי אפשר, האם אפשר להתקין את ה PRO במחיצה נפרדת, במקביל, בלי לפגוע בגרסת ה HOME הקיימת? תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eranisra,

אין את הכלי הזה יותר?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by arie2006,

שלום רב , ברשותי מ"ה win xp home בגירסה אנגלית. האם ניתן לשדרג למימשק עברית כפי שניתן לעשות למערכת win xp pro ? ואם כן - כיצד? :s05: מודה מראש על התשובות

7. Started by bariko,

שלום רב, היום החלטתי סוף סוף להתקין אצלי את החבילה SP2 תהליך ההתקנה החל לפני די הרבה זמן, וכעת מופיע אצלי על המסך: --------------------------------------------------------- מתקין SERVICE PACK שלב 3 מתוך 3- 0% הושלמו אל תכבה את המחשב שלך ------------------------------------------------------------- וכך זה נמצא כבר קרוב לשעה וחצי. אין תזוזה מעבר ל- 0% השאלה שלי,האם זה תקין, או שנראה לכם שמשהו השתבש? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. Started by avimorp,

התקנתי את הווינדוס הגרסא המלאה.. עכשיו הבעיה היא שהגרסא ל-30 יום בלבד... יש איזשהוא קראק או קוד שאני יכול להשים בשביל שהוא ימשיך בלי להתקין את הווינדוס מחדש ?? תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  9. Started by pomba,

יש לי סריאל מקורי שקיבלתי אבל אין לי דיסק התקנה... יש מאיזשהו מקום להוריד Windows 7 Ultimate נקי בלי פריצות או שנגעו בוא? תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  10. Started by oshri8,

אהלן, לפני מספק שבועות קניתי מחשב מבוסס i3 ו 64x win 7 home premium שמתי לב שהתהליך explorer.exe לוקח 1.5 GB של RAM !!!!! הוא גם לוקח 25% מה CPU בצורה קבועה!! איך מסדרים את זה? הרצתי בדיקות וירוסים והכל יצא נקי (Symantec end point protection) תודה מראש אושרי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by tomer_et,

יש לי קובץ בשם wcmdmgrl.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ונחסם ע"י הפיירוול שלי הקובץ ממוקם ב - C:\WINDOWS\wt\updater. יש לכם מושג מזה הקובץ הזה ולמה הוא משמש? האם בטוח למחוק אותו ואת הספרייה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by elibugi12,

היי חברים! היום רציתי לעשות clean install לווינדוס אז מחקתי את כל מה שיש על המחשב ורציתי להתקין מחדש את ווינדוס 8.1 עם הדיסק המקורי אבל במהלך ההתקנה כשהגעתי לבחירה איפה להתקין את מערכת ההפעלה מופיעה הודעה שאי אפשר להתקין כי המחיצות הם gpt ואני צריך mbr או משהו כזה.. בנתיים אני לא יכול להפעיל את המחשב בלי מערכת ההפעלה מקווה שתוכלו לעזור תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. Started by galr52,

אני עומד לקנות מחשב נייד אבל הוא בא בלי מערכת הפעלה ותהיתי אם יש איזושהי בעיה להתיקן XP? כלומר מתקינית XP על נייד בדיוק כמו שמתקינים XP על מחשב נייח?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

התקנתי לאחרונה WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ואני סובל בבעיה מאד מאד מוזרה. המחשב עושה מדי פעם קולות הזהים לחלוטין לקולות של אתחול המחשב. זה לא ממש מפריע אבל זה כן מוזר, רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by boogie,

איך מחזירים אותו. מפעילים ידנית????

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. גם בMSCINFIG בדקתי וזה לא מופיע. איך אני נפטר מזה?

17. Started by e-r-a-n,

רציתי לדעת אם קיימת דרך עקיפה לקבוע THEME בXP במחשב שבו הרשאות מסוימות כך שבתצוגה מוסתרים ממני מספר טאבים במאפייני תצוגה כדוגמת הטאב עם האפשרות לקבוע THEME... פקודה כלשהי, דרך עקיפה... אשמח לתשובות תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. אני צריך הדרכה מימכם להגדרות חייגן לאינטרנט((012) במערכת WIN 7 ULTIMA בעיברית , עבור מודם של 012, ולא ראוטר. רוני

19. היי בעבר היה תוכנה בXP של שליחת פקסים דרך המודם! יש דבר גם כזה בVISTA רק שאני לא זוכר היכן ואיך וקראים לתוכנה.. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. ברשותי מחשב עם חלונות 7, ברשת הביתית שלי ישנם עוד 2 מחשבים עם חלונות XP. עד שעברתי לחלונות 7 הכל היה בסדר, הצלחתי לתקשר נהדר עם 2 המחשבים האחרים. בזמנו הייתי עם חלונות ויסטה ועל מנת לתקשר עם המחשבים האחרים התקנתי עליהם עדכון לזיהוי הרשת - הוא עדיין מותקן עליהם. כשהפעלתי את המחשב הוא זיהה שאני מחובר לרשת, בחרתי "רשת ביתית" והיה לי הרושם שהכל בסדר. אני מצליח לגלוש ללא בעיה וכו', הבעיה ההיא שאני לא מצליח לגלוש בתוך המחשבים האחרים ברשת - והם בכלל לא רואים אותי. כשאני בוחר "מפת רשת" אני רואה אותם אבל לא יכול ללחוץ עליהם, וכשאני נכנס למיקומי הרשת שלי בשאר המחשבים ברשת - הם בכלל לא רואים אותי. ביטלתי את הצורך בסיסמא, גם להם אין צורך בסיסמא. אשמח לכל עזרה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by nir4free,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש עם חומרה ממש חזקה לגיימינג... עכשיו רציתי לשאול אתכם איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת לגיימינג ואינטרנט... אני אסביר את עצמי קצת יותר: יש לי זיכרון ראם של 4 ג'יגה OCZ 2X2GB 1600MHZ DDR3 וכרטיס מסך בעל 2 ליבות ו2 ג'יגה ראם SAPHIRE HD4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 כמובן מעבד בעל 4 ליבות Q9550... אני רוצה שתמליצו לי בבקשה על מערכת הפעלה שתפיק מקסימום ביצועים מהחומרה הזאת למטרת גיימינג ואינטרנט... דרך אגב אני מעדיף שלא להשתמש בווינדוס 7 מכיוון שאני משתמש בתוכנה PUNKBUSTER למשחק בשם COD4 ו ווינודס 7 לא תומך בתוכנה הזאת... (לפי מיטב ידיעתי... אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות אם הן תומכות או לא) כעת אני משתמש בXP 32BIT... ואני לא מרוצה, כי לדוגמא רק 3 GB ראם מנ…

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. Started by yoni_r,

קניתי מחשב חדש עם מעבד amd 64 ביט ואני שמעתי שיש מערכת הפעלה מיוחדת ל64 bit האם זה נכון? זאת מערכת הפעלה חדשה?, או רק שדרוג לxp הקיים? אם כן איך משיגים האם שווה להתקין? האם היא יותר טובה? האם יש בעיות תמיכה אודה לכם על מידע מסוג זה על המערכת הפעלה תודה

23. Started by miki26,

יש לי מערכת הפעלה על בסיס NTFS ויש לי הארד דיסק נוסף אליו אני לא יכול לחדור ממערכת ההפעלה יכול להיות בגלל שהוא ב FAT???

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. Started by gimdy,

קיבלתי היום את המחשב שלי עם ויסטה לתקופת ניסיון יש לי וינדוס XP ואני רוצה להתקין אותו מתקינים אותו על הויסטה הניסיוני או שצריך למחוק משהו ?

25. Started by frenzy,

היי, תגידו ... קיים דבר כזה? יש לי את זה לגירסאות 32bit, אבל כרגע אני צריך ל-64 ביט, מאיפה אפשר להשיג במידה וקיים? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.