עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. רוב האייקונים במחשב שלי לא מוצגים טוב או שבכלל לא! המחשב נהיה פתאום איטי יותר וכל ספיי שהיה במחשב הוסר. גם ב"מחשב שלי" היה בצד את הדבר בכחול הזה שאומר כמה מקום בשימוש וכל מיני קיצורים והוא גם נעלם.. מה הפתרון ? חוץ מפרמוט. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by אבי11,

עזרה הצילו כאשר אני מפעיל את המחשב ומתחילה לעלות מערכת ההפעלה windows98 אני מקבל הודעה שהכותרת שלה microsoft registry checker ולאחר מכן תוכן ההודעה you have restored a good registry windows found an error in your system files and restored a recent backup of the files to fix the problem. press enter to restart your computer. אני לוחץ enter המחשב עושה ריסטרט ושוב אני מגיע לאותה הודעה כך במין "loop" אנא עזרתכם במציאת פתרון אבי11

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  3. שמתם לב להבדל? למה מאחורי אייקון אחד יש צל חזק ולאחר צל חלש? איך לתקן את הבאג הזה?

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  4. aston וכו'? מה הכי תואם וטוב ולא עושה בעיות עם SP2?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  5. אלה קבצי לוג שנאי לא יודע איך למחוק כי הם בשימוש והם ניתנים למחיקה פעם הצלחתי.....

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  6. ב WIN XP באנגלית

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. איך מבטלים את הלוגו של האווטלוק כשהוא עולה? כשמפעילים את האווטלוק (אקספרס) מופיע הלוגו שלו למספר שניות, איך מבטלים זאת?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  8. בזמן ש- Windows Xp Pro/SP2 ב- Stand By אפשר לעשות שהרשת עדיין תעבוד והוא ימשיך לשתף את הקבצים/חיבור אינטרנט? אפשר גם תוכנות לא חייב להיות שינוי הגדרות בווינדוס או משהו תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. win xp pro sp2 יש לי קספרסקי אנטי וירוס מעודכן . כל איזה שעה ,שעתיים הקספרסקי נותן הודעה שפרצו לי למחשב מip מסוים וככה זה חוזר על עצמו כל הזמן שאני באינטרנט כבר במשך איזה חודש. עד עכשיו לא קרה טפו טפו למחשב כלום (לא מחקו כלום ואין וירוסים וכדומה) . יש לי רק פירוול של וינדוס מופעל וזהו. אני לא יודע אם להתייחס להודעות האלה ברצינות או שהקספרסקי השתגע כי עד עכשיו לא קרה כלום אבל מצד שני אולי עדיף להוריד איזה פירוול נוסף לזה של וינדוס?? מה אתם אומרים??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בעברית. האם יש דרך להפוך את ה WINDOWS XP PRO מעברית לאנגלית. האם ישנו תוכנה או קובץ מסוים שאפשר להוריד מהאינטרנט שמבצע פעולה זו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. שאני פותח תיקיה שיש לי שם סרט,שאני מצביע על הסרט,לוקח לXP קצת זמן מכיון שהוא מציג preview קטן בתור תמונה בצד שמאל של החלון,איך אני יכול לבטל שלא יראה לי שום preview?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by shlomi_x,

אני עובד מקומית על מערכת Win2003 serevr. ======== בזמן האחרון האינטרנט אקספולרר שלי איבד את יכולתו לפתוח דפי אינטרנט מסוימים. כמו אילו: http://www.mooma.com/Biography.asp?ArtistId=2762&TextId=389 http://www.globes.co.il/serve/ הדפדפן מודיע כי סיים לפתוח את הדף, אך אני לא רואה דבר. ב source אני מקבל קוד מלא, ואם אני שומר אותו ופותח אותו מקומית במחשב, גם קוד זה לא מוצג בדפדפן. דרך אגב, גיליתי שאם אני מוחק את תגית ה Title, הדף נפתח כהלכה. ======== ועוד דבר, לעיתים, אם אני ניגש ישרות לדף הדיפולטי של האתר, (index.html לדוגמה), הוא נפתח. לדוגמה: http://www.homeless.co.il לא ניפתח http://www.homeless.co.il/index.html - נפתח ======== ולסיום, אם אני פותח פרופיל (יוזר) חדש, ו…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  13. יש לאחותי פנטים 3, 734MHZ עם 384MB SDRAM, עכשיו הקנתי עליו XP, ויש לו בעיה כשמכבים את המחשב לוקח לו הרבה זמן ואז הוא רושם: IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER או משהו בסגנון הזה, וגם אז לחיצה על הכפתור לא מספיקה, צריך ללחוץ איזה 7 שניות או משהו כזה. נראה לי צריך להגדיר משהו ב BIOS, אבל אני לא יודע מה. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. Started by אבי11,

שלום יש לי win98 ,כאשר אני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעות שחסרים ארבע או חמישה קבצים שהסיומת שלהם vxd אשמח לכל עזרה ועצה איך לפתור את הבעיה - בכל אופן הווינדוס עולה אחרי זה. לתשובתכם אודה אבי

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. יש בעיה שחוזרת אצלי במחשב גם עכשיו לאחר שהתקנתי ווינדוס מחדש המחשב שלי פשוט פתאום בלי שום הודעה מוקדמת ובלי סיבה נראית לעין מכבה את עצמו זה יכול לא לקרות שבוע ואז פתאום לקרות זה יכול לקרות 5 פעמים בשעה זה יכול לקרות ברגע שאני מפעיל את המחשב וזה יכול לקרות אחרי שהמחשב דולק יומיים אין שום חוקיות! איך עולים על מקור הבעיה???

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום התקנתי מחדש את WINXP אבל הוא לא מצליח להוריד לי תSP2 הוא פשוט כותב FAIL במסך של ההורדה, מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by Dark Respect,

לא מזמן התקנתי ווינדוס מחדש ואני לא יודע אם כדאי. עצתכם המשכילה תתקבל בברכה בנוסף לסקר שימו פה גם טיעונים בבקשה

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  18. יש לי מחשב מוגן, פחות או יותר. יש לי את אאוטפוסט FW, ואת קספרסקי כAV. אבל לאחרונה קיימת אצלי תופעה מוזרה. פתאום, משניה לשניה, בלי שאני אוריד כלום, לא בקצב שאני יכול להוריד בו אפילו (עשריה מגה לשניה, יותר, פחות), וגם כשהאינטרנט כבוי, המקום הולך וקטן, עד שאין מקום יותר. כשאין מקום, או סתם ככה, פתאום יש שני ג'יגה של מקום, ושוב זה מתחיל לרדת ולרדת, עד שלא נשאר מקום. הרצתי את כל הסריקות, ואין לי שמץ של מושג מזה! מקוום שתוכלו לעזור לי בנושא הנ"ל, גבריאל.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מישהו יודע מתי יוצא windows xp 64bit ?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. לחבר שלי יש בעיה במחשב. כאשר הוא מדליק את המחשב הוא מקבל שגיאה לפני טעינת ווינדוס, שקובץ חסר או פגום בתקייה: windows/system32/config/system. כתוב שאפשר לעשות repair, וכדי לעשות זאת צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס, וללחוץ על R. כך הוא עשה (ויש לו XP מקורי ד"א), ואחרי טעינת הדיסק, המחשב דרש להכניס פקודת DOS, משהו כמו זה (מצטער אני לא זוכר בדיוק): c:/windows/system32/ וחבר שלי (ואני) לא מבינים בזה.. לכן פניתי אליכם אם תוכלו להדריך אותנו מה לעשות.. תודה. ומשהו ששכחתי להוסיף- לחברי לא זכור משהו שעשה שקשור לקבצי מערכת ובכלל תקיית system32, ויום לפני הכל עבד כשורה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  21. שלום חברים, יש לי בעיה כבר הרבה זמן אבל היא כבר ממש התחילה להציק לי עכשיו: לאחר כמה שעות/ימים שהמחשב שלי דולק הוא מפסיק לתת לי את האפשרות לכתוב בעברית. כלומר, הוא במצב כתיבת אנגלית ולא משנה כמה ALT+SHIFT אני אעשה, הוא לא יעבור למצב כתיבת עברית, עד שאני אעשה ריסטרט למחשב. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. האם יש פתרון לבעייתי? אני נורא מקווה שכן ומאמין שאתם תוכלו לעזור... תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לפני כחודש כל פעם שהייתי מפעיל סרט יחד עם עוד תוכנה { עומס על המעבד } ה WIN היה קורס והיה מראה מסך כחול כיום המצב התחיל להיות חמור המסך הכחול מופיע בלי שום סיבה גם כאשר לא פועלת אף תוכנה ברקע האם יש מנוס מלהתקין את WIN מחדש ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  23. אני זוכר כשהוא רק יצא אז למי שהיה מעבדי פרסקוט c-0 לא היה יכול להתקין כי זה היה נתקע בחלון הטעינה. ורק אחרי כמה זמן מייקרוסופט פרסמו קובץ עדכון למעבדי פרסקוט. אז אם אני מוריד עכשיו sp2 כקובץ אחד האם זה כולל כבר בתוכו את העדכון הזה לפרסקוט? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  24. Started by dannygnh,

בכל הדלקה של win xp הוא מבקש להכניס סיסמא,למרות שלא הגדרתי ולא בקשתי זאת.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים