Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ואיתו WIN7 מקורי מגרסאת OEM ואני הבנתי שאי אפשר להתקין אותו על מחשב אחר גם אם הוא נמחק מהמחשב הקודם , אבל זה תקף גם על שדרוג כלשהו במחשב ? אם אני יחליף לוח אם +מעבד+דיסק קשיח+זכרונות וכרטיס מסך ואני יתקין מחדש את הווינדוס מיקרוסופט לא יגידו לי שזה מחשב חדש ואסור לי להתקין אותו על המחשב המשודרג ? וגם אם נגיד משהו שקצת יותר קשור למציאות שלי עכשיו, הדיסק הקשיח שלי עומד למות (כמובן שיש אחריות והוא יוחלף) אבל ברגע שאני יחליף אותו אני יצתרך להתקין את הווינדוס מחדש אבל אסור להתקין אותו יותר מפעם אחת , לדעתכם זה יצור לי בעיות ?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
i insalled windows xp and since i cant write in hebrew the windows is in the english version
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אהלן, אני מתקשה לחבר 2 מחשבים לאותה קבוצת רשת לצורך שיתוף מדפסת המצב הוא כזה: מחשב אחד שולחני windows 7 מחובר בכבל לראוטר מחשב נייד windows 7 מחובר ב wireless לאותו הראוטר למרות ששני המחשבים מחוברים לאותה הרשת אני לא רואה את המחשב השני בלשונית network בתיקיות (תמונה מצורת) וכאשר אני יוצר homegroup במחשב אחד ובא להחבר ל homegroup במחשב השני, בשני רשום שאין homegroup ברשת ושואל שוב אם אני רוצה ליצור אחת 2 המחשבים מחוברים בוודאות לאותו ראוטר אשמח לקבל עזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
את אותה שגיאה בידיוק אני מקבל גם על IE ACROBAT HELP- IEXPLORE. מישהו יודע מה זה ואיך נפתרים מההודעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדשה בפורום. קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין עליו windows xp ובנוסף הבנתי שאני צריכה להתקין sp1 ו sp2. השאלה שלי היא למה צריך את שתי החבילות? מה ההבדל בין החבילות? שמעתי שsp2 עושה בעיות ועדיף רק sp1. האם זה נכון? בבקשה תעזרו לי פה. לא מצאתי תשובה לשאלתי בחיפוש בפורום. אודה מאוד על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
ברשותי Wendows 8 enterprise מישהו יודע האם אני זכאי לשידרוג לווינדוס 10? תודה לכם. והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש בעיה פתאם כשאני מנסה לפתוח בלוח הבקרה את חומת האש מופיעה לי הודעה זו: עקב בעיה לא מזוהה אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
פנט' 4, 1500, XP PRO, כרטיס מסך SIS315. לאחרונה כשהמחשב נדלק הוא מתעכב בעלייה ואז במקום הטפט הקבוע שלי עם האייקונים, מופיע מסך לבן ועליו כתוב שמשהו בACTIV DESKTOP שלי נפגע, אין אפשרות למקם אייקונים עליו וגם אם אני לוחץ על האופציה "RESTORE MY DESKTOP" הוא רק מעלה לי את הטפט אך ללא אפשרות למקם עליו אייקונים. ב"מחשב שלי" בתיקיית שולחן העבודה מופיעים כל האייקונים, אך אין אפשרות להציגם על השולחן עצמו. מה? איך ? למה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
יש לי כרגע I7 950 סוקט 1136 אני מחליף למעבד I7 4790K מחליף לוח כמובן וזכרון איך אני יכול לשמור על היונדוס שלי כי מנסיון שלי אני יקבל מסך כחול ולא בא לי להתקין הכול מחדש תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ של טושיבה שעליו התקנתי לפני זמן מה חלונות 7 אבל היו לי כל הזמן מסכים כחולים ולכן עשיתי לו פירמוט כללי והתקנתי עליו את המערכת הפעלה המקורית שעימה הוא הגיע ויסטה 32ביט. ולעומת זאת עדיין המחשב שלי נתקע והיו אפילו פעם מסכים כחולים (2) אבל לרוב הוא נתקע ואני יכול לכבות אותו רק דרך כפתור ההפעלה.\ בדקתי למחשב את הזיכרון והוא תקין ובנוסף לכךבדקתי לו את ההארד דיסק ונמצאו כמה שגיאות שתוקנו... מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
האים אני יכול לימחוק את כל הקבצים שבתמונה?? http://planet.nana.co.il/asichen/0003.jpg
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
ההודעה קופצת עם העלאת ה windows xp Header: rundll error loading nview.dll A DLL initialization failed מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? ד"א ניסיתי לצרץ קובץ עם print screen אבל לא הצלחתי , כי האייקון של 'הכנס תמונה' רק הוסיף קוד html ולא לעשות browse לתמונות
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
בד"כ אני מסיר דברים שאני לא מחבב מהshell כמו ה ICQ-SEND TO USER. זה היה פשוט - מחיקת ערך אחד מהרג'יסטרי. אבל שאני רוצה להסיר את ה ATI CATALYSTR® control center מהSHELL אני לא יודע איזה ערך למחוק. אשמח אם תעזרו לי. מצצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
ברשותי winxp home Ed בגירסה האנגלית. האם ניתן "לגייר" אותו כך שכל התפריטים יהיו בעברית כפי שניתן לעשות ל- winxp pro? במידה וכן- כיצד עושים זאת? :s05: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נאמר לי שאם יש לי הארדיסק של 160 ג'יגה ואני רוצה לעשות שימוש בכל הנפח שלו אני אהיה חייב להתקין SP2 בשביל שהווינדוס יוכל להשתמש בכל הנפח של הדיסק. זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום לפני מספר זמן קיבלתי א ווינדוס וויסטה גרסת ה-ULTIMATE. הקופסה עמצה והתמונות שיש הכל כתוב בעברית, אני מעוניין בגרסת האנגלית בלבד אני לא רוצה שיהיה לי ממשק בעברית רק תמיכה. האם יש שם התקנה גם לאנגלית או רק עברית? עוד לא פתחתי את הקופסה כך שאני לא יודע.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום התקנתי את תכנת קיובייס 9 אלמנט פרוצה , כולל העדכון והתכנה עבדה. מחקתי את התוכנה ואחרי זמן מה ( בדקתי עוד כמה תוכנות )חזרתי והתקנתי שוב אותה קיובייס 9 , בסיום אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי רישיון. מחקתי את כול מה ששיך ליצרן התוכנה ( עשיתי חיפוש ומחקתי כל מה שקיים בנדון בכונן c , שהוא מקום התקנת מערכת ההפלה ותוכנת קיובייס ), ניסיתי גם להתקין תוכנה חינמית של אתו יצרן ועדיין אני מקבל את אותה הודעה . יש לי הרגשה שההודעה הזאת, שתולה באיזה שהוא מקום והיא עולה אוטומטית וחוסמת אותי בכל פעם שאני מפעיל את קיובייס. השאלה איך אני נפטר מההודעה הנ"ל ומה עלי לעשות ? מדובר תווידוס 10 64 ביט. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי HD בגודל 500 G: בניסיון של כיווץ והרחבה של מחיצות נוצר מצב שאין לי גישה למחיצה של 200G (יש שם מידע שאני צריכה )כי אני לא מצליחה להגדיר אותה כVolume ,בניסיון להקצות לה "אות" אני מקבלת את השגיאה שיש בתמונה: management1.gif כרגע המצב הנוכחי הוא: Untitled1.gif כאשר בפועל: volumeAndPartition1.gif המצב הסופי שאני רוצה להגיע אליו הוא: מחיצה c שכרגע בגודל 58 עם vista להגדיל ל 180. מחיצה d שתכיל את המידע שיש ב200 ולהגדיל אותה ל 300. מחיצה e שתהיה ריקה בגודל 20. איך אני עושה זאת ? אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מערכת הפעלה 32 או 64 ביט מה הבדל בין השניים??????-סליחה על הבורות 64 ביט ניראה שהוא מהיר מאחר והוא קורא במחזור אחד מה ש 32 ביט קורא בשני מחזורים אז למה שיהיה קיים מערכת הפעלה עם 32 ביט??? או לוחות שתומכים ב 32 ביט האים כל הלוחות תומכים בשני סוגי קריאת המידע??? כשאני קונה מחשב חדש איך אני מיתייחס לשאלות שהצגתי מיבחינת כל הרכיבים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
הקיצור הזה משלים סיומות באקספלורר . למשל אם תרשום YX ואז CTRL + ENTER הוא יתן WWW.YX.COM עכשיו אני רוצה שבמקום COM הוא יתן לי CO.IL מישהוא יודע איך משנים את הקיצור הזה ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
תסתכלו על התמונה. הארד דיסק D מסומן בכחול , כל הספריות בתוכו מסומנות גם בכחול ישנן ספריות וקבצים שמסומנות בירוק , בעיקר קבצי תמונות שאותן משום אני לא יכול עכשיו לפתוח [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
הפעלתי את הפיצ'ר של העידכונים האוטומטיים, וקבעתי שהמחשב יוריד עידכונים כל יום ב-23:00. לפני עשר דקות בדקתי במנהל המשימות וראיתי את התהליך פועל ברקע אבל המעדכן עצמו לא הופיע בסרגל המשימות ולא עלה בכלל, היום שחזרתי מבה"ס הוא רצה להתקין לי עדכונים אבל בטעות לחצתי על ביטול ומאז זה לא מוריד לי אותם שוב. אני לא משתמש באתר של Windows Update מסיבות אישיות. : איך אני מוריד את העדכונים האלה עוד הפעם?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש. לוח אם: K8NF-9 מעבד:amd 64bit 3000+ s939 ארד דיסק:WD 80gb Sata ושאני מכניס את הדיסק של ה- Windows XP Home Edition, הווינדוס לא מזהה את ההארד דיסק שלי הכנסתי דיסקט שיצרתי והוא לא היה טוב אני רוצה לדעת איזה דרייביר מתאים ללוח אם שלי נכנסתי לקובץ שקוראים לו menu.exe ונפתח לי החלון הבאה ואני לא יודע מה לבחור.. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-