Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פתרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הורדתי את msn messenger כך שהוא לא יעלה ברגע שהווינדוס עולה (עשיתי את זה דרך msconfig ) אבל כל פעם זה חוזר ,אני מבטל ואחרי כמה זמן זה חוזר יש למישהו רעיון למה זה קורה ואיך פותרים את הבעיה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ....לוכח למחשב שלי 8 דקות לעלות..... ניסינתי לפרמט , עידקנתי את הביוס וכן גם את כל הדריברים אבל אני לא מוצא את הבעיה אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש בעיה כשהיא משתמשת בIE, כאשר היא מגלגלת את הגלגלת( ) למטה התוצאה היא כזאת : נסיתי למחוק את כל העוגיות וההיסטוריה ולאתחל את האפשרויות אבל זה לא עזר. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש דרך להחליף את הצלילים של הכיבוי וההפעלה של הXP ? אולי יש איזה תוכנה או SHELL שעושה את זה? סתם בשביל שתדעו אני רוצה להחליף את ההתחלה בהקלטה של התנעה של מנוע של 911GT3 ;D.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי פתאום לא עלה. פשוט ככה. אחרי המסך של הפוסט, כלומר לפני טעינת הלוגו של הווינדוס, המחשב עשה ריסטראט. זה בגלל שהתקנתי דרייברים לווינדוס - למרות שהם היו רשמיים - לא יודע מה קרה. ניסיתי שיחזור, ניסיתי תיקון - לא עבד. לא היה לי Ghost. לכן פירמטתי, אבל לצערי היו לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשחזר. יש מצב לעשות את זה? אולי בכל זאת משהו נשמר אחרי האסון? תודה רבה מראש מאור
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אין עליו שום מידע באינטרנט (חוץ מאתרים בספרדית?), ומה שאני יודע שהוא מזיק.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
התכנתי חלונות xp ל כונן c נתתי נפח 30 גיגה . ואת כל שאר נפח הארד דיסק לכונן d , אבל שהחלונות עולה לא מופיע לי כונן d אלא רק כונן c בנפח 30 גיגה . בבקשה מה הם הפעולות שצריך לבצע כדי ליצור בסביבת חלונות כונן חדש ואיך גם משנים שם לכונן הצורב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב הוא נתקע בשלב של ה-Windows is shutting down. עשיתי חיפוש וראיתי מה רשמתם אבל יש לי רק Power Options ואין לי שם שום דבר שקשור לACPI. בבקשה תעזרו לי... וחוץ מזה יש לי עוד בעיה.. כל פעם שאני מנסה להריץ במחשב פקודה של shutdown -s -t30 וכאלו או לבטל הוא רושם לי הודעת שגיאה. למה זה?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי חבר שיש לו פנטיום 4 מהירות 1700 עם 256 מגה זיכרון והוא רוצה לפרמט את המחשב ומתלבט איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין האם XP לא יהיה כבד מידי או איטי מידי האם עדיף 2000 או 98 כרגע יש לו ME והוא בגדול מרוצה חוץ משזה עושה לו בעיה עכשיו והוא הולך לפרמט אשמח לשמוע תשובות בהקדם בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי הרד דיסק חדש עם חיבור SATA.(שמיועד לעבוד ככונן יחיד במחשב) עכשיו כמו שכולכם יודעים בזמן התקנת הווינדווס צריך ללחוץ F6 ולהכניס את הדיסק של הדרייברים של ה SATA. הבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים(וקצת בעיה לארגן עכשיו). אז רציתי להוסיף לבד את הדרייברים של הSATA לדיסק התקנה של XP. נתקלתי במדריך הזה: http://greenmachine.msfnhosting.com/READING/addraid.htm אבל קצת הסתבכתי. בשלב השני - מה בדיוק צריכה להיות התיקייה שאליה אני מעתיק את הדרייברים? בדיוק כמו שכתוב? ובשלב הבא - לא קיים אצלי בדיסק קובץ WINNT.SIF מה עושים? תודה לעוזרים(וגם לאלה שלא ) !
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין Terminal Server דרך פקודת דוס אני יודע לעשות את זה דרך הוינדוס אבל אני רוצה לדעת מה הפקודות דרך דוס.. אם מישו יודע ויכול לעזור אני ישמח יצרתי יוזר במחשב שלי חדש אני רוצה שהמחשב יעלה ולא יהיה תאפשרות לבחור ביוזר הזה אלה יאלה רגיל בלי בחירת משתמש
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נתקלתי בעבר בתופעה והייתי חייב לפרמט , המחשב משנה באופן אוטומטי את הכתב לקטן ביותר כשאני קורא בפורומים שונים , הכתב הופך לקטן אחרי לחיצה לקריאת הודעה .יש מסך אל סי די ברזולוציה גבוהה ככה שהכתב מממש קטן . בבקשה אם יש רעיונות .
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל BOOT.INI USE ORIGINAL BOOT.INI USE MODIFIED האפשרות נפתחת כאשר אני רושם MSCONFIG במה עלי להשתמש כרגע זה על מודיפי!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עכשיו פירמטתי תמחשב ואני לא רואה את הכוננים שלי (דוד-רום, צורב) במחשב שלי הם מופיעים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידם, ניסיתי למחוק אותם מהרשימה ואז לעשות "הוספת חומרה" אבל הוא שוב שם אותם בסימן קריאה וכתוב לי: ??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)?? ניסיתי עוד הרבה דברים שלא הצליחו... מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים ועוד שאלה: יש לי 2 דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. האקספלורר מוגדר כברירת המחדל שלי, איך אני הופך את הפיירפוקס לברירת מחדל?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבאג שאין לי מושג כיצד לפתור תפריטים שונים כמו בתוכנות MSN PHOTOSHOP ועוד הופכים להיות בעלי כפתורים לבנים ולא אפורים בגוון הסטנדרתי וגם שלוחצים עליהם הם נעשים כזה טיפה יותר לבן מרק סביבם... משישה יודע איך מסדרים את זה ? הנה דוג' למה אני מתכוון רואים את הריבועים של הכפתורים הם לבנים ולא אפורים כמו שהם אמורים מה זה לעזלאל..
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עשיתי כמו שמיקרוסופט אמרו פה ולא עזר http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;Q315346 וגם פה http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315353 (הבעיה עם האייקונים הלבנים הסתדרה) מה אני יכול לעשות? אני אובד עצות עריכה: נפתר
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט מצורפת תמונה.. עכשיו הבעיה היא שלא כל הכפתורים של המולטימדיה עובדים, וחלקם מפעלים דברים שאני לא צריך. האם יש דרך לשנות את היעוד של הכתפורים ? כלומר שכל כתפור יעשה מה שאני ארצה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש Windows XP PRO ולא יודע מה קרה היום כל האייקונים שלי בשולחן עבודה השתנו. לדוגמא: האייקון של החייגן לאינטרנט השתנה לאייקון של ארכיון Winrar האייקון של האקספלורר השתנה לאייקון של דף אינטרנט Html האייקון של המסמכים שלי השתנה לאייקון של Counter strike source וכן הלאה.... יש לציין שהאייקונים מתפקדים כראוי, אבל נראים שונה. מה יכולה להיות הסיבה??? יש לציין שאין לי אפשרות לבצע שחזור מערכת כי ביטלתי את אופציה זו. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קרה מצב שמישהו נכנס לי לתיקיית WINDOWS ומחק כמה קבצים משם, אין לי מושג איזה. שחזרתי שמתי לב לדברים הבאים : המחשב פעל טיפה לאט יותר, אני לא יכול להיכנס לSTART (החלון פשוט נתקע), אני לא יכול להתקין אייסיקיו (הוא מבקש ממני להיכנס על ADMINISTRATOR), אחרי ריסט הcheckdisk נתקע לי עם איזושהי שגיאה... משהו עם allocated, ותוכנות מסויימות שצריכות ActiveX פשוט לא פועלות לי.. הם חושבות שזה לא מותקן או שחסרים קבצים שם. מה אני יכול לעשות חוץ מפירמוט, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שכרגע יש לי בהארד דיסק.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
for some reason alt+shift doesn't change the language as it used to. i can only do it using ctrl+shift, but it also changes the writing direction (left to right and vice verse) and its very annoying. it can also be done by defining special keys combination (such as alt + shift + 1) for each language but it's even more annoying is there anything wrong with my definitions ? thanks alot [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
-
ברשותי xp sp2 באנגלית אני רוצה להפוך אותו לעברית יש לי כנראה חבילת השפות מובנה בעברית . אודה והשמח לתשובה או קישור בעניין
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא : http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-