Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ ISO וכשאני עושה עליו דבל קליק הוא מראה לי בעזרת ה-WINRAR מה יש בפנים ופותח אותו אבל כשאני מעביר אותו (אני עובד עם הארד דיסק נייד) למחשב אחר הוא נותן לי את ההודעה the archive is either unknow format or dameged אבל כשאני עובר שוב פעם למחשב הראשון הוא שוב עובד לי וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה ? קבצי ISO אחרים עובדים לי ויש כאלו שלא עובדים ויש לי את אותה השגיאה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני פותח את המחשב.. וקופצות לי הודעות MSDOS שחורות כאלו שכתוב שהמריץ שלהן זה explorer.exe. מאוד מוזר. אחרי שאני סוגר את החלונות המחשב נתקע, רק כשאני ממזער אותן אפשר להשתמש במחשב אבל גם אז, הכול איטי יותר. מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אתמול הופיע לי בועה בשורת המשימות ובה היה כתוב שיש לי קובץ פגום ולכן יש לעשות CHKDSK. היום הפעלתי את המחשב, נעשה CHKDSK אוטומטית וכשה-Windows עלה, הוא עלה כמו חדש אחרי ההתקנה (הקבצים לא נמחקו מה-HD). מאוד התבאסתי כי כל ההגדרות והעוגיות נמחקו, אבל כשנכנסתי ל-Documents and Settings, הופתעתי לגלות שפשוט מאוד נוצר לי משתמש חדש (מיכאל.FREAK-COMPUTER) והמשתמש הקודם עדיין קיים (מיכאל)! מישהו אולי יודע איך אני מחזיר את המשתמש הקודם עם כל הגדרותיו ועוגיותיו?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מתי ש ה XP עולה אז לכמה שניות יש אייקון כזה ליד השעון ואז הוא נעלם: מישהו יודע מה זה? חחח אני בקושי מצאתי את התמונה.. זה מאוד קטן להסתכל מתחת לחתימה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם בעודי משוטט לעצמי באינטרנט ומחפש תשובות בנוגע לכך האם ויסטה 23 תומכת ב4GB זיכרון? המציאו כל מיני תאוריות שהכרטיס מסך גוזל חלק וכדומה, אבל פתאום הגעתי למאמר מעניין, בנוגע לדרייוור או משהו דומה לזה שאינטל פיתחה (שיכול לפעול על AMD), המסביר שה4GB קיימים, אבל לא ניתן לראות אותם. למערכת שאינטל יצרה קוראים Physical Address Extension (או בקיצור: PAE), אשר מאפשר לך לראות את הזיכרון. לדוגמא, אם תיקח 3.5GB, הוא יהיה נראה ולא תצטרך את הPAE כדי לראות אותו, אבל אם יהיה לך 4GB או יותר, 0.5GB ממנו יעלמו לPAE, שרק איתו תוכל לראות אותם. בכל מקרה זה כל מה שאני הבנתי מהמאמרים השונים באינטרנט, הנה מאמר אחד מאתר מייקרוסופט שאשמח אם תקראו, ותוכלו להסביר באמת מה קורה כאן. htt…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היום בבוקר בסביבות 9 אני גולש באינטרנט פתאום המחשב עושה RESET לבד טוב אני מפעיל בשנית את WINXP ודבר ראשון שמופיע לי (אחרי מסך הLOGON) חלון וכתוב בו: THE SYSTEM HAS RECOVERED FROM A SEIROUS ERROR עשיתי MORE INFORMATION ואני לא הבנתי מה כתוב: ERROR SIGNATURE: BCCode : d1 BCP1 : 00000246 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000246 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 256_1 והיה כתוב ששני הקבצים האלה: C:\WIN98\Minidump\Mini082302-01.dmp C:\DOCUME~1\axe\LOCALS~1\Temp\WER1.tmp.dir00\sysdata.xml היה להם חלק מהERROR למישהו יש מושג מה הדברים האלה אומרים תודה תודה למי שעונה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היו לי יותר מ3GB פנויים ופתאום אחרי שהדלקתי את המחשב מחדש יש לי פחות מ220MB.. מה יכול לגרום לזה?.. ועכשיו מחקתי עוד כמה דברים קטנים ופתאום זה קפץ חזרה ל9GB פנויים...
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
media player ו IE לא עובדים... התקנתי SP2 שוב עובד חלק......ליומיים
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
היי, לפני כמה דקות, כשגלשתי לתומי באינטרנט, פתאום המחשב השמיע כמה צלצולים חזקים וקצרים. כמו צלצולים של טלפון ישן, רק הרבה יותר קצרים. זה קרה לגמרי בפתאומיות, מייד סגרתי את האקספלורר, ואז הווינדוס עשה ריסטרט, וחזר עם ההודעה the sysem has recovered from a serious error. לא גלשתי בשום אתר מפוקפק, אלא באתר קונבנציונלי לגמרי, והצלצולים האלו היו ממש מבהילים. ניסיתי לחזור לאתר, והצלצולים לא חזרו. האם זו תקלה שיכולה לקרות סתם במערכת ההפעלה, או שיותר סביר שהאקר פרץ לי למחשב?? מותקנים לי אנטי-וירוס ופיירוול מעודכנים. במידה ומדובר בפריצה של האקר, מה אני צריך לעשות (לדוגמא האם כדאי לשנות IP)? תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי קובץ בשם wcmdmgrl.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ונחסם ע"י הפיירוול שלי הקובץ ממוקם ב - C:\WINDOWS\wt\updater. יש לכם מושג מזה הקובץ הזה ולמה הוא משמש? האם בטוח למחוק אותו ואת הספרייה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, ובזמן האחרון אני שם לב שכל פעם בזמן שאני משחק כונן C מתחיל להתמלא בצורה מוגזמת למשל היום לפני ששיחקתי היו לי 20GB פנויים, אחרי בערך שעה בcall of duty התחלתי להרגיש איטיות במשחק, ואחרי 10 דקות המשחק כבר נתקע, ואז ראיתי בווינדוס שנשארו 150MB פנויים.. אחרי עוד 10 דקות זה הפך ל1.5GB (עדיין לא ה20GB שהיו לפני) שמתי לב שהתיקייה היחידה שמשתנה בזמן שאני משחק היא System Volume Information, אבל אני לא יכול להיכנס אלייה (כתוב שאין לי גישה) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיכס.פי יש אפשרות כזאת שכשיש הרבה חלונות אקפסלורר (אולי גם אחרים אף פעם לא ניסיתי) פתוחים הוא מאחד אותם לאחד שכולם בתוכו , איך מבטלים את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי ויסטה וXP על אותו מחשב ושאני צריך לבחור מערכת בהפעלה הסמן נמצא כבר על ויסטה נגיד למשל אני מדליק את המחשב והולך הוא מגיע למסך בחירה, עוברות 30 שניות וויסטה נבחר אני רוצה שהסמן יהיה מההתחלה על XP
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש משהו מוזר בצייר. כשהיה לי ווינדוס באנגלית, הייתי יכול לשנות שהרקע של הקובץ אם הוא של GIF יהיה שקוף. הייתי נכנס ב"תמונה" ל"תכונות" ומשנה שם. עכשיו כשיש לי ווינדוס בעברית, אני נכנס ל"תכונות" ואין שום אפשרות לעשות שהרקע יהיה שקוף! אני זוכר שזה קרה לי גם כשהיה לי ווינדוס 98, או 2000, אבל זה מוגזם שזה יישאר אפילו ב-XP ככה. אני לא מוצא איך לעשות שהרקע יהיה שקוף, אני לא מוצא את זה בשום מקום אחר. ניסיתי לעבוד בפוטושופ, אבל לא ממש יוצא לי טוב... מישהו יודע איך אפשר לעשות שהרקע יהיה שקוף? וחייבת להיות לזה סיבה הגיונית שבגרסה עברית אי אפשר! תודה.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
משהו עם active desktop. חיפשתי אפשרות לבטל את זה ולא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מכוער!
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי חלונות XP פרו, אנגלית,SP1 ואופיס XP SP2. המסנג'ר מפעיל את עצמו פעמיים, הראשון זה הWINDOWS מסנג'ר והשני זה הMSN מסנג'ר, הם כמובן אותו הדבר רק שהשני מעוצב יותר יפה והוא בגרסה 5 כמובן. אני רוצה למחוק את הראשון, הוא סתם יושב לי על המחשב כמו עלוקה מוצצת דם (וזיכרון) ואני אף פעם לא השתמשתי בו גם ככה. אז מה הפיתרון? איך אני מוחק אותו ומשאיר את השני, שאני אוהב כל כך...
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IE7 ורוב הפעמים שאני מחליף בין טאבים הסימן של העכבר משתנה למין לוגו של "אין גישה" או משהו כמו זה ואני חייב ללחוץ סתם לחיצה אחת בשביל שזה יעלם ושאני יוכל לחזור לפעילות רגילה עם העכבר. אני חושב שזה בגלל שאני לוחץ על טאב מסוים וגם בטעות גורר אותו קצת, יש דרך לבטל את הדבר הזה? (אני יודע שזה מנוסח בצורה דפוקה אבל אני זה לא ממש קל להסביר את השטות הזאת. אם אתם לא מבינים רק תגידו ואני ינסה לנסח את זה אחרת)
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן.. פירמטתי את המחשב.. יותר נכון שדרגתי.. מXP ל7.. המחשב מחולק ל3 מחיצות.. רציתי לשמור על מידע חשוב לכן כל מה שרציתי לשמור העברתי ל2 הכוננים שעליהם לא מותקן הווינדוס.. כלומר במהלך ההתקנה מחקתי לגמרי את הכונן שעליו היתה מותקנת המערכת הקודמת והקצתי אותו מחדש.. מ0.. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה משום מה זה מזהה את המערכת הישנה ונותן לי לבחור בין ווינדוס 7 ל Earlier windows edition או משהו כזה... איך אני מוחק את המערכת הישנה לגמרי.. (למרות שאני די בטוח שאין לה זכר).. או יותר נכון איך אני מעלים את הזיהוי שלה כדי שהמערכת החדשה תעלה אוטומטית ישר בלי תינתן לי האפשרות לבחור במשהו לא קיים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עושה logging off,saving ur setting קופץ מהר חלון כזה של end now ו cancel (כשתוכנה נתקעת בדרך כלל זה קורה) אבל אם אני משחק במשחק כבד ואחרי זה מרסט או מכבה תמחשב אז החלון עולה ליותר זמן וזה מה שהספקתי לקלוט שרשום בכותרת בערך שהוא סוגר את הישום -net broadcast eventviewerwindow ואחרי זה כמה מספרים כמו של תאריך למה זה קורה? לא היה לי את זה עד עכשיו הדבר היחידי שעשיתי זה לעדכן דרייברים של ATI לחדשים לעוד מישו זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
פתחתי את המשתמש כדי שתעזרו לי אני חושב שיש פה אנשיים רציניים... אז ככה.. עשיתי פירמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך ולעוד כמה שהגעתי לדרייבר של הקול וכל זה אז זה לא התקין לי אבל הוא גם ביקש בדיוק הפעלה מחדש על התקנה אחרת שעשיתי... בסדר ניסיתי בינתיים להוריד משהו שיעבוד שישמעו קול ולא עבד אז עשיתי הפעלה מחדש. ברגע שחזרתי מההפעלה מחדש יותר אי אפשר להזיז את העכבר והמקלדת לא מגיבה. מה שעוד יותר מפתיע זה שניסיתי לחבר עכבר אופטי רגיל עם חוט וגם כן הוא לא עבד... מה שמוריד את האופציה שהבעיה היא בעכבר והמיקלדת מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רוצים לשנות את מסך הטעינה? כאן יש הסבר - http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00021.asp וכאן יש את הסקינים- http://www.littlewhitedog.com/reviews_other_00025.asp הכי אהבתי את זה:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשמתקינים ווינדווס רגיל (לא CORP) וחוקי, אז צריך לעשות לו אקטיבציה, כדי שלא כל העולם ישתמש באותו הדיסק. בוא נאמר שמישהו מפרמט, הרי שבעיקרון הוא היה צריך אחרי התקנת הווינדווס בשנית לעשות שוב אקטיבציה - והרי שלא היה מסוגל לעשות כן משום שכבר עשה אקטיבציה בהתקנה הראשונה (לפני הפרמוט), אבל זה לא מה שקורה. איכשהו אחרי האקטיבציה הראשונה הווינדווס פשוט לא מבקש אקטיבציה יותר (ככה ראיתי אצל חבר שלי) וזה מה שאני לא מבין: אם החשב אחרי פרמוט, איך הוא יכול לזכור שכבר עשו אקטיבציה לאותו מחשב?!
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על לכבות את המשחב אז תמיד מופיע לי הודעה שהוא סוגר משימה ל CCAPP. מה זה ואיך להעיף את זה?
-
קרה משהו קצת מוזר ב 'המחשב שלי' היסתכלו בתמונה על הסמלים,ותבינו לבד. מישהו יודע למה זה קרה בדיוק? זה לא נוח..
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-