עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yaron266,

המחשב שלי פועל על התקן usb 1.0... רציתי לדעת אם אפשר לשדרג את ההתקן לusb 2.0 ע"י תוכנה או דרייבר??

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. אני מקווה שזה קשור לפה. אני רוצה לכתוב קובץ וורד, ושב-Properties יהיה כתוב תאריך שבו הקובץ נוצר (ואם אפשר, גם שונה) לפי בחרתי. ושלא יהיה ניתן לגלות את זה במחשב אחר. יש דרך כלשהי לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 8k צפיות
  3. Started by imac,

הזמנתי ברוך ה' כבר את המחשב החדש שלי.. קניתי 2 ג'יגה זיכרון.. עכשיו הבנתי שאפשר לשנות הגדרות של ה SWAP או משהו כזה לביצועים טובים יותר.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  4. יש לי מחשב שאני צריך שיהיה לי גישה אליו מרחוק המחשב יעד הוא מערכת הפעלה VISTA יש דרך יעלה ובטוחה לעשות את זה? המחשבים לא נמצאים בדומין משותף אני צריך גישה בסגנון MSTC או אפילו SMS שאני אוכל לעשות הכל במערכת כמו משתמש ADMIN העירו את עניי

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  5. האם ניתן לדעת את סדר עליית תוכנות וסרביסים במערכת הפעלה XP ?? כלומר, האם יש תוכנה שיכולה לשמש ככלי עזר לאתר איזה שירות או תוכנה מפריע לתוכנות אחרות לעלות בע כניסה למערכת ההפעלה ..

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  6. התקנתי בטעות את הגרסה העברית וכבר התקנתי דרייברים והכל ,אבל יש 4-5 תוכנות שלא עובדות לי בגרסה הזו רק בגלל שהשפת ממשק לא מובנת להם ובמקום עברית הוא רושם ???????? אז יש אפשרות להתקין איכשהו את הממשק באנגלית במקום בעברית,או אפילו לסדר את ה????? בתוכנות? תודה ענקית לעונים

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. ב-XP כשמחברים 4.1\5.1 רמקולים ומנגנים מוזיקה, זה מנגן בכל הרמקולים (או לפחות ב-4), לטעמי זה נותן צליל יותר נעים (שבא מכל הכיוונים), כמו המוזיקה באוטו. אבל בויסטה לא הצלחתי לזה לגרום לעבוד, גם כשאני מגדיר את ה4.1, והוא נתמך בסרטים והאפקטים באים מכל הכיוונים, עדיין בניגון שירים (בכל הנגנים) זה עדיין מנגן רק ב2 רמקולים קדמיים. עקרונית זה הגיוני, כי סטריו זה רק 2 רמקולים, אבל עובדה שב XP זה לא עושה בעיה (ואפילו ברירת מחדל!). בקיצור מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. Started by apelzig,

לי בעיה באתרים מסויימים בעברית, כאשר אני נכנס אליהם, צורת הקידוד הנבחרת באופן אוטומטי אינה נכונה (כדוגמת Turkish - Windows). אני רוצה לבחור צורת קידוד מסויימת (Hebrew - Windows) ולהפוך אותה לקבועה באופן תמידי - איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. Started by hichcock,

נראה שבמהלך הלילה היו עידכונים של האפדייט ומשום מה המחשב החליט להתקין ולעשות ריבוט ללא אישורי (כבר הסברתי לו שצריך אישור... לא משנה) עליתי למחשב והופה! למחשב יש מראה של 98. ניסיתי להחליף את הערכת נושא אבל הוא אומר שאין אפשרות?!?!?? מישהו יודע מה אפשר לעשות???? :-(

10. Started by Lethal_Acid,

לפני כמה ימים המערכת הפעלה שלי עשתה עידכון רציני. ואכשיו כל פעם שמחשב שלי עובד יש לי את האייקון ליד השעון Downloading Updates (כדור הארץ עם סימן של אייקון של חלונות) שעומד על 0% כל הזמן. איך אני מעיף אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. Started by MetalB,

מאז שהתקנתי את האינטרנט המהיר בכבלים על ה- windows 98 שלי בכל פעם שה- windows עולה הוא דורש ממני סיסמא networking password או משהו כזה... ואני פשוט לוחץ אישור או ביטול כדי לסגור אותו איך מעיפים את זה ???

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  12. Started by moshel7,

יש ברשותי אופיס 2007 ואני לא מצליח להתקין את התוכנה על xp באנגלית למרות קובץ mui בעיברית

13. Started by ferrarious,

היי, התקנתי 7 על המחשב הנייד שלי, הכל עבד תקין עד שאחרי כשבוע כפתור התחל הפסיק להגיב. כשאני עומד עליו עם העכבר, הוא הופך להיות מואר אך כשאני מקיש עליו שום דבר לא קורה. המחשב ממשיך לעבוד תקין, במהירות רגילה וגולש רגיל באינטרנט. האם למישהו יש רעיון מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. מחשב דיי חזק, יחסית, לוח אסוס P5B DELUX, כ.מסך ATI-X1650 חלונות XP, עם 4 גיגה זיכרון. עבד תמיד כמו שצריך פתאום התחיל בעיות מעצבנות- המחשב קופא כל כמה שניות, מעבר בין חלונות יכול לקחת 3-10 שניות, לפעמים הכל קופא ומשתחרר אחרי 20 שניות(ואז כל החלונות קופצים במכה לפי סדר הקלקות). הקלדה נעצרת לכמה שניות, צפייה ביו טיוב נעצרת ומקרטעת. המחשב נקי מאבק,כולל גופי קירור בכ.מסך, מעבד קר (גוף קירור קר, בחדר יש מזגן קבוע,ונסתי כמה ימים להשאיר דלת פתוחה) אין וירוסים ואין SPY. הרצתי גם CCLEAN. החלפתי זכרונות לזכרונות אחרים לגמרי. מה הבעיה? פיתרון אפשרי ....?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזאתי...איך אני מתקן את זה ?! לא הבנתי מאיפה אני אמור להפעיל את ה כונן קשיח התמונה נמצאת בלינק הזה http://img178.imageshack.us/img178/7426/img7136ik2.jpg

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by dror_gh,

שלום. אתמול יצאתי מהבית והשארתי את המחשב פועל כשהוא מבצע פעולה אחת - הורדה בביטורנט כשחזרתי התברר לי שהיה קצר בבית והמחשב נכבה. שהפעלתי אותו הופיעה לי ההודעה הבאה (כמו בתמונה) : ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא עבד. ניסיתי להתקין את הוינדוס בלי פרמוט וגם זה לא הצליח בטענה שחסרים לו קבצים או משהו כזה האם ניתן לתקן את הבעיה בלי פירמוט ? בנוסף - חיברתי את ההארד דיסק שנפגע למחשב של אחי כדי לגבות דברים, חלק היו שם אבל חלק גדול , כולל PROGRAM FILES לא נמצא. מה הפתרונות שלי ומה העצות שלכם? נ.ב המערכת הפעלה היא ויסטה נ.ב 2 זו פעם שנייה בחודשיים שהמחשב קורס לי ככה אחרי קצר. האם יש לי משהו לעשות בנידון? או שזה ימשיך לקרות ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. Started by BENNY66,

איך אפשר לעשות גוסט לוינדוס אקס פי?

18. יש עוד איזה חבילת הרחבה שיצאה אחרי SP2 שכדאי לדעת עליה?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  19. Started by Cyron,

יש לי בעיה באתר של ESC ו-סלקום שאני מנסה להוריד צלצולים, אין לי אפשרות לשמוע את הצלצול דרך האינטרנט. יכול להיות שזה קשור ל-JAVA כי לפעמים אני מקבל הודעה על צורך להתקין JAVA אבל ההתקנה לא עובדת... למישהו יש מושג ???

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. Started by oren,

שלום לכולם, אני לפני רכישה של נייד חדש, המעבד הוא Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 והשאלה שלי היא - האם חובה עליי להתקין עליו Windows XP 64 Bit או שאוכל להתקין עליו את הגרסה הרגילה שיש לי בבית כבר 3 שנים והיא תרוץ ללא בעיות? תודה, אורן.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. שאלה :בגוף הנושא...

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  22. שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. הי, כשאני מסתכל בתוך הtask manager, אני רואה כמות די מכובדת (7 במספר) של תהליכים שנקראים svchost. כשאני מנסה לצמצם את המספר שלהם המערכת נתקעת ומאתחלת. אם אני לא טועה, קראתי איפהשהוא שכמות גדולה שלהם זה לא דבר מועיל או טוב. אז איך מצמצמים את המספר שלהם? ד"א מערכת ההפעלה שלי היא XP pro sp3 תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

אהלן חבר'ה היום נתקלתי אתלי במחשב בבעיה מוזרה ביותר שבגללה ביליתי כל הערב בתיקון המחשב בקיצור היום בערב פתחה אמא שלי את המחשב נכנסה לאינטרנט שם נתקע לה משהו והיא כיבתה את המחשב. הנה אני מדליק את המחשב ומה אני רואה אני לא יכול להכנס לwin98 שלי!! הוא רושם לי שיש ביעת אבטחה בVKD device ושאני צריך לאתחל את המחשב.גם safe mode לא עזר ונאלצתי להתקין הכל מחדש. אולי יש למישהו יש מושג מה זה הvkd device כדי שבפעם הבאה אני אולי אזהר יותר ויידע איך לתקן את זה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  25. Started by TomTom,

יא בני זונות!!!!! כל הפורום הזה! חוץ מ - Fire_Trooper יא ני זונות מניאקים דודה שלכם עלמנות!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.