עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Psychedelic,

שלום,לפעמים אני נתקל בבעיה שכל מקש שאני לוחץ מפעיל לי קיצור דרך אחר ואני לא יכול להקליד,לפעמים ריסט עוזר לפעמים לא,זה מסתדר מעצמו. איך אני מסדר את זה? המחשב פועל על ווינדוס 7 64 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  2. Started by Stick2it,

שלום לכולם... רציתי לדעת אם אפשר להכניס 4GB זיכרון במערכת הפעלה vista בגרסת ה32 ביט? או שחייב 64 ביט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by itay2262,

משום מה לאחרונה הפסיק להגיב. המחשב נקי . יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  4. שלום, אני עובד על לפטופ של לנובו שמחוברת אליו מקלדת חיצונית USB. נתקלתי בבעייה מוזרה. מקש קונטרול השמאלי לא עובד בכל הקומבינציות. תאור הבעיה: ctrl+v/c/n/s/f/l/a וכו' עובדים ללא דופי. ctrl+alt+del עובד רק עם ה-ctrl הימני. ctrl+t וגם ctrl+tab לא עובד בכלל (פתיחת/מעבר טאב בפיירפוקס או בטוטל-קומנדר). העובדות במקלדת הרגילה של הלפטופ כל הקיצורים עובדים פיקס כך שזו לא נראית בעיה של הגדרות בקונטרול-פאנל. המקש עצמו תקין (כי עובדה שבצירופים מסויימים הוא עובד). למה המקש הזה ממרר לי את החיים??? :s05: אודה על כל רעיון ותגובה. תודה - יורי

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. כשאני לוחץ על מקש ctrl (קונטרול) המחשב פותח לי כמה דברים בו זמנית: - גם את ההאטלוק - גם את ה BSplayer - וגם עזרה כאילו לחצתי על F1 ונשמע ביפ כזה מהרמקולים אני לא מוצא מה מפעיל לי את כל אלה כקיצור ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל התוכניות למעט משימות של הוינדוס מה ל***** עושה לי את זה?!?!? זה משגע אותי תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by thebenjamin,

שלום, יש לי בעיה עם המקלדת... הctrl השמאלי שלה לא עובד... אז אני לא יכול לעשות כל קיצור(עם A,C,V,X,Z וכו') אבל הימני כן עובד... וכל שאר המקשים במקלדת כן עובדים.. זה קרה לי גם לפני שבוע פירקתי את המקש לחצתי טיפה ולא עזר, הדלקתי מחדש את המחשב וזה הסתדר... יכול להיות שזה עיניין של הגדרות? תודה

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. Started by idofr,

אז ככה הגדרתי כמה מקשי קיצור לכמה תוכנות (וזה עובד) ואז חשבתי ועשיתי קיצורי דרך מוסתרים לאתרים מסויימים (יענו וואלה נענע HW וכאלה) וגם להם שמתי מקשי קיצור אבל של מספרים הבעיה היא שזה עובד רק בזמן שאני מגדיר ואם אני מתחיל מחדש ת'מחשב זה כבר לא עובד אבל שאני מסתכל בהגדרות ההגדרה עדיין קיימת

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by gtf,

תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. שאני לוחץ על מספר אותיות במקלדת של המחשב הישן שלי הוא מקשר אותי למחשב שלי, המסמכים שלי וכדומה... נגיד אני לוחץ על המקש E הוא מקשר אותי למחשב שלי, שאני לוחץ על המקש N הוא מזיז לי את כל האיקונים בשולחן העבודה הצידה. איך פותרים את הבעיה הזאת??

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by eranir,

בחודש האחרון יש לי בעיה שבאה והולכת: הסאונד משתולל, המחשבון נפתח כל הזמן ועוד דברים דומים, ולפעמים בחלו הנוכחי נכתבות אותיות סתמיות. נראה שמשהו מדמה לחיצות על מקשים במקלדת (קיימים לחצנים עבור סאונד ומחשבון במקלדת) ובכל פעם שאני מנתק את המקלדת התופעה מפסיקה מייד. התדירות ממש משתנה - לפעמים שבוע אין כלום ולפעמים הדבר לא מפסיק במשך שעה רצוף, וגם איתחול המחשב לא משפע. אני מריץ גם adaware וגם spybot כמעט כל יום ומוחק כל דבר שנראה חשוד. אני סוגר כל יישום שאני לא מכיר, ושומדבר לא מזיז לזה. יש למישהו רעיון? קודם כל מה זה יכול להיות, ואז איך לטפל בזה? תוכנה שאני לא מכיר שסורקת יותר טוב? יכול להיות שאשכרה יש תקלה במקלדת (הדבר קרה לי גם במחשב הקודם, הנוכחי מלפני חודשיים, למרות שלא ס…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by menihen16,

שלום לכם.. בזמן שאחי שיחק לו במחשב.. הוא מיזער את המשחק וגילה שכל המראה הפך שחור לבן...וגם המשחק. זה לא משתנה לי.. ואני לא ממש יודע איך לשנות זאת.. יש לי WIN 7 גירסאת RC 7100 מה אני עושה כדי להחזיר את זה?. בינתיים אני עם ה XP שיש לי על ה HDD השני שלי...

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב יש לי בעיה במראה התיקיות הבאות, המערכת מציגה אותם באופן מוזר, כאילו התיקייה מתחילה מהאמצע אולי לא הבנתם במילים אז הנה התמונות אודה עם תעזרו לי לסדר את הבעיה תמונות

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by vacuuuum,

שמתי לב שב"COMPUTER" (וינדוס 7) מופיע כונן CD שלא באמת קיים. הסרתי כל תוכנה שעלולה לדמות כוננים, אבל הוא עדיין שם. נכנסתי לDEVICE MANAGER ולDISK MANAGEMENT ואין שם שום זכר לכונן CD. כאילו רוח רפאים. כשאני לוחץ עליו הוא כותב לי שאין דיסק. כשאני לוחץ EJECT הוא כותב לי "an error occurred while ejecting CD drive F. עדכון: מתברר שזה היה כונן של התוכנה UltraISO שהתקנתי לפני אלף שנה ושכחתי שהיא קיימת. חבל רק שלא מצויין בשום מקום שזה דרייב וירטואלי שקשור לתוכנה הזאת.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שמתי לב שכאשר אני בודק שטח איחסון בכונן ":D" אני רואה שיש שימוש בכ-40GB וכאשר אני נכנס לכונן ובודק אותו הדבר ע"י סימון כל תוכן הכונן(כולל קבצים מוסתרים) אני מקבל שטח ניצול 19GB... איפה כל שאר ה-21GB שמנוצל? הכונן 256GB SSD

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ivan,

XP שלי משוגעת. כל בוט מראה שלו משתנה בין מראה XP למראה קלסי. לא רק מראה משתנה גם ההגדרה של מראה משתנה וזה קבוע - פעם ראשונה ככה ופעם שניה ככה. יש רעיון ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eli_t,

אצל חבר שלי כשהוא לוחץ ALT + TAB הוא רואה מעבר יפה כזה בין החלונות אצלי זה לא נראה ככה... אני יודע שאצלו יש גרסת הום ולי אולטימייט 64 ביט, זה קשור או שאפשר לשנות את ההגדרות איכשהו ? תודה.

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  17. אני משנה באפשרויות תיקייה, שלא יראו את התיקיות המוסתרות שלי. וכל פעם לאחר ריסט זה שוב מראה לי אותם. איך אני משנה את זה לתמיד?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. היי! מאז שהתקנתי את ויסטה 64ביט - אני מרגיש שהקריאה\כתיבה מההרדיסקים איטית להחריד, אם ניקח את הנתון שויסטה נותן כאשר הוא מעתיק קבצים, אז הוא לא עובר אף פעם את ה20 מגה, כאשר תוכנות בנצ' מראות לי מהרדיסק הרייד קריאה של 90 מגה ממוצעת, מהסאטא הרגיל 50 מגה ממוצע ומהIDE 15. משהוא ניראה לי מאוד מסריח פה. יש לי לוח אם NFORCE 4 ULTRA - יכול להיות דרייורים? עוד מישהוא נתקל בתופעה?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  19. מאד נהנה מהסביבת מדיה הזו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. המערכת: Pentium 3 773 Via motherboard 370 512 Ram SDram 133 CL2 8GB Hard Ide 5400 Dvdrom Ide כרטיס מסך- יש כמה ישנים אני כבר אבחר את הטוב מביניהם(בעיקר Nvidia TNT ו RAGE) השימושים: מדיה סנטר קטן: שמים דיסק,מנגנים סרט.נקודה. השאלה: התקנתי SP2 WIN XP, אילו שירותים אפשר לבטל או אילו תוכנות להתקין כדי שיעשו Modification לווינדוס שיעבוד יותר מהר, בכל זאת המערכת פשוט תפעיל סרטים וזהו? מותקן בנוסף לווינדוס Lionetwork Codec pack תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by hagai-,

כשאני מפעיל את המחשב משאבי המערכת נמצאים בסביבות ה-80%. לאחר מספר שעות הם יורדים בקצב די מהיר, מבלי שאני אפעיל איזשהן תוכנות זוללות זיכרון, אלא פשוט המחשב נשאר מחובר לאינטרנט. בעבר יכולתי להישאר שבוע שלם מחובר לאינטרנט ללא בעיות, אך עכשיו משאבי המערכת יורדים בקצב מהיר משום מה עד למצב בו המחשב זוחל, המחשב מתחיל להתחרפן ולא נותרת לי ברירה אלא לצאת לריסט. כרגע לאחר 28 שעות רצופות של חיבור לאינטרנט משאבי המערכת עומדים על 26%, וממשיכים לרדת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by blackbimer,

אממ לאחרונה המחשב שלי התחיל לעבוד קצת ביותר איטיות ממה שהתרגלתי אליו בלי קשר לפרמוט. רציתי לדדעת איפה אני יכול לראות את עניין המשאבים ואת כמות הכוח והזכרון אם אפשר ככה להגדיר את זה שיש למחשב בכל רגע נתון וגם מזה כל הדברים שרצים לי ברקע של המחשב שאני לוחץ קונ' אלט דל יש שם מלא דברים שאין לי מושג מהם אפשר לכבות אותם? לציין שיש לי אקס פי הום אדישיון 1.8 512 מגה תודה וחג שמח..

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by leibeyal,

איך לעזאזל בודקים כמה משאבים פנויים נשארו בווינדוס 2000 ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by RayZ,

היום נתקלתי בכמה בעיות עם ההיתחברות לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה (HOT) ,והם אמרו שהמודם עובד פיקס. הם אומרים שה SP2 יכול לגרום לבעיה שהמודם לא יוצר קשר עם המחשב. אז בסדר, הסרתי את ה SP2 , ומיד אחרי ההסרה המחשב בקושי עלה, עשה בעיות.. לקח לו 2 דקות וחצי להעלות (בד"כ הוא עולה תוך 15 שניות) . כשניתקתי את האינטרנט (המודם),המחשב עלה קצת יותר טוב.. אבל קיבלתי את הוירוס המוכר Blaster . נזכרתי בפתרון לבעיה,והקשתי ב "הפעלה" Shutdown -a והוירוס אכן ירד,אבל מאז המחשב עולה לאט יותר + האינטרנט לא מתחבר. עכשיו אני כאן במחשב הקודם שלי, תקוע עם סלרון ו 256MB זיכרון.. יש לי המון עבודה לעשות במחשב הכבוע.. חברים,HELP בבקשה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. שלום! הודעה ראשונה שלי בפורום אז היי לכולם יש לי שאלה, אני בימים הקרובים משדרג את הלוח אם, זכרונות ואת המעבד אך מעוניין להשאר עם הארדיסקים הישנים ושאר הדברים. שאלה פשוטה, אני לא מעוניין לבצע התקנה מחדש של הכל (רוצה לשמוע על המערכת הפעלה כפי שהיא כרגע עם כל מה שמותקן עליה) האם SYSPREP רלוונטי עבורי? כי לפי כמה אתרים שעברתי עליהם ישנם כמה שיטות אך, הייתי מעדיף לשמוע מהחזקים פה בשפה שלנו (עברית) האם כן או לא. הסתכלתי על METHOD ONE באתר: http://www.sevenforums.com/tutorials/135077-windows-7-installation-transfer-new-computer.html#post1161038 מחכה לתשובתכם, תודה!

• 4 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.