Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשפר את המראה של האייקונים במחשב ישן שלי. מותקנת על המחשב מערכת ההפעלה Windows 98SE. יש לי חבילת אייקונים (קבצי ico) מקצועית ברמה גבוהה בפורמט של Windows XP, עם צלליות ושקיפות חלקית. באמצעות tweak, שיניתי את גודל האייקונים במחשב מ-32X32 ל-48X48. החלפתי את האייקונים הישנים במחשב באייקונים החדשים, אבל הבעיה היא ש-Windows 98 לא יודע להציג צלליות ושקיפות חלקית כמו Windows XP (מישהו יודע אם Window 2000 יודע?), כך שחלק מהאייקונים נראים בצורה משובשת (רקע שחור במקום שקיפות חלקית), ואייקונים אחרים (בגודל של 48X48) משתבשים כאשר לוחצים עליהם עם העכבר. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ל-Windows 98SE ול-Windows 2000 Professional SP4 להציג אייקונים כמו Windows XP? שאלה נוספת: לפעמים ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שמתי פה תמונה של התהליכים שרצים לי במחשב, יש כמה שמות שנראים לי קצת מוזרים, ואני לא בטוח למה הם קשורים, אבל הם תחת SYSTEM ואני לא רוצה לגעת סתם. מישהו יכול להגיד לי בבקשה עם הכל בסדר עם כל מה שרץ, או שאפשר להוריד משהו מכל אלה שלא נחוץ או אולי מזיק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב אין לי FLOPPY ויש לי את הלוח NF7-S ובהתקנה הוא אומר לי שאין לי HD איך אני מתכן את זה כדי שאוכל להתקין את ה-WIN סוף סוף ?? ואפילו תגידו לי אם יש איזושהי דרך להיפטר מה-SATA (לשנות חיבור על הלוח או משהו גם זה יעזור ) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 98 ואני רוצה למחוק את האפשרות "find" מתפריט התחלה איך אני יכול לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הייתה לחבר שלי בעיה,וכנראה שהאתחול לא התבצע טוב...בכל מקרה XP עושה scan למחיצות D ו E ולא מוצא שום error,כל איתחול הוא מבצע את הסריקה המעצבנת הזו,ניסיתי לעשות סריקה ידנית דרך XP...עדיין לא עוזר. חשבתי להעביר את תכולת D ל E ולבצע פירמוט (כנל את תכולת E ל D)...נראה למישהו שזה יעזור? אני פתוח להצעות אחרות. עריכה: טוב לא משנה,הפירמוט עזר בסוף....קקה windows
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
המסך שלי חוזר כל הזמן משום מה לקצב ריענון של 60 HZ למרות שמוגדר לו 85 HZ. כאשר אני בודק ב SETTINGS אני רואה שמוגדר עדיין 85, בשביל לתקן את הבעיה אני מעביר לקצב אחר ואז מחזיר ל 85 אך לאחר כל ריסטרט המצב חוזר לקדמותו. הכרטיס מסך שלי הוא FIC RADEON 9600 PRO וההמסך הוא Sampo Alphscan 712. שמתי לב שהמסך שלי באמת מוגדר על Default Monitor ולא על דגם המסך האמיתי, בעבר כאשר באמת היה רשום לי שם הדגם במקום Default Monitor לא נתקלתי בבעיה זו. גירסת הדריברים שלי היא 4.12.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מדריך פשוט משובח, עבד אצלי. http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6907
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בסיסטם טריי (ליד השעון) מופיעים לי שני מחשבים כאלה שמודיעים על חיבור לרשת אחד מהם כחול ורגיל והשני שחור עם סימן קריאה וכשעומדים עליו הוא מראה "הקישוריות לחיבור זה מוגבלת או חסרה" .כשניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת פשוט נוצרו לי local area connectuon 2 3 4 ..... מה אני עושה כדי שיהיה לי חיבור אחד לאינטרנט?? בתודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אילו התקנים חוברו למחשב בעבר, הבנתי ש - Windows שומר את הנתונים של כל מה שחובר כדי שבפעם הבאה שנחבר את זה הוא יזהה את זה כבר בלי בעיות. מישהו יודע איפה זה כתוב ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר דרך תוכנות TWEAK אבל האחרונה סתם עשתה לי המון בעיות יש איזה פקודה שם ברגיסטרי ??..משהו ?...... תודה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לחבר שלי היו מותקנים 2 וינסודים, עשיתי לו פורמט והתקנתי מחדש את הוינדוס עדיין המחשב מראה שיש לו 2, אבל אחד מהם לא עובד, נכנסתי ל default operation system ובחרתי את הראשון אבל עדיין אני רוצה למחוק לגמרי את הקודם/המשני. עוד שאלה שיש לי: איפה אני מוצא SERVICE PACK 1a בעברית?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שאלה כמו ששאלתי לפני שבוע וחצי כיצד להגיע לadress בעזרת המקלדת ... אמרו לי f4 עכשיו יש יש לי עוד שאלה ברשותכם אפשר לתפוח תיקיה בעזרת?ליחצה על משהו מהמקלדת? ועוד קיצור שיעזור לי המון אני אוהב רכבים הגדלתי תמונה נמשל והתמונה גדולה . אז שאני בקישור של התמונה במקום ללחוץ ימני בעכבר ואז ''שמירה תמונה בשם '' יש לזה ? איזה קיצורים בעזרת המקשים .. תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס xp גרסה באנגלית אבל תומך עברית, כותב בעברית , אבל יש מקרים שקבצים נכתבים בג'בריש כמו במדיה פלייר שאני מריץ שיר אז את שם השיר הוא כותב בג'בריש וגם קבצים של טקסט בלבד שאני מוריד מהאנטרנט ( ניסיתי את כל האפשרויות בencoding ב View אבל זה לא עזר) בעבר היה לי מקרה דומה אבל לאחר כמה זמן החלונות התעדכן לבד. יש לי סרויס פק 1
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עובד נורא איטי בזמן האחרון ונתקע הרבה בדקתי מה לוקח את כל המשאבים וכתוב שאקספלורר לוקח את כולם וכל הזמן צריכת הזיכרון שלו עולה, היא אפילו מגיעה ל200 מגהבייט. סרקתי וירוסים עם נוד 32 מעודכן, סרקתי בעיות עם ספייבוט מעודכן, והבעיה לא נפתרת, ואני כבר לא יודע מה לעשות. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לדוד שלי יש מחשב מאוד ישן (ואני מתכוון מאוד!) ואני רוצה לפרמט אותו ולשים 98 או אקס פי.... הבעיה היא שהוא אפילו לא נכנס לשולחן העבודה ..... לא מצליח לעלות... יש עוד אפשרות לפירמוט בדרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הלינק הבא: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx הוא קישור ל- pre-release trial של Windows XP Professional x64 Edition, כלומר Win XP 64 bit מה ה"קאטצ'" כאן? אני בטוח שמיקרוסופט לא התחילו לחלק את התוכנות שלהם בחינם פתאום... מה דעתכם? שווה להתקין או שמערכת ההפעלה תקרוס כל חצי שעה?
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה עושים? הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ שביקשתי למחוק עשיתי רג'יסטרי סקאן וזה לא עוזר
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום ראיתי מדריכים שמסבירים איך לשנות את ה"התחל" לכל מיני דברים אחרים אני מחפש מדריכים שמשנים דברים אחרים... למשל את "הוצאת חומרה באופן בטוח" מישהו מכיר מדריך כזה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש לי HDD ישן של 20 ג'יגה ( seagate) , עכשיו אני פירמטתי אותו כגיל והכל ואז שאני בא להתקין אותו הוא רושם לי NTLDR Is missing press Ctrl+Alt+Del to restart בבקשה תגידו לי מה לעשות, אני חייב להתקין את הווינדוס כמה שיותר מהר! תודה רבה רבה למי שיעזור....
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם Windows 2000 Professional SP4 תומך באייקונים בפורמט של Windows XP (כולל שקיפות חלקית וצלליות)? אני יודע ש-Windows 98 לא תומך באייקונים כאלה ומציג אותם באופן שגוי.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP PRO עם סיראל מקורי והכל. כשתצא הגרסא החדשה בעוד כשבועיים (64 ביט) אני אוכל להשתמש בסיראל שיש לי או שצריך אחד חדש? אם צריך חדש,כמה יעלה בערך?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-