Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב מסוים.. אני מעלה את ההתקנה בboot ולאחר שההתקנה מריצה את כל ההגדרות שלה, ההתקנה נתקעת בשלב "setup is starting windows", אין לי מושג ממה נובעת הבעיה, ניסיתי להתקין מס גירסאות אחרות של windows xp ושוב אותה הבעיה.. האם זה קשור להגדרות בביוס?.. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים אם לא בבקשה תעבירו. רוב המשחקים שאני משחק אחרי 5-1-5 דקות קופץ מסך המוות הכחול ושניה והמחשב עושה ריסט. זה קורה לי בGRWA2, BIOSHOCK, MOA AB,911 - First Responders וכו'... האם יש פיתרון? מפרט מחשב בצד. תודה ושבת שלום.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
שלום לכם, אני לא יודע מה קרה, אולי וירוס, אבל כעת זה לא עובד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ועל איזה גרסא של XP אתם ממליצים? אני יודע שצריך לעשות מחיצה ואז להתקין שם אבל אני לא יודע איך תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
??.. מה ההבדלים ביניהם ואיזה נכון, טוב ומהיר למחשב כמו שלי ? מעבד + ראם : intel pentium d 3.0 ghz ram : 2.00 gb
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP ואני רוצה לדעת איפה אפשר לראות האם ה - CDROM מסומן עם DMA או לא ?!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
XP PRO SP1 נכנסתי ל CONTROL PANEL - USER ACCOUNTS - CHANGE THE WAY USER LOG ON OR OFF שם הורדתי את הV שבתמונה כדי שלא יופיע לי המסך הגרפי המצוייר אלא מסך שמאפשר הקלדת שם משתמש וסיסמא (בניגוד למסך הגרפי בו כבר מופיעים השמות ועל המשתמש להקיש סיסמא בלבד). כעת ניתן ללחוץ מקש ה WINDOWS + L ואז מופעלת אפשרות נעילת המחשב ומופיע חלון בו ניתן להקיש שם משתמש + סיסמא. והנה אנחנו מגיעים לבעיה שלי: כאשר עובר הזמן המוגדר להפעלת שומר המסך הוא לא מופעל (לאחר 3 דק'), כמו כן גם הגדרות צריכת החשמל לא פועלות(כיבוי המסך לאחר 10 דק' ללא שימוש). חשוב לציין כי בזמן עבודה על המחשב בזמן ממושך ללא הפעלת הפונקציה של WINKEY + L הגדרות שומר המסך וצריכת החשמל עובדות כראוי ללא שום בעיה. [attachment del…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אחי קיבל את המחשב אתמול. לפתע, קיבלתי מסך כחול עם הפירוט הבא: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6001.2.1.0.768.2 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: d1 BCP1: 000038C1 BCP2: 00000002 BCP3: 00000000 BCP4: 9327F756 OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 768_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112708-01.dmp C:\Users\רועי \AppData\Local\Temp\WER-45801-0.sysdata.xml C:\Users\רועי\AppData\Local\Temp\WERFCA6.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d מה זה? האם הרסתי לאחי את המחשב החדש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה להכנס לניקוי דיסק וזה חושב לי בלי סוף תמונה: משהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הייתי רוצה להוסיף עוד TOOLBAR כמו שיש למטה, פעם הייתי מוסיף אבל שחכתי איך עושים את זה אני עובד על מערכת 2000. אשמח עם מישהו זוכר ויגיד לי
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קטנה, כל האותיות בווינדווס אצלי הפכו ל bold , איפה אני משנה את זה ?! אם לא מובן , תסתכלו בתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מדובר במחשב שמתעסק עם המון מחיקות והעברות של המון המון קבצים קטנים, למשל 30000 קבצים בתקייה ששוקלת כולה 100 מגה, העברת הקבצים, גם פנימית ובעיקר מחיקתם לוקחים לנצח (העברות של 27KB), יש איזשהו תיקון לזה ?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ויסטה ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות המחשב וכל המערכת הפעלה עבדה כמו שצריך. היום,אחרי הפסקת חשמל,הדפדפן הפסיק לעבוד. יש לי אינטרנט,וכל התוכנות הקשורות לאינטרנט (מסנג'ר,אייסיקיו,ביטורנט) עובדות ורק הדפדפן לא ניסיתי להשתמש גם בפייר פוקס וגם באקספולר הנה המפרט שלי אם הוא עוזר מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3L כרטיס מסך CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD דיסק קשיח WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA SickBoy אומר/ת: זיכרון 2GB של קינגסטון לא יודע בדיוק איזה.. אה,חשוב להזכיר שאני מצליח לשלוח פינגים (אני החבר של הבנא…
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה לא חוקי אבל אני רק שואל. איך אפשר אם windows פרוץ לקבל את כל העידכונים? מי שיוכל לעזור או להפנות תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מיני שרת עם Windows Home Server ניסיתי לחפש בכל גוגל / אינטרנט משהו בנושא זה, איזושהי כזרה, לצערי לא מצאתי כלום, אז ככה,,,,, התקנתי את מערכת הפעלה , ומשם אני נתקעתי, יש מישהו שכן מכיר את המערכת או מכיר איזשהו אתר בעברית שיודעה לתת קצת הסברים עם מדריך איזשהו.....?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום. אני חושב על לקנות מחשב נייד. מצאתי כבר דגם שנראה לי סבבה http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/nb_performance?c=il&l=en&s=dhs ה1525. בחנות שתכננתי לקנות בה מוכרים את הדגם הזה ללא מערכת הפעלה. השימושים של המחשב מכריחים אותי להתקין XP (ויסטה לא תומכת ואני לא מוכן נפשית ללינוקס) הבעיה היא שהמוכרים אמרו לי שדל לא מספקת דרייברים עבור XP ושאני אקבל גג דרייברים עבור ויסטה. נכנסתי לאתר של דל ואכן אין שם דרייברים עבור XP. תהיתי אם מישהו יודע איפה אני כן יכול להוריד מערך דרייברים שלם עבור XP ועבור הדגם הספציפי הזה? המוכר בחנות אמר מתברר שאני לא יודע איך עושים את זה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
לא מצאתי בפינת המדריכים או בחיפוש בפורום... לצערי אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? יש לי XP ואני רוצה לפרמט את כונן C. תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אם אני יעשה שיחזור מערכת זה יחזיר לי גם את כל מה שהיה לי בכונן D למצב שהיה? הכוונה אם אני עושה שיחזור חצי שנה אחורה לדוגמא כל התמונות/שירים/סרטים כחולים וכו' ימחקו לי במידה והרק בימים האחרונים שמתי אותם שם? או רק לכונן c של מערכת ההפעלה זה ישפיע תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
המחשב נכבה\נתקע הרבה בזמן משחקים ושולח לי דו"ח שגיאות ואומר שהקבצים הבאים יכללו בדו"ח שגיאות זה: C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\Mini090905-02.dmp C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERa9e2.dir00\sysdata.xml משהו מיכר את הבעיה?מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום. יש לי מערכת הפעלה windows xp pro sp2. לפני זמן מה פירמתי את המחשב מכיוון שעשינו רשת בבית ולא רציתי שיהיה לי בלאגן עם הווינדוס. אחרי הפרמוט כשאני סוגר את המחשב, הוא מחכה קצת ואז יש מסך שחור שבו כתוב שעכשיו בטוח לסגור המחשב. הדבר הנ"ל לא היה לי לפני הפירמוט. מה אני יכול לעשות בכדי שהחשב יסגר אוטומטי. תודה thebestof2005
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי בעייה בזיכרון וזה משגע אותי...... יש ברשותי 256 ddr ארבע מאות מגה הרץ מהירות עכשיו שאני מסתכל במחשב של בת דודתי (שיש לה גם 256 ddr רק שלה יש 333 וגם יש לה חברה מעפנה) אני רואה במנהל משימות שיש לה 130מגה זיכרון פנוי(זיכרון פיזי) אני מסתכל בתהליכים אני רואה שיש לה המון תוכנות מופעלות שם אני אחבר את הזיכרון שהן לוקחות אני אקבל משהו כמו 70-80 מגה עכשיו אם אני מסתכל במחשב שלי אני רואה שיש לי הרבה פחו תוכנות מופעלות שביחד הן לוקחות בערך (דרך אגב שאני אומר תוכנות אני גם מתכוון מערכת) 50 מגה מקסימום ושאצלי אני מסתכל על זיכרון פנוי אני רואה שיש לי בקושי 80 עכשיו אני יודע שיש את התהליכים של הווינדוס שאי אפשר לראות.... אבל למה לה הם לא לוקחים כל כך הרבה זיכרון אבל …
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי קובץ ISO (תוכנה מסוימת) שאני רוצה שהיא תעלה דרך ה DISK ON KEY שיש לי בבית כיצד עושים את זה?? ניסיתי כל מיני דברים ועדיין לא עובד שום דבר אשמח לעזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, היום קמתי בבוקר וקיבלתי את ההודעה הזאת במחשב חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: c2 BCP1: 0000000000000007 BCP2: 000000000000113D BCP3: 0000000004260008 BCP4: FFFFFA8006BD8780 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112407-02.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45926-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERF0D3.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040d המחשב עשה מעצמו ריסט בזמן שישנתי, לא שהרצתי עליו משהו באותו ז…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי יש לי נסיון פה ושם בהתקנת ווינדוס אבל נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי אף פעם.. מחשב חדש לגמרי, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועם הבוט הראשון הוא מעלה לי את ההתקנה שמה אני בוחר את הכונן שאני רוצה ואז הוא מעתיק קבצים. לאחר העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול שלאחריו המחשב פשוט נכנס ללופ אינסופי של אתחולים מעצמו. זה פשוט לא ממשיך את ההתקנה לאחר האתחול הראשון. אם לאחר האתחול הראשון אני אומר לו להתחיל מהכונן דיסקים אז הוא פשוט מתחיל את ההתקנה מחדש כאילו לבחור כונן וכאלה שכבר עשיתי.. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-