Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
גם אני עד לא מיזמן נמנעתי והייתי אך ורק ב32bit כי חששתי שיהיה תוכנות שלא תומכות בגירסה הנ"ל ,בכל זאת החלטתי כן לעבור ל64bit ולהפתעתי הכל עובד, גם משחקים כמו AGe of empires 3 וגם תוכנות כמו נרו6. אז רציתי לשאול במה עוד לא נתקלתי? ואגב יש לי 4 ג'יגה זיכרון האם ה64ביט מועיל בישבילי?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
זה מציג את ההודעה הבאה: the application has failed to start because its side by side configuration is incorrect. please see the app event log or use cmd line sxstrace.exe tool for more details מה הבעיה של זה?
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אחרי שהוא פותח אותו לעבור בין אתרים הוא זז סבבה.. אבל עד שהוא פותח את הדף אינטרנט הראשון עובר איזה 10 שניות.. יותר אפילו אין אפשרות שזה יעלה מהר יותר? מה הסיבה לאיטיות? הזיכרון(256MB) המהירות אינטרנט (1.5) מעבד או לאידוע מה..
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר המחשב החדש שלי יהייה מורכב. מפרט: AMD 3800D DualCore LanParty Ultra-D 1GB Geil Leadtek 7800GT 250GB SATA 2 SONY FLOPPY NEC X16 HEC 580 אני רוצה לעדכן בווידוס (אני מתקין עליו XP PRO) האם כדי להרכיב עליו משהו אחר? אני שם עליו אנטי וירוס של KASPERSKY איזה עידכון של windows הייתם בוחרים? אני צריך גם לרכוש בו קוד כניסה!כך שהאחים שלי לא יגעו בוא! (בגלל זה גם קניתי מארז עם מפתח) ד"א מה הייתם מתקינים ראשון במחשב לפי סדר. תודה יעקב!
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי XP..עכשיו אני יכול איך שהוא לשדרג אותו לVISTA מבלי לפרמט את המחשב ? או שאני חייב לפרמט... אם לא אז איך אני עושה את זה ?? תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איפה אני יכול לראות זאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחותי היום משום מה המחשב התחיל להתחרפן והקפיץ מלא אתרים של משחקי קזינו פורנו והודיע למה בשורה של השעון על בעיה של spyware והמחשב נדבק והמחשב בסכנה..ו-ווידנוס הוריד אוטומטי תוכנה..ובלה בלה בלה. עכשיו יש לאחותי, התקנתי לה, כמו לי NoAdawre ואכן זה מצא כמה דברים ומחקתי אותם. כמובן זה לא מועיל והרקע של המחשב שלה השתנה ל"אזהרה" וכו'.. אתם בטח מכירים את כל זה. הרצתי חיפוש בפורום, כי בטח קרו המון מקרים כאלה לאנשים. וראיתי שאומרים להוריד את התוכנה hijackthis ואז להביא לוג. אז כך עשיתי, הורדתי את התוכנה הרצתי אותה ושמרתי לוג והינה הוא. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לוג : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:52:02, on 03/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.0…
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא מתאים לפה.. אבא שלי בטעות מחק את הסל מיחזור איך אני מחזיר אותו זה דחוף.. :]] תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מעבד: DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz לוח אם: P5N32-SLI DELUXE זכרונות: 667 2GB של OCZ כרטיס מסך:ATI HD4750 הכי רגיל לא מומהר ולא מקורר (הכי סטוק שיש) דיסקים קשיחים:250 GB של WD,יש לי 2 כאלה. יש מצב שאני יעשה ביניהם RAID0 אבל לא בטוח השימוש העיקרי של המחשב זה שירים ואינטרנט, אבל גם משחקים חדשים קורה שאני משחק, וכמובן CSS לפחות פעם בשבוע חשבתי להתקין ויסטה HOME PRIMIUM 64 ביט, אבל אמרתי אני יתיעץ פה עם האנשים מה הכי כדאי, אולי בכלל כדי לי ללכת על XP השאלה אם 32 או 64 ומה ההיתרונות של ה64 על ה32? יותר מהר? לא נתקע?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אני לא יכול להחליף שפה במקלדת מאנגלית לעברית בICQ זה אוטומטית מוגדר לעברית ובכל שאר המחשב זה הכול אנגלית ואני לא יכול להחליף שפה לא משנה מה אני עושה וגםם נעלם לי ה LANGBAR אם אני ניכנס ללוח בקרה עושה שהוא יופיעה הוא עדיין לא מופיעה מה אני עושה תצילו אותי!!
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
אני מפעיל את הדפדפן אקפלורר 6 ואיך שהוא עולה קופצים מלא חלונות ממלים את כול הTASKBAR האם זהו וירוס או שיש לזה פיתרון תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מדובר במחשב של אחי הקטן, שנורא אוהב להתקין דברים על המחשב כאמור כמה דקות אחרי שהווינדוס עולה, עושה רושם שהאקספלורר קופא, כי כל שורת המשימות לא מגיבה, והעכבר הופך לעיגול חושב כשמצביעים עליו. כשמנסים להפעיל את הTASK MANAGER אז גם הוא קופא, ואי אפשר לדעת מי אחראי על זה, ואי אפשר לסגור כלום. נכנסתי לסייף מוד, ומחקתי כל דבר שלא נראה לי קשור. בדקתי בMSCONFIG בדברים שעולים, ואין שם דבר חריג. כרגע אני מריץ סריקה עם AVAST במחשב ההוא. יש עוד משהו שאפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי פורמט לפני יומיים ומאז שהמחשב עולה הוא שואל אותי במה לבחור WINDOWS XP או PREVIUS OS אבל עשיתי FOTMAT למה בכלל יש אפשרות לPREVIUS OS ???
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ברירת המחדל היא שחור,איך אני משנה את הצבע ללבן למשל?חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הסרתי כמה מהיישומים בווינדוס עשיתי RESTART למחשב והוא מגיע למסך כניסה הכחול ממש לפני שווינדוס סיים לעלות ונתקע עליו... ניסיתי ב SAFE MODE ואין הבדל... תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אוקיי זה מוזר. אני מתנצל מראש אם ה-4 שורות ההבאות אינן מובנות לכולם, אך ברצוני לתאר בדיוק את שאירע: לאחרונה התחלתי להתעסק עם תכנות בסביבת ג'אווה. מכיוון ואני מנסה להיות כמה שפחות מפונק, אני משתמש בNOTEPAD++ לתכנות ומקמפל בעצמי את הקבצים. הבעיה הראשונה התחילה עם העובדה שהJAVAC סירב לעבוד בכל תוקף, מתוך טענה שאין לו גישה אל הקובץ שכן הCLASS לא מוגדר כPUBLIC [אע"פ שהוא כמובן כן מוגדר כך.. וזה הקלאס היחידי] אחרי ששיחקתי זמן מה עם הקובץ, עם הקוד ועם הגדרת ההרשאות של הקובץ, התייאשתי, והורדתי ECLIPSE ע"מ לבדוק מה הולך.. להפתעתי - גם ECLIPSE לא הצליח לקמפל שום קובץ ונתן רשימה ארוכה של ERRORS לא מובנים, הנוגעים להרשאות. החלטתי למחוק את הJDK [JAVA DEVELOPMENT KIT] והג'אווה עצמו…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
כאשר אני עובד על המחשב אני זקוק למחשבון בצד הנתונים שלי, הבעיה היא שהמחשבון פועל רק על כל המסך, איך אני יכול להקטין אותו קצת כדי לראות גם את שאר הנתונים שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקבל הודעה כשאני מדליק את המחשב וגם כשמכבה אותו בדבר אימות חוקיות מערכת ההפעלה. כתוב לי שם שמערכת ההפעלה עם קוד לא חוקי ועליי להתקין גירסא חוקית ....מה שנכון. בהודעה אני מבקש להתחבר למיקרוסופט לקבל קוד מוצר. מה עושים ? האם ניתן לבטל את ההודעות האלה ? האם זה בגלל שהותקן איזה וידוא אימות דרך מיקרוסופוט על המחשב שלי דרך עדכונים אוטומיטיים ? חוץ ממטרד ההודעות , אין משהו שמפריע לעבודה סדירה . אגב , אני עם XP PRO בעברית וכבר חצי שנה מההתקנה , לא קבלתי הודעה מסוג זו . אנא עזרה .
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה אחרי שימוש בתוכנת תלת שאני עובד איתה, משחק או שניים ששיחקתי ואינטרנט תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה רצינית עם הקודקים כל סרט או סדרה שאני מוריד זה אומר שהנגן לא יכול להפעיל את זה מאיפה אני יכול להשיג חבילת מקודדים שיש בה הכל? (אפילו ארץ נהדרת לא עולה לי) המחשב אחרי פירמוט..
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד מארה"ב שמותקן עליו כבר חלונות 7. מן הסתם זה יהיה HOME או PRO באנגלית. השאלה שלי היא איך תוכנות בעברית יעבדו ? אם אני ארצה להתקין אופיס בעברית או תכנה משרדית אחרת בעברית? החלונות יודע להמיר לעברית למרות שהממשק באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם הטאבלט הזה, ומעוניין להכנס דרכו לחשבון שלי דווקא באמצעות האפליקציה של הבנק. אז בטאבלט של סמסונג או של אפל, ניתן מהחנות שלהם להוריד את האפליקציה. מה עושים משתמשים כמוני שרוצים להשתמש באפליקציה דרך הטאבלט של מיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כל איזה חצי שנה אני מפרמט את המחשב - כונן C וכרגע נגמרו לי התקליטורי DVD הקטע הוא כזה אני מתלבט מה לעשות לקנות דיסקים DVD חדשים? או לקנות כבר DOK ולפרמט תמיד דרכו? למה DVD? כי זה יותר פשוט. למה USB? כי זה לא דורש צריבה כל פעם , וגם אני מרוויח DOK , וגם במחשב החדש אני לא מתכנן לשם כונן. השאלה היא כמה פשוט זה יהיה לפרמט דרך USB והאם כל מחשב תומך בזה (של השנתיים-שלוש האחרונות ויותר חדשים).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש יחסית (שנה וחצי+) בהתחלה ה CPU היה עומד על 3 אחוז כאשר אני לא מפעיל שום תוכנת צד או משחק כלשהו עכשיו כאשר אני לא מפעיל כלום הCPU עומד על 50 אחוז ורק לאחרונה החלפתי מאוורר+ספק כוח. הנה המפרט: http://tms.co.il/preview/spec/1jrmcl7x אשמח אם תעזרו לי למצוא פיתרון יעיל לבעיה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-