Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש כבר את הגירסה הסופית ויש לי כמובן מעבד 64 ביט (AMD 3200). האם זה יתן לי שינוי ביצועים משמעותי (אני מקדד המון) ומה קורה עם ה-SATA כי יש לי הארד דיסקים SATA אז מאיפה להוריד דרייבר להארד דיסקים? (יש לי לוח MSI - K8N NEO 2).
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אמורה להיות איזשהי פקודה להכניס לקיצור דרך, שיפעיל את השומר מסך (אני לא מדבר על קיצור דרך לקובץ scr, אלא קיצור שיפעיל את השומר מסך שנבחר בוינדוס..) תודה.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
מיקרוסופט תמכור את ה"חלונות" תחת השם Windows XP Home Edition N בריסל דחתה 10 רעיונות קודמים לשם הגרסה האירופית שהציעה מיקרוסופט רונן לב 19:39 29/3/05 מיקרוסופט נכנעה ללחצים מצד הנציבות האירופית בבריסל: הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה שלה Windows XP, תימכר באירופה תחת השם Windows XP Home Edition N. זהו הצעד האחרון בו נוקטת ענקית התוכנה האמריקנית תוך ציות להוראות של בריסל, בעקבות קנס שהשיתה עליה אשתקד הנציבות האירופית. האות N בשם החדש פירושה "גרסה זו אינה כוללת נגן מדיה" (Media Player). האיחוד האירופי הודיע שהשם הראשון שהציעה מיקרוסופט לגרסה זו - Windows XP Reduced Media Edition - היה עשוי להרתיע את הצרכנים מלרכוש את הגרסה החדשה. בריסל השיתה אשתקד קנס בגובה 640 מיליון דול…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי עותק אבל אני צריך את ה - CD Label כדי שאוכל לצרוב כ - Bootable CD תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ההודעה נמחקה על ידי בהתאם לבקשת המנהלים.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי אקספי בעברית ואני מעוניןלהתקין אבל שיהיה באנגלית שיהיה סטארט במקום התחל... תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה יש ת'חלון הקטן הזה שקופץ כול פעם שאתה מחבר מידייה ניידת למחשב ושואל אותך מה אתה רוצה לעשות איתה נכון? יופי אז הוא נעלם כניראה מישהו שיחק איתו ועשה שלא יראה אותו שוב אז רציתי לשאול איך לעזאזל אני מחזיר אותו? בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד amd ואחד אינטל בamd64 3000 המחשב אף פעם לא עושה scandisk דרך אגב ההרדיסק הוא sata במחשב של האינטל פרסקוט 2800 המחשב כן עושה scandisk שם ההרדיסק לא sata אלה ide מישהו יודע למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הווינדוס הוא בעיברית ויש עליו רק יוסר 1 עכשיו האלה שלי עם אני מוסיף יוסר נוסף, אני יכול רק ביוסר הזה לשנות את הממשק הווינדוס והשפה לגמרי(רוסית)? ובכלל נגיד הווינדוס בעברית איך אני משנה אותו לגמרי לרוסית?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
the copy made by setup of the file listed below is not identical to the original זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס זה בדיוק בשלב שהוא מתחיל להעתיק קבצים דרך הדוס מדובר במחשב עם לוח חדש ומעבד חדש העברתי את ההארד דיסק למחשב אחר והתקנתי בהצלחה כאשר אני בא למחשב הזה עם אותו הארדיסק הוא לא מעתיק ונותן את ההודעה הזו הלוח המדובר הוא abit is7-e2g
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כנראה שבטעות נמחקה פקודה של הרג'יסטרי בשם regcreatekeyex ובגלל זה יש לי הודעת שגיאה בהתקנות של תוכנות כי אין אפשרות לרשום אותן ברג'יסטרי אני הייתי צריך למחוק משהו ידנית מהרג'יסטרי וכנראה שמחקתי משהו שקשור לזה וזה למה זה נדפק אז איך אני משחזר את regcreatekeyex איך אני פותר את זה בקיצור? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ואני מעונין להתקין בו XP. יש לי בעיה עם מחיצות. מופיעים בפני המסכים הבאים: "הרשימה הבאה כוללת את החללים (space) שהינם מוגדרים כמחיצות (are partitioned) ואת אלו שהינם not partitioned". הרשימה כוללת רק: "131Gb unpartitoned space" (בנוגע ללמה 131, אני יודע, זו לא בעיה). הוא שואל אותי היכן להתקין את XP ואני כמובן בוחר ב- "131Gb unpartitoned space" כי זה כל מה שמופיע לי. אח"כ מופיע לי המסך הבא: a new partition for windows XP has been created on 131Gb disk 0 at Id 0 and bus 0 on atapi [MBR] the partition must be formatted. כעת יש בפני שתי אפשרויות: format the partition using the NTFS file system (quick) format the partition using the NTFS file system בחרתי בא…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, ואני רוצה לפרמט אותו ולשים win 98. אני משתמש במקלדת USB (אני לא יכול להשיג מקלדת PS/2 בזמן הקרוב). כשאני מכניס את הדיסקט איתחול, המקלדת לא מגיבה. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
עד כמה אתם חוזים שהגירסה החדשה תדחוק את ה XP החוצה? כמה זמן בערך יהיה אפשר עוד לעבוד עם XP בלי להתקל בבעיות של חוסר תאימות של תוכנות ורכיבים? השאלו באות בגלל שאני הולך לשדרג את מחשב (לא משהו משמעותי) וגם חבר שלי הולך לקנות מחשב נייד, אז אני חושש אני מפספס משהו כי אולי כדאי לשמור את כסף ולמשוך עוד קצת ? מה צפיות להיות דרישות במינימום של גירסה החדשה? (גב המפרט שלי הוא P4 עם 2.4G וקאש של 512KB זיכרון 256MB בקצב 266 (ישודרג בקרוב ל 512) וכרטיס מסך GF4-64MB) תודה על התייחסות, טל
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הוצאתי מהמחשב תדיסק קשיח וראיתי מה באמת יש לי במחשב כמה GB וראיתי במדבקה שכתוב עליה 20GB לא האמנתי חשבתי היה לי רק 4GB (קיבולת) ככה תמיד היה לי 2GB בכונן C ו 2GB בכונן D . הבעיה היא איפה שאר הGB בערך 16GB ואיך אפשר לפתוח את החלון הזה של המחיצות ב-(WIN98) תעזרוו לי אחים שלי????? לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
במחשב P4 התקנתי שתי מערכות לארח מכן מחקתי את האחת מחיקה מתוך המחיצה שלה, כמו כן מחקתי בקובץ BOOT.INI את השורה המיותרת אך לאחר שעשיתי את זה האתחול של המערכת היחידה הואט. הנוסח של קובץ ה boot.ini : [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect האם יש משהו נוסף לעשות כדי למהר את האתחול כפי שהיה בתחילה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל איתחול זה מוסיף לי את זה למרות שכל פעם אני מבטל א. מזה ? ב. למה זה חוזר בכל איתחול ג אפשר להיפטר סופית מזה ? (לא אוהב דברים שעולים לי בהתחל)... win xp SP2 תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חבר'ה אני ממש חייב עזרה (אני חדש פה)! יש לי בעיה גדולה במחשב: הוא איטי יחסית והוא גם כל הזמן נתקע (אפילו עוד לפני שהווינדוס עולה ואני גם בכלל לא מעמיס על המחשב). המצב הוא כזה כבר משהו כמו חודשיים! לפתע התעוררתי שלשום והחלטתי להוריד אנטי וירוס שמצא לי וירוס בשם באקדור. הוירוס הוסר סופית אך הבעיה עדיין קיימת ולא קיים שום וירוס אחר במחשב! מדי פעם אני מקבל גם הודעה שהזיכרון הוירטואלי מועט והשאלה היא האם הדבר גורם למחשב שלי להיתקע?..האם אני יכול להגדיל את הזיכרון הוירטואלי ואיך? השאלה היא מה לעשות?! האם לעשות פירמוט?! וגם אם אני עושה פירמוט..האם כרוכים בכך סיכונים?! האם אני צריך למחוק את שני הכוננים (די וסי) או שאני יכול רק את אחד מהם?! האם לאחר הפירמוט אני אצטרך להתקין את האי…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מאיזה תאריך הותקן הווינדוס על המחשב? בתודה מנור
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. היום ניתקלתי בבעיה מוזרה ביותר הקשורה לכוננים שבMy Computer. כשאני ניכנס ל-My Computer כל כונן או תיקיה שאני לוחץ עלייה פעמיים כפתור שמאלי בכדי להיכנס אליה מעלה לי חלון Search Results בימקום התוכן של אותו כונן\תיקייה הדבר האחרון שעשיתי שקשור לעיניין הזה הוא שהיתעסקתי על האייקונים של הכוננים (C, G, D..) ועם האייקונים של התיקיות והחלפתי אותם בדרך הזו : Tools > Folder options > File Types > ואז לחצתי על האיקון של הכונים ועל האיקון של התיקיות והחלפתי את התמונה שלהם. אחרי הסיפור הזה חשבתי שזה המקור לבעיה וכמובן שהחלפתי אותם בחזרה (החזרתי את התמונות מהתיקיה System32 > Shell32) אך ללא הואיל! אנה עזרו לי לימצוא את פיתרון לבעיה זו, רב תודות
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לבחור DEVICE של מצלמה שיהיה כברירת מחדל בווינדוס מדובר בווינדוס אקס פי פרו בתודה מנור
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
hay everyone מה היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר עבור פנטיום 2 400 mhz עם mb 128 sdram ? השימוש העיקרי - הורדה מהאינטרנט באמצעות תוכנות p2p. השימוש המישני והלא הכרחי -- הרצת מישחקים ישנים ב- lan . כידוע בתוכנות p2p מומלץ לאפשר 1000 חיבורים על מנת להשיג מהירות הורדה מקסימלית. אולם מערכות 98se , ,98me, 98 לא בנויות ל - multi-tasking ולכן לא מומלץ לאפשר בהם יותר מאשר 200 חיבורים בו-זמנית. מצד שני מחשב כזה חלש עם כמות זיכרון מוגבלת למדי הוא גבולי למדי לצורך הרצת מערכת הפעלה כמו xp וישנה נטייה להתרסקויות בגלל מחסור בכוח עיבוד זמין או זיכרון פנוי (גם אם מבטלים את כול ה- services שאינם נחוצים). לכן נשאלת השאלה מהי הפשרה הכי טובה בהתחשב בחומרה והתפקיד המיועד…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב הוא לא מעלה את הווינדוס וכותב הודעת שגיאה - system32/config/system the file is corupt ..... משו כזה קיצר מה לעשות !?!? איך מתקנים את זה ??? (אם אפשר הסבר מפורט בקשה)
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-