עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Moti11,

שלום האקספלורר שלי עושה כמה בעיות: 1. לא מוריד קבצים 2. לא פותח תפריטים בלחיצה על כפתור ימני 3. לא נותן לבצע גזירה והדבקה גם באמצעות המקלדת 4. לא מאפשר הוספת אתר למעודפים 5. ומשהו חדש ששמתי לב, לא נותן להוסיף קובץ להודעה! בנוסף כאשר אני מנסה להדפיס המדפסת מודיעה שהיא לא מוגדרת וכל הWIN נתקע הרצתי אנטי וירוס מעודכן (AGP) חיפשתי רוגלות (AD-AWARE) ולא נמצא כלום! ניסיתי גם להתקין את המדפסת שוב וגלום לא השתנה! מה לעשות?????

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by neil4,

מחקתי אותו ב TASKBAR , ואני לא יודע איפה הוא נמצא ה WINNT , ואני לא אוהב לעשות = מקש ווינדוס+D. [ווינדוס 2000]

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by liav12,

איך אני פותח פורטים בתוכנה הזאת? של אימיול למשל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by asmy999,

התקנתי תוכנת שליטה שאינה תומכת בפונטים בעברית, לאחר ההתקנה הסתבר לי לחרדתי כי התכנה גורמת ללחצנים בתוכנות אחרות הכתובים בעיברית על גבי המסך להפוך לג'בריש ,הבעיה מופיעה בתוכנות שאינן של ווינדוז כגון החייגן של קווי ברק. הגדרתי מההתחלה את כל השפות וה REGIONAL OPTIONS לעברית , ועדיין הבעייה קיימת , אודה לכם אם תעדכנו אותי מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  5. Started by emperor,

שלום לכולם! קניתי היום מחשב חדש עם הלוח ga k8nf 9 . אני מנסה להתקין xp, אך הבנתי שבכדי להתקין כונן קשיח sata צריך דרייברים מסויימים. במהלך ההתקנה יש ללחוץ על f6 ואז הוא מבקש את הדרברים , אבל הוא דורש אותם על דיסקט והם הגיעו על דיסקשבו המון דרברים ולא ברור איזה דרייברדרוש. נכנסתי לאתר של גיגבייט אבל אין שם כלום ללוח הזה מישהו יכול לעזור למצוא את הדרברים ברשת תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  6. Started by bad boy,

שלום לכולם אני מבקש עזרה ביגלל שיש לי ביעה עם הפח זבל.(יש לי ווינדוס XP) אתמול בבוקר אני מדליק את המחשב ופתאום אני שם לב אין לי פח זבל מה עושים ??? ??? ??? אם מישהו יוכל לעזור אני ישמח . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 7.8k צפיות
  7. שלום לכולם יש לי קובץ של 5 גיגה בערך ואני לא מצליח לפתוח אותו הוינודס אומר לי שצריך מערכת הפעלה של NTFS כי ב FAT אפשר לפתוח קבצים עד 4 גיגה רציתי לשאול אם ידועה לכם הבעיה הזו או שיש לה פתרון

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  8. למשל אני מעוניין למחוק משהו ואז הווינדוס מודיע לי שהתיקיה שאני מעוניין למחוק בשימוש ואיני יכול למחוק אותה איך אני יכול לבטל את השימוש בתיקיה הזאת ואיך אני בכלל יכול לדעת מי משתמש בה??? זאת תעלומה שכל פעם אני ניפגש בה מחדש...???

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  9. טוב ככה אחותי הקטנה התעסקה עם המחשב :bash: :kopfpatsch: ואיכשהו היא הצליחה שבמקום לפתוח תיקיה זה יפתח את החיפוש שאני לוחץ מקש ימני על תיקיה זה מראה לי שהחיפוש נמצא בראש הרשימה ולא הפתח..... עזרה בבקשה אחות מטומטמת

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. אין לי פיירוול אבל עדין הבדיקה פה http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 לא עוברת והאימיול שלי פתאום בLOWID ולא מתחבר. אני יכול לפתוח פורטים כשאין לי פיירוול ? (נשמע מוזר) - מה אני יכול לעשות כדי לפתור תבעיה

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  11. בישביל למחוק אני צריך להיכנס ל-UNERASE WIZARS אתמול אני בא למחוק ושנכנסתי עלתה ההודעה ומאז אני לא יכול למחוק דברים נישאר לי 1GB פנוי מה עושים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלוםן יש לי וינדוס אקס פי פרו ושאני נותן לו הוראה התחל..כיבוי המחשב ניתקע איזה כמה דקות עד שזה נותן לי כיבוי..המתנה..הפעלה מחדש.. יש למשיהו תשובה לזה אולי?? ועוד דבר אחד קטן Windows Update זה נותן לי שגיאה כזאת מספר שגיאה: 0x80248011 תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by DJ Clue,

שלום... היום פירמטתי את המחשב והתקנתי windows server 2003 ומשום מה נראה לי ש 3D בwindows הזה לא פועל... למה??? האם יש אפשרות לאפשר לwindows להפעיל אפלקציות בתלת-מימד??? כמו משחקים וכדומה??? או שעדיף להחזיר את המחשב ל XP הישן והטוב? תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by ZorD,

שלום לכם. ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו" הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה לכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או בכתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter) את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת? עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala …

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. בזמן האחרון המחשב שלי עבר הרבה הפסקות חשמל ואתמול הווינדוס הפסיק לעבוד. המחשב פעל כמו שצריך ואז הלכתי לרגע וכשחזרתי רק הווינאמפ נשאר דולק והאקספלורר היה סגור ולא היה ניתן להכנס לטאסק מנג'ר. מאז הווינדוס לא עולה. אני מפעיל את המחשב, יש Loading של הווינדוס ואז חלון כחול לפחות משנייה ואי אפשר לראות מה רשום שם. בבקשה תעזרו לי יש לים שם חומר חשוב ואני חייב לגבות אותו ואני גם לא רוצה לפרמט! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. פעם הייתי מפעיל בלי בעיות משחקי דוס על גבי ה Windows אבל עכשיו בעקבות הת'רד הזה ניסיתי להפעיל איזה משחק ומופיעה לי ההודעה הבאה: תעזרו לי בבקשה בא לי לחזור קצת לנוסטלגיה, ולא צריך להציע לי את התוכנה DOSbox כי הרזולוציה שם קטנה מידי וגם עושה בעיות. תודה מראש slim_shady.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kong5,

לפני שכיביתי את המחשב אני יודע שהיה לי וירוס הרצתי סריקה עם אנטי וירוס כניראה שהוא לא מחק אותו ואז אחרי שכיבתי והדלקתי המסך שחור וכתוב NTLDR is missing Press Ctrl+alt+del to restart

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. אני פשוט משתגע ולא יודע מה לעשות פיתום אני לא יכול להיכנס לשום תיקיה ולא למחשב שלי וגם כאשר אני עושה כפתור ימיני לא מופיע לי OPEN איפה שמופיע DRIVE.. אין שם את הכונן שלי C וכל הקטע הוא שאני לא משתמש ברשת ולא הישתמשתי ברשת

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by moran14,

קניתי מחשב חדש והתקנתי וינדוס xp עם sp1 אבל הבעיה היא שלפעמים העכבר פשוט נעלם מהמסך ואחרי חצי דקה בערך חוזר מישו יודע מזה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מה הפקודה שצריך להקליד בהפעלה(בהתחל) כדי להיכנס לרגיסטרי(עורך הרישום)?? שכחתי אותה......איזה מעפן אני....חחחח ;D ;D ד"א היה בזומביט (באיזה פרק לפני שבוע שבועיים)דרך להוריד תהודעה המעצבנת הזאת של המסנגר סרביס דרך הרגיסטרי אולי מישהו זוכר כדי שתגידו לי כי זה ממש נמאס!Q!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אני עושה בהפעלה MSCONFIG והוא רושם שזה לא נמצא בלה בלה צריך לשים אותו בסיסיטם32 מאיפה אני יפליץ אותו?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by Dawn,

אני ככה יושב לי במחשב עובד לפעמים בתוכנות משחק קצת משחקי רשת ופיתאום קופצות לי ההודעות האלו שבתמונה. וזה כל כמה שניות למשל אני עכשיו כשאני כותב את האשכול הזה קפצו לי כבר שתי הודעות כאלו, אני משחק במשחק מסויים ואז הודעה מסריחה כזו קופצת לי והמשחק יוצא ואני קופץ משגעון. אז בבקשה אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי אני אשמח מאוד מאוד,תודה. אהה ועשיתי את הפקודה של מחיקת המסנגר וגם זה לא עזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by darkman,

אז ככה כל פעם שיש חלון והכותרת בעברית, אז במקום העברית רואים גיבריש מה עושים?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  24. Started by SilverCivic,

שלום...נניח ויש לי קובץ וידאו AVI , ובווינדוס XP הוא מוצג כ-"rrr" איך אני גורם לו להראות את הסיומת ושהוא יוצג כ-"rrr.AVI" ???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. אורח Si-Nom

מיקודם המודם היה אצל אחי במחשב אבל מיכיוון שאני גולש יותר ממנו ולא מכבה את המחשב העברתי את המודם אלי,ופיתאום המחשב מקרטע בצורה נוראית,Task Meneger לא נידלק ICQ,ו Intarnet explorer ניתקעים,במישחקים המחשב מקרטע ב 800X600 כשמיקודם היתי משחק על הרזולוציה 1280X1024 הכול דלוק (AA-AF), ואני מקבל כאלה הודעות מקספרסקי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים