עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המודם ale150 הקטן ואני זקוק בדחיפות לדריור למודם לויסטה השתגעתי כבר..! תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. ה taskbar כן מופיע יש את ה start,quick lunch וכל אלא אבל אם אני נכנס (למשל) לEXPLORER אז לא רואים כלום.... אני אשמח לעזרה כי זה דיי דחוף... תודה... נ.ב. זה ווינדוס רגיל...[br]פורסם בתאריך: 25.04.2008 בשעה 16:25:50 נפתר! (ע"י taskbarrepairtool)

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  3. Started by RGB64,

שלום, השעון ממהר כ-6 שניות בשעה, בזמן שהמחשב פועל. כיצד לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  4. Started by Ac-Boy,

כפי שניתן לראות מתחת להוספה והסרה הכל נעלם, היה כזה קו חוצץ וגם הוא נעלם. אומנם לא משהו שפוגע בתיפקוד אבל זה פוגע בנוחות שלי, אני נורא רגיל להשתמש בקישורים משם. בתודה, אדיר.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by kobipk,

מה עדיף להתקין ווינדוס 64bit xp או 32bit על מעבד quad q6600

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. היו לי בעיות עם הווינדואז אז התקנתי מחדש התקנתי תוכנות מחדש ועכשיו ניסיתי להפעיל והוא כותב שחסר לי msvbvm60.vxd שזה משהו ששייך לקבצי ויז'ואל בייסיק של הווינדואז ובלי זה אי אפשר להפעיל את זה איך אני משיג תקבצים האלה כי בעיקרון זה אמור לבוא עם תוכנות מסויימות ולא זוכר מאיפה היה לי........ הצילו......

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. Started by shats.alex,

אהלן אנשים יקרים לא מזמן רכשתי dell latitude d530 ללא מערכת הפעלה, ידוע לי שאני צריך למצוא דרייברים כדי שהוא יעבוד עם windows xp אבל אני לא יודע איך התהליך עובד בדיוק. אנא עיזרו לי אני צריך לטוס עוד מעט והמחשב צריך לעבוד עד אז תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  8. Started by silver,

שלום אתמול התקנתי windows 7 x64 מחדש מאחר שהוינדוס הקודם קרס את תרגומי הסרטים אני רואה בגיבריש למרות שניסיתי להחליף פונטים זה לא עזר מה ניתן לעשות שלא אצטרך לפרמט ולהתקין מחדש תודה הכל סודר אפשר לסגור

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Glow,

שלום! לפני כמה זמן הפעלתי את טסק מנגר וכשניסיתי לסגור אותו התפקשש לי קצת ואני לא יודע מה עשיתי אבל עכשיו כול פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את החלון שמצורף בתמונה ....כמו שאתם רואים הלשוני העליונה והתחתונה נעלמו לי....ואני נשארתי תקוע בProcesses מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה לעשות כדי להחזיר אותו למבצו הנורמאלי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום חברים, מדובר במחשב נייד של דל סטודיו מעבד I7 עושה BOOT רגיל והוא כביכול מתחיל בפירמוט עד שהוא נתקע עם מסך כחול שאומר שנגרמה קריסה!!! מאיפה נובעת הבעיה?? האם זה BAD SECTORS בהארדיסק??? כי הכונן הקשיח חדש תודה לעוזרים

11. Started by binyamins,

תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by RLM,

יש לי גישה בRDP לHTPC שלי מכל המחשבים ברשת. (לכל מיני צרכים ניהוליים) הבעיה שכשאני נכנס עם בRDP, היוזר במחשב המקומי מן הסתם מתנתק. ואז כשחוזרים לסלון צריך שוב לעשות log-on ולהפעיל את המדיה סנטר. השאלה היא האם אפשר לגרום למחשב המקומי לזהות שהיוזר המרוחק התנתק, ולעשות log-on לבד, ולפתוח את הMedia Center, שנסגר לאחר ההתחברות מרחוק? מדובר על Win 7 ultimate. תודה.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  13. Started by Soundman,

אני עובד עם Windows XP ורוצה להתקין בנוסף Windows 98 בלי לפגוע בקיים. האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  14. זה מופיע כל פעם שיש תקלה והוא מדווח על שגיאה (נ.ב ביטלתי את הדווח שגיאות חוץ משגיאות קיצוניות)

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. Started by danielubin,

האם ניתן להעביר רשימת מועדפים ממחשב למחשב שני דניאל

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  16. קניתי מעבד DUAL CORE של אינטל פנטיום D. איזה גירסא של WINDOWS XP עדיף להתקין בשביל לנצל את המעבד והמאפיינים שלו עם הליבה כפולה?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. היי, דבר מעצבן בחלונות זה שכל פעם שאתה מתקין תוכנה אתה צריך לשנות את תיקית היעד של התוכנה. השאלה שלי היא, האם יש דרך לעשות ככה שכל מתקין שמופעל, ניגש לוינודוס ואז יודע שהכל אני מתקין לתיקיה X ..... יש דרך? תודה רבה!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. Started by amits1995,

שלום לכולם, בזמן האחרון משום מה כשאני מחליף שפה מהר בעזרת SHIFT+CTRL השפה לא משתנה, לפעמים זה מצליח פעם ראשונה, לפעמים פעם שנייה ולפעמים אפילו רק פעם שלישית! למשל אני מתכתב בצ'אט בפייסבוק בעברית ואז פותח טאב חדש ומתחיל להקליד כתובת, אני שם לב שזה בעברית אז אני לוחץ ALT+A כדי לסמן את כל העברית ואז SHIFT+ALT כדי לשנות שפה לאנגלית ומתחיל לכתוב שוב, משום מה לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה... יש עצות? צודה מראש, עמית.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ewingum,

במהלך כל מיני נסיונות במסגרת בעיונת שנתקלתי בה (מי שמסתובב בתמיכה טכנית יודע ) קרסה לי מחיצה מסויימת. במהלך הנסיונות השתמשתי הרבה בpartition magic 8 (גרסת דוס) ועכשיו המחיצה הזו (שבעצם היא הארדדיסק של 10 ג'יגה, פשוט כולו מחיצה אחת) מופיעה לי בווינדוס (היא הופיע ככה גם בME וגם בXP כרגע אני על XP) אך כשאני מנסה להכנס אליה מופיעה הודעת שגיאה: "G:\ is not accessible The parameter is incorrect" ובפרטישן מג'יק מופיע bad בפס המייצג את הפרטישן הזה. הפרטישן הינו מסוג fat32 איך לשחזר אותו? אני מחפש דרכים ראשוניים כמו שחזור אולי של איזה חלק בסיסי בלבד, כמו שtomb הציע פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=43787;start=0

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ombrz,

היום נתקלתיבבעיה שכשניסיתי להדליק את המחשב היה לי מסך שחור ברגע שהיה אמור לעלות הווינדווז והיה רק הסמן של העכבר ברקע בסופו של דבר הסתדר הדבר בעזרת startupfix אבל המחשב טוען שזה בגלל שהתקנתי משהו הדבר היחיד שהתקנתי זה האקספלורר החדש והservicepack החדש שיצא (vista) בנוסף על כך מאז שהתקנתי את האקספלורר המחשב ממש ממש זוחל ונתקע מדי פעם מה עושים?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LENOVO עם מעבד כפול ליבה ישן יחסית 1.83 גה"ז בערך. שדרגתי לו את הזיכרון מ 1 ג"ב ל- 4 ג"ב זיכרון. כרגע מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט וכמובן שרק 3 ג"ב נמצאים בשימוש, האם כדאי להתקין במקומה מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט כדי לנצל את כל הזיכרון או שהמחשב יעבוד לי יותר לאט בסופו של דבר? רצוי לציין שהכרטיס מסך הוא של ATI (ישן) ובעל זיכרון משלו ואינו לוקח זיכרון מהזיכרון הראשי.

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  22. ווינדוס 7 64 ביט לאחר שלא הצלחתי להתקין גיטרריג הםיע לי אפשרות להתקנה מחודשת מה שלא הצליח ולא יכלתי למחוק את התוכנה כי לא הותקן אנאינסטול. עכשיו מופיעה לי הבעיה הבאה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shaharZur,

1. השפה של המקלדת משתנה לאנגלית ולא ניתן לשנות אותה... זה הפעם השנייה שזה קורה לי ובפעם הראשונה כיביתי את המחשב וזה נפתר בפעם השנייה זה נעלם וחזר אחרי כמה דקות.. אבל מה שמוזר בICQ ניתן לכתוב בעיברית (ככה אני רושם עכשיו העתק הדבק). 2.מופיע לי הודעה ואז כל דפי האינטרנט נסגרים. ההודעה היא: http://i11.tinypic.com/2r2szdw.jpg 3. יש לי עוד בעיות שאני חושב שהם חומרה אבל בפורום תמיכה טכנית חושבים שזה בעיה עם הווינדוס. האם תוכלו לעיין באשכול ולהביע את דעתם בנושא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=211471.0 תודה מראש ****עריכה.. גיליתי שהבעיה עם העברית היא רק באקספלורר

24. Started by TAMIRRR013,

לפי מה שהבנתי עם אני קונה WINDOWS 7 HOME BASIC ובזמן הקשת הסריאל אני מדלג על שלב זה הוא יציג לי את כל מהדורות WINDOWS? (אני מודע לזה שבמידה וזה נכון אני לא יוכל להתקין אותם כי הסריאל לא תואם להם) אבל לידע כללי זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי קבצים שאני רוצה להסתיר, ואני יודע איך לעשות את זה בXP. מצאתי איך להסתיר קובץ, אבל אני לא יודע איך להחזירו . בתודה מראש Mystery

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.