עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. התקנתי משהו שכנראה דפק לי את הדרייבר של המצלמה הדיגיטלית. שמעתי על האפשרות של שחזור מערכת לפי תאריך אז רציתי לדעת איך... בWIN XP שלי איך עושים את זה? איך גורמים לזה לעבוד? תודה גיל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by רז יחזקאל,

האם ויסטה יצא ואם כן איפה אפשר לקנות? רז

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Old Cat,

מערכת איכסטה (AKA VISTA) על מחשב נייד דל. 1. סל מיחזור נעלם. נסיבות היעלומת לא ברורות, המשתמשת לא זוכרת מה עשתה אם בכלל אבל פתאום שמה לב שאיננו על שולחן העבודה. ב XP אפשרויות שולחן העבודה והתאמה אפשר להגדיר הצגתו. בויסטה, הכיצד מחזירים? 2. הגדרות אפשרות תיקייה בסייר במערכת XP איפשרו הצגת קבצים מוסתרים, קבצי מערכת וכו' וכו' כולל הגעה לקבצים זמניים של המשתמש ועוד. בויסטה, הכיצד מגדירין ? 3. לשחזור מערכת ניתן ב XP לקבוע נפח דיסק מוקצה ולשלוט על הביזבוז. היכן וכיצד בויסטה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by aaviran,

יש ברשותי מערכת מחשב כזו: Intel Q6600 Gigabyte EP35-DS3 4GB Ram nVidia 9600GT Maxtor 120GB SATA על המחשב מותקן Windows Vista x64 Ultimate הבוקר עדכנתי את המחשב עם מספר עידכונים שהופיעו, עדכוני אבטחה כולם אני חושב. כעת כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע לקטע בביוס בו רשום Verifying DMI Pool Data... ולאחר הרבה זמן Disk Boot Failure. מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  5. אהלן. בשל בעיות בחומרה הישנה נאצלתי להחליף מחשב. מה שעשיתי - פשוט העברתי את הכונן הקשיח למחשב החדש. כאשר אני מנסה להיכנס לוינדווס 7,ממש באותה השניה שהוא מנסה לטעון אותה הוא מעלה מסך כחול (שמוצג לשניה כך שאני לא יכול לצלם אפילו) ומרסט את המערכת. ביצוע תיקון ושחזור דרך דיסק ההתקנה לא עוזר. לעומת זאת,כאשר אני מנסה לגשת לוינדווס 8 הוא מעלה את המערכת. מה אפשר לעשות? תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Axel Foley,

כאשר אני עושה הפעלה מחדש המערכת נשארת על המסך שלפני ההפעלה מחדש ושם נתקעת, ואני צריך ללחוץ על כפתור ריסט. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  7. זה קצת דחוף... אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  8. אני אומנם משתמש בthemes U וכל מיני שטויות אבל זה תופס 200 מגה מהזיכרון??? זה לא מוגזם? עשיתי חישוב וה"פ התמונה אמור להיות להיתפס רק 130 מגה זיכרון בערך. איך זה יכול להיות? וזה מוזר כי בהתחלה שאני פותח את המחשב המערכת לוקח רק איזה 220 מגה גג. ואחרי חצי שעה זה פתאום קופץ ל-400 ומשהו... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  9. התקנתי את XP PRO ומשום מה עם כל כניסה למערכת אני מקבל "found new hardware", אבל הרצה של אשף ההתקנה נכשלת ובמנהל ההתקנים נוסף לי כל פעם "unknown device" לקטגוריית ה-"other devices". זה מאד מעצבן ואין לי מושג איזה התקן מזוהה כביכול כי לא חיברתי שום דבר חדש. אם יש למישהו עצה, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. אני יודע שניתן למפות כפתורים מיוחדים (וגם רגילים של המקלדת....) יש לי כמה כפתורים למעשה 3 ... למחשבון,דואר,וFIREFOX ....ברצוני להחליף אחד למצב של SLEEP ... כתובת ה REG כמו שיודיע לי הוא ... יש לי את זה.... http://www.usnetizen.com/fix_capslock.php משהו מכיר את זה ..

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by Ash Binary,

אני ממיר מחשב נייד שהיה בו ויסטה ל xp המחשב hp G60-414CA יש לו לחצן של wifi שנותן לכבות את ה wifi. הוא מחליף צבעים כחול כשיש wifi וכתום כשאין באקספי הלחצן תמיד מראה כתום ולא משתנה. התוכנה של ה wifi מראה תמיד שה wifi מכובה התקנתי את זה ועדיין זה לא עובד

12. מאז שהתקנתי ווינדוס 8 64, בכל פעם שאני מדליק את המחשב באמצע הטעינה הוא עושה RESTART לעצמו ורק אז זה נכנס לווינדוס ואומר לי לעשות SEND או DONT SEND. למשהו יש מושג?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. קודם כל תודה לכל מי שיעזור עכשיו הבעיה הורדתי 3DMARK2006 וכשאני מפעיל את הקובץ הוא שם לי שעון חול לשניה (סמן העכבר) ולאחר מכן לא קורה כלום. קרה לי בעבר רק שאני לא זוכר איך פתרתי את זה. מישהו יודע איך? עריכה: הורדתי את הקובץ ממקור אחר והבעיה נפתרה. תודה בכל זאת :]

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת מה הדרישות מערכת של vista אני בכלל מופתע שלא עשיתם את זה בדביק או משהו...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. Started by אלעד6,

אני לא בטוח שזה קשור לפה אבל יש לי שאלה.... האם המפרט הבא מתאים להרצה טובה שלWIN VISTA 32? מעבד INTEL 3.2GHZ 541 64BIT 800MHZ לוח אם ASUS P5PE-VM משולב כרטיס מסך, קול ורשת משולבים בלוח זיכרון 512MB DDR 400MHZ דיסק קשיח WD 80GB SATA2 7200RPM צורב DVDRW X18

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עוד כמה ימים אקבל את המחשב הישן של בת דודה שלי שעליו אוכל סוף סוף אוכל להתאמן איך אני מתקין windows,מורח משחה טרמית מפרק OC וכ"ו. עכשיו-איך בדיוק מפרמטים? איזה תוכנות מומלצות בשביל הגיבוי לפני (דרייברים,ריג'סטי וכ"ו) מאיפה מורידים דיסק של windows בשביל זה? האם כשאומרים "פרמוט" מתכוונים למחיקת כל הקבצים ואז להתקין את המערכת הפעלה מחדש או פשוט לעשות rapair מהדיסק של windows וכ"ו. כל הפעולה הזאת היא בשביל אימון שאדע איך אני עושה את זה-אין פה "סכנה" שאני מתעסק אם דברים שאני לא מבין. אני לא צריך שום דבר על המחשב-אבל אני רוצה לדעת איזה תוכנות שימושיותל כי אני מתכנן לעשות פרמוט למחשב אחר בקרוב. תודה רבה לעוזרים! נ.ב.-המערכת היא XP.

• 14 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. הידע שלי המחשבים הוא די גדול, אבל עד עכשיו לא יצא לי להתקין ווינדוס כלשהו. בגלל בעיה במחשב אני מפרמט את הדיסק ומתקין מחדש XP. גיביתי כל מה שאני צריך, וראיתי את הכתבה הזאת שמסבירה מצויין איך להתקין את המערכת. אבל איך מסדרים את כל ההגדרות, הדרייברים? אם אתם יכולים לעשות לי סדר בראש, ולרשום מה צריך לעשות לאחר התקנת הווינדוס לפי הסדר המומלץ זה יהיה נהדר לפי ההגיון: שפות חיבור לאינטרנט הורדת דרייברים והתקנתם (אילו דרייברים? כ. מסך, כ.קול, DX, האם צריך גם ללוח אם?) התקנת תוכנות / משחקים וכו' מה עם SP? האם SP3 בטוחה או שכדאי להשאר עם 2? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, האם למחשב P4 2.8 עם 1 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך Geforce FX (5) 5200 כדאי להתקין Win7 או XP? (שניהם חוקיים) השימושים העיקריים הם אינטרנט ואקסל וצפייה בסרטים

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by ASDF StyLe,

ככה בהתחלה הויסטה רשם לי שיש לי מפתח מוצר שמישו אחר משמתמש בו ושאני צריך חדש עכשיו לא התייחסתי ועכשיו נשארו לי 8 ימים : :'( עכשיו אמרו לי שאני צריך לקנות חדש ואין לי כסף עכשיו 1000 שקל על ויסטה מבינים.? האם יש פריצה פאץ' משו?? אני חייייב... בבקשה אני חייבבבבבב עכשיו במידה ואין דרך לעשות כלום מה ההבדל בין 64 ל32 ביט? (המעבד שלי תומך) שווה לקנות יותר את ה64? יש לי כרגע אולטימט 32, אם אני קונה 64 זה יתקין ואני יצטרך להתקין הכל מחדש?? או שזה יוסיף פשוט כמה דברים?? תדהו רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  20. Started by gopher,

היי לכולם, יש לי שאלה לגבי התקנה של windows XP + SP2. הייתה לי גירסה חוקית של windows XP כולל מפתח. אני רוצה להתקין מחדש את ה windows אבל הדיסק של ההתקנה נהרס לי. לקחתי ממישהו התקנה של XP שיש עליו כבר SP2. בסוף ההתקנה אני מנסה להכניס את המפתח המקורי שלי והוא לא מסכים לקבל אותו. האם צריך מפתח אחר לCD שבא עם SP2 כבר עליו? או שאולי המפתח שיש לי מתאים להתקנה שבאה על CD ספציפי (לא נשמע לי הגיוני) ? יש מצב להכניס את המפתח של חבר שלי ואחרי זה כשאני עושה לו activate לשנות למפתח המקורי שלי?

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  21. אוקיי אז אני ישבתי לי, וסתם חיטטתי במחשב שלפתע אני מצאתי את שתי התיקיות האלה בתוך התיקייה של windows, וחשבתי לעצמי למה שמייקרוסופט יקראו לתיקייות בשם מגוחח שכזה. ( ולא זכור לי שהורדתי תוכנה שנקראת ככה או כל פלאג אין אחר ) האם מישהו יכול לתת לי מידע כלשהו לגבי התיקיות האלה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  22. שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.

23. תראו אני רוצה שתיהיה לי כאן תמונה בלחצן ימני על מחשב שלי ומאפיינים : http://img176.imageshack.us/img176/4383/16aj.png זה בריבוע האדום לא ה EVEREST אין לה קשר !! ודרך אגב לחבר שלי יש תמונה שם בגלל זה אני שואל איך שמים שם תמונה והוא לא יודע זה לא הוא שם הוא קיבל את המחשב ככה .. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by LeaRSi,

אז ככה מעניין אותי לדעת מה בדיוק צורך חשמל במצב Hibernate (עד כמה שאני ידעתי שום דבר לא צרך חשמל) אבל ע"פ אתר מיקרוסופט: נלקח מאתר מקירוסופט. עכשיו הם סותרים את עצמם אז מעניין אותי לדעת בדיוק, אם הכל כבוי (כרטיס מסך, דיסק קשיח, מעבד, התקני USB וכו') אז מה בדיוק צורך חשמל? ובנוסף לכך, למכר יש מחשב נייד שבו יש נורית המהבהבת ומציינת כי המחשב נמצא במצב Hibernate. נ.ב. אתר נוסף שממנו ניתן להסיק כי אין צריכת סוללה (אף על-פי שאינו מקור מהימן) תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. קראתי מאמר על צריכת חשמל... הבנתי שעם ה STANDBY של המחשב אפשר לחסוך 60% מצריכת החשמל אם המחשב דלוק ברוב שעות היממה... הבעייה שלי שהמחשב דלוק בגלל קבלת קבצים מחברים (קבצים גדולים מאוד)... האם הכנסת המחשב ל STANDBY, או אופציית "כיבוי כונן קשיח" בתצורת החשמל של WINDOWS ימנע מהמחשב לקבל קבצים? המחשב לא בשימוש כל היום ורק המסך כבוי... האם אפשרי להכניס את המחשב ל STANDBY ולהמשיך להוריד ? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.