Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ואז לבסוף הוא מכבה את המחשב בגלל.. למשהוא יש מושג איך אני מבטל את זה ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בעיה מאוד מוזרה.. סתם תקיית תמונת שמתי בדסקוט.. העברתי אותה לתיקקית JUNK... אבל זה אומר שאי אפשר להעביר את זה... שתוכנה משתמש בזה.. הקטע הוא שאין שום תוכנה ברקע ! סגרתי כל פרוסס אפשרי ! אבל !FILE CANNOT BE DELETED !!! מה זה הבאג הזה ? יש גם סתם קובץ EXE שאני הכנתי שגם אותו אני לא יכול למחוק אני לא מבין איך מסדרים את הבאגים האלו עכשיו סתם יש לי תיקיה ריקה בדסקטופ שאני לא יכול למחוק אלוהים ! בבקשה שמישהו יעזור... ממיקרוסופט כבר התיאשתי אני נראה לי עובר ללינוקס
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה במעבר בין אנגלית לעברית באקספלורר (תקוע על אנגלית) ctrl + shift ; alt + shift לא משפיע הבעיה היא רק באקספלורר
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר הוא נכנס לי לאתר סקס או משחקים עשיתי סריקת וירוסים סריקת ספיי עם ad aware, giant antispy והם לא מוצאים כלום מה עוד אפשר לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הוא המקום פנוי שצריך להיות בשביל שהמערכת לא תעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
התקנתי xp לשני מחשבים בעלי הרד דיסק sata באחד המחשבים בשלבים הראשונים של ההתקנה המערכת דרשה דיסקט של התקן sata או משהו כזה ובמחשב השיני הכל הלך חלק בלי בקשה דומה שני המחשבים היו אמורים להיות זהים מבחינת חומרה [[שניהם אותה הזמנה (בהפרש של שבוע...) מחנות מחשבים ידועה]] השאלה היא מה היה שונה בינהם בחומרה שגרם לבקש את ההתקן? ואם באמת יש שוני אז מה עדיף ? (אם זה סוג של sata או משהו בלוח...)
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לא מצאתי בפינת המדריכים או בחיפוש בפורום... לצערי אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא יודע מאיפה להתחיל. מישהו יכול לתת לי לינק למדריך? יש לי XP ואני רוצה לפרמט את כונן C. תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד חדש, IBM T41 ויש בו בעיה מוזרה מאוד, הרבה פעמים קורה שהמעבד מנוצל 100 אחוז ע"י RUNDLL32 וזה תוקע לי את כל המחשב, אי אפשר לעבוד איתו וחייב להפעיל מחדש אם יש למישהו רעיון מזה הבעיה המוזרה הזאת או איך ניתן לפתור אותה אודה לכם
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נמחקו לי מלא קבצים - אני רואה את בקצים האלו בתקיה של הסיסטם ריסטור שבתקיית C:\System Volume Information\_restore{6452EDF7-9831-4D8C-A26C-9A292438C2D6} אבל כשאני נכנס לאשף הסיסטם ריסטור אין לי נקודת שחזור...מה אני יכול לעשות כדי לשחזק תקבצים האלו ? די דחוף לי תווודה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
איך אני יכול להיפטר מה Documents שנמצאים בSTART ואני מתכוון בכלל למחוק אותם מהתפרטי ולא רק את התוכן או לחילופין, לגרום לזה שלא יופיע לי יותר קבצים שאני פותח שם קבצים מכול סוג .txt.doc.dws....
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כלומר נגיד להעביר את קבצי הCOOKIES ממחשב אחד לשני, בשביל שיעבדו באותם האתרים שקבצי הקוקיס שייכים להם כמו TAPUZ.CO.IL
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. חיפשתי בפורום ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
היום אני וחבר שלי מתווכחים על משהו והזכרתי את הטכנולוגיה הזאת, עכשיו אני לא יודע ממש במה מדובר חוץ מזה שעליה מבוסס וינדוס 2000 וה-XP. תודה מראש ובבקשה אל תפנו אותי לאתרים אני רוצה הסבר שאני יבין ולא משהו כמו אנציקלופדיה ואפשר לחפש בגוגל, ובבקשה אם כבר אז כבר בעברית. slim_shady
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי על המחשב xp וזה מחשב יחסית חדש כמה חודשים ואני רוצה לפרמט כי הוא מתחיל לעשות בעיות ודיי חנקתי לו תזיכרון עכשיו יש לי דיסק התקנה של ווינדוס אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב עד שהמסך נדלק המחשב כבר מגיע לווינדוס... ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים ושום דבר לא עזר... תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני לוחץ על האייקון של האינטרנט נכנס לי לאתר הבית אני לוחץ על קישור או כתבות אתר יוצא לי מהיישום במזל הצלחתי להוריד firefox מה לעשות? איך אפשר לתקן? (אם זה קשור לוירוסים פירסמתי log של hijackthis( בתוכנה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, יש לי מבחן מתכונת מחרתיים ואני ממש צריך להפעיל את ה VISUAL STUDIO. הוא נותן לי שגיאה: ד"א ניסיתי פול תוכנות לכתיבת תוכנות בC ואני מקבל אותה שגיאה כל הזמן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
האם קיים tweak או תוכנה שמאפשרת להציג את התאריך (שנה/חודש/יום ויום בשבוע) מתחת לשעון ב-System Tray (כמו ב-Windows XP) במערכת ההפעלה Windows 2000 Professional?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, פעם מחקתי פרטישן אחד כי לא השתמשתי בו. הנה הפרטישן הלא מחוק: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn אני רוצה להחזיר את פרטישן 1, בו היה xp pro sp1. איזה ערך אני צריך להוסיף ל-boot.ini? תודה מראש. ברק.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
לעיתים קרובות כדי להיכנס לווינדוס, עלי להקליד סיסמא. למרות שלא הגדרתי זאת ואין לי סיסמא.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות שהצלחתי להתקין בעבר על הXP ועכשיו אני לא מצליח... כאשר אני לוחץ על קובץ ההתקנה מופיע לי הודעת השגיאה: מה זה אומר? ויש אפשרות לתקן את זה? בתודה מנור
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור של DOS ורשום לי כהלן: NTlDR is missing press ctrl+alt+delet to restart האם אני יכול לתקן את זה מבלי לפרמט את הכונן הקשיח? מאיפה אני משיג דיסקט של גיבוי?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אראה את התאריך ליד השעון בשורת המשימות? תודה
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי ייצא המוצר לשוק? ראיתי שממיקרוספוט כבר השיקה אותו והשאלה מתי אני אוכל לרכוש אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה האם פירמות מחשב של XP ב 98 יש לי מספיק זיכרון מה הבעיה .................... (לא לידוג יש לי בבית XP יש לי שתי מחשבים)
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-