עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Unavoidable Encounter,

יש לי בעיה שהתחילה היום אז ככה כמעט כל פעם שאני לוחץ על משהו עם העכבר אז המחשב חושב שזה דאבל קליק וכשאני גורר דברים אז פתאום אחרי כמה שניות זה כאילו "עוזב" את זה.. כאילו המחשב עושה REFRESH או משהו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אה וסרקתי ספייוורים וכל זה ומחקתי הכל אבל אין כלום וגם סגרתי את כל מה שפתוח עריכה: חח איזה דפוק אני זה העכבר נדפק החלפתי עכשיו והכל עובד מצויין

2. במהלך האזנה רגילה לשירים בווינאמפ פתאום מתבצעת החלשה דרמטית בעמודת ה-Wave. זה קורה לרוב בעת החלפת שיר... אותה תופעה מתרחשת גם אצל חבר שלי וממש אין לנו מושג מזה או איך לפתור את זה. למי שיש רעיון..תודה :-*

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by elad-k1,

שלום.. שמעתי שיש אפשרות כזאת לשנות תמהירות מרגע שלוחצים קליק ימני על שולחן עבודה עד שניתפח החלון של מאפיינים וזה. כמו כן שלוחצים על התחל ועד שניפתח ההתחל..! והתכוניות ששם?! איך משנים תמהירות הזאת?! תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by NuXeR,

היי, הייתה לי נפילה של הויסטה בזמן התקנת דרייבר מסוים. אחרי ריסטרט - הויסטה טוען וכאשר צריך לעלות המסך של ה-Login הוא עושה ריסט. יש לי גם XP מותקן במחיצה אחרת - והוא עובד מצוין. הקבצים נגישים.. ניסיתי SAFE MODE, ניסיתי Last known good configuration , שום דבר לא עוזר.. יצרתי LOG שמצורף כאן, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by redersh,

היום (יום שלישי) ניסיתי לפתוח דרך ''המחשב שלי'' את הכוננים שלי (כולם) והמחשב רשם ש"הגישה נדחתה" עכשיו לקיצורי דרך שנימצאים על השולחן עבודה אני יכול לגשת וכמו כן גם לאינטרנט ולסאב תיקיות על הכוננים וקבצים בודדים אך לא ניתן לגשת לקבצים דרך המחשב שלי (בצורה ישירה) בראשונה בדקתי האם הבעיה קשורה לווינדוס חיברתי את הכונן למחשב אחר( גם בכדי לגבות מידע) וגם שם הגישה לא התאפשרה מה הבעיה??? אני במבויי סתום כמובן שלא ניסיתי לפרמט את הכננים כיוון שיש עליהם מידע אשר אין באפשרותי לחלץ ולשמור- כונן C הוא הכי פחות חשוב אבל לא מצאתי טעם לפרמט אותו כיוון שזה לא יפתור את הבעיה בD&F עוד נקודה תכנית ישנם שני כוננים פיזיים (200G (C&D ן120G :F עזרה בבקשה עומר

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  7. מחשב עם חריצי USB ועם חריצים לקריאת כרטיסי זיכרון. לכל חריץ יש אות כונן. הבעייה שהאותיות האלה תמיד מופיעות גם כאשר אין שום כרטיס זיכרון בפנים. איך גורמים שאות הכונן תופיע רק עם הכנסת כרטיס זיכרון לחריץ? xp eng sp2

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by lev-27,

לפני מספר ימים התחילה בעית אתחול מעצבנת מאד בויסטה. יום בהיר אחד אני מדליק את המחשב, מחכה... כלום לא קורה. מוזר. המערכת מתחילה לעלות וכאילו מפסיקה ממש לקראת סיום ה-BOOT. (מסך שחור). אני נכנס ל-Safe mode המערכת עולה בלי בעיה. אני לא משנה דבר. אני פשוט עושה Reset, והמערכת עולה מהר כאילו כלום לא קרה. אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש ואותו סיפור. עוד הפעם Safe mode ואז המחשב עולה. מה נסגר? מישהו נתקל בתופעה דומה? לא התקנתי שום דבר חדש.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Maxiimus,

שאלה: האם גרסתה 64.. יכולה להריץ תוכנות של 32 .... ואם כן האם זה פוגע בביצועים.. ז"א שננניחהתוכונות הנ"ל היו רצול על WIN רגיל , היו רצות מהר יותר....

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by dyn,

שלום, קיבלתי עותק מקורי של VISTA ULTIMATE X64, הורדתי את כל העדכונים אבל לא קיבלתי שום עדכון של SP1. ניסיתי להוריד SP1 אבל מכיוון שהמערכת הפעלה שלי בעברית לא יכולתי להתקין, כי ההתקנה דרשה אנגלית או שפות אחרות. משהו יכול להסביר לי איך אני מתקין SP1? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  11. יש לי הארד דיסק SATA 2 , ברצוני להתקין ווינדוס 64 ביט ואין דרביירים להארד דיסק (אני מדבר על ההתקנה שלוחצים F6 בהתקנת דוס של הווינדוס) חיפשתי באתר של החברה Giga-Byte שיצרה את הבורד Nvidia Nforce שיצירה את הצ'ף באתר של Giga Byte יש דרביירם רק ל 32 ביט , כאשר שלחתי להם אי מייל בקשר לנושא הם אמרו לי שהם לא אחראים באתר של Nvidia יש רק RAID ולא SATA ניסתי לא עובד... (אין לי RAID) האם למישהו יש עצות? השם של הדרייבר של 32 ביט הוא Promise 20779 SATA driver לוח אםGiga Byte GA-8N-SLI Royal

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by etzarfat1981,

שלום, יש לי בעייה מוזרה במחשב הנייד שלי, אני נכנס לאתרי אינטרנט ולפעמים הכותרות שלהם הם כאילו אחד על השני, לדוגמה אני נכנס לאתר של ידע מערכות www.yead.co.il ושהאתר עולה אני רואה שורה ראשונה של תפריטים באתר ושורה שנייה כאילו עולה עליו. זה כמו ששמים שני תמונות אחת על השניה (גדולה וקטנה) והשניה לא מוגדרת בתור "שקופה" וכך מסתירה את התמונה השנייה (הסתרה של צבע לבן). מישהו יודע איזה הגדרות אני צריך לסדר? (במחשב השולחני שלי אין את הבעייה זו, בכניסה לאותו אתר). תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by jambo7,

שלום נראה לי שהגיע הזמן לעשות התקנה מחדש הוונדוס xp sp2 נעשה כבד לא עולה מהר מדיה פלייר לא עובד טוב לעומת זאת יש לי תוכנות שאני פוחד שהם יצאו מפעולה אם אני אתקין את וונדוס מחדש השאלה האם יש דרך שהווינדוס יתקין את עצמו מחדש מבלי שיפגע בתוכנות אחרות [ ז"א יחליף את הקבצים אבל ישמור על מה שמותקן ] תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by amitiss,

שלום !! ביצעתי כבר הרבה התקנות של WIN XP PRO אך בתופעה כזו עדיין לא נתקלתי. יש לי מחשב INTEL CELERON 667MHZ 128MB .אין שום חומרה נוספת שמחוברת ללוח אם למעט עכבר ומקלדת המחוברים ב-PS\2 ומסך המחובר ליציאת VGA . על המחשב כבר היתה מותקנת מערכת XP PRO אך מאחר וההרדיסק התקלקל נאלצתי לקנות הרדיסק חדש ולהתקין הכל מחדש. אני מכניס את הדיסק של ווינדוז לכונן סי די רום.ה-SETUP עולה כרגיל.אני מבצע פירמוט ב- NTFS וההתקנה ממשיכה כרגיל ללא כל בעיות ומעתיקה קבצים לההרדיסק.בסוף שלב זה,תוכנית ההתקנה מבצעת איתחול אוטומטי.המחשב מאותחל ומבצע איתחול דרך ההרדיסק.המסך השחור עם הלוגו של ווינדוז עולה למספר שניות ונעלם ומופיע מסך שחור.ההרדיסק ממשיך להראות פעילות לעוד כ-4 דקות(המסך עדיין שחור) …

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by x-dude,

העברתי את ההרדדיסק שלי למחשב החדש שלי ושכחתי לפני זה לבטל את ה Encryption מהמחשב הישן,האם יש דרך סביב זה? אני צריך כמה דברים משם דיי דחוף :-\

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by em28,

התקנתי מחדש את ה-XP. מסתבר שברירת המחדל של ה-IE היא דף הבית של MSN ואני לא מצליח לשנותה. שינוי דף הבית וכניסה מחדש ל-מאפיינים - כבר מחזירה את הדף המקורי: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome עוצו עיצה :s05:

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. שלום, קודם כל רציתי לציין שהדיסק מקורי. אממ הבעיה שלי היא שנדפק המחשב ועשיתי לו התקנה מחדש והכל עובד רק כאשר בפעם הראשונה הוא צריך את הסיראל אז נתתי לו את המקורי שלי והוא לא מוכן לקבל אותו,מה יכולה להיות הבעיה שלו? עוד כמה דברים שרציתי להגיד על הדיסק: 1.את הדיסק קיבלתי עם מחשב חדש לפני כשנתיים שלוש (כולל הסיראל) 2.כבר התקנתי על המחשב הקודם שלי את הוינדוס הזה בלי שום בעיה עם אותו סיראל. תודה רבה למי שיפתור לי את הבעיה! (דרך אגב מי שרוצה לדעת למה לא הייתי פה הרבה זמן זה בגלל המחשב שלי שנדפק...) תודה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  18. בפורום תוכנה לא הצליחו לפתור את הבעיה שלי, ומשום שהציעו משהו שקשור לWIN (לבדוק איזשהו קובץ HOST).. חשבתי לשאול בפורום זה, אולי הבעיה היא דווקא במערכת הפעלה שכן זה בכל הדפדפנים. להלן תמונות לדוגמא של הבעיה בFF וגם בIE... אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע, בתודה מראש. דניאל.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by thegodx,

אמרו לי שהמערת ההפעלה ווינדוס אקס פי 64 ביט יצא כגירסה בטא ובגלל זה אני שואל העם האקס פי הפרו הרגיל ישתמש במלוא הביצועים של המעבד AMD A64-BIT 3000+ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by parker8,

ניסיתי להוסיף מדפסת שמשותפת ברשת והאשף פשוט לא מצליח. לעומת זאת במחשב XP, זה כן מצליח. מה לעשות? המדפסת נמצאת אצל המחשב של אבי והיא משותפת (מחשב אחר עם XP כן מצליח)... הדגם הוא: HP Deskjet 3320 תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  22. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ראשית עליי לציין, שבאתי לפה מאחר שלא ענו לי בפורום אחר (חומרה - תמיכה טכנית), ויש אפשרות שהבעיה נובעת דווקא מה- Windows. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. החלפתי את הכרטיס בחדש, אך כפי שששיערתי, אותה הבעיה …

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by Tamir3,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד עם כונן SATA עכשיו הוא אומר שדיסק רגיל של ווינדוס לא יכול לעלות על כונן SATA. עכשיו רציתי לשאול אותכם מאיפה אני משיג ווינדוס שיעלה על הכונן הזה ושיהיה כIMAGE שאפשר לצרוב כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. Started by yotamavi,

איך זה הולך בדיוק? אני מחזיר דיסק וקונה חדש או דרך המערכת הפעלה עצמה(באינטרנט)? אם אני יירצה למשל להחליף את הXP PRO הנוכחית בHOME PREMIUM החדש?

25. Started by yigal_26,

פתאום הופיעה בעיה מוזרה: כשאני לוחץ לחיצה ימנית במקום "ריק" על שולחן העבודה, סמן העכבר הופך לשעון חול ונתקע כך,למרות שאפשר להזיזו,אך שום לחיצה לא עובדת יותר ואפשר לצאת ממצב זה רק ע"י RESET. בדקתי ב- task manager (נכנסתי בעזרת המקלדת), אין שום תהליך ש"אוכל" CPU, מערכת ב-IDLE סביב 97-99%. זאת לא בעית העכבר (אגב, חיבור PS2) כי לחיצה ימנית על ICON כלשהו או,למשל, בתוך חלון של IE עובדת כרגיל. אנא, עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים