עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by GOM(h)z,

http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS08-067.mspx

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by HairyAss,

שלום, לפני כחודש התקנתי ווינדוס נקי (דיסק מקורי)על מחשב מפורמט. אתמול, אני בא להפעיל את המחשב, וכשהוא נידלק הוא אומר שצריך להפעיל את ווינדוס (במסך בחירת משתמש). אני לוחץ על "הפעל עכשיו" והוא כותב שהווינדוס מופעל כבר וזורק אותי למסך הקודם ומבקש שוב להפעיל את ווינדוס. חשוב לציין שהסריאל לא מקורי, והפעלתי את ווינדוס עם תוכנה. אני עובד עצות.. עזרה בבקשה! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by abarbotel,

היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  4. שבוע טוב. יש לי בעיה ממש מציקה שהשביתה לי את כל מערך שיתוף הקבצים שלי. כאשר פועלת תוכנת שיתוף, שיוצרת הרבה חיבורים להרבה מקורות - לדוגמא אימיול שלפעמים יש לו 1000 מקורות לקובץ, והביטורנט שיש לו גם באזור ה 800 מקורות לקובץ יחסית חדש, לאחר 20 דקות של פעולה, אולי פחות, המחשב פשוט קורס לי ומציג מסך כחול שמאשים את הקובץ TCPIP.SYS. כלומר, התוכנות האלה וכמות החיבורים שהן יוצרות, מעמיסות מאוד על המערכת או לחילופין על הקובץ המסוים הזה, ופשוט מפילות את כל המחשב! זה כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים, מאחר וניסיתי להחליף את הקובץ בקובץ מקורי מהדיסק של SP2, ביטלתי את ה OC, ניסיתי גרסאות שונות של כל תוכנה, וכלום! כל פעם אותה בעיה. הבעיה הזאת לא הייתה לי מאז שקניתי את המחשב, זאת בעיה של …

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by IlanF,

יש לי עכשיו שלוש מחיצות. C,E,F. אני רוצה לפרמט רק את C ולהתקין XP 64 במקום זה שיש לי עכשיו. אם מותקן לי תוכנות על E או F, אני יצטרך להתקין אותם מחדש? עדיף לעשות UNINSTALL לתוכנות ואז להתקין אותם מחדש בווינדוס החדש?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by topgun,

עשיתי ווינדוס אפדייט, ופתאום נעלמו לי מלא אייקונים מה-add/remove...... הייתה לי רשימה די ארוכה (הרבה תוכנות..... :), ועכשיו יש לי רק איזה 15 או משהו כזה, ועכשיו אין כמעט אף תכנית שמופיעה שם, חוץ מנורטון, זונאלרם ועוד איזה 2 דברים שהתקנתי בזמן האחרון...... אה, וגם מלא רכיבים כאלה של ווינדוס (שמתווספים אחרי אפדייט. הם היו גם קודם....). ד"א, כל התוכנות שהסמלים שלהן נעלמו עובדות...... למישהו יש רעיון מה קרה? ואיך להחזיר את כל הסמלים? ד"א: Win XP PRO + SP1 תודה מראש......

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by et_gershon,

יש לי בעייה מאוד מעצבנת אתמול אחריי שעשיתי עדכונים לפיירפוקס קרה משהו מוזר ומעצבן השפה של הוידוס השתנתה לרוסית, או ג'יבריש זאת אומרת נגיד ההתחל לא השתנה אבל שאני מתקין תוכנות זה בג'יבריש ובאייסיקיו הכל סימני שאלה, וגם באקספלור שאני נכנס לאתר אז זה מוגדר בקידוד על עברית windows וזה עושה לי רוסית או משהו כזה, ואני צריך כל פעם לעשות קידוד לעברית iso visual או משהו כזה וגם הפיירפוקס לא נכנס לי אליו וניסיתי להתקין מחדש והכל ולא עוזר וגם מחקתי אותו. גם עשיתי כבר בדיקה עם האנטי וירוס ולא עוזר, זה נורא דחוף מישה יכול לעזור לי? תודה לעונים!!! שחכתי להזכיר שבהגדרות שפה אין שום דבר שמצדיק את זה

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  9. לחלק מהאייקונים שלי נהיה רקע לבן... והאיכות הכללית של האייקונים ירדה (אין וירוסים-טרויאנים-ספייבוטס-וכו') [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. אני מניח שהשאלה נשאלת הרבה אך עדיין לא מצאתי תשובה בחיפוש אני מעוניין להתקין על המחשב החדש שלי (ללא מע' הפעלה) את ויסטה הום בייסיק הבעייה היא שהתקנתי כבר על מחשב אחר שבשרותי את אותה מערכת מאותו דיסק מקורי יש אפשרות להתקין על המחשב הישן את הXP ואז ללכת לחדש ולשים עליו את הויסטה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by bikram,

שלום, בעיה קטנה שאשמח לפתור... הגדרתי ב-power options כיבוי כוננים, stand by ,וכן hibernate. למעט כיבוי המסך שום דבר אחר לא מתבצע. כמו כן ניסיתי להפעיל את אפשרות ה-stand by מתך תפריט ה- turn off computer, ואז המחשב נכנס למצב זה למשך כדקה, ומתעורר לבד. תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. אני רוצה לעדכן את כל הדרייברים במחשב, כ.מסך, קול, כ.רשת, מסך וכאלה אני יודע לעדכן. השאלה אם יש אפשרות לעדכן דברים כמו controller למיניהם, Ports, HD, CD' DVD...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by Hack,

שלום! יש לי מחשב ישן , עכשיו פירמטתי אותו לWIN98 ובעליייה של המחשב הוא מזהה לי את הCD אבל אחרי עליית הWIN דרך המחשב שלי הוא לא מזהה לי כונן CD מה יכולה להיות הבעיה? , תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by Atlon-Xp,

בדרך כלל טוב תמיד נראה לי צריך לרוץ רק RUNDLL32 אחד ברקע אבל משום מה רצים לי שתיים או לפעמים 3 ו4 אפילו. סרקתי את המחשב מוירוסים ומADWARES. ולא מצא שום דבר הקשור לזה... בבקשה תעזרו לי עם יש פתרון. תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  15. אהלן בטעות התקנתי SP2 אז אתמול חבר בא אליי והוא מחק בעזרת התוכנה DELTREE את התיקיה של ווינדוס והתקנו מחדש את ווינדוס... אז זה הלך די בסדר חוץ משהאינטרנט היה על מהירות 2KBPS בגלל שהייתה בעיה בכרטיס רשת... קיצר.... אמרנו נקתין שוב ווינדוס כי לא משנה מה עשינו לא פתרנו את הבעיה אז הוא "מחק" שוב את ווינדוס והתקין... ובסוף ההתקנה אחנו מגלים שיש שני ווינדוס על המחשב יעני צריך לבחור בין הווינדוס מתי שהמחשב עולה יש אפשרות לבטל את זה? למחוק את הישן? או לפרמט וזהו? וגם המחשב עכשיו די מהיר אבל מתי שאני זז באקספלורר למעלה ולמטה (עם הגלילה הזאת) זה ממש מקרתע וגם מתי שאני מזיז חלונות זה מקרטע מה הבעיה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. בעיה מוזרה, יש אתרים שאני לא מצליח לעלות באקספלורר של ויסטה לדוגמא: http://learn.sapir.ac.il/ באופרה האתר עובד אבל באקספלורר ובפיירפוקס אני מקבל דף לבן שלא מפסיק לטעון. מדובר על ויסטה x64

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. רצוי אמולטור שבנוי על SCREEN SHOTS על מנת לתרגל את המערכת ולהכיר אותה . לא מעוניין בדמואים שדורשים התקנה . חשוב שיהיה ניתן להוריד את האמולטור למחשב . תודה רבה לכולם .

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  18. Started by ptyahoo,

פירמטתי את המחשב והיה לו sp2 וסימנתי אחרי שהתקנתי מחדש וינדוס שיוריד לי אוטומאטית והוא לא יורד... יש לי וינדוס בעיברית... יש אולי התקנה ידנית? זה מעצבן כי אני צריך את ה-usb2..

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  19. עד היום בווינדוס XP כשהייתי עושה שומר מסך עם סיסמא המחשב היה מנתק את האינטרנט והורס לי הורדות היום אני משתמש WIN7 ורציתי לשאול 2 שאלות האם עדיין כאשר אני יעשה עבור לסיסמא לאחר שומר מסך האינטרנט עדין יתנתק לי (למקרה שזה חשוב אני משתמש בכבל רשת ולא אלחוטי לא יודע אם זה עוזר) ואם כן איך אני עובר את זה (אני רוצה למנוע שימוש של אחרים במחשב כי הוא רוב הזמן דלוק ) תודה על העזרה..

20. שחכתי את הסיסמא בויסטה מה ניתן, לעזאזל , לעשות? אני כבר משתגע תעזרו לחבר בצרה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  21. יש לי Windows Me באנגליתתתתתת......... איך אני מוסיף לו תמיכה בערבית (כאילו שאני אוכל לכתוב בוורד בערבית...)??

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. שלום, יש לי כרגע דיסק קשיח בעל 80GB שבו נמצא כל הווינדוס והקבצים ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 400GB - שאלתי: מה הדרך הכי קלה להעביר את כל הווינדוס זאת אומרת הכל, כלומר Copy של הדיסק הקשיח כדי שההגדרות של ה-Windows ישמרו כולל כל הקבצים הנמצאים על הדיסק הקשיח הישן (80GB)? מה דעתכם על "אשף העברת הקבצים וההגדרות"? האם הוא במיוחד לביצוע פעולות אלו? ומה זה "כבל ניטור" וכמה עולה אחד כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by shabi08,

שלום הפעלתי את התוכנה hijackthis ואין לי מושג מה לעשות עם התוצאות ,עזרה תתקבל בברכה,תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 13:15:20, on 05/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Symantec\NORTON~1\GHOSTS~2.EXE C:\Program Files\Common Fil…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by noamo,

אני משתמש באופיס 2003 ולא מצליח לשנות את ההגדרות ב word (הגדרת עמוד, עיצוב פונט) ולהשאירם כברירת מחדל. לאחר שאני מבצע שינויים בהגדרת העמוד ומגדיר "שמירה כברירת מחדל" השינויים אינם נשמרים . כך גם לגבי שינויי גופן בסגנון רגיל.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by B@LENO,

שלום לכולם חבר שלי הביא לי את המשחק AGE OF Mythology מקורי והיה בתוך הדיסק את התוכנה msxml 4 parser שזה רכיב של מייקרוסופט אמרו לפניי שמפעילים את המשחק צריך להתקין את זה אז עשיתי והוא שאל אותי להסיר או לתקן אז בחרתי לתקן כי זה היה מותקן ורציתי לדעת למה משמש הדבר הזה והאם קרה משהו שאמרתי לו לתקן? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.