עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Spider76,

שלום מישהו יודע במקרה מתי וכמה יעלו גרסאות ה- OEM של ויסטה ? מנסיון עבר גרסאות אלו היו תמיד זולות יותר וגם משתלמות.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש, התקנתי עליו ווינדוס וכו'.... אבל זמן קצר אחר כך התחילה להופיע הודעה מעצבנת במחשב שלי. ההודעה היא שתהליך כלשהו צריך להיסגר והיא מופיעה זמן מה אחרי שאני מאתחל את המחשב. הנה הפרינט סקרין של ההודעה (ההודעות שלמטה זה מה נפתח כשלוחצים על click here). מה שמעצבן זה שאחרי שאני לוחץ על לסגור, כל תוכנה חדשה שאני פותח (לא משנה מה- פיירפוקס, ווינאמפ וכו'), לא נותנת לי להשמיע סאונד. אם התכנה הייתה פתוחה כשהופיעה השגיאה אז היא כן נותנת להשמיע סאונד. כשאני מנסה להשמיע סאונד, למשל בווינאמפ, זה נותן לי את השגיאה הבאה: למרות שהדרייבר מותקן. אשמח אם תוכלו לעזור לי, כי זה כבר ממש עולה לי על העצבים.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by Rיה,

שלום רציתי כבר דיי הרבה זמן לשאול כמה שאלות בקשר לתפקיד של כל תהליך... אז נתחיל עם..spoolsv.exe alg.exe wuapi.exe wdfmgr.exe dslagent.exe system תהליך לא פעיל של המערכת(שברוב הזמן מנהל המשימות אומר שהוא צורך 99 מהמעבד) ולמה למרות שאני כל פעם סוגר את-msmmsg...(משהו כזה..)ועושה שהוא לא יפתח..הוא בכל זאת נפתח באתחול..זה המסנג'ר של הוינדוס אני יודע... אם יש לכם גם הצעות איזה תהליכים אני יכול לסגור אני ישמח...תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by eyal_hwzone,

שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, ואני מתכוון להתקין את הווינדוס. אני יודע איך להתקין, עשיתי זאת כמה פעמים. ההבדל הוא שעכשיו אני רוצה לעשות את זה חכם - יש לי דיסק 250GB, ואני רוצה לעשות חלוקה חכמה, וגם לגבות את ההתקנה הראשונית. השאלה שלי - איך: - כיצד כדאי לחלק את הדיסק. - איך מגבים, עם איזו תוכנה, ומתי (מיד אחרי ההתקנה ארצה לגבות את המצב הזה, לפני כל התקנה אחרת.) - אשמח לעוד עצות מה כדאי לעשות, כדי למנוע בעיות עתידיות תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by xtract1,

קודם כל סליחה אם טעיתי בפורום אני מבקש העברה. אם בכל זאת לא טעיתי אז ככה... התמונה אומרת הכל..אני לוחץ על DISK CLEANUP פתאום המעבד קופץ לי למאה אחוז... כשאני מכבה את זה..זה נשאר לי ב50 אחוז...ואז אני נכנס לתהליכים ורואה שיש עוד אחת פתוח..כאילו פתחתי את זה פעמיים וכל פעם לוקחת לי 50 אחוז מהמעבד..זה התחיל שלשום נדמה לי...זה לא קרה קודם לכן..המפרט שלי בצד... XP PRO SP1

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  6. אני עובד עם Win xp ויש לי 1GB RAM ddr 400. כאשר אני בודק ב-task manager בכמה זכרון המחשב משתמש, זה מראה לי משהו סביב ה-400 MB במנוחה. אבל כאשר אני סוכם את כמות הזכרון שלוקחת כל התוכנות אני מגיע ל-200-250 MB. כמו כן, בדקתי את זה תחת עומס, וכאשר ה task manager מציג את זה כאילו 800 מגה בשימוש, סכום התוכנות הרצות הוא 500-600 בלבד. בדקתי את זה גם עם התוכנה Memoy boost pro ואני נתקל באותם תוצאות. בדקתי את המחשב עם ADAWARE ויש לי גם Mcafee 2007 ולא נמצאו שום תולעים/מזיקים אחרים. מישהו יודע מה יכול להיות הפתרון לשימוש היתר בזכרון/התצוגה השגויה?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. מה דרישות המערכת של וויסטה מינימום? מה הדרישות הרצויות שיעבוד כמו שצריך? ומתי זה יוצא?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by naoriko,

יש לי חבר שיש לו בעיה כל כמה זמן פתאום מופיע לו מסך כחול כתוב מכל מיניי דברים שגיאות וכל זה... ואי אפשר לעשות כלום רק לכבות מהמחשב... באמצע שהוא משתמש במחשב...מה זה? מה צריך לעשות בשביל שזה לא יהיה יותר????

9. צריך לשדרג כל פעם ולהוסיף זיכרון? הרי אפשר פשוט לתת יותר מקום מההארד דיסק שישמש כRAM וזהו לא?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by messi,

מה יותר טוב vista 32bit או vista64bit?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. מהיום בבוקר בכל פעם שאני פותח חלון כמו "המחשב שלי" "מסמכים" וכדומה מייד אחרי שנייה החלון נסגר! בדקתי עם תכנת וירוסים ואין שום וירוס. אני משתמש בווינדוס ויסטה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. אז ככה...יש לי 2 כוננים...C וD... הC הוא פנימי...והD הוא חיצוני בSATA.... תקיית הסרטים הייתה מוגדרת בD...ואז הייתי צריך להוציא את הכונן... כשחזרתי...לא היה לי תקיית סרטים (במסמכים שלי..)... את כל הסרטים יש לי אבל פשוט אין תקיה שהיא מוגדרת כתקיית הסרטים.... אפשר עזרה..?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  13. שבוע טוב. יש לי בעיה ממש מציקה שהשביתה לי את כל מערך שיתוף הקבצים שלי. כאשר פועלת תוכנת שיתוף, שיוצרת הרבה חיבורים להרבה מקורות - לדוגמא אימיול שלפעמים יש לו 1000 מקורות לקובץ, והביטורנט שיש לו גם באזור ה 800 מקורות לקובץ יחסית חדש, לאחר 20 דקות של פעולה, אולי פחות, המחשב פשוט קורס לי ומציג מסך כחול שמאשים את הקובץ TCPIP.SYS. כלומר, התוכנות האלה וכמות החיבורים שהן יוצרות, מעמיסות מאוד על המערכת או לחילופין על הקובץ המסוים הזה, ופשוט מפילות את כל המחשב! זה כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים, מאחר וניסיתי להחליף את הקובץ בקובץ מקורי מהדיסק של SP2, ביטלתי את ה OC, ניסיתי גרסאות שונות של כל תוכנה, וכלום! כל פעם אותה בעיה. הבעיה הזאת לא הייתה לי מאז שקניתי את המחשב, זאת בעיה של …

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  14. תודה לכל מביני דבר....

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  15. Started by em28,

התקנתי מחדש את ה-XP. מסתבר שברירת המחדל של ה-IE היא דף הבית של MSN ואני לא מצליח לשנותה. שינוי דף הבית וכניסה מחדש ל-מאפיינים - כבר מחזירה את הדף המקורי: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome עוצו עיצה :s05:

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. יש לי חשבון מנהל בחלונות ובטעות פתחתי חשבון מוגבל ושכחתי את הסיסמה של החשבון... אז איך אני מוצא אותה?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. שלום, יש לי כרגע דיסק קשיח בעל 80GB שבו נמצא כל הווינדוס והקבצים ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח של 400GB - שאלתי: מה הדרך הכי קלה להעביר את כל הווינדוס זאת אומרת הכל, כלומר Copy של הדיסק הקשיח כדי שההגדרות של ה-Windows ישמרו כולל כל הקבצים הנמצאים על הדיסק הקשיח הישן (80GB)? מה דעתכם על "אשף העברת הקבצים וההגדרות"? האם הוא במיוחד לביצוע פעולות אלו? ומה זה "כבל ניטור" וכמה עולה אחד כזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by Gnome,

הנורטון הודיע לי על וירוס שנקרא CMD32.EXE וקראתי עכשיו שאם אני אמחק אותו זה יעלה הודעות שגיאה וכל זה אז רציתי לבקש עזרה. נ.ב קראתי שזה גם קובץ טרויאני אז אם יש לי ZONEALARM זה יכול להגן עלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  19. Started by dorratz,

אוקי חברה, אני אקדים ואומר שיש לי Norton Internet Security 2003 מעודכן לגמרי, וכל מה שיש ב-Windows Update הורדתי. בקיצור, ביצרתי את המחשב שלי בואו נגיד ככה. הכל התחיל ביום ראשון או שבת, כל פעם שאני נכנס ל-Outlock Express שלי, מופיע לי הודעה אחת או 2 הודעות שתוכנן הוא: ציטוט: The message "Re: Thank you!" you have sent to "talie@supersol.co.il "probably containes a virus Scenarios/Virus Manager: 'Data recognised as W32/Sobig.f@MM virus .'. Scenarios/Incoming/Dangerous Attachments: A filename matching the file mask was detected: 'document_all.pif'. Scenarios/Stop Executable: 'ItemLength.GE.0'. והם תמיד מאת MAILsweeper@supersol.co.il כן גם אני כמוכם הבנתי שזה קשור ל-…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  20. שאלה בכותרת. חיפשתי בפורום ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. יש לי דיסק קשיח רפטור SATA ולוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NSC-939 יש לי בעיה להתקין את וינדוס ,ובכלל לפרמט את הדיסק החדש לעבודה. לא הגיע דיסקט ולכן אני צריך ליצור לבד ,לפי הספר הם נמצאים בתיקיה בשם bootdrv ושם הם אומרים לי לבחור את הדרייבר "המתאים" - יפה מאוד עד כאן ,רק חבל שלא אומרים לי איזה. בפנדה שהלוח נרכש מהם אמרו לי לפנות ל - קובץ שבתוך התיקיה בשם nvsataxp.exe לשים דיסקט וליצור דיסקט ל SATA . עד כאן הכל טוב ויפה ואכן כך עשיתי. כאשר אני מתקין את וינדוס מהדיסק אני לוחץ F-6 כדי להתקין את הדרייבר ,מגיע ליצירת המחיצה ומבקש לפרמט ל -NTFS. הפרמוט מתחיל ,ממשיך ל -1% ונתקע ,כמו שהיה מקודם. עכשו אני בטוח שהדיסק תקין מכיוון שהיום החלפתי בחדש בגלל אותה בעיה ,הלוח גם כן חדש שגם הזמנת…

22. Started by BLeacH,

שלום לפני שבוע רכשתי מעבד 3.גיגה ht ...(כמובן 64 ביט)עכשיו אני משתמש בwinxp ps2 . עכשיו השאלה שלי היא במה שונה win64bit מ win sp2 הרגיל ? על מה הוא משפיעי ...? בבקשה אני חייב את המידע הזה תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. Started by nadigold,

היי אנשים, שמעו הפעלתי הרגע את המחשב מחדש ויש איזה הודעת שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SS.JPG http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SH.JPG את האמת זה כבר ככה יומיים בערך תמיד שאני מדליק ת'מחשב זאת ההודעה שאני מקבל... מה הבעיה?

24. יש לי Windows Me באנגליתתתתתת......... איך אני מוסיף לו תמיכה בערבית (כאילו שאני אוכל לכתוב בוורד בערבית...)??

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. Started by noamo,

אני משתמש באופיס 2003 ולא מצליח לשנות את ההגדרות ב word (הגדרת עמוד, עיצוב פונט) ולהשאירם כברירת מחדל. לאחר שאני מבצע שינויים בהגדרת העמוד ומגדיר "שמירה כברירת מחדל" השינויים אינם נשמרים . כך גם לגבי שינויי גופן בסגנון רגיל.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.