Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה, יש לי איזה באג שאני לא יודע הכיצד להעיף אותו (אני מנסה להמנע כרגע מפירמוט), קופץ לי חלון שמודיע על הודעת קריסה כל שהיא ושאלתי כבר בחנות מחשבים שמעבר לניסיון למכור לי חלונות XP ("וההתקנה עלי") בחנות לא ידעו הכיצד לעזור לי. כאשר לוחצים על SEND או DONT SENT מתחילה ספירה לאחור של 60 שניות שמיידעת על כיבוי המחשב אך המחשב אינו נכבה אלא נתקע ואין מנוס מעבר לכיבוי המחשב דרך כפתור ההפעלה. העתקתי את המלל של החלון ושלחתי אותו למייל של חבר שלי שאולי יוכל לעזור אך לצערי גם הוא לא יודע מה ניתן לעשות, הרצתי איזה "פאצ' " קטן אך הוא לא עזר. אני לא מצרף את הצילום כיוון שהגודל גדול מידי לצירוף לכאן. אשמח אם מישהו יהיה מוכן להציץ במלל החלון ולנסות לעזור לי. ***כרגע ע"מ לעבוד תקין…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין אותו אחרי שהתקנתי XP אחרי VISTA וזה נותן שגיאה http://img114.imageshack.us/img114/1426/jjwn0.jpg
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי VISTA והייתי רוצה לשנות כמה מקיצורי הדרך האלו. אני זוכר שיש מקום שבו ניתן לשנות אבל לא זוכר איפה זה וחיפוש לא עזר במיוחד :-X
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפני שכולם קופצים עליי.... יש לי סיריאלים חוקיים ל-XP PRO, XP HOME, 2000..... אם יש פה איזו שהיא עברה אז קבלו את התנצלותי מראש ואנא מנהלים למחוק\לנעול. ניסיתי המון גירסאות של ווינדוס וכולם פשוט XXX כולל המקוריים.. חשבתי אנשים שניסו גרסאות ורוצים להמליץ לדוגמא: XP GOLD XP TINY Unattended Windows XP Service Pack 3 Build 2 ועוד רבים אחרים.... האם כדאי לי לסבול בשקט ולקוות ש-VISTA יהיה פתרון גם מבחינת יציבות וגם תמיכה טובה יותר ב-DUAL CORE ללא כל הפיקסים שדורשים נצח לפתרון יציבות ותמיכה בתוכנות ללא קריסה (אני לא מדבר על משחקים!) ? תודה ושוב מקווה שלא עברתי על חוק כל שהוא....
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אהלן שאני מכבה את המחשב.. הוא לא מכבה עד הסוף אני מקבל מסך כחול בסוף! העלתי קבצי MINIDUMP. מה הבעיה? Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\121209-19125-01.dmp C:\Users\Oran\AppData\Local\Temp\WER-27409-0.sysdata.xml [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום!! אני התקנתי וינדוס ויסטה ושמתי לו טמיכה עברית כלומר סימנתי לו במיקום ישראל ועיברית איפה שהיה צריך אבל ה interface באנגלית עכשיו כל פעם כשאני ניכנס לאינטרנט אקספלורר הכתב עומד אוטומטית על עיברית וכל פעם כשאני מקליד כתובת של אתר מסויים אני צריך לשנות לאנגלית..יש אולי איזשהיא דרך להגידר את האנגלית בתור ברירת מחדל?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
התקנתי ווינדוז 7 ולאחר מכן ראיתי שהווינדוז XP קיים גם במחשב! עכשיו, אין לי מושג איך למחוק את המערכת הפעלה XP ! אמרו שצריך דיסקט- אין לי בכלל כונן תקליטורים, איך אני מוחק את הווינדוז XP? מצידי למחוק גם את ה7 איתו ולהתקין מחדש את 7!! אודה לכם אם תעזרו לי@@@
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS08-067.mspx
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בגלישה, בצפייה בסרטים, או בעמצע משחק ה MESSENGER מעיף הודעות. הרבה פעמים אני צריך לסגור את המשחק או לעשות ALT TAB כדי לסגור את ההודעה. אני בכלל לא משתמש MESSENGER. איך אני מבטל את האפשרות של החלונות הקופצים ???
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מה שונה ווינדוס נגיד XP רגיל הום או פרו מאשר ווינודס סרבר ? מה אומר הווינודס סרבר ? זה וונדוס רגיל למישחקים תונות וכל זה (שימוש ביתי ) או שמע זה ווינדוס נטו לעבודה מישהו יכול לתת לי קצת הסבר? :s05:
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
טוב לאחרונה נהיו לי כמה וכמה בעיות על המחשב... זה הולך ככה... כשאני מדליק את המחשב הכל עובד סבבה, אני יכול להתחבר לאי סי קיו לאינטרנט ואין הבעיה, ואחרי כמה שניות - לא הבכרח שאני מחובר לאינטנרט... המחשב מתחיל עם הבעיות... הנה כמה שמפריעות לי ביותר אני מנסה להתקין אנטי וירוס על המחשב והמחשב רושם לי את ההודעה שאפשר לראות התמונה המצורפת הראשונה (מס' 1) ואז אני מעוניין לפתוח את הנרו שלי כדי לצרוב כמה דברים ומה הוא רושם לי תוכלי לראות בתמונה מס 2 טוב התעצבנתי ועזבתי הכל... התחברתי לאינטנרנט הפעלתי את האי סי קיו ובלי כוונה סגרתי אותו - עכשיו אני מעוניין לפתוח אותו מחדש ומה קורה עכשיו.... המחשב לא מגיב!, אני לוחץ שוב פעם על הלחצן של האי סי קיו וכלום לא קורה... הפעלתי את ה TAS…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים הוריי היקרים קנו לאחי מחשב עם מעבד AMD (3000+), עד כה אחי השתמש בו עם מערכת Windows XP 32BiT. כעת יש ברשותי דיסק חוקי ( ) של Windows XP 64BiT ואני מעוניין להתקין לו. מה היתרונות והחסרונות של הווינדוס הזה, האם הוא יציב ? האם השינוי יורש במידה ניכרת ? האם תוכנות שתומכות ב-windows xp 32Bit רגיל יתמכו ב-windows xp 64Bit בצורה של 32 Bit ותוכנות שתומכות ב-64Bit יתמכו בו כ-64Bit, או שתוכנות ל-Windows XP 32BiT בכלל לא יעלו בווינדוס XP 64BiT? (בעיקר עם דרייברים...) תודה רבה לעוזרים. 8)
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מידע על נושא חוקיות קניית תוכנות מיקרוסופט יד שנייה - אם קונים תוכנות מחברה שפשטה את הרגל ונסגרה - מה צריך לקבל? כמובן - חוץ מCD מקורי... מה נחשב גירסא חוקית לחלוטין של XP ושל OFFICE ? האם יש צורך במדבקה של XP? ואם היא היתה כבר מודבקת על מחשב? מה לגבי אופיס? אין לזה מדבקה. הכוונה זה לא להוריד גירסא פרוצה באינטרנט, אלא לרכוש תוכנה חוקית ממישהו שלא צריך אותה. הסבר יתקבל בברכה. (אגב, חיפשתי ולא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מתכוון לתוכנה ששמתי קיצור דרך שלה ב-STARTUP. יש אפשרות להשהות אותה לאיזה דקה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עשיתי ווינדוס אפדייט, ופתאום נעלמו לי מלא אייקונים מה-add/remove...... הייתה לי רשימה די ארוכה (הרבה תוכנות..... :), ועכשיו יש לי רק איזה 15 או משהו כזה, ועכשיו אין כמעט אף תכנית שמופיעה שם, חוץ מנורטון, זונאלרם ועוד איזה 2 דברים שהתקנתי בזמן האחרון...... אה, וגם מלא רכיבים כאלה של ווינדוס (שמתווספים אחרי אפדייט. הם היו גם קודם....). ד"א, כל התוכנות שהסמלים שלהן נעלמו עובדות...... למישהו יש רעיון מה קרה? ואיך להחזיר את כל הסמלים? ד"א: Win XP PRO + SP1 תודה מראש......
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לחלק מהאייקונים שלי נהיה רקע לבן... והאיכות הכללית של האייקונים ירדה (אין וירוסים-טרויאנים-ספייבוטס-וכו') [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי תיקיה ב C WINDOWS שנקראת SoftwareDistribution עם 650 מגה????? אפשר למחוק?
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להעלים את שורת המשימות בויסטה לגמרי ולא במתכון הנוכחי של סמן למטה וזה קופץ
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף לווינדוס ויסטה ויש לי שתי שאלות: 1)יש לי 2 gb ראם אצוי לי להתקין את ה 32 bit נכון?(או שאפשר 64 ביט?) 2)שאלה חשובה מאוד. יש דרך כלשהי לשמור את כל מה שיש כרגע על בדיסק קשיח, אפילו שיש לי רק חוצץ אחד?(זאת אומרת שה xp וכל הקבצים שאני רוצה לשמור נמצאים באותו החוצץ.) אם כן זה תהליך מסובך או משהו פשוט? תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט פנטיום 2.. אם אוינדוס מי אז שמעו אני מכין דיסקט איתחול של מי שם אותו מפעיל את המחשב ואז כזה הוא מגיע למצב שאני צריך לכתוב.. אז אני צריך שתגידו לי מה אני צריך לכתוב כדי לפרמט ואחרי הפירמוט מה אני עושה כדי להתקין אוינדוס אקס פי פרופישנל.. תודה רבה !!!! אהה והוא לא עולה לי לדוס והוא אומר שצריך להוציא את הדיסקט וללחוץ על כפתור כדי להגיע לאוינדוס.. אז מה אני עושה כדי שהזה יעלה לדוס אם דיסקט?? משהו בביוס ?? עזרה!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
דדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר לא יכול יותר! בשבוע האחרון הפעלתי לפחות 8 IMAGES על ה HD שלי!!! זה לא יאומן! איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב??? איך זה שאיך שאני מוריד את הפיירוול המובנה של XP (בשביל הCD++) מייד אבל מייד מופיעה ההודעה על הריסטרט למחשב?(זוכרים את התולעת ההיא... כן היא עדיין קיימת!!!) איך זה לעזאזל שהאנטיוירוס ל מסוגל לתקן או למחוק את הוירוס, גם בSAFE MODE!!!!!! איך זה שהפתרון היחיד לחרא הזה זה להפעיל IMAGS כל 5 דקות?????? מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה? מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, קראתי פה פעם שויסטה בגרסת 32 ביט יכולה לזהות עד 4 ג'יגה וגם במיקרוסופט אמרו לי את זה, אבל אצלי עכשיו הויסטה מזהה רק 3.5 ג'יגה ולא 4, מה הבעיה? ה 32 לא יכול לזהות את כל ה 4? אני בטוח שאמרו לי ש 32 יכול לעבוד עם עד 4 ג'יגה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-