עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by triple_maxim188,

מתי שאני לוחץ על מקש יממני של העכבר מופיע לי האפשרות אבל אני לא יכול ללחוץ אליה מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by sivick_ch,

קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק של 250 ג'יגה. רציתי לדעת אם יש חשיבות לחלוקת הדיסק, ואם כן איך הכי נכון לחלק אותו. אם יש אפשרות להסביר בקצרה איך מחלקים במהלך התקנת XP זה יהיה מצוין. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  3. Started by J.allmighty,

שלומות, אני לאחר פירמוט ואיפוס הביוס, רק התקנתי אנטי וירוס ,ICQ ... בקיצור הודעת השגיעה... ..אני לא מצליח להבין איפה הבעיה...השעון מכוון. plz help תודה מראש

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by yotamavi,

איך זה הולך בדיוק? אני מחזיר דיסק וקונה חדש או דרך המערכת הפעלה עצמה(באינטרנט)? אם אני יירצה למשל להחליף את הXP PRO הנוכחית בHOME PREMIUM החדש?

5. Started by ex_,

שלום מצ"ב תצלום מסך של הודעת שגיאה שקורה לי לפחות פעם אחת ביום ללא קשר לשימוש בחשב עשיתי עידכון ל SP3 אבל זה לעזר, פרמטתי את המחשב וגם זה לא עוזר יש לי קובץ DUMP אם צריך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by tomer_et,

כמו שכתוב הכותרת... יש אתרים שמציגים גרפים שנגזרים בהתאם למה שלוחצים (לא תמונה של גרף) - כמו למשל תוצאות של סקרים וכו'. את הגרפים האלה אני לא מצליח לראות - ואני מקבל X אדום בפניה העליונה של המסגרת של הגרף. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. אז החלטתי להתקין XP בנוסף על הVISTA הבעייתי שיש לי על המחשב.... עקבתי אחרי כל שלב במדריך של APCMAG,והגעתי לשלב שבו צריך להכניס את הדיסקהתקנה של XP ולעשות RESTART כדי שהדיסק יעלה ותתחיל ההתקנה, אבל אחרי הRESTART המחשב עולה חזרה לויסטה למרות שבBIOS מוגדר לו לעשות BOOT קודם מה-CD ורק אז מההרדדיסק. אם אני משאיר בהגדרות של הBOOT רק את הכונן CD אז הוא אומר שאין דיסק BOOTABLE בכונן. הדיסק נראה לי טוב כי כשאני מכניס אותו בויסטה הוא מזהה אותו נכון. יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

כשהתקנתי את SP2 היו לי חששות אז בסיום ההתקנה כששאל אותי אם ישאיר כמה קבצי מערכת כדי שאוכל להסיר את SP2 מאוחר יותר הקשתי YES אבל עכשיו - אחרי כמה חודשים על SP2 אני מאוד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איך אני מסיר את אפשרות ההסרה של SP2 ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by kong5,

מחשב נייד של לנובו. המחשב חדש, אצלי כמה חודשים. בזמן כתיבה הסימן כתיבה עובר למקום אחר..מאוד מעצבן בנוסף כשאני מוזיז את העכבר לפעמים הוא לוחץ לבד המחשב הגיע עם הבעיות האלו מה עושים? יש אפשרות לפתור תבעיה לפני שנפעיל את האחריות?

10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה שהמחשב פשוט כל הזמן נופל... הייתה לי ויסטה מותקנת בנחת ובשלווה []במשך חודשיים בערך ואתמול בערב זה עשה לי בעיות... כל פעם שהמחשב עלה הוא עשה לי "סייר ווינדוס קרס לחץ כאן לפהעלה מחדש" ושוב ושוב ושוב גם בSAFEMOD... פירמטתי והתקנתי שוב את הויסטה. והיום אחרי שהתקנתי את כל התוכנות עוד פעם והכל הוא עובד אני משחק קצת פתאום הוא שוב קורס... וכל פעם זה קריסה של פיזיקל ממורי עושה מסך כחול וסריקה ואז נכבה ואז הוא עולה וכותב ERORR 17 קובץ לא נמצא... וגם דרך התיקונים בדיסק כמו "שחזור" והדוס וכו' אני לא מצליח לסדר כלום. מה לעשות? בעקרון אני רוצה לחזור לXP אבל קניתי כרטיס טלוויזיה מתאים לויסטה ואני ממש רוצה את המדיה סנטר... יש אפשרות להשיג מדיה סנטר …

11. יש לי ויסטה או XP איך אני מוסיף תוכניות לבוט טפ...? שיעלו עם ווינדוס

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. בעבר ניסיתי להתקין את RC1 והייתה לי בעיה. אחרי שההתקנה הושלמה, המחשב נתקע ב-Detecting IDE drivers שמופיע ב-POST כשעולה המחשב. רציתי לדעת אם יש מישהו שהתקין את ויסטה על הלוח הנ"ל ללא בעיות? אם כן, אתקין גם אני. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  13. איך אני משנה את הצבע האפור מגעיל המהווה רקע לtoolbars ולשורת התפריטים ? ניסיתי לחפש אבל כל מה שמצאתי זה היה איך לשנות את הצבע של כותרת החלון, ולא לזה אני מתכוון. צירפתי צילום מסך לדוגמא [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by Dilbert Marker,

לפני שנה וחצי בערך כשקניתי את המחשב הנוכחי זיבלו לנו קצת את השכל ואמרו שבשביל שהרשת הביתית תפעל עם שיתוף והכל, את מערכת ההפעלה של המחשב הישן צריך להחליף מ98 ל98SE (לא יודע אם זה נכון אבל בואו לא נכנס לזה עכשיו). בכל מקרה, דיסק של Win 98SE לא נתנו לנו ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אז השאלה הקצת טיפשית שלי היא: 98SE זאת התקנה נפרדת לחלוטין מ98 נכון? כלומר ל98SE יש דיסק התקנה נפרד שאותו אני מפעיל אחרי שאני מפרמט, וזה לא שאני מתקין 98 רגיל (שיש לי את הדיסק שלו) ועליו מעדכן איכשהו לSE. נכון? וחוץ מזה, בתור אדם שלא פירמט בעצמו Win 98 בחיים, האם המדריך הזה מדוייק? בקצרה כתוב בו לעשות boot disk, לכתוב "format c:", לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by nim901,

אז ככה פירמטתי לחבר של אחותי תמחשב ומשום מה הוא התנהג מוזר. היום אחותי אמרה לי שהם לא מצליחים להתחבר לאינטרנט אז באתי ראיתי שיש הרבה תוכנות מוזרות אז כמובן ניסיתי דרך MSCONFIG להוריד אותם וה Ad-Watch התחיל להשתגע כאילו כל הזמן תוכנות ניסו לשנות תריגסטרי. בקיצור עכשיו כשנכנסים למחשב מופיע חלון שמבקש להכניס סיסמא ואז כיאלו משהו מכניס לבד סיסמא ואז המחשב עושה windows is starting up וזהו, הוא נשאר תקוע \: עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לעשות משהו אחרון לפני שאני מפרמט לו תמחשב, שוב ?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  16. שלום לא יודע מה קרה פיתאום המחשב שלי(שהוא די טוב) מתחיל לסגור תוכניות סתם ככה... כמו ICQ אקספורר פיירפוקס ביטורנט וכו.... עוד לא מזמן לא היו לי בעיות ... וליסגור אני מתכוון הוא יוצא מזה ורושם :אירוע תקלה בתוכנה זו... שלח אל תישלח יש לי וינדוס XP SP2 באנגלית תודה רבה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  17. שלום לכולם ותודה על עזרתכם ביעוץ לי יש מחשב עם מעבד AMD 3000+64BIT VENICE אם נתונים שכתובים למטה אני כרגע עובד ב WINXP PRO 32 BIT האם כדאי לי לשדרג ל64 BIT בהנחה שכל החומרה שלי תומכת במערכת 64 BIT האם המחשב יעבוד יותר מהר? האם מערכת 64BIT תנצל ותייעל את המעבד יותר טוב מאשר הוא עובד עכשיו?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by Dj BeN Co-N,

שלום , שכחתי תסיסמא של הכניסה למחשב מה עליי לעשות לגבי זה אין איזשהו דרך לסדר ?? זה די דחוףף בבקשה ממכם. :-\

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  19. כשאני לוחץ על התיקון זה לא עושה כלום איך עוד אני יכול לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]

20. Started by shimronfio,

קניתי מחשב מבוסס core i7 לפני כמה ימים, התקנתי תמערכת 32 BIT של HOME , השתמשתי בתוכנה CPUZ והיא מזהה 3 כרטיסי זיכרון בעלי נפס של 1GB וכאשר למאפיינים שלי המחשב רושם 2 GB. הכונן הקשיח מזהה רק 320 GB במקום 1TB. מה אני עושה?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  21. שאלה בכותרת. כנראה שמחקתי את סל המחזור ואני לא מוצא שום דרך להחזיר אותו לשולחן העבודה. אשמח לעזרה ממכם.

22. Started by gzlt,

הי יש לי בעיה קטנה ומעצבנת ב windows XP מדי פעם מופיע לי חלון של נסיון התחברות לאינטרנט למאית שניה....ונעלם החלון מופיע למרות שאני מחובר כבר לאינטרנט וגולש בלי שום בעיה החלון הזה לפעמים מעלים לי פוקוס מחלונות שאני עובד בהם משהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by shiral03,

שלום לכולם,יש לי ויסטה,בכול פעם אני מתקין משהו או מעביר ממקום למקום קופץ לי חלון כזה עם אפשרות של Allow או Cancel איך מבטלים אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  24. אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הרצתי את התוכנה tcpip שנמצאת בה www.speedguide.net היא לא עשתה רע אני פשוט מעוניין בהגדרות שבאות אחרי התקנת ה windwos העם קיים ? קובץ כזה ? שלrag

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  25. אני כבר יודע שפתחתי על זה ת'רד לפני כמה זמן אבל הבעיה לא נפתרה כול התוכנות שיתוף שלי מורידות לי על 20 K גג יש לי SP2 פתחתי את כול הפורטים ב FIREWALL והורדתי איזה PATCH שמישהו נתן לי פה שאמור לפתור תבעיה וזה לא פתר יש אולי איזה פאטצ אחר שיכול לפתור תבעיה בבקשה תעזרו תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים