עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oded6188,

כשאני נכנס למחשב שלי, ולוחץ דאבל קליק כלהיכנס לכונן D למשל... אז קופץ לי המסך הזה של open with... ככה שהדרך היחידה להיכנס לתוך כונן היא דרך start>run... איך אפשר לפתור את זה?

2. חבר'ה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. Started by thegodx,

אמרו לי שהמערת ההפעלה ווינדוס אקס פי 64 ביט יצא כגירסה בטא ובגלל זה אני שואל העם האקס פי הפרו הרגיל ישתמש במלוא הביצועים של המעבד AMD A64-BIT 3000+ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by s1nus,

אני רוצה לצרוב דיסק שעושה boot שמדליקים תמחשב.. איך צורבים כזה דיסק? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. אוקיי אז אני ישבתי לי, וסתם חיטטתי במחשב שלפתע אני מצאתי את שתי התיקיות האלה בתוך התיקייה של windows, וחשבתי לעצמי למה שמייקרוסופט יקראו לתיקייות בשם מגוחח שכזה. ( ולא זכור לי שהורדתי תוכנה שנקראת ככה או כל פלאג אין אחר ) האם מישהו יכול לתת לי מידע כלשהו לגבי התיקיות האלה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. מהיום בבוקר בכל פעם שאני פותח חלון כמו "המחשב שלי" "מסמכים" וכדומה מייד אחרי שנייה החלון נסגר! בדקתי עם תכנת וירוסים ואין שום וירוס. אני משתמש בווינדוס ויסטה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by yotamavi,

איך זה הולך בדיוק? אני מחזיר דיסק וקונה חדש או דרך המערכת הפעלה עצמה(באינטרנט)? אם אני יירצה למשל להחליף את הXP PRO הנוכחית בHOME PREMIUM החדש?

8. Started by BLeacH,

שלום לפני שבוע רכשתי מעבד 3.גיגה ht ...(כמובן 64 ביט)עכשיו אני משתמש בwinxp ps2 . עכשיו השאלה שלי היא במה שונה win64bit מ win sp2 הרגיל ? על מה הוא משפיעי ...? בבקשה אני חייב את המידע הזה תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by redead,

תגידו המיקרוסופט האלה אמיתיים? הקטע הזה לקוח מהאתר שלהם : The Windows Vista Upgrade Advisor works with 32-bit versions of Windows XP and Windows Vista. It will not work with Windows 98, Windows 2000, or Windows XP Professional x64 Edition נעזוב בצד אנשים עם ווינדואס 98 או 2000 שאולי באמת אין מה להשקיע בהם אבל למה לכול הרוחות הדבר הזה לא פועל על גירסת ה64 ביט של אקספי?? הם מסרסים את עצמם..

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by dorman2,

במחשב יש לי כונן קשיח C, כונן דיסקטים A, כונן CD E וכונן צורב DVD F. צצו לי שני כוננים נוספים D ו G שכתוב לידם DVD DRIVE. מי אלו ומה צריך לעשות איתם?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  12. הייתי עד אתמול בווינדוס ויסטה וכשהייתי לוחץ על תמונה התמונה הייתה עולה לי ללא שום זמן טעינה ניראה לעיין עכשיו ב7 יש כשאני לוחץ על תמונה לוקח בקירוב 2 שניות עד 3 שניות כדי שהתמונה תעלה אני משתמש בווינדוס פוטו וויואר.. הוא נוח לי רק עכשיו מעצבן.. יש דרך לתקן? וביטלוקר פשוט כשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא רוצה.. גם אחרי חצי שעה כשעשיתי TURN ON לא קורה כלום

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. אהלן חבר'ה. יש לי פה בעיה שכל 20 דקות או חצי שעה המחשב עושה לי ריסטראט אני רוצה לשנות בהגדרות ב-XP במקום שיעשה ריסטראט שיציג לי את החלון הכחול הזה שיש בו ת'שגיאה. כך אני יוכל בעצם להעתיק לכם לפה את מה שרשום בשגיאה ואתם אולי תפרטו לי מה הבעיה? בדקתי אגב מעלות של המעבד עומד על כ-50-55 שזה סביר אפשר להגיד ומחשב לא צריך לעשת ריסטראט בגלל מעלות כאלה.... תעזרו לי בבקשה, תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיפשתי בפורומים ולא מצאתי: איך אני מעניק לעצמי גישה לספרית system volume information - ספריית שחזור המערכת, כאשר אני עובד במערכת קבצים ntfs? אם יש לינק אז נא הציגו אותו

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  15. Started by KingYes,

שלום אנשים.. יש לי מחשב AMD 9500.. ושמעתי שה-SP3 קורס עם המעבד הזה. האם יש גירסה תקינה שכן תעבוד לי? ועוד שאלה, האם אפשר להתקין Vista על XP בתור שני מערכות הפעלה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום כל פעם שאני מאתחל את המחשב משתנה לי הTASK BAR בצורה מאוד לא נוחה, לפעמים הוא שם בלי סיבה (יש בהתחלה) מספר של LANGUE BAR וגם אחרי שאני מסדר אותו, בהפעלה הבאה הוא עוד פעם משנה לצורה לא נוחה ורנדומלית (לפחות לפי מה שראיתי) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by warezon,

רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לראות ב clear text ססמאות כניסה בווינדוס?? האם זה שמור איפשהוא ברג'יסטרי?? או שיש תוכנה שמראה את הססמא ולא מוחקת????

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by LRa,

התקנתי ווינדוס מחדש על ההתקנה הישנה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לשחזר את המיילים הישנים? איכן הם נשמרים? תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by fgyt,

שלום כידוע מקש ctrl המשמש לבחירת מספר פריטים לא פועל בדפי אינטרנט שאלתי איך בוחרים מספר פריטים תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  20. שלום לכולם.. לפי הנושא כבר הבנתם את השאלה שלי.. אז מה זה בדיוק תכונת הדיבור הזאת ?? רק לפני 10 דקות מצאתי את זה סתם משעמום וחיטוט בווינדוס.. די הצחיק אותי האמת לכתוב שם משפטים מטומטמים ולשמוע את SAM הזה חוזר אחריהם (אפילו העלה לי כבר כמה רעיונות להסתלבט בטלפון על חברים..) אבל מה זה נותן חוץ מזה? למה הדבר משמש בפועל? נראה לי דווקא דבר סוף הדרך אם המחשב יתקשר איתי בדיבור במקום בכתב וההפך שאני אדבר איתו כדי להפעיל דברים.. בכל מקרה , למי שמבין בזה - אם אפשר לשפוך על זה קצת אור.. תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  21. איך אני משנה את הצבע האפור מגעיל המהווה רקע לtoolbars ולשורת התפריטים ? ניסיתי לחפש אבל כל מה שמצאתי זה היה איך לשנות את הצבע של כותרת החלון, ולא לזה אני מתכוון. צירפתי צילום מסך לדוגמא [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by avihy,

בכמה זיכרון תומכת Vista 32BIT ?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין אפשרות לעשות BOOT FROMCD כדי להתקין מחדש 'WIN XP SP1. מה לעשות כדי לקבל את האפשרות הזאת והאם אפששר לפרמט בלי זה. ניסיתי דרך המחשב שלי עצמו אך הבעיה שם היא שהגרסא של הווינדוס על הכונן היא SP2 ולכן הוא לא מרשה לי לפרמט אשמח לקבל עזרה דחוף מאוד Aviko

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Baridy,

2GB RAM NVIDIA 8500 AMD Phenom לא זוכר איזה יעבוד? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by shloosh,

יש לי 7 svchost פתוחים!!! 2 מהם ביוזר network service! כאשר אני סוגר אחד מסוים מהם מפויע לי ההודע העל כיבוי המחשב ב-60 שניות! RPC .... זה נראה לי מוזר מאוד! מה לעשות?? הווינדוס מעודכן כולו. יש לי SP2 עם פיירוול והכל. ואנטי וירוס מעודכן של mcafee

דיונים חדשים בפורומים