Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
וכמה עולה XP MADIA CENTER? ומשהו יכול לתת לי קצת הסבר על XP MADIA CENTER?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש כונן DVD וכשאני רוצה לראות סרט אני לא מצליח. הורדתי את העדכון האחרון (10) בכדי שאולי זה יפעל אבל עדיין אותה הבעיה. אני משתמש ברמת צבע גבוהה 32 סיביות, וגם במחשב של אחי אותה רמת צבע אבל אצלו זה עובד. ההודעה שמקפיץ לי: אין לי מושג מה לעשות. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המציקה הזו. תודה רבה. מצטער אם לא שמתי את זה בפורום המתאים, אם לא אנא העבירו את הנושא לפורום המתאים.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מצורפת תמונה. כשאני לוחץ קליק ימני על קובץ מוסיקה נפתח לי התפריט המצורף. אין לי צורך בכולו ואני מעוניין להסיר חלק מהאפשרויות שם. איך אפשר לעשות את זה? דרך אגב: הייתי שמח אם היה אפשר לעשות אותו כנ"ל גם בתפריט-קליק-ימני של סוגי קבצים אחרים. אנא עזרתכם. HF [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מדובר על WIN98 ואני רוצה שהצירוף הנ"ל יעשה את עבודתו הרגילה (לעבור בין תוכנות). איך אני עושה זאת?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפני ימים התקנתי את מערכת ההפעלה החדשה של חלונות 64 ביט ששלחה לי מיקרוסופט דרך המייל.. והתחלתי לעבוד עם המערכת.... אז צץ לי רעיון נחמד..לפתוח את הדיון הזה שבו אני תמיד אעדכן ואכתוב פה מה כן עובד ומה לא..תוכנות משחקים הכל ..זה אולי יעזור למשתמשים אחרים שירצו לעבור ל חווית ה64ביט אבל אין להם את האומץ .. אחרי קראית דיון זה אתה תדע מה להתקין ומה לא. וגם למה לחכות.. ** אני מתחיל עםהמפרט של המחשב ** Amd64 3000+ 754 Ga-k8nsnxp 1024 ddr ram a-data Radeon 9800 PRO 80GB SATA ******************* התחלה..: כאשר אתה צרי להתקין את XP בכונן Sata אתה חייב ללחוץ F6 בהתחלת ההתקנה ואחר כך להכניס דיסקט מיוחד ומבקרה שלנו הדיסקט ממש מיוחד אשר צריך להיות דיסקט דרייבר של ס-אתא עם תמיכה …
-
- 51 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח K8N NEO2 PLATINUM של MSI ויש לי הארד דיסק SATA והפלופי שיש לי עם הלוח לא מתאים להתקנה של הווינדוס (הגירסה שמורידים ממיקרוסופט). מה אני בדיוק צריך להוריד?
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אז ככה יש לי xp+sp2 פנטיום 4 3ghz זכרון 512 נתקל בתופעה מאוד מוזרה,יש הרבה מצבים שאני מפעיל את המחשב, והוא מתחיל לקרטע,לעבוד בצורה איטית בדקתי במנהל משימות תחת ביצועים המעבד נמצא על 30-40% ויש לו קפיצות ל90% אין אף תוכנה שעולה אוטומטית עם אתחול המחשב חוץ מהאנטי וירוס מקאפי,עברתי על כל התהליכים שרצים בזמן שזה קורה וחיפשתי על כל אחד מהם הסבר בגוגל אולי מדובר באיזה סוס טרויאני אבל נאדה עשיתי גם עדכון אנטי וירוס+ סריקה מלאה +הרצה של תוכנות spy ועדיין נתקל בתופעה מה שמוזר זה אחרי אני עושה ריסטרט למחשב המעבד חוזר ל0% ואגב בתהלייכים אין שום שינוי אלה אותם תהיליכים שעבדו מקודם אני די מיואש ולא בא לי לפרמט אשמח לשמוע רעיונות
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
את המערכת? חוצמזה שגם אני זוכר שכישיש ENABLED , אם מעדכנים בעידכון רגיל אז יש פאק והווינדוס לא עולה אני זוכר שזה קרה לי. [יש אולי קובץ כמו סרביס פק , או איזה קובץ מאוחד עם כל העידכונים?]
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
במשחק של וינדווס XP הפינבול... אני לוחץ על F4 ואחרי 2 שניות הוא חוזר למצב של חלון.... הרזולוציה שלי היא 1280X1024.... עריכה: מה נהיה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי מקרופן ומתי שנאי מנשא להשתמש בו הוא פשוט לא פעל הוא עובד אבל מתי שאני נכנס לתוכנה לדיבור כמו טים ספיק הוא לא נותן לי לדבר יש למשהו רעיון למה זה קראה לי? תודה לכול העוזים
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
:s05: ???
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני לוחץ על המקשים כדי שיהיה לי מנהל המשימות כדי לסגור תהליכים רשום לי שהוא הוגדר על ידי מנהל המערכת כלא זמין אני יודע שזה וירוס כי הורדתי שמהו חשוד וישר נהיה לי את זה... הבעיה איפה אפשר להגדיר שיהיה לי זמין ולמה שאני סורק באתרים הוא לא מוצא לי אותו סרקתי חלקי אפשר אתרי סריקות טובים?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ב-Windows XP, כאשר מגדילים את ה-Taskbar לשתי שורות, האייקונים ב-System Tray מסודרים בשלוש שורות. האם קיים Tweak או תוכנה שמאפשרת לעשות את אותו הדבר ב-Windows 2000 Professional SP4? אני מתכוון, שב-Taskbar יהיו שתי שורות, אבל ב-System Tray יהיו שלוש שורות של אייקונים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום הופיע לי מסך פתיחה ל WIN וביקש ממני לבחור USERS למרות שיש לי אחד איך אני מבטל את השלב הזה ואומר לו לבחור אוטומטית. יש לציין שעד היום לא הופיע השלב הזה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בוא נגיד שיש לי athlon 64 האם כדי לי להתקין את זה והאם כל התוכנות והישומים שרצים אצלי עכשיו יעבדו על גירסת ה 64 ביט ?? ואם לא אז מה זה בדיוק??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני משחזר אותו ?? יש את התוכנה Easy Recovery אבל זה רק ל-98 95
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים נתקלתי במחשב שהיה עושה מידי פעם ריסטרטים לא צפויים ונתן הודעות שגיאה, הבעיה אותרה כבעיית דרייברים של הכ.מסך ונפתרה על ידי החלפת הדרייברים. אמנם בעיית הריסטרטים נפתרה, אך פתאום צצה לה בעיה חדשה! המחשב אינו מבצע כיבוי או ריסטרט כשמבקשים ממנו.... זאת אומרת שכשאני הולך להתחל>כיבוי המחשב>כיבוי\הפעלה מחדש לא קורה כלום!!! אני יכול פשוט להמשיך לעבוד רגיל..ואין שום דרך לכבות את המחשב! יש לציין שהמחשב רץ על Windows XP pro+SP2 אשמח לקבל עזרה והצעות ניר
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם תוכנת מסרים כמו ICQ/MIRANDA יגרמו WIN להיות יותר פגיע לוירוסים ורוגלות?
-
התקנתי על מערכת הפעלה xp תוכנה "קונקורדנציה של התנך" ההתקנה היתה מלאה ובסדר הדיסק הוא מחלונות 95 התוכנה עולה וכתוב ברור במסך פתיחה אלא שאני מעלה את הקבצים של סיפורי התנך הפונטים כתובים בגיבריש אשמח לקבל עזרה עם פרוט מלא איך לבצע ולתקן את הבעיה . תודה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אממ , הכל התחיל שניסיתי להתקין XP64bit , המערכת ה פעלה פעלה , אבל משום מה , שום דבר לא עבד לי. פשוט כלום , החל מתוכונות רגילות ועד לדרייברים החדשים של הכרטיס מסך , ואפילו הדיסק של הלוח אם שלי שהכרטיס קול \ רשת וכל השאר נמצאים עליו הורדתי גם את הדרייבר החדש ביותר , ולא עזר. בכל מקרה , חזרתי ל XP הרגיל , עכשיו הצלחתי לסדר את האינטרנט כמו שאתם רואים , אבל אני לא מצליח להתקין את כל מה שקשור ללוח אם שלי. Ethernet , וכרטיס קול. אני מתקין את הדרייבר מהדיסק , ההתקנה עוברת בהצלחה , הוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש , אני מפעיל , ושום דבר הם עדיין לא מותקים , עדיין מופיעים עם סימן קריאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להתקין את ה 6.39 , שזה הדרייבר החדש ביותר לצ'יפ (nforce4 utlra) ושוב פע…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל עכשיו כאשר אני לוחץ על לחצן ה "START " בחלונות XP לא נפתח לי התפריט ב Clasic Mod רק ב XP Mod , כמו כן במידה וב Task ישנה קבוצה של לדוגמא : דפי HTML או דאר ב Inbox כשלוחצים על הקבוצה היא לא נפתחת . אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-