עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by lordbd14,

יש לי וינדאוז XP וה ms config לא עולה לי פשוט לא נמצא.. מה לעשות ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by mDs,

אני מחפש את הדריבר הזה כבר כמה ימים ולא מוצא.. ראיתי בגוגל כמה אנשים שהייתה להם את אותה בעיה אבל לא מצאתי שום דריבר שעובד לי.. אני חייב עזרה.. תודה.

4. למה אני לא מצליח להתקין?.. הביוס מוגדר והכל... אני שם את הדיסק של XP וזה לא קורא אותו כ BOOT... יש לי לוח K8NF-9 צריך עזרה...בבקשה... בד"כ זה אמור להגיד שיש דיסק עם אפשרות של BOOT ולוחצים אנטר וזה מפעיל.. אבל אני לא מצליח..!!! :s05: :s05: :s05: :s05:

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. בעיה בווינדוס 98: איך שהמסך נכבה , המחשב נתקע.ואם יש מוזיקה אז יש אעש חשמלי כזה שתקוע כמו שכשפעם כשהיומשתמשים בקאזה והיו מורידים שיר פגום... אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה דחוף [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by 888,

אני תקוע באמצע פירמוט מחשב (הפרמוט לא התבצע בXP כי המחשב לא הגיע לXP ) עכשיו אחרי ששמתי את הקוד ובלה בלה בלה הוא רושם לי c:\windows>: מה אני צריך לרשום שם ? c:\windows>:h כך זה ניראה בדיוק רק בלי ה H מה אני צריך לרשום שם?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by IRIVERMAN,

לאחרונה התחלתי להשתמש ב Address Toolber ב- Taskbar שלי. הבעייה שלי שנשמרו לי שם כל מיני כתובות שאני מנסה למחוק ופשוט לא מצליח! לדוגמא: //gmail.google.com/gmail //www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3,00.html עקרונית שאני מוחק את ההיסטוריה באקפלורר זה מוחק את רוב הכתובות, אבל יש כמה שפשוט לא נמחקות.. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  8. יש לי בעיה בדיסק הקשיח של המחשב השני והצלחתי להפעיל אותו אצלי כסלייב. איך אני יכול לגבות את ההודעות ואת אנשי הקשר מהאווטלוק בלי להיכנס אליו?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  9. יש לי WINXPSP2 וכבר הרבה זמן אני לא רואה אנימציות... ז"א- אני רואה רק את הפריים הראשון של האנימציות.... מה לעשות? איך לסדר תא זה? זה מתחיל להציק לי מאוד... תודה לכל העוזרים רועי

10. Started by Dmoney,

שלום, עם קניית כרטיס הטלויזיה קיבלתי מקלט אינפרא אדום שתמחבר ליציאת ה-COM במחשב + שלט. איתו הגיעה גם תוכנה המזהה ומתרגמת את האותות מהשלט לצורך שליטה בטלויזיה. עכשיו..מה שאני רוצה זה ליצור מצב שהשלט ישלוט לי על המחשב בלי שום קשר לטלויזיה (יפעיל את הווינאמפ ועוד כמה פעולות...) חשבתי להסיר את התוכנה שבאה עם הכרטיס טלויזיה ולהתקין איזו תוכנה אחרת שתתרגם את האותות מהשלט. שמעתי פעם על איזו תוכנה שעוזרת להגדיר את זה כאשר קונים מקלט כזה ומחברים אותו ישירות ללוח אם. האם אני יכול להשתמש בה גם? עצות ודרכים אחרות תתקבלנה בברכה 10x

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. Started by mega1234,

אני רוצה ליצור שורט קט שיפעיל איזישהו יישום בREATIME PRIORITY ? יש איזה סוויץ שאפשר להוסיף לשורט קט ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Vladgi,

כל אתר שאני כותב הוא מוביל אותי לאתר החיפוש של big-search מחקתי הכל ב-hijackthis וזה לא עוזר זה ממשיך לחזור ולחזור ובדקתי 15 פעם שמחקתי הכל אני פשוט לא מצליח להיפתר מזה. עשיתי סירוקת וירוסים וטרוייאנים וכמובן שהוא מצא לי איזה 106 ספיי אבל בסריקה השניה הוא לא מצא לי כלום.אני לא מבין את זה רק היום בבוקר המחשב שלי היה נקי לגמרי ועכשיו תראו מזה הכל שורת בספי. בקיצור ניקיתי הכל ואני עדין לא מצליח להיפתר מזה@@ מה לעשות???זה לא נעלם

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  13. תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  14. Started by FIRE-KID,

איך מתקינים WINME על WINXP PRO?? יש לי מחשב ישן שאני סתם עושה עליו שטויות... התקנתי עליו אתמול WIMXP PRO איך אני מתקין עכשיו WIN ME ? (כולל פירמוט הכוננים!)

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by desert,

יש לי 98 , יש לי את ה ISO של ה 2000 על המחשב , אני יכול לשדרג ככה?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by The UnKnown,

I am using StyleXP ... i downloaded few themes and i dont know how to apply it... sounds funny but i just cant for some reason. Thnx ...

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by Vega,

גיליתי לא מזמן את האפשרות כששיחקתי רד אלרט 2 והלפטופ שלי בקושי סחב, אז ניסיתי להעלות לו את ה-priority.. כשהעלתי ל-רילטיים זה היה לא יציב במיוחד אבל על high ו-above normal זה היה בסדר.. מה בעצם זה עושה? אני מניח שאת המובן מאליו, אבל האם זה באמת משנה משהו? והאם מומלץ להפעיל משחקים ב-realtime priority?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  18. Started by thegodx,

אני עומד לפני התקנת הוינדוס ורציתי לשאול כמה שאלות לפני הרגע ה"גורלי".. 1.האם יש בעיה עם הדריוורים בוינדוס החדש? (מודם יו אס בי כל שאר החלקים למטה) 2. האם 512 יספיק לעבודה רציפה וחלקה? 3.קשה להתקין את הסאטה? *עם קיימות עוד בעיות שלא ציינתי בוינדוס החדש תכתבו לי בבקשה. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by rc_p,

ישנה בעיה ידועה שהWindows לא מזהה דיסקים מעל 128GB. הבעיה נפתרה בSP1 בXP, ואמרו לי שגם ב2000 עם SP4 הבעיה נפתרה. קניתי דיסק 160GB של WD. (שוה משהו?) ואני משתמש בWIN2000 עם SP4, את החלוקה למחיצות עשיתי עם Partition Magic בDOS, והכל זוהה. אחרי שבוע אני מנסה לפתוח קובץ מסוים והוא לא נפתח, קובץ נוסף, גם לא. בדקתי את הטקסט של הקובץ, ואני רואה קשקושים. למעלה מ100000 קבצים נדפקו. החלטתי שהדיסק דפוק, וקניתי מקסטור. התקנתי אותו ובניהול דיסקים הוא מזהה רק 128GB. יכול להיות שהWD לא דפוק פיזית אלא הWINDOWS גפק את הקידוד מכיון שהוא מסתבך עם הגודל? האם כדאי לי להשתמש בWIN2000 עם SP4? או לעבור לXP, יש לי עדיפות ל2000 מכיון שיש לי תוכנה שעובדת ב2000 פי 2 יותר מהר. מה לעשות? המקום שאמרו ל…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  20. שלום חברים, יש לי בעיה באחד המחשבים בדפדפן. בעת גלישה וגם בעת אי גלישה כשהוא פתוח הוא נתקע לבערך 2 דקות ולעיתים חוזר לעבוד כרגיל לדקה ואז שוב נתקע לכמה דקות ותוקע את המחשב ללא הודעת שגיאה. אותו הדבר קורה גם אם מנסים לגלוש דרך "המחשב שלי". בזמן תקיעה המעבד לא נמצא על 100 אחוז הדברים שנוסו על ידי לפתירת הבעיה ללא הצלחה הם: הגדרת דפדפן: (ניקוי קבצים זמניים וגם תוכנות הרחבה וכו`) סגירת כל התהליכים במנהל משימות של שם המשתמש במחשב. סריקה נגד תוכנות ריגול. סריקת דיסק. שחזור מערכת... יש למישהו הצעה אחרת לפיתרון (ואני לא מתכוון לשימוש בדפדפן אחר)?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  21. אם אתם לא בטוחים, לחצו קליק ימני על My Computer ובחרו ב-Manage. פתחו את Local Users and Groups ואז את Users, לבסוף לחצו דבל-קליק על שם המשתמש שלכם ובדקו את רמת ההרשאות תחת הלשונית Member Of.? Prog.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by wow,

אני רוצה לעשות תיכנות לרגיסטרי בעזרת המדריך הזה http://www.pc-spot.co.il/guides/tweaks1.php האם הוא יתאים לי גם לגירסה של ה-WIN 64 BIT?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. Started by evman007,

אהלן. שאני עושה חיפוש באימיול למשל בעברית אז אני רואה רק סינית .ככה גם למשל בתוכנות כמו וורד ,אם שולחים לי קובץ שנכתב בעברית אותה בעיה. בדקתי בהגדרות שפה בלוח בקרה וכל אפשרויות העברית מסומנות.מה זה יכול להיות?

24. Started by pincher77,

מזה קובץ XSL? יש תוכנה שאפשר לפתוח את הקובץ הזה? אפשרי להפוך אותו ל-MP3? תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים