Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אז ככה ואל תגידו לי תעשה חיפוש כי עשיתי לולא מצאתי תשובה אמא קנתה מחשב חדש 64 ביט עם כול הדברים הנלווים באתי להתקין עליו את הSATA כמו שעשיתי על המחשב שלי ששם הצלחתי אבל הF6 לא מגיב ואח"כ שהוא המשיך בהתקנה הוא כותב משו על אם אני רוצה להגדיר כונן סקאסי ללחוץ S אז לחצתי הוא העלה את הדיסקט ושם יש כמה סוגי התקנה שונים ניסיתי את וכולם והאף אחד מהם לא עבד הלוח הוא ABIT KV8 PRO והכונן הוא של WD 80 גיגה עריכה : הF6 כן עובד והאפשרויות שיש לי לבחור מההתקנה בדיסקט הן intel 82801fr sata raid controller for windows intel 82801fr sata ahci controller for windows intel 82801er sata raid controller for windows silicon image sil 3112 sata raia controller for windows
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שצצה כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש והבעיה קיימת כבר יומים. עשיתי ניקוי ספיואר אתמול אך היום התוכנה כבר לא עובדת... ניקיתי הכול! פשוט כל מה שלא צריך ניקיתי עם תוכנות! עשיתי איחוי דיסק לכל הכוננים וסרקתי סריקה מלאה של שגיאות במחשב. יש לי וינדאוז אקס פי SP2. אתמול אני ראיתי במנהל המשימות שהמחשב פשוט עמוס! כל הזיכרון הוירטואלי [1.8 ג'יגה] תפוס! לא האמנתי... המעבד גם היה כמעט בשיא... יש לי מעבד 2.8C עם זכרון של 512 ולוח אם IC7-MAX3 של אביט והטמפרטורות גם הן סבירות עד נמוכות מאוד. הינה הבעיה שצצה בפעלת המחשב - ואם לא רואים אז הינה הקישור - http://imgsrv.pic4u.co.il/ac3007f674dab05a2d43c99cbd32b240030000.aspx תודה מראש, אבי.
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אמרו לי שxp home יותר מומלץ ושיש שינוים קליקים מה שונה בין xp home לxp pro?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם WINDOWS בשתי מחשבים: 1) WIN98 במחשב הישן כשאני מדליק את המחשב הWINDOWS עולה רק במצב בטוח. אם אני נותן לו נורמל הוא עובר ישר למסך "כעת ניתן לכבות את המחשב" איך אני פותר את הבעיה ? 2) קניתי מחשב חדש לוח של GYGABYTE K8NS9 NFORC4 X4 עם SATA HD התקנתי WINXP ולאחר שסיימתי עם ההתקנה והכל נראה בסדר הוצאתי את הדיסק מהכונן ועשיתי הפעלה מחדש ואז קיבלתי שגיאה שהבוט מהדיסק הקשיח נכשל ואני יכול לעשות בוט רק מהכונן עם דיסק ההפעלה המקורי. למי שיש הצעות אשמח לשמוע?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
סרגל הכילים שלי (איפו שנמצא ההתחל והכל ) הוגדל פי 2 http://img67.echo.cx/my.php?image=adf4jb.jpg איך אני יכול להחזיר את זה למצב הרגיל ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך הופכים XP מעיברית לאנגלית? יש לי XP HOME SP1 בעיברית..!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש לשאול פה. שהוא לוחץ על Local blabla זה אמור לפתוח את הסטטוס אבל הוא לא פותח אותו דבר אם עושה על הסמל של ה2 מחשבים חץ ימני ולוחץ על STATUS זה לא פותח לו - כי הפעולה היא בעצם אותו פעולה כמו לחיצה כפולה. איך מתקנים את זה ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם יש אפשרות ב-Windows 2000 Professional SP4 להוריד עדכונים ל-Windows באופן אוטומטי ויזום, באמצעות יישום של Win2K או באמצעות תוכנה של צד שלישי? מאיפה אפשר להוריד SP5 לא רשמי ל-Windows 2000?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תראו מה מופיע לי בתפריטים הדרייבר הוא קאטאליסט 5.4, הגרסה הרגילה בלי הCCC. מה יכולה להיות הסיבה? תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
זה מחשב לעבודה משרדית אז אם יש ירידה בביצועים של 5% זה לא ממש חשוב אבל האם יהיה יותר נוח לעבדו עם SP2 או פחות? אני חוזר זה לעבודה משרדית
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח איזושהיא תיקייה הוא נותן לי הודעה שהוא לא מגיב ושאל אם אני רוצה לשלוח דיווח על התקלה ואז כל המחשב ניתקה הרצתי אנטי וירוס והוא לא מצא כלום מה אני עושה ?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אוקה אחים קטנים הם סבל לאנושות..צריך להוציא חוק נגדם בכל מקרה,אח שלי הקטן שיחק בהגדרות משתמשים של הווינדוס(XP) וביטל את Administrator עכשיו,נשארתי עם משתמש רגיל,שלא יכול להסיר תוכניות,או לפתוח פורטים או לעשות כלום אפילו להחזיר את ה Administrator אני לא יכול להחזיר כי שאני רושם ב RUN control userpasswords2 זה אומר שאין לי גישה ואני צריך להיות אדמין כדי להיכנס ניסיתי לעשות שיחזור מערכת אך גם זאת אפשרות שרק אדמין יכול לעשות שאני עושה החלף משתמש,אני רואה רק את המשתמש הקיים עכשיו יש לי כמה שאלות איך לעזאזל אני מחזיר את המצב לקדמותו ואיך אני מבטל את האדמין,כאילו שיהיה רק משתמש אחד במחשב ותהיה לו גישה מלאה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאז שעברתי ל windows 2000 server אני פתאום רואה שהביצועים במשחקים ירדו דראסטית, אם מקודם למשל ב ET היו לי 120 FPS יציב, כרגע יש לי 76 ונפילות עצומות ל 40 :\ מישהו יודע מה הבעיה ? זיכרון? דרייברים לכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין וינדוס 2000 אבל בלי דיסקת רוצה להתקין דריך המחשב. אם אתם יודעם אתם יכולים לצלם ולסים את התמונה ולארות לי דרקו הוא לרשום לי איך לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני כבר יותר משנתיים עם המחשב שיש לי כרגע ( 2400MHZ / 9600PRRO / 512MB) לא נראה לי זה ממש חשוב.. ויש לי Windows XP Home Edition - Hebrew מקורי.. אני פעם בחודשיים בערך מפרמט.. ואני בכלל לא משתמש בדיסקט איתחול.. אין לי בכלל כזה אני פשוט מכניס את הדיסק של הווינדוס וביחד עם ההתקנה יש לי Format.. הוא מפרמט וישר מתקין.. עכשיו מה הקטע של הדיסקט איתחול? במה הוא תורם? ומאיפה אני משיג כזה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מקבל שגיאה קובץ DLL. חיוני PSAPI.DLL לא נמצא השגיאה מתקבלת כשאני מריץ את השורה: Z:\SP2\i386\update\update.exe /s:Z:\WinXP מישהו יודע למה ?
-
היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה
-
עשיתי פירמוט עקב סוס טוריאני.. עכשיו התקנתי את כל הדרייברים הכל טוב ויפה... אני הולך לראות טלנובלה בעם וכשאני חוזר יש שומר מסך!... עכשיו איך שאני מזיז את העכבר זה מעביר אותו למסך ה לוגון הזה...איפה שבוחרים משתמשים..אפילו שלא בחרתי את האופציה שזה יהיה... אני נכנס ליוזר שלי ב XP שהשתנה לו האייקון מפתית שלג לשחמט... נכנס ופתאום חצי מחשב נעלם!... רוב הקיצורים שהיו בתפריט ההתחלה ובשולחן העבודה נעלמו!... עכשיו נכנסתי למצב בטוח ועשיתי שחזור... ורוב הדברים חזרו אבל כל כבציי ה EXE שהיו לי על המחשב נמחקו! חוץ מאלה של הXP... שזה אומר כל המשחקים כל התוכנות אנטי וירוס וזה... מה יכול לגרום לדבר שכזה לקרות.. כי וירוס אין לי! וגם הוירוס שהיה לי לפניי שפירמטתי זה בסך הכל היה טורייני שהעפת…
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בשלב שהמחשב רק עולה עוד לפני שעולה הווינדאוז המחשב כותב לי scanning IDE drive.. ואז מופיעה שורה שאומרת no drive attached to Fasttrack controller.bios is not installed ברצוני לדעת מה זה אומר האם זאת תקלה האם יש משהו שאפשר לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
או קיי זה הולך ככה היום ניסיתי להיתחבר מהעבודה ברמוט למחשב בבית היתחבר אבל בסיסמא הוא אומר לי שהיא לא נכונה ואין מצב שהיא לא נכונה אני בטוח ב 100% שזאת הסיסמא. 1. מה יכול להיות הבעיה של הסיסמא? 2. אם נגיד ומישהו שינה לי אותה איך אני יכול לפרוץ אותה?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
...? עריכה : טעות שמתי את הדיון הזה בפורום תוכנה במקום פורום WINDOWS שמישהו יעביר את הדיון....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NVRaid x86 64bit Drivers http://home.comcast.net/~shrmytoon/NVRaidx64F6.zip
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש 2 מחשבים 1 עם 98 2 עם XP המחשבים נמצאים במרחק מטר 1 מה2 ב1 אין כרטיס רשת ב2 יש כרטיס רשת איך אני יכול להעביר מידע בין 2 המחשבים להעביר דברים ממחשב 1 למחשב ה2 ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
האם לבעלי Windows XP Pro רגיל תיהיה אפשרות לשדרג ידנית ל XP החדש,או לפרמט ולהתקין את ה WINXP 64X החדש?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כבר יומיים התקנה לBOOT DISK בשביל WIN XP PRO ושום דבר לא עושה לי BOOT יש למישהו לינג למשהו מועיל? תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-