עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. או שאני צריך להתקין גם את הדרייבר ל-USB2 מהאתר של יצרנית לוח האם : Gigabyte Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  2. "Warning, Microsoft Antispyware has encountered a critical error (Error 101). Please restart Microsoft Antipyware again. If you continue to experience this problem, please contact Microsoft technical support at support@giantcompany.com for immediate assistance." הודעת השגיאה מופיעה בזמן שאני מנסה להריץ

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. Started by ptyahoo,

פירמטתי את המחשב והיה לו sp2 וסימנתי אחרי שהתקנתי מחדש וינדוס שיוריד לי אוטומאטית והוא לא יורד... יש לי וינדוס בעיברית... יש אולי התקנה ידנית? זה מעצבן כי אני צריך את ה-usb2..

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  4. ? ואם למשהו יש את הדרישות של המערכת?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  5. קישור לנאום של ביל גייטס בכנס WINHEC (יעבוד החל מ 23:00) http://www.microsoft.com/events/executives/billgates.mspx הודעה לתיקשורת על נאום ביל גייטס: http://www.microsoft.com/presspass/press/2005/apr05/04-25WindowsThirdDecadePR.asp דף המוצר: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Windows.XP.x64.Pro.REAL.WORKING.PROPER.READ.NFO-XiSO האם זו הגרסא ? היא שוחררה רשמית? כדאי להוריד ולהתקין?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by LIOR42,

יש לי מחשב עם WINXP שיש בו סיסמא ושכחתי את הסיסמא יש אפשרות לבטל את הסיסמא ולהיכנס לWIN

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by taotao,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 800MHZ עכשיו אני רוצה לעשות לו פורמט מותקן בו וינדוס XP HOME EDITION עכשיו אין לי תדיסק של וינדוס כי אני לא רוצה להתקין בו אני רוצה למחוק אותו ולהשתמש בו בטור סתם ארדדיסק איך אני מפרמט אותו? עשיתי F8 לפני שעולה המחשב ואין לי תאופציה לפורמט מה עושה??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם וחג שמח. יש לי ווינדווס XP PRO עם service pack 2 ומותקנות בו התוכנות הבאות: Ad- aware, spybot- search&destroy, norton anti virus 2003 מעודכן. אתמול,כאשר אני הייתי מחובר לאינטרנט העכבר התחיל לזוז באופן שאני לא שולט עליו ונפתחות לי מלא תוכניות. הורדתי spy sweeper והרצתי לו בדיקה ומחקתי את כל מה שהוא מצא. ליתר ביטחון גם הרצתי בדיקה לכל התוכנות הנ"ל. חשבתי שהבעיה נפתרה. היום, כאשר גלשתי, שוב חזרה הבעיה, העכבר התחיל לזוז ונפתחו מלא תוכניות. לדעתי זה האקר שפרץ לי למחשב. אני כבר לא יודע מה לעשות, בבקשה תעזרו לי. חג שמח לכולם.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

אתם מכירים את הקובץ program (אין לו סיומת) שנוצר בכונן המערכת (system drive( מה זה הקובץ הזה ואיך דואגים שהוא לא יווצר כל פעם מחדש?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אני משום מה באמצע הלילה מתנתק מהאינטרנט והייתי רוצה תוכנה או אם יש הגדרה בחייגן כך שיתחבר כול פעם מחדש אני מצאתי משו שנקרא redail if line is dropped זה וי במאפיינים שלי החייגן לשונית שנייה . אודה לכם אם תוכלו לעזור לי. תודה .

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  12. בחלון של הסטארט לעטה יש לי אפשרות my recent documents.. זאת אומרת צפיה בקבצים אחרונים שנפתחו.. ואני רוצה לבטל את זה מהרשימה שלי שלא יהיה לי את האפשרות הזאת בסטארט.. איך עושם את זה?

13. Started by frenzy,

אהלן אנשים, הרבה זמן לא הייתי פה.. המחשב שלי (P3 733Mhz + 512MB SDRAM) פועל לאחרונה באיטיות רצינית, ממש זוחל, בסוף השבוע הקודם פירמטתי מחדש והפעם התקנתי WinXP + SP2 (במקום Win2k) התקנתי את כל העידכונים הקריטיים, בנוסף Kerio Personal Firewall וKaspersky AV פועלים ברקע, ניסיתי לאחות את המחיצה הראשית, עברתי על כמה מדריכי Tweaking ל-XP, ביטלתי את כל הServices הלא נחוצים, אך המחשב עדיין מקרטע, ממש בר אני כבר אובד עצות, דעתכם?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by malcolmx9,

קודם כל אני מבקש, בלי המלצות על פיירוול שונים. אין בזה צורך. רק אני מבקש שתענו לי על השאלה.... תשובות מבוססות, לא סתם לזרוק "זה חרא של דבר" וכו'. תודה XP PRP SP2

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by eladbu,

יש לי XP PRO עם רשיון אך כאשר אני מריץ sfc /scannow אך הוא נתקע לי כל פעם ואני צריך ללחוץ 20 פעם אנטר כדי שזה יסיים מה הבעיה! יצוין שהדיסק תקין לחלוטין!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. עכשני נגיד שיש לי טקט כזה... HWzone...והטקסט הזה הוא קישור...(לאתר כמובן)... עכשיו אני מחפש פונקציה שתחזיר לי את כתובת האתה...(ההיפרלינק)....כלומר תחזיר http://www.hwzone.co.il כמחרוזת... יש דבר כזה?? מצאתי פונקציה שיוצרת היפרלינק...

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. שלום לכולם וחג שמח , הכנסתי סיסמא לווינדוס , אבל משום מה כשאני מנסה לרשום אותה בהפעלת הווינדוס , אני מקבל שגיאה שהסיסמא שהכנסתי לא נכונה! אבל זה לא ממש הגיוני , כי כשמכניסים סיסמא ליוזר כלשהו אתה רושם אותה פעמיים כדי למנוע מצבים של טעויות , אני בטוח שאני לא טעיתי ברשימת הסיסמא אבל אני לא יודע למה הוא מקפיץ לי שגיאה שהסיסמא לא נכונה :-\ בכל אופן , אם יש דרך כלשהיא להיכנס לווינדוס בלי הסיסמא , אני אשמח אם תשתפו אותי ותראו לי מה צריך לעשות. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  18. יש לי שתי משתמשים במחשב השני GUEST מתי שאני נמצא תחת GUEST אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. זה קרה ב4 משחקי ילדים שניסיתי להתקין לאחותי ובכולם היתה הבעיה כשניסיתי להפעיל את ההתקנה או שזה קרה בהפעלה אוטומטית. אנא עזרו לי להבין מה הבעיה. כמו כן ניסיתי לשנות ב"תאימות" את מערכת ההפעלה וגם זה לא פעל. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. שלום כולם יש לי וואחד בעיה יש לי מחשב פנטיום 3 שיש בו 2 הרד דיסקים הראשון של גיגה שמותקן עליו ווינדוס 95 שיש עליו מידע חשוב של הנהלת חשבונות של העסק של אבא שלי שהרד דיסק זה היה לפני זה במחשב של פנטיום 1 ענתקיה 100 הרץ קיצר בגלל שאי אפשר היה לפרמט אז העברנו את הארד דיסק הזה איך שהוא בלי פרמוט בלי כלום לפנטיום 3 ויש עוד הרד דיסק של 12 גיגה מפורמט שעליו אני רוצה הלתקין ווינדוס 98 ובעצם לעשות 2 כוננים אחד של ווינודס 98 שהיה C וווינודס 98 תהיה מערכת ההפעלה ודיסק שני של הגיגה שעליו ישאר המידע החשוב ועדיין היה אפשר לעבוד עליו אבל עם ווינדוס 98 אני צריך לעשות את זה בלי לפרמט את הדיסק עם המידע החשוב קיצר איך עושים את זה ? תודה!

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by DannyBoy1904,

יש לי לוח GA-K8NF-9 ועכשיו בגלל שיש לי הארדיסק SATA אני צריך דרייבר מסויים בעת ההתקנה של הווינדוז ... עכשיו לפי מה שהבנתי הדרייברים אמורים להיות על הדיסק ואני אמור להעביר ואתם לדיסקט... עכשיו מצאתי תיקיה שנראה לי שהדרייברים שמה... BootDrv יש פה איזה 20 קבצים ואני לא יודע איזה מהם להעתיק לדיסקט... תעזרו לי בבקשה..

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by kikkler,

right now i have 2 80GB hardisks partitioned as follows C - 80 gb, contains windows installation directory F - 15gb G - 65gb i'd like to move windows to drive F and leave both C and G for storage purposes. what would be the easiest way doing it?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. Started by Turbine,

מישהו יודע אם יצאה גרסה סופית למוצר?? אם כן איך היא נקראית?? והאם גם לה יש SP1 או SP2 ..?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  24. תסתכלו בצד שמאל למעלה בXP בפאנל האפשרויות בתקייה שיש בה קבצי מוזיקה תראו יהיה כפתור PLAY ALL שאמור לפתוח את כל השירים שבתקיה במדיהה פלייר שלכם. אם יש לכם מדיה פלייר 10 תבדקו אם הוא מבצע את הפעולה כי לי הוא פותח רק שיר אחד מהתקיה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  25. טוב הנחתי את ידי על עותק שחבר שלי אירגן, עכשיו אני לא יודע אם זה המלא (יענו לא באטא לא כולם אלא XP64PRO המלא!) או שזה סתם אחד הבילטים אם תרצו אוכל לצרף קבצים/תצלומי מסך תודה תוספת: חיפשתי באת של ABIT דריברים ולא מצאתי איפה הם? אין שם..... שוב תודה

• 8 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים