עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי ההתקנה של XP שבה כבר פרטים אלה נכתבו?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  2. Started by guy878,

חיפשתי גם בגוגל במלא אתרים באנגלית ושומדבר שמצאתי לא עזר לי ממש. גם באתר פה חיפשתי ואני לא יודע מה לעשות. אני מקבל שגיאה מס' 0x80070750 כשההתקנה מגיעה בערך ל25% בהרחבת הקבצים. המחשב חדש, בלי שום ווינדוס עליו, הדיסק הקשיח של סמסונג F3 מה אני עושה?

3. שלום. מערכת הפעלה WINDOWS98 SE יש לי בעיה בכיבוי המחשב.כאשר אני נכנס ל KAZZA ואח'כ מנסה לכבות את המחשב באופן הרגיל: התחל,כיבוי וכו',למרות שאני יוצא מה-KAZZA וגם סוגר את התוכנית בשורת המשימות ,אני מקבל מסך כחול עם ההודעה הבאה,והמחשב נתקע,ואז צריך ללחוץ על RESSET לחכות שהמחשב יעלה מחדש ואז לכבות שוב בצורה הרגילה. התקנה מחדש של ה KAZZA לא פותרת את הבעיה ,גם הEMULE יוצר את אותה בעיה. כנראה שהWINDOWS לא מצליח לסגור את התוכנית לפני כיבוי. יש למישהו רעיון איך לטפל בזה. ההודעה שמתקבלת: WINDOWS AFTER EXCEPTION 06 HAS OCCURED AT 9F9E:0000A624 .THE CURRENT APPLICATION WILL BE TERMINATED PRESS ANY KEK........................................... תודה.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  4. Started by kobibo,

יש לי win xp pro הבעיה קורת לפעמיים כאשר אני רוצה לרשום משהו בעברית באקספלורר ( לדוגמא: חיפוש מילה בעברית ) לעיתים במקום לראות עברית בעת ההקלדה אני מקבל כל מיני סימנים משונים ( משולשים מרובעים וכו' ). בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. Started by Eran M.G,

כיצד אני יכול להגדיר שלא יוכלו להוסיף או למחוק קבצים מ/לתקיה מסוימת בזמן שהגישה לקבצים שכבר בה תהינה חופשית?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. Started by ma4351,

קניתי אופיס 2007 אנטפרייז וכתוב עליו 32ביט, רציתי לדעת אם זה יסתדר עם ויסטה 64ביט? ואם יש כזה דבר בכלל גרסה של אופיס ל64ביט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. ביום בהיר אחד פתאום התחיל להופיע לי רקע מאוחרי הכיתוב של האייקונים יש למישהו מושג איך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  8. אהלן, באחד מהמחשבים שהתקלקל, ישנה בעיה. התקנתי עליו SP3 והוא ישר מראה מסך כחול ברגע שמגיע לווינדואס. השאלה שלי, האם יש דרך להתקין את מערכת ההפעלה הישנה שלי, SP2, על המערכת הקיימת והבעייתית SP3, ללא צורך בפירמוט? יש איזה שפן שאפשר לשלוף מהכובע? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by menta,

כל פעם שאני מפעיל אותו יש לי שגיאה הנה מה שרשום בשגיאה:A critical error has occurred while running the virtual machine and the machine execution has been stopped. For help, please see the Community section on http://www.virtualbox.org or your support contract. Please provide the contents of the log file VBox.log and the image file VBox.png, which you can find in the C:\Documents and Settings\Windows\VirtualBox VMs\Windows 7 VB\Logs directory, as well as a description of what you were doing when this error happened. Note that you can also access the above files by selecting Show Log from the Machine menu of the main VirtualBox window. Press OK if you want to power off the …

10. Started by kobi_af,

שלום לפעמים יש לי תקלות בעליית הוינדוס ואני צריך לעשות repair בהתקנת הוינדוס על מנת שזה יעבוד למזלי לא הצטרכתי כי הצלחתי להסתדר... השאלה שלי איך אני עושה repair דרך שם? אני לוחץ R ואז מופיע לי שאלות כמו מה סיסמת החשבון שלך ואין לי סיסמא ואז אני אמור לרשום משהו בחלון דוס כדי להגיע להתקנה ואין לי מושג מה לרשום... תודה מראש

11. היי, קניתי וונדוס גרסאת סטודנטים מה שלא ידעתי זה שהיא 32 ביט , ואני צריך לעבודותיי את גרסאת ה 64 ביט. האם אני יכול להשתמש בסריאל שיש לי על דיסק התקנה של 64 ביט? אשמח לתשובה מהירה תודה רבה. איתי.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש לי חלונות XP פרו, אנגלית,SP1 ואופיס XP SP2. המסנג'ר מפעיל את עצמו פעמיים, הראשון זה הWINDOWS מסנג'ר והשני זה הMSN מסנג'ר, הם כמובן אותו הדבר רק שהשני מעוצב יותר יפה והוא בגרסה 5 כמובן. אני רוצה למחוק את הראשון, הוא סתם יושב לי על המחשב כמו עלוקה מוצצת דם (וזיכרון) ואני אף פעם לא השתמשתי בו גם ככה. אז מה הפיתרון? איך אני מוחק אותו ומשאיר את השני, שאני אוהב כל כך...

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  13. Started by bd684174,

רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת להעביר את כל תוכן הכונן של הוינדוס (c:) לכונן אחר כולל ה-boot וכולל הכל אם כן באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ואם לא אז אולי יש המלצות על שיטות? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. Started by ilanb0,

חיפשתי במסדי הנתונים של מיקרוסופט אך לצערי לא מצאתי את התשובה למסך הכחול שאני חווה לאחרונה. לאחר ההודעה הרגילה שהמערכת תסגר על מנת לשמור על עצמה, אני מקבל את ההודעה TRQL_NOT_LESS_OR_EQAL. באיזור המידע הטכני אני מקבל: 0x000000001 (0xCBE67054,0X000000002, 0X000000001) 0X804D9136. עד כמה גדולה הצרה?

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  15. Started by MDK,

מה זה לעזאזל? :

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  16. לאחרונה כשאני נכנס לאקספלורר אני מקבל את השגיאה הבאה: Internet Explorer cannot display the webpage וכשאני סוגר את החלון אני מקבל את השגיאה הנ"ל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: iexplore.exe Application Version: 7.0.6000.16512 Application Timestamp: 46807103 Fault Module Name: StackHash_8d13 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 04fd13d0 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 8d13 Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Additional Information 3: 8d13 Additional Information 4: cdca9b1d21…

17. Started by ron11,

שכחתי את הסיסמה שלי למחשב יש תוכנה או דרך לעקוף את הנעילה יש פתרון ? במקום להתקין מחדש מערכת הפעלה ? תודה לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  18. פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא יכול להתקין שום תוכנה מופיע לי שגיאה ניסיתי את מה שמנהל הביא פה לעשות וגם זה לא עבד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340632.10 זה השגיאות שמופיעות לי http://up164.siz.co.il/up2/comdttxmi52m.png http://up164.siz.co.il/up2/kz0enntzunty.png

19. הפס התחתון של הדפדפן איפה שרואים את הדף נטען (מקווה שהסברתי נכון) .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. היי מחר באים לאסוף את המחשב הנייד לצורך בדיקת תקינות המחשב , שמתי לב שווינדוס 8 מכריח אותי להיות מחובר עליו רק דרך חשבון האוטלוק, האם ניתן להתנתק מיזזה לנתק את זה שפשוט מדליקים את המחשב והווינדוס יעלה מבלי צורך להתחבר ?או שהאיימל של האוטלוק שלי יופיעה שם ? פשוט יוזר פשוט כמו בווינדוס 7. או לפחות לנתק את עצמי משם במחשבים ניידים יש אפשרות לעשות מין התקנת מערכת 8 מחדש , האם זה תהליך פשוט שלא דורש דיסק ? לפני שאני ימסור את המחשב לעשות את זה . תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by avihy,

אני מנסה לעדכן משחקים (דרך התוכנה של המשחק) שרכשתי אך מתקבלת שגיאה. השגיאה: המשחקים הם: Lord of the Rings: Battle for Middle Earth II The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth The Lord of the Rings The Rise of the Witch-king הערות: יש לי Vista Ultimate בעברית. יש לי רק חשבון משתמש אחד והוא מנהל בלי סיסמה.

22. Started by benita1,

כאשר אני מפעיל ת נמחשב אני מגיע לשולחן העבודה וכל מה שהיה בו איננו נישאר רק הרקע אולם אני מצליח להפעיל אותו דרך מהל המשימות בטענת c: מה עלי לעשות

23. Started by Gliding,

היי, לא הצלחתי למצוא תשובות בדיון הרשמי, כי נראה לי שהבעיה ספציפית מדי לחברה שאני עומד לדבר עליה. יש לי שני מוצרים של סמסונג שאני לא מצליח למצוא להם דרייברים לXP64: מסך 721S, ועכבר PLEOMAX. לעכבר לא התקנתי דרייברים...והוא די עוש בעיות...יעני עכבר אופטי, והוא מקפצץ על המסך ולא תמיד הולך לכיוון שהוא אמור ללכת אליו (אני מקווה שזו באמת בעיה של דרייברים )) ניסיתי למצוא דרייברים דרך גוגל ואין כלום אולי מישהו מכיר מקום שבו כן יש דרייברים, אפילו בטא (כמו של HP)?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. איך אני מעביר שפב ב-XP צריך דיסק של התוכנה שוב או שאפשר פשוט דרך המחשב?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  25. Started by elior021,

שלום יש לי וינדוס 7 אולטימייט באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית דרך העידכונים אני ניגש ל windows update לוחץ על check update אבל ה extras update לא מופיע לי בכלל ואין לי אופציה להתקין את הMUI של העברית. מישהו יודע אולי איך מחזירים את ה extras update ? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.