עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lilian,

סליחה על הבורות. לא מובן לי האם התכנה הזו באמת עוזרת בשדרוג מ- XP ל- WIN7 ? אם כן איך וכמה זה עולה לנו? אם דנתם כבר בעניין הזה- אשמח לקבל קישורים על איך עושים זאת...

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  2. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם

3. היי , [אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בבקשה לאן שזה כן] התקנתי את הדרייברים האלא של NVIDIA על ויסטה חשבתי שזה יעזור או ישפר משהו במשחקים אבל עדין יש את הבעיות של הגראפיקה [הגראפיקה פה ושם משתגעת..] יש לי LEADTEK PX7600GT 256MB 128-bit מה אתה מצאים לעשות ? הנה הדרייברים שתקנתי : X64 לא עובד אצלי [לא יודע למה] אז הורדתי והתקנתי את הX86 .. http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html .. *************************************************** *************************************************** אוקי יש לי בנוסף שני שאלות קטנות : הויסטה אמור להיות תלת מיידי[3D GRAPHICS]? הDX9.0c משפיע איך שהוא על ויסטה ? לא ניראה לי כך תזה שDX…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. Started by teh1archon,

שלום רב, ניסיתי להעזר באינטרנט אבל זה לא מספיק. הורדתי, ניסיתי להתקין ואני מקבל את 0xC1900101 - 0x20017 או 0xC1900101 - 0x4000D. כשהמחשב קורס אני מקבל נBSOD את: IRQL_LESS_OR_EQUAL וSYSTEM_SERVICE או SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION וATTEMPTED_TO_WRITE_READONLY_MEMORY. עקבתי אחר ההוראות של איך לבצע איתחול נקי, אין לי אנטי-וירוס מלבד windows defender שכיביתי אותו. מה בכל זאת עוד יכול לדפוק לי את ההתקנה? עידכון: אחרי ניסיון נוסף שבו ניתקתי גם את המקלדת והWEBCAM קיבלתי שוב SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION ואחריו SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED ופעם נוספת 0xC1900101 - 0x4000D. התקלות מתחילות אחרי שנראה שהוא סיים להתקין והוא מנסה לעלות כ8.1 בפעם הראשונה. מה עכשיו? תודה מראש, שי.

5. Started by rangolan2,

יש לי ווינדוס אקס פי פרו סרוויס פאק 1 ואני מנסה להתקין את הסרוויס פאק 2 וזה מראה לי את השגיאה הזאת: מה לעשות? כי נראה לי שזה בגלל שהורדתי תוכנה שנקראתי KEYFINDER כדי לעשות את הווינדוס חוקי וזה שינה לי תסריאל בבקשה תעזרו לי תודה רבה

6. Started by talsa,

צריך את זה כדי להחליף ביוס לכרטיס מסך תודה ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  7. אהלן יש מצב טוב מאד שאני סטלן ופשוט לא העתקתי את זה באמת לכונן או משהו כזה אבל אני בטוח שהעתקתי את זה , היה סוף יום בעבודה ומהר מהר העברתי את הקבצים לכונן הנייד שלי . הגעתי הביתה וואללה נפל לי הראש, אני לא מוצא כלום אין לי מושג איפה תקעתי אותם בכונן , ניסיתי לסדר לפי תאריך וכ'ו החיפוש של חלונות ולא עוזר לי בכלל. אשמח לקבל טיפים למה ואיפה ואיך לחפש תודה

8. שלום, יש לי ויסטה אולטימייט X64 יש ברשותי שני כוננים 80GB שבו מותקן הווינדוס ו-250GB של השטויות שלי. כל פעם הוא מכבה ומדליק את ההארד דיסק של ה-250. איך אני מבטל את זה?

9. שלום, קניתי והתקנתי Windows 8 והגדרתי שני משתמשים נפרדים. אני מנסה להגדיר את Google Drive עבור כל אחד מהמשתמשים באופן נפרד (לכל משתמש חשבון גוגל/ג'ימייל משלו כמובן), אבל זה לא עובד: חיבור לחשבון גוגל במשתמש אחד מוציא אותי מחשבון גוגל במשתמש השני. וכדי להתחבר מחדש, אני נדרש כל פעם מחדש לתיקיה ריקה. כלומר, אי אפשר אפילו לחזור לתיקיה שהסתכרנה קודם לכן. במלים אחרות, אני לא מצליח להגיע למצב בו לכל משתמש פועל ברקע Google Drive, שמסונכרן עם חשבון הגוגל שלו. ניסיתי לקרוא על זה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. נראה ש-drive פשוט לא תומך במה שאני רוצה. אשמח לעזרה איך בכל זאת לעשות זאת. אולי תוכנת סינכרון כלשהי? או יצירת הפרדה בחשבונות ב-windows? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by GIL100,

האם ניתן לשדרג מ-win מילניום בעזרת גירסת XP מלאה, או שחייבים גירסת שידרוג של win xp?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  11. Started by Rin,

לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא , זה נראה המקום האידיאלי אז ככה , יש לי איזה וירוס או תולעת שכל הזמן פותח לי את ה My Computer וגם את ה Deskop בלי הפסקה אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות , בקושי לכתוב את זה הצלחתי אנטי וירוס לא מצא כלום Nod32 גם Stinger לא עזרה בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. Started by gooz,

שלום אנשים, רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הביזארית הזו, איך הופכים את הכל בחזרה ולא לצד תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by kishta,

יש לי ווינדוס XP בעברית (הדיסק שממנו התקנתי בא עם MUI בעברית). הבעיה היא שאני צריך להשתמש בתוכנה שצריכה ווינדוס באנגלית אחרת אי אפשר לעבוד איתה. האם ישנה דרך לחזור לאנגלית כאשר אני רוצה לעבוד עליה ? האם אפשר להתקין עותק נוסף של ווינדוס באנגלית על המחשב וכאשר אני רוצה לעבוד עם התוכנה אני פשוט אכנס אליו ? כל פתרון אחר יתקבל בשמחה! חג שמח!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. Started by 114508534,

אני מנסה לגשת לתיקיית המסמכים שלי על שם המשתמש שלי שהייתה בשימוש בגירסאת חלונות אחרת שמותקנת על כונן קשיח אחר ואני לא יכול להיכנס , רושם לי אין גישה , יש לי בתיקיית המסמכים שלי המון המון מידע, איך אני פותח אותה , המשתמש היה מוגן בסיסמא כך שאני מניח שאני צריך לרשום איפשהו את הסיסמא . תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by boogie,

לאחרונה כל כמה זמן באמצע העבודה אני מקבל מסך כחול שכתוב בו משהו עם DUMPING MEMORY ואחוזים רצים ולאחר מכן המחשב מבצע איתחול ניסיתי כבר להתקין וינדוס מחדש אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. Started by kong5,

מחשב נייד של לנובו. המחשב חדש, אצלי כמה חודשים. בזמן כתיבה הסימן כתיבה עובר למקום אחר..מאוד מעצבן בנוסף כשאני מוזיז את העכבר לפעמים הוא לוחץ לבד המחשב הגיע עם הבעיות האלו מה עושים? יש אפשרות לפתור תבעיה לפני שנפעיל את האחריות?

17. Started by Epic,

לאחרונה לפעמים כשאני עוזב את המחשב לכשעה הוא נתקע עם התמונה של השומר מסך ולא מגיב. כשאני מאתחל אותו (מהכפתור במארז) הוא כותב שהייתה שגיעה והוא רוצה לדווח למיקרוסופט. ואז הוא פותח את האינטרנט ומעלה את הדבר הבא: יש צורך להיות מודאגים? יש לי פנטיום 4 3.0GHz (ללא OC) ולוח אם שלBiostar P4VMA-M (לפי תוכנת everest)

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by alone66,

מכיוון שהתקני windows על HD חילקית את ה HD וכרגע כונן C הוא HD כונן D - DVD כונן HD- E איך אני משנה את שמות הכוננים כך שכונן E יהיה DVD וכונן D יהיה של HD

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. Started by freerider,

ניסיתי היום להתקין דרייבר של מצלמת אולימפוס במחשב עם WIN98 ולא הצלחתי זכור לי שהייתה פעם בעיה עם 98 ו-USB, האם צריך לשדרג ל-SE בשביל תמיכה ב-USB ? או שגם הגרסא הרגילה תמכה ב-USB ? תודה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  20. שמתי לב שאחרי כמה שעות המחשב על דעת עצמו נכנס למצב המתנה, או שבעצם אני לא בטוח שזה מצב המתנה. אחרי כמה זמן יתכן שהמחשב מאתחל את עצמו ואז אני רואה את מסך הלוגין. למשל אתמול בלילה השתמשתי באזוראוס, קמתי בבוקר יש לי את מסך הלוגין אני לוחץ על שם המשתמש שלי ואין זכר לאזוראוס, כאילו המחשב עשה ריסטרט והוא טוען את כל התוכניות מחדש כמו בהפעלה רגילה. מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. פרמטתי את המחשב לפני יומיים ושמתי לב כשאני חוזר הבייתה שהוא היה בSLEEP MODE. המגמה המשיכה כשחזרתי גם יום אחרי. אני לא יודע בדיוק כמה זמן לוקח לו להיכנס לSLEEP MODE אבל זה קורא בלילה כשאני יושן או כשאני חוזר הבייתה. איך מתקנים את זה?

22. Started by mickeyk,

שלום, מחפש לדעת איזה משתמש התחבר בעבר לשרת בעבודה, מרחוק, בין אם ב- vpn ובין במשהו אחר. לוגים של check-point הוגדרו ליום אחד בלבד. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  23. Started by cold fire,

קניתי מחשב נייד חדש עם 120GB אבל המחשב מזהה רק 110GB האם זה אפשרי? (אני יודע לגבי הרד דיסקים רגילים לpc שאם מתקינים עליהם מערכת הפעלה (xp) אז בפועל כמות הזכרון של ההרד תיהיה קטנה ב1-2GB אבל כאן מדובר ב10GB ניסיתי תוכנות כמו sisoftware (הגרסה הכי עדכנית) האם ההרד דיסק דפוק... קניתי אותו בארה"ב ואין לי אחריות בינלאומית עליו :-[ (אם פניתי לפורום הלא נכון - סליחה)

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by zahiz007,

היי חברים, מדובר על LAPTOP מסוג X61 עם WINDOWS 7 - ULTIMATE. עד אתמול הכל עבד כשורה, היום את עכבר ה BLUETOOTH שלי (MICROSOFT 5000) חיברתי למחשב אחר ושחזרתי למחשב שלי הוא לא זיהה אותו (מן הסתם). אבל אני לא מצליח להגדיר אותו מחדש, הוא לא נמצא בזמן חיפוש מכשיר BT חדש ואני גם לא מצליח להיכנס לDEVICE AND PRINTERS. הוא פשוט טוען המון זמן ולא קורה כלום. יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. שלום. התקנתי את התוכנה הזאת: http://www.hamar.sk/sphere/version.htm שהמליצו עלייה בפורום ווינדוס, ועכשיו בגלל זה כל המסך שלי נדפק בתצוגה שלו... יש מעיין רשת על המסך, כאילו שראים את ההבדים ביין הפיקסלים (כאילו שיש פס שחור ביינהם...) והתצוגה לא מאוזנת במיקום שלה על המסך... הסרתי את התוכנה, וגם התקנתי מחדש את הדריוורים של ATI ושם דבר לא עזר... יש למישהוא רעיון?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.