Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם... בוינדוס XP ידעתי איך לפתור את הבעייה בשנייה פשוט בלוח בקרה ואז עוד משהו שטח איחסון ואז לעשות התחל לכונן משהו כזה... אבל אחרי שחבר שלי חזר ל-XP והביא לי את הויסטה אולטימייט 64 ביט שלו ( אבל באנגלית... ) אני לא יודע איך לפתור את הבעייה הזו.... אם אפשר הסבר מדוייק באנגלית איך אני עושה את זה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי איך אני מחזיר את המחיצה השנייה ( עם 240 ג'יגה שצריכה להיות... ) אני מאוד יודה לו תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי... נב: חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה לבעייה...
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ביומיים האחרונים שמתי לב לבעייה במחשב שלי בעבודה: כאשר אני מדליק אותו ומסך המשתמשים עולה אני מכניס את הסיסמא שלי והמחשב מאתחל את עצמו. לאחר כפעמיים-שלוש שהתופעה חוזרת על עצמה המחשב כן עובר את השלב הזה ונכנס לווינדוס. אני עובד עם Windows XP SP2 מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי בעייה במערכת הפעלה התקנתי אותה כמו שצריך הכול פועל טוב ולאחר שההיתי צריך לעשות פריצה הורדתי תוכנה ששם צריך לבחור את הלוח אם ולעשות ריסטארט ואז תיהיה בעצם פריצה אבל מה שקרה שניסתי לעשות עידכונים ולא היה אפשר כי הוא רשם שהשירות אינו זמין וצריך להפעיל את המחשב מחדש בקיצור לא הלך כלום מאז אני גם לא יכול לשמוע מוזיקה וגם לא ביוטיוב ואפשר לראות שיש לי כרטיס קול מותקן אז זה לא זה. תודה רבה לכל העוזרים ועם תוכלו להביא לי קישור להורדה מחדש של מערכת הפעלה של windows 7 כי אני מאמין שאני יצתרך לפרמט את המחשב מחדש והמערכת עצמה שהתקנתי לא טובה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
האם להשתמש ב-XP MODE שאפשר להתקין ב-WIN7 שיש לי (גרסת ULTIMATE) או להתקין משהו אחר ? מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת אם אני חייב לעדכן אותו ולהתקין בו את חבילת השירות 2 ??? אתם בטח אומרים לעצמכן ...."נו ברור שחייב לעדכן ".. אז זהו שהמחשב מיועד לעריכת קול והוא לא יחובר לרשת ולא לשום דבר שקשור לאינטרנט או משהו כזה ..... יהיו בו אך ורק תוכנות........
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה ועוד 2 מחשבים. שאני מנסה לגשת לתיקיות המשותפות שעל המחשב שלי דרך מחשבים אחרים זה מבקש סיסמא... אני יודע איך לבטל את הבקשה לסיסמא. השאלה היא איך אני משנה את הסיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
על ה-COA של ה-winXP שלי מופיע הכיתוב הבא: Windows XP Professional 1 - 2CPU (ראה תמונה מצורפת) האם זה אומר שהוא מיועד לשני מחשבים (2CPU) ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מכניס דיסק שיש בו שרים הדיסק עולה אני מכינס דיסק שיש בו תוכנה כלשהית לא עולה??? כנ"ל לדיסקים מקורים/צרובים???
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני משתמש ברזולוציה 1024*768. יש 17 LCD.
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ניסיתי את כל האפשרויות הנ"ל, גם ה Windows 7 Repair/Recovery CD לא מצליח לעלות את ווינדוס. במצב רגיל הווינדוס נכנס ללופים בלי הפסקה בזמן הטעינה - שמתי לב למסך כחול שמופיע ממש לכמה מאיות, אי אפשר היה לראות מה כתוב שם והמשיך בלופים של הפעלה מחדש. במצב בטוח הוא נתקע על הטעינה של הקבצים במצב תיקון ובבוט דרך RECOVERY CD הוא יעני עולה אבל נתקע על המסך הכחול הראשי לפני שהמערכת עולה.... אין לי כל דרך להיכנס לווינדוס ולנסות למחוק\לשנות קבצים , REG, או כל דבר אחר. לא זכור שהותקן משהו חריג, אולי עדכון אוטומטי של ווינדוס, שכרגיל חירבן שוב את המערכת. Windows 7 64bit נייד של HP dv6 מקווה שמישהו יוכל לעזור כאן. תודה על כל פנים.
-
- 16 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
אחים שלי יש לי בעיה כשאני מפעיל תוכנות שיתוף כגון : אימיול ביטורנט WINMX ODC אחרי זמן בילתי מוגדר או כמות הרודות או משהו כזה המחשב פתאום עושה ריסטרט זה קרה לי לפני הפורמט (היום פעם שלישית לא עזר) וגם במחשב הקודם זה קרה לי יש לכם מושג איך פותרים את זה יש לי XP SP2 + Norton IS 2005
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה אולי קצת מטומטמת! התקנתי וינדווס חדש XP 2 ואני לא מצליחה להגדיר בסרגל כלי שלמטה שפות, כבר ניסיתי בכל מיני דרכים גם דרך control panel וגם ישירות דרך tool bar ניסיתי לסמן וי על שפות אבל עדייןם לא מופיע. בבקשה תעזרו כי זה קצת מפריע , תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אז ניסיתי לפתוח את הפורט שאני צריך 6881 וגם לא הצליח הווינדוס מגיעה עם תוכנת פיירוואל כזאתי שהיא גם חוסמת פופ אפים ועוד כל מיני שטויות בקיצור אני רוצה למחוק את התוכנה זאתי של ווינדוס או פשוט לסגור את הפייראוול תודה.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
לחברי הפורום, אחד הילדים נגע במחשב ומאז תצוגת המסך מוצגת הפוך, גם אחרי restart. רואים הכל - אבל הפוך (אם ניתן היה להפוך את המסך היו רואים טוב). יש למישהו רעיון איך לתקן זאת? מערכת ההפעלה היא windows XP. תודה, עמית
-
- 10 תגובות
- 26.4k צפיות
-
-
התחילו להופיע לי לפני כמה ימים מלא הודעות ב Messenger Service כניראה שאולי פרצו לי או שזה משהו אחר עשיתי כבר מלא בדיקות עם כל מיני תוכנות spy-ware ותוכנות לנקות קוקיס , היבטורי ומלא זבל אבל שום דבר לא עזר אז רציתי לשאול אתכם אם מישהו יודע איך לבטל את זה שזה לא יופיע ??? זה מציק נוראאאאאאאאאאאאאאא
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי היום על המחשב בבית Win 7 Ultimate 64Bit. ויש לי 2 ניידים שהיו מדפיסים דרך המחשב בבית. עכשיו אני משתף שוב את המדפסת אבל בגלל שהדרייבים על המחשב שמחובר למדפסת הם של 64Bit, הם לא יכולים להיות מותקנים על מחשבים הניידים. אני יודע שאמורים להיות איפשהו על הניידים את הדרייבר של המדפסת. באיזה תיקיה זה נשמר?
-
- 13 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקספי . ושאני מכבה תמחשב אז יש לי מסך כזה שכתוב נא לכבות את המחשב ואז אני לוחץ 5 שניות והוא נכבה.. פעם זה היה נכבה לבד בלי לחיצה! למה עכשיו זה כבר לא ככה? לפני שבועיים התקנתי לינוקס והלינוקס סגר את המחשב לבד. בלי לחיצה. מה אני אמור לעשות שזה יסגר לבד? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2015/7/15/8950481/microsoft-windows-10-rtm-date http://www.theverge.com/2015/7/15/8945373/windows-10-rtm-final-build-number http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/07/15/build-10240-now-available-for-windows-insiders-in-fast-and-slow-rings/ כפי שחלקכם ראו בעדכון האחרון השם השתנה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
נגיד שנכנסתי עכשיו לתיקייה מסויימת במחשב. יש לי כאן מלא קבצים ותיקיות שעשיתי שיראו אותם בצורת התצוגה LIST, במקום ב ICONS. אבל כשאני נכנס לאחת התיקיות, אז התצוגה חוזרת ל ICONS איך אני עושה שזה תמיד יהיה על מה שאני בוחר? תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך משווקים מערכת הפעלה חדשה? עם תינוקות וילדים קטנים, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפרסומת-הראשונה-של-חלונות-10-תנסה-להמיס/
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המשחק סוליטייר חזר להיות חלק בלתי נפרד ממערכת החלונות החדשה, אך הביא איתו פרסומות וידאו מציקות שבמיקרוסופט דורשים תשלום חודשי או שנתי קבוע עבור ביטולן לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/המשתמשים-זועמים-רוצה-סוליטייר-בחלונו/
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים ששם המחשב מזהה משהו לא מוכר ניסיתי לעשות עדכון דרייברים מדיסק של XP וגם מדיסק של לוח האם והוא לא מזהה כלום. רציתי לדעת איך אני פותר את זה? תודה למגיבים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדרך לפירמוט המחשב נתקלתי בתקלה. יש תמונות: אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מאחד את השלושה האלה לאחד? אני לא מעוניין לעשות שלושה מחיצות אלא מחיצה אחת וזה בלתי אפשרי במצב הנתון! (התמונות גדולות אין לי מושג איך להקטין אותם)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאחרונה החל המחשב שלי , ללא התראה מוקדמת, להגיע למצב של 100% CPU USAGE. הדבר קורה בצורה אקראית, כלומר, אין דפוס עבודה מסויים שלי על המחשב שבו הבחנתי שזה קורה. יחד עם עליית ה-CPU USAGE גם טמפ' המעבד והכ. מסך שלי נוסקות להן אל-על, לכן אני לא בטוח אם זו בעיית חומרה או תוכנה :s05: הנה כמה נתונים: מערכת הפעלה: WINDOWS XP. מעבד: P4 2.8GHZ NORTHWOOD. כ. מסך: RADEON 9600XT. אני אוסיף שלאחרונה פירקתי את כל המחשב והתקנתי BIG TYPHOON לקירור המעבד ותוך כדי גם פירקתי את הכ. מסך ונתתי לו ניקוי טוב. אולי זה מסביר את הבעייה ושולח אותי בחזרה לפורום תוכנה, אך כרגע אם מישהו יכול לנסות לעזור לי פה אני אודה לו רבות. נ.ב. זה לא קשור ל-SYSTEM IDLE PROCESS. קראתי לגבי זה וזאת לא הבעייה שלי. נ.נ.…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-