עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by A1eX,

לאחרונה התקנתי כמה תוכנות חדשות, פתאום אחרי יומיים עבודה האייקונים אינם מוצגים, כלומר הקיצור קיים אך עם האייקון הלבן של ברירת המחדל ולא של האפלקיציה עצמה.... כיצד ניתן לסדר את העיניין הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  2. Started by LTE,

שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה WIN 7 STARTER מותקנת על אחת המחיצות במחשב כאשר WIN XP זאת המערכת הפעלה הראשית שלי רציתי לדעת אייך אני מוחק את WIN 7 מהמחשב והאם זה יעלים לי את המסך בחירה שעולה לי בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ושלא ימחוק לי בטעות את כל המחיצה שעליה היא מותקנת. ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. היי, אבא שלי קיבל מחשב חדש ואמר לי שהוא קיבל את זה עם וייסטה aurora.. רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא הזאת לבין אנלימיטד וכמה פרטים שאני ידע בכלליות מה זה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  4. אני לפני רכישת מחשב חדש אני שוקל קניית דיסק SSD הם באים בגדלים 40 60 80... איזה גודל מינימלי צריך לקנות ואיך עושים את ההתקנה ? (מה צריך להעביר לדיסק)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Tapeworm,

אהלן, אתמול התקנתי Windows XP 64 ביט, והכל עובד מעולה. עם זאת, ולאחר שהתקנתי מס' דרייברים (אני חושב שזה קרה אחרי הדרייבר של המעבד של AMD) פתאום קיבלתי מסך כזה: כאשר לוחצים על ה- Default, המחשב כותב הודעה שחסר קובץ של ה- kernel, או מבצע Reset. ה- boot.ini נראה כך: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS /usepmtimer [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer - כלומר, אין איתו שום בעיה. ניסיתי לשים את ה- timeout על 0 ובכך להסיר את התפריט, אך ה- default הוא ה- default :-\ מה אפשר לעשות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 ב…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  6. Started by Shitface,

הי, אני בדיוק מרכיב את המחשב שלי ובפעם הראשונה בחיים החלטתי לעשות RAID. אני קורא קצת בחוברת של הלוח אם - ואני מבין מה צריך לעשות מבחינת הBIOS וכו', אבל - מציעים שם להכין דיסקט BOOT כדי לעשות RAID וכו' -בכל מקרה, לא ברור לי מה בדיוק אני צריך לעשות כדי להתקין על RAID. אגב - המחשב: E6420 DS3 2X250GB WD Sata2 16MB RAID 24/7 2x1GB DDR2 800MHZ GSKILL DUAL CHANNEL GIGABYTE 7600GT 256MB אני רוצה לעשות RAID 1. אגב - גם הCDROM הוא SATA, ויש כונן דיסקטים. אחרי כל הזיון שכל הזה - מה עושים? תודה! ורציתי להוסיף שיש לי דיסק bootable מקורי

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  7. Started by yotamk,

שלום, אני רוצה להשתמש ב"מתזמן המשימות" בויסטה (גירסא עברית - home premium) ע"מ להריץ תוכנה באופן אוטומטי פעם ביום. לא משנה מה אני עושה שם אני מקבל את ההודעה "משך הזמן אינו חוקי". יש למישהו רעיונות? תודה!

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  8. שלום לכולם בכל פעם שאני מנסה לפתןח לינק מאתר מסויים או אפילו לשכפל חלון (Ctrl+N) קופצת לי הודעה "This file does not have a program associated with it for performing this action. create an association in the Folder "Options control panel" מה אני אמור לעשות???????? מדובר על מערכת הפעלה xp 2002 sp 3

9. Started by niva401,

האם upgrade של מ"ה עם אותה גירסא, יגרום לשיפור בביצועי המחשב? במטרה לחסוך התקנה מחדש של כל התוכנות הקיימות במחשב

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. Started by yudad,

??? זאת פעם השניה ש ה recycle bin נמחק לי ,איך לשחזר אותו, המערכת היא:vista פעם הקודמת התקנתי מחדש(לא בגלל זה,אבל כך נפתרה הבעייה) :bash:

11. Started by ThE_BesT,

יש לי תוכנה (רשימון 98) אשר רצה תחת דוס כשאני מפעיל אותה בווינדוס אקס.פי העברית הפוכה דבר שלא קורה בווינדוס 98 יש לכם מושג מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by noy165,

שלום רב . יש ברשותי מחשב נייד של תושיבה A200 - 130 . על המחשב מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה , היא עושה לי מספיק צרות וממש כבדה על המחשב. שאלתי היא: האם יש אתר שבו אני יכול להוריד את כל ה driver של כל החומרה שבמחשב. ( לוח אם, דיוידי,כרטיס רשת , בקיצור כל מה שנחוץ כדי להתקין XP . אני מודה לכל אחד שכול לעזור לי בנושא או לתת לי כיוון.

13. Started by udi,

אני לא רוצה להשמע חוצפן אבל לאור שהלינק למדריך ל TWEAKE WINDOWS XP לא עובד עקב בעיה באתר שלהם {שבו המדריך נמצא } וגם עקב בקשה חוזרת של הרבה אנשים {אני מקווה שהם שם תומכים בי } האם משהוא שממש מבין בWINDOWS יכול לרשום לנו TWEAK טוב בעיברית שגם אנחנו פשוטי העם נבין . אני יודע שיש עוד אחד שביקש את הבקשה והמנהל של אחד הנושאים ענה בשלילה! אבל אולי הפעם אפשר להתמקד בתוכנה?! בתודה מראש ! נ.ב בבקשה תגיבו שאני ידע שאני לא לבד לבקשה זו.

14. Started by ronin,

What should I do In the languges setting already installed hebrew so what's the problam ?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by viper_sb,

אני מנסה להתקין SP3 על XP ואני מקבל הודעת שגיעה שאני קודם צריך להסיר את KB925877 אבל אני לא מוצא אותו בהסרה והופסה של תוכניות גם עם אני מסמן את הV על SHOW UPDATE מישו יכול להגיד איזה עוד דרכים אפשר להסיר את הKB ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  16. Started by Proww,

האם קיימת אופציה ב WIN7 להגדיר על תיקייה כלשהי סיסמה? תודה, אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  17. Started by PCguy,

הפעלתי את המחשב ויש לי הודעה ntdlr is missing מה עושים?? ניתן לפתור זאת מבלי להתקין שוב? דרך אגב ההודעה מופיעה מיד לאחר מסך האיתחול ---לפני עלית המערכת!! תעזרו לי פליז

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. Started by zzz727,

התקנתי win xp pro ויש לי את הכוכב הכחול שאומר שהווינדוס לא חוקי ויש לי קוד איך אני מכניס\משנה אותו??

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  19. Started by krimon,

שלום לכולם... אני מחפש את ה"אפליקציה" הזו שיוצרת לי למעלה על המסך מעין מלבן כזה שיש שם אייקונים ושאני יכול לשים שם דברים... אני פשוט לא יודע איך עושים את זה... ואני מעוניין לדעת האם יש איזו שהיא דרך לשים אייקון על הסרגל למטה איפה שהשעון וכאשר אני לוחץ על האייקון נפתח לי בועה עם תוכנות... תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  20. אחותי שחכה את הסיסמא שהכניסה (כמה אני לא מופתע), וכרגע אין גישה למחשב כלל (אין עוד חשבונות משתמשים על המחשב) מה ניתן לעשות? האפשרות היחידה היא פירומט? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by pizzaguy,

שלום.. אני מתהצל אם זה לא המקום להודעה הזאת אבל יש לי תקלה ממש ממש מוזרה: יש קבצים שכשאני מנסה להתקין אותם כותבים לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין אותם כי WINDOWS INSTALLER לא מותקן כראוי זה לא ככה בכל ההתקנות אלא רק בהתקנות שמשתמשות בו... אין לי מושג מה לעשות בבקשה תעזרו לי מהר רועי

22. שלום לכולם!!! יש לי שתי שאלות: 1. לפעמים שאני סוגר חלון של סייר ע"י לחיצה על כפתור ימני בשורת המשימות על חלון פתוח, ולוחץ לסגור, הוא רק משמיע צפצוף (שהוא לא יכול לסגור) ולא סוגר את החלון למרות שאני לא רואה שום סיבה לכך. לאחר מכן אני סוגר את החלון ע"י לחיצה על X. משהו נתקל בבעיה כזו? או משהו יודע מה לעשות בנידון? 2. לפעמים אחד המקשים לא נלחץ. כשאני רושם הרבה, או אחרי הרבה לחיצות אני פתאם מגלה שאות אחת חסרה, מקש מסויים לא פעל שלחצתי עליו. המקש הוא אקראי, כל פעם מקש אחר. (בשורה וחצי האחרונות זה קרה 3 פעמים ['נ', ורווח ו ENTER]). אני משתמש ב XP SP2, IE7. חשוב לציין שבגרסה של החלונות אני משתמש כבר כשנה, ועוד ב 2 מחשבים וזה לא קורה. זה קרה כמה שבועות אחרי שהתקנתי את האקספלורר 7…

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  23. Started by e-d-a,

שלום יש לי win7 והכל עובד תקין, יש בעיה עם ההגדרות של השפה שאני עובר מעברית לאנגלית (בהקלדה) ואז שוב רוצה לחזור לעברית אני רואה בשורת משימות שזה עובר בין לבין אבל עדיין לא כותב בעברית... הדרך היחידה לחזור לעברית היא ע"י מחיקה של האנגלית ב"אפשרויות אזור ושפה".

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. 1) בעת הפעלת המחשב, כמה דקות לאחר מכן ה-Auto protect מפסיק לעבוד. מגדירים אותו - ועד ל-Restart הבא הכל תקין. 2) לחלק מהאתרים אני לא יכול להכנס - אין הודעת שגיאה, רק עמוד לבן. אם אני נכנס ל-כלים-אפשרויות אינטרנט-מתקדם-שחזר ברירות מחדל, הכל בא על מקומו בשלום, הבעיה היא שאם אני סוגר את ה-Internet Explorer ופותח אותו מחדש, שוב פעם חלק מהאתרים לא עובדים. אין לי סימן מסוים על אתר זה שעובד ואתר אחר שלא עובד. משום מה יש לי הרגשה שהבעיות קשורה אחת בשניה. הרצתי סריקת ספייוורים ולא עזר לי כלום! די דחוף, אשמח לקבל פתרון. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  25. שלום לכולם תראו מה קורה לי לוינדוס כול פעם שאני מפעיל סרט [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.