Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי כמעט לא זז בגלל שCPU USAGE כל הזמן על 47% ומעלה ולא יורד מזה. ואין שום תוכנה שלוקחת את המשאבים האלו ואין לי מושג למה זה... Pentium 4 3.0 Ghz 1024 Mb Ram לא מזמן החלפתי לוח זה קשור? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול להשתמש במחשב ככה...
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 386 עם זיכרון של 64 mb ומערכת הפעלה 98.... ויש לי בנוסף בעיה שהיא שהמחשב לא עולה.... הוא עולה בהתחלה מגיע לשולחן עבודה ואז הוא מודיע שחסר קובץ ואז הוא נתקע.... הקובץ הוא: "fntldr.exe". אני רוצה לפרמט את המחשב אבל קודם לברר מה זה הקובץ הזה ואיך אני מחזיר אותו?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול ביצעתי את השלב הראשון " פעולות שגרתיות לתחזוקת WINDOWS XP" במדריך זה: http://www.netanel.co.il/tahzuka.htm אני ביצעתי סריקה לכונן C שמכיל את ה- OS. לאחר ביצוע הסריקה ה- Windows עלה לאט מבדר"כ. היום ראיתי שפיספסתי את שלב מאחה הכוננים. יכול להיות שזו הסיבה לאיטיות ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שידרגתי סופסוף את המחשב, ל- AMD 3000+ 64BIT, ומאז לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך... הבעיה הראשונה היתה שלא הצלחתי להתקין ווינדוס - כל פעם הוא היתה בעיה עם קובץ אחר, או שבמהלך ההתקנה המחשב החליט להתקע לגמרי. בסופו של דבר, רגע לפני שהתייאשתי והחזרתי את המחשב לחנות, שישברו את הראש בעצמם ויתקינו את הווינדוס, זה הצליח, והכל עלה באופן תקין (או לפחות ככה חשבתי...). מכיוון שהדיסק עצמו לא מעודכן, הייתי צריך לעדכן דרך ה-windows update, דבר שעלה לי בלא מעט restart-ים פתאומיים, מסכים כחולים, ואיבוד מספר שנים מחיי. מאז שהתקנתי את העדכונים שהוצעו לי, הכל עובד בצורה סבירה, למעט כמה יוצאי דופן: 1. משום מה, לא מוצע לי ה-sp2 דרך ה-windows update, ו-2. תוכנות כמו NOD32 ו-ZoneAlarm לא עולות (אלו…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 64 ביט מלא והכל עכשיו אני שואל אם שווה להתקין אותו או לא יש לי הכל מתאים..
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי היום שמתי לב שכאשר אני מפעיל את המחשב מחדש, לא עולות לי כמה תוכנות שקבעתי דרך MSCONFIG שיעלו ניסיתי לראות אולי בטעות התוכנה 'ירדה' מרשימת הפעלה בעת עליית המחשב ניסיתי וראיתי שבכלל התוכנה לא מופיעה ברשימת ה-STARTUP מישהו יודע לאן זה נעלם? בעיה נוספת שיש לי שאני מקבל משום מה lowid באי מיול זאת למרות שאני לא מחובר דרך ראוטר או מאחורי רשת יש לי פיירוול במחשב של נורטון פתחתי בו את כל הפורטים אך הוא לא הגורם לבעיה שמתי לב שכאשר הפיירוול של האקס פי מנוטרל אני מקבל lowid שאני בא להוסיף rule בפיירוול של האקס פי לפתוח את פורט UDP 5783 (הפורט שהאי מיול משתמש בו) הפורט מתווסף לרשימה אך עדיין משום מה אני מקבל lowid ניסיתי להגדיר לאימיול להגדיר את הפורט בפיירוול וזה א…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
האם אפשר לצרף קובץ mp3 למצגת או שרק קובץ wav אפשר? כי כאני עושה הוסף צליל ובוחר קובץ mp3 הוא לא נותן ואומר לי: "ל power point אין אפשרות להשמיע את קובץ הצליל track.mp3 . ודא כי זהו קובץ קול מסוג wav . וכי תצורת הקול מוגדרת כראוי עבור המערכת שלך". ואם כן אפשר אז מה זה תצורת הקול ואיך אפשר להגדיר/לשנות אותה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
במחשב השני שלי אני לא רואה עיברית אני רואה גיבריש כזה מה אני צריך להוריד או לעשות כדי שלא יהיה לי את זה בבקשה :-\
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך של פירמוט המחשב ועוד מדריך אך להתקין את חלונות XP תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך משנים בXP את צבע הכתב של האיקונים בשולחן בעבודה?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך למצוא את דרישות המינימום של WINDOWS MEDIA CENTER EDITION 2004 למבחן שיהיה לי,ניסתי לחפש פה בפורומים וגם בגוגל וכמובן באתר מיקרוספט ופשוט לט מצאתי,אז אם יש למישהו את הדרישות או הוא יכול להביא לי לינק לדף עם הדרישות זה יעזור לי מאוד תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אמממ .. ניסיתי היום להתקין את המדפסת, Canon BJC-4300 (ישנה, אבל עובדת כמו שצריך ;D), קיצר הדיסק של הדרייבר שיש לי מתאים רק לווינדוס 95/98, ניסיתי להתקין בכל זאת דרך הדיסק ולא עבד, אז נכנסתי לאתר של Canon והורדתי את הדרייבר לווינדוס אקס-פי שמתאים למדפסת הזו. התקנתי את הדרייבר, אבל המדפסת פשוט לא מופיעה לי ב - "מדפסות ופקסים". ניסיתי להוסיף את החומרה ידנית דרך הווינדוס עצמו בלי דרייבר, לנתק ולחבר שוב ושוב את המדפסת, להפעיל מחדש את המחשב, ופשוט שום דבר לא עוזר אין לי מושג מה לעשות .. כשאני נכנס ל - "מדפסות ופקסים" ולוחץ בצד על "הוסף מדפסת" זה מראה לי את ההודעה הבאה ואפילו לא נכנס לאשף ולא נותן לי לנסות להתקין את המדפסת : מה עושים ?! איך אפשר להתקין בכל זאת…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
סרקתי את המחשב עם McAfee SecurityCenter, ומחקתי את הקבצים שהוא מצא שהיוו סיכון (אך לא מצא בהם וירוס). עכשיו אני מקבל את ההודעה שגיאה שצירפתי בתמונה. מה לעשות? ואם זה מפסיק פשוט להתעלם? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום המסך פתיחה של חלונות XP שרשום "ברוך הבא" נעלם ובימקומו יש לי מסך עם שם המשתמש שלי(כמו בחלונות 98) ומתי שאני לוחץ ctrl+alt+delete הוא לא מעלה יש את מנהל המשימות אלה מראה לי קודם חלון שיש לי כמה אפשרויות לבחור. משהו יודע אך אני יכול להחזיר את זה למה שזה היה? נ.ב נישאתי להביא צילום מסך אך זה לא צילם לי :'( אני מקווה שמה שרשמתי מספיק
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לא יודע מתי או למה זה קרה אבל זה ממש מעצבן מה לעשות? יש לי WIN XP PRO
-
- 12 תגובות
- 866 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני זוכר שהיו רושמים משהו ואז מספר שניות ואז במחשב היה מתכבה בעצמו לפי מספר השניות היו רושמים את זה ב- CMD אם זה עוזר (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, המחשב של חבר שלי לפני יומיים התחיל לעשות ריסטרט לבד מתי שבא לו, בבקשה עזרו מה זה יכול להיות ואיך לתקן???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ואוווווווווווווווווווו לאיזה סיבוכים נכנסתי אז ככה בטעות מחקתי את הבוט לאודר של הלינוקס שהיה גם אחראי על הווינדוס ואז באתי לשחזר והוא ביקש את הסיסמא של האדמין אז התקשרתי לאבא והוא לא זכר מה היא אז הבאתי הראד דרייב אחר שמותקן עליו XP ועכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לגבות את הקבצים מהXP המקורי ואז לפרמט את שני הכוננים עכשיו נכנסתי למסמכים של אבא העתקתי את כול התמונות ואז נכנסתי אצל אח שלי עשיתי אותו דבר אבל רק ביוזר שלי הוא רושם access denied אז אני חייב עזרה איך אני פורץ את זה כי יש שם פוללללללללללללל דברים שאני חייב לשמור שחלקם מגובים אבל הרוב לא (הכול יוצא 15 גיגה ואין לי צורב די וי די אז קצת קשה לגבות הכול)
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני צריך מסגרות יפות כאלה לוורד בבקשה,תודה רבה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני לא רואה בשורת המשימותאת החלונות שפתוחים לי . והדרך היחידה שאני יכול לעבור דרך החלונות זה רק ALT+TAB . ניסיתי לשחק בהגדרות, אך ללא הצלחה. מצורף תמונה שבו רואים 4 חלונות פתוחים ושורת המשימות ריקה :-[ [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את ה-windows 64 ויש לי שתי בעיות: 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-GAME PORT ,מופיע לי שורה ,תחת sound video and game controlers "unsoported standart game port" 2.יש לי גם שורה של "unknown device" תחת other deviceds שאני לא יודע מה זה ולא יודע איך מתפטרים מזה . תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884 vewy nice!
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. יש לי ICQ 5, וכשאני מדליק את EMULE הICQ מתחיל כל פעם להתנתק ולהתחבר. יש איזה שהיא דרך למנוע שזה יקרה? זה קרה לי גם ב ICQ יותר ישנים כמו 4 ו 2003 תודה
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היום נתקלתי בכמה בעיות עם ההיתחברות לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה (HOT) ,והם אמרו שהמודם עובד פיקס. הם אומרים שה SP2 יכול לגרום לבעיה שהמודם לא יוצר קשר עם המחשב. אז בסדר, הסרתי את ה SP2 , ומיד אחרי ההסרה המחשב בקושי עלה, עשה בעיות.. לקח לו 2 דקות וחצי להעלות (בד"כ הוא עולה תוך 15 שניות) . כשניתקתי את האינטרנט (המודם),המחשב עלה קצת יותר טוב.. אבל קיבלתי את הוירוס המוכר Blaster . נזכרתי בפתרון לבעיה,והקשתי ב "הפעלה" Shutdown -a והוירוס אכן ירד,אבל מאז המחשב עולה לאט יותר + האינטרנט לא מתחבר. עכשיו אני כאן במחשב הקודם שלי, תקוע עם סלרון ו 256MB זיכרון.. יש לי המון עבודה לעשות במחשב הכבוע.. חברים,HELP בבקשה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-