עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי Windows 7 גרסת 64 ביט הנה רשימת הבעיות שיש לי בינתיים: נראה שהמחשב פשוט לא נכבה - מאז שקיבלתי אותו לא יצא לי להשתמש באופציית הכיבוי (הוא דיי חדש) אבל השתמשתי ב Restart, וכשאני בוחר Restart כתוב לי Windows is shutting down במשך כמה דקות, לא כתוב שזה מתקין עדכונים או שומר את ההגדרות שלי (כמו שהיה Windows XP) (זה נגמר כשאני מכריח אותו לכבות את עצמו - לחיצה ארוכה על הכפתור) כשהמחשב חוזר ממצב שינה, הראוטר פשוט לא עובד (הוא מחובר ב-USB ולא הצלחתי להתקין לו דרייברים) נראה שמגיע אליו חשמל אבל המחשב מתייחס לזה כאילו אין ראוטר, גם לנתק אותו ולחבר מחדש לא עובד - אני צריך לעשות ריסטרט יש את ה Troubleshoot של וינדוס שאומר לי שלא מחובר ראוטר, או שהוא פגום אגב, העכבר שבו אני משתמש…

2. Started by ETB,

יש לי מערכת הפעלה מסוג win XP sp1 עם כול ההדכונים הקריטים. ויש לי מספר בעיות ממש מציקות עם הדפדפן: 1. לפעמים בזמן שאתר מסויים עולה, כל האתר קופה, זאת אומרת כל הלינקים והתמונות לא עולות, רק שאני עושה ריפרש הדף חוזר לפעול נורמלי, זה לא שהאקספלורר נתקע, אלה פשוט כל הלינקים חסומים, והדפדפן בתפקד כרגיל. זה קורה לעיתים תקופות. 2.לפעמים שאני רוצה לראות סרטונים בwindows media player בתוך הדפדפן או באופן חיצוני, האקספלורר נתקע, ואז נסגר. 3.יש באקספלורר search bar מעצבן של iserch , שגם השטלת לי על אתר הבית.ואני לא מצליח למחוק אותו משם בכל דרך, אבל הוא עדיין נשאר שם, גם דרך spybot. עשיתי מלא סריקות לוירוסים. תודה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  3. אתמול, עם מעט יוזמה, החלטתי לפרמט סוף-סוף ולשים קץ לכל הבעיות השונות הופיעו עם הזמן. אז פירמטתי, והתקנתי מחדש אקספי פרו. הכל טוב ויפה....ההתקנה הסתיימה, ריסט ונכנסתי למע' ההפעלה החדשה. התקנתי את כל הדרייברים בהצלחה, כל הדברים הבסיסיים שלי שאני מתקין כל פעם מחדש (רק המצלמה המפגרת שתמיד עושה בעיות ) וניגשתי לעשות Update. פתחתי את האקספלורר, ניגשתי לאפדייט וזה מצא כל מיני עידכונים בדרגה קריטית, חלק התקין ואז פתאום נאמר לי כי ארעה שגיאה, והוצגה בפניי רשימה של בערך 20 עדכונים שעדיין לא הותקנו. זה קרה אתמול בערב, וכבר הייתי צריך ללכת אז סיימתי עם מה שהספקתי ואמרתי לעצמי שהיום אני אסיים לעדכן. אני ניגש לעדכן, מופיע הכיתוב "סורק עדכונים"... ואז פתאום הודעת שגיאה שמונעת ממני …

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by The Ball,

לפני כשבוע קניתי מחשב נייד asus n56vb-4022h. המחשב הגיע עם ווינדוס 8 (לצערי הרב) וההתקנה הייתה אוטומטית כשהפעלתי את המחשב. משום מה, הוא החליט להתקין לי המון ג'אנק שאני אפילו לא יודע מהם בנוסף לאנטי וירוס ופיירוול של מקאפי הבנתי מאתרים שונים שהמקאפי מובנה (תקנו אותי אם זה לא נכון) וקצת בעייתי להסיר אותו. אשמח להסבר קצר איך ניתן להסיר אותו במלואו. בנוסף המחשב עובד יחסית לאט. לוקח לו זמן לפתוח תיקיות וקבצים. האם ישנם הגדרות שניתנות לשינוי? אולי כדאי לפרמט ולעשות את זה ב custom installation (לא מצאתי כזאת אפשרות אבל מנסה...) עוד בעיה שצצה, אני מסנה להוריד סקייפ אבל הוא תמיד מחזיר אותי להורדה מחנות האפליקציות שאני לא רוצה להוריד משם שום דבר את האמת... יש אפשרות להוריד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ShahafH,

שלום. התקנתי על המחשב הנייד GIGABYTE W566N ווינדוס ויסטה ויש לי כמה בעיות איתו.. 1. משום מה כונן הDVD הפסיק לעבוד. 2. אחרי שיש לי אפשרות להכנס לביוס המחשב מהבהב לי למעלה בסימון "_" מה שלא היה פעם. ד"א התקנתי פעמיים את הויסטה ובפעם הראשונה עבד מעולה והתקנתי שוב כי שמתי לב שלא הבאתי מספיק מקום למערכת ועכשיו יש בעיות משום מה.. פתרונות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by BoRIS,

??? בווינדוז XP, במסך הכיבוי, מידי פעם מתחלף הכפתור של Hibernate ובמקומו מופיע כפתור כיבוי ואחרי כמה זמן זה חוזר חלילה... ??? בווינדוז 98, אקספלורר 5 נתקע כל פעם שנפתח popup או שהוא נתקע בפרקי זמן רנדומליים כאשר יותר מחלון אקספלורר אחד פתוח... ??? איך מלמדים את מוזילה לראות עברית בצורה נורמלית? (גם כשאני מצליח לראות עברית שבה האותיות לא הפוכות, אז המילים הפוכות בסדרן...

7. הנה הפרטים: הכל התחיל לפני 4 ימים בערך, שכאמא שלי התלוננה שכל מני אייקונים צצים ב-taskbar (המחשב שלה הוא החשב הראשי, שמחובר לאינטרנט בכבלים, והמחשב שממנו אני כותב מחובר אליו בכבל מוצלב). בדקתי וראיתי שכל איזה 2-3 דקות נוסף אייקון של windows update ל-taskbar, עד שנוצרת שם שורה ארוכה. כאשר מעבירים עליהם את העכבר, הם נעלמים. מייד חשדתי שמדובר בוירוס, לכן ניסיתי להפעיל את ה-NAV. הוא לא נפתח. האייקון שלו מופיע ב-taskbar, אפשר לגשת לתפריט, אבל כשמנסים לפתוח את התוכנה על מנת לבצע סריקה, שום דבר לא קורה. החלטתי לעזוב את הנושא, כיוון שבמילא התכוונתי לפרמט את המחשב בעוד שבוע. לפני כחצי שעה, התקשר אלי איזה בחור, שכנראה מבין משהו, וטען שאני מתקיף אותו. הוא ידע את מספר הטלון שלי מהסיב…

8. ש לי 2 יוזרים במחשב שבו מותקן ווינדוס 7, כאשר מתקינים תוכנה כלשהי לפעמים ניתנת האפשרות שהתוכנה תותקן לכל המשתמשים או רק בנוכחי. במידה והתקנתי בעבר תוכנה ובחרתי שהיא תהיה מותקנת רק למשתמש אחד, והיום אני מעוניין שהיא תופיע בשני המשתמשים מבלי להתקין אותה שוב, יש אפשרות? תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36148 מתאר כמה זכרון צריך או כמה יתן שיפור - מומלץ ביותר לקרוא!!! אחרון מסוגו - http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36155 וכתבת ביקורת חביבה: http://www.osnews.com/story.php/16620/Review-Windows-Vista-Ultimate והרבה מידע למי שלא מכיר מויקפידיה http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_vista

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  10. יש לי כמה ארדים במחשב ושתי מערכות הפעלה, כאשר שתיהן XP. הארד הראשון מחולק ל C, D, וכו', כאשר על הC יש מערכת הפעלה. השני מחולק גם כן לכמה מחיצות, כאשר נגיד המערכת הפעלה השניה על מחיצה ראשונה בשם V. כאשר אני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך שחור, שמאפשר לי לבחור לאיזו מערכת הפעלה להכנס. מה שקרה שהארד הראשון עם המחיצה C נדפק, עכשיו אני רוצה שהמחשב יעלה ללא חיבור פיזי של הארד הראשון, וכמובן שיכנס למערכת ההפעלה במחיצה V באופן אוטומטי. אין צורך לומר שהמערכת מתפקדת וכרגע אני כותב ממנה. השאלה בעצם, מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב לא יצטרך את המחיצה C ואת הBOOT שיש שם. האם יש מדריך לדבר שכזה, אשמח לקרוא. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by alex241286,

היי חבר שלי נתן לי את המספר הסידורי של ה XP HOME EDITION המקורי שלו(הוא קנה VISTA) המספר של הXP HE בעברית...אם אני הוריד XP HE באנגלית המספר הסידורי הזה יתאים גם לאנגלית? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. לפני הכול אני מצטער על הכותרת המייאשת יש מספר קבצים שרצים אצלי במערכת ורציתי לגביהם פירוט, מה תפקידם, עד כמה הם חשובים,וכמובן אם אפשר לבטל אותם, (או מה הוא הservice האחראי עליהם ) wdfmgr.exe (הבנתי שהוא נוסף בהתקנת WMP 10 ...) Imapi.exe CTFMON.EXE LSASS.EXE SERVICES.EXE WINLOGON.EXE CSRSS.EXE SMSS.EXE נ.ב- אני יודע לחפש בגוגול,אבל מה שאני מוצא מציג פירוט כללי ולא רלוונטי בשבילי, אשמח לפירוט אמיתי מחברי הפורום . יום טוב שיהיה לכם ותודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם! המחשב שלי נדבק בספיוואר של Home Search (Iefeats.Adware). ניקיתי את החרא הזה עם אנטי ווירוס, מחיקה ידנית וניקוי כמה ערכים בREGEDIT. עכשיו כאשר אני נכנס לMSN האקפלורר נופל כשהאתר מסיים לעלות, ובגיימר למשל אני לא יכול לכתוב בתיבות טקסט, אני פשוט לא יכול לסמן אותן. ניסיתי להתקין SP1 אבל לא ממש עזר, ועכשיו אני לא יודע מה לעשות. יש למישהו רעיון? כל עזרה תתקבל.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by mama,

איך שולפים את מספר הרשיון של WINDOWS 95 שאינו עולה אפילו בSAFEMODE

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by GWeizman,

טוב, המחשב שלי כנראה מאוד מאוד נגוע, והחלטתי לפרמט. החלטה נוספת היא לשקול לעבור לוויסטה, ופה יש לי מספר שאלות. בגלל בעיות תקציביות, אני לא יכול להרשות יותר מHome Premium 1. האם הוא ירוץ אצלי? (מפרט בפרופיל איפהשהו, אפשר להכנס גם פה מימין) 2. לפי המפרט, 32 או 64 ביט? 3. האם יש דברים שקיימים בXP Pro, לא קיימים בHome Premium וכן קיימים בUltimate? 4. כמה מקום Home Premium צריך, ובהנחה שהכונן הוא רק בשבילו, כמה כדאי שיהיה? 5. איפה לקנות? (בעיקר מבחינת מחיר, אבל שתיהיה חנות טובה) תודה רבה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by Haflo,

1. איך אני מבטל את ה Autorun לכונני CD-ROM ? 2. איך שולחים/מקבלים פקס ? 3. יש לי מספר תופעות מוזרות לאחרונה ב WinXP, מישהו יודע על בעיות שיכולות להיווצר כתוצאה מ Cloning? יש לי Ghost Clone של ה Boot Disk על השרת ואני בזמן האחרון משחזר משם(דיי הרבה לצערי )

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום רב, ברצוני לברר מספר סוגיות לגבי בדיקת שגיאות ואיחוי של הדיסק הקשיח: 1. האם בזמן פעולות אלה חייבים לסגור את כל היישומים, ואפילו להימנע מגלישה באינטרנט? 2. במידה והתשובה לשאלה הראשונה היא חיובית, האם זה תופס גם לגבי בדיקה ואיחוי של דיסק חיצוני, שמכיל בתוכו רק מידע ולכאורה לא "משתתף" בפעולה התקינה של המחשב? 3. איזה מבין שתי הפעולות הללו מומלץ לבצע קודם? 4. באיזה תדירות מומלץ לבצע פעולות אלה? מקווה שהתשובות לשאלותיי יוכלו לסייע גם למשתמשים אחרים. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  18. שלום. ברשותי מערכת windows xp ויש לי מספר שאלות בנוגע להגדרות העיצוב: 1. כיצד מוסיפים את סימן החץ לאייקונים של קיצורי הדרך? (אם אפשר לא דרך תכנה חיצונית) 2. כיצד מורידים את הצל מתחת לכיתוב באייקונים בשולחן העבודה ? 3. כאשר אני לוחץ על "התחל" התפריט נפתח באיטיות/בעמעום. כיצד אפשר לשנות זאת? (ניסיתי לשנות את ההגדרות במאפייני תצוגה-מראה-אפקטים אך ללא הועיל) בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by Tal86,

אהלן יש לי מספר שאלות, עשיתי שדרוג לאחרונה לווינדואס 10 ורציתי לשאול מספר שאלות , אשמח אם תעזרו לי 1. איך אני מעלים את המסך LOGON שדורש סיסמא בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ? אני פשוט רוצה שהוא יעלה אוטומטית לשולחן עבודה. חיפשתי ומצאתי להיכנס לרגיסטרי ולעשות משהו אבל זה לא עבד. משהו עם GROUP POLICIES. 2. לתוכנת ה MAIL לוקח הרבה זמן לעשות סינכרון עם החשבון GMAIL שלי , היום חזרתי מעבודה ואני רואה שכל המיילים הם עוד מאתמול , לסנכרון לקח משהו כמו 5 דקות מלאות. כמו כן מדוע הוא לא עושה סינכרון אוטומטי ואני צריך פיסית להיכנס וללחוץ על סנכרון ? 3. האם יש דרך להפסיק את ההודעות של ה GOOGLE ONE DRIVE או איך שלא קוראים לזה , או למחוק את זה לחלוטין ? 4. האם הדפדפן EDGE…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MeidanM,

שלום לכל חברי הפורום. המחשב שלי כרגע עובד עם windows 7 ultimate 64bit ואני מעוניין להתקין windows server 2008 r2 בdual boot . הייתי שמח אם מישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא למשל : מספיק לחלק את הארדיסק למחיצות או שצריך הארדיסק פיזי נוסף ? צריך תוכנות עזר ? ואיך עושים זאת בדיוק ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by et_gershon,

אוקיי אז פעם ראשונה שעשיתי את זה לבד התכנתי לאחותי xפ home edition עכשיו נתקלתי בבעיה כנראה שבטעות התקנתי את ה-xp בכונן קשיח אחר וה-xp הקודם נשאר! איך אני יכול למחוק את הקודם בלי שיהיה בעיות והבעייה שאני לא יודע איזה מהווינדוסים הוא הישן ואיזה החדש וזה לא עוזר שאני מבטל ב-boot.ini הוא סתם תופס מקום אנ ירוצה למחוק אותו ואיך אני יכול לדאוג שזה לא ייקרה להבא? יעני איפה טעיתי תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  22. אז ככה נתחיל מזה שהמחשב שלי בערך בין חודש . הרכיבים של המחשב נבחרו אחד אחד ונועדו לכך שהמחשב יריץ הכל ובמהירות . קניתי גרסאת שדרוג עם קוד מקורי של וינדוס 7 64 ביט אולטימט . ההתקנה הלכה מצויין . מאז לאט לאט הוינדוס התחיל לפקשש וכיום יש לי במחשב מספר תקלות מאוד מעצבנות . 1. לוקח לוינדוס לעלות כ3 דק' , יחסית למחשב מאוד חדש זה המון אני חושב המחשב הקודם היה לוקח לו פחות מדקה . 2. לפעמים אני מדליק את המחשב והוא פשוט נתקע ישר אחרי ההדלקה במסך שמראה את סוג לוח האם וצריך לעשות הפעלה מחדש . 3. פתחתי כבר אשכול בקשר לזה שגאדג'טים אין לי ורק חלקם פועלים ניסיתי את כל המדריכים באנגלית אבל אף אחד באמת לא עזר לי . 4. מידי פעם בערך פעם בשבוע המדיה פלייר מפסיק לעבוד וצריך למחוק קודקים ואת ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by shimon16,

שלום, אני רוצה להתקין את הויסטה על האקס פי הקיים שלי. השאלה היא האם ימחקו לי כל הקבצים במחשב שאני יתקין את המערכת החדשה או שהם ישמרו. שאלה שניה: אם אני יעביר את כל הקבצים החיוניים לכונן אחר ויתקין את הויסטה הם גם כן ימחקו? שאלה שלישית: אם אני יתקין את הויסטה על האקספי הוא יהיה בתור וינדווס נוסף או יהיה במקומו? תודה מראש לעונים

24. Started by yakir8,

שלום -רציתי לדעת אם ידועה כבר תאריך מדויק ליצאת ה-Vista לחנויות ומתי אתם חושבים היה אותו בישראל -האם תהיה ל-Vista גירסא בעיברית או שזה לא ידועה עדין אם כן מתי היא תצא -האם יש ל-Vista גירסא 64 ביט ואם היא תהיה יותר מוצלחת(מבינת תמיכה) מ-XP64 -ותהיה אפשרות לשדרג מXP ל Vista תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  25. Started by ירון ר,

שלום לכולם!. יש לי מחשב ישן (מלפני 6 שנים לערך), שמותקנת בו מערכת הפעלה WIN XP SP3, המחשב לא עבר פירמוט אחד (!) לאחרונה צצו והופיעו מספר בעיות, ולכן יש לי מספר שאלות על repair ועל פירמוט בכלל. 1. האם לאחר שעושים repair, נידרש להתקין את הדריברים מחדש? 2. ישנם סיכונים או בעיות שעלולות להיות, שכדאי שאדע אותם לפני שאעשה repair? 3. האם ישנה בעיה לעשות repair על XP SP3 עם דיסק של SP2? 4. והאם ניתן להשיג דריברים למחשב מלפני 5 שנים? (לוח של אינטל, וכרטיס מסח של ASUS) תודה!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.