Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
אז ככה אני אנסה להסביר את הבעייה: בכל פעם שאני גולש באיזשהו אתר וצופה בכמה דפים ממנו אני כבר לא יכול לכתוב בתוך האקספלורר ואני גם לא יכול לצאת ממנו(אני צריך לעשות אלט+קונטרול+דיליט) וגם יש לי לעיתים קרובות פעולה לא חוקית מהאקספלורר שנגרמת מ mshtml.dll
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל על להתקין ויסטה... השאלה היא מה קורה עם כל הקטע הזה של ה32 ביט וה64 ביט... יש הבדל בהתקנות?? או שאני קונה לדוגמא את אולטימט..אז בהתקנה אני בוחר 32 או 64...איך זה בדיוק הולך.?. וגם צריך להביא דרייברים ותוכנות שונות לויסטה 64??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מה קורה חברים? יש לי XP ואובונטו ב DUAL BOOT, כעת יצאה גרסה חדשה של אובונטו ואני רוצה להתקין אותה על מחיצה נקייה. אי לכך, יש למחוק את האובונטו, אבל גם הGRUB ימחק ולכן לא אוכל לעשות BOOT ל XP. היות ויש לי נטבוק, אין לי כונן אופטי ולכן איני יכול להריץ את אופציית התיקון של הוינדוס. וזה מוביל אותנו לשאלה העיקרית, האם קיים WIN XP LIVE CD, שיתן לי CMD שאוכל להריץ בו פקודה אחת שתעזור לי לתקן את הBOOT? (הפקודה היא FIXMBR) תודה.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
דיברתי היום עם טכנאי מהחנות שקניתי ת'מחשב על ה VISTA ואם בכלל כדאי להתעסק איתה. (בגלל ה DX10) והוא ציין משהו מעניין שעד עכשיו לא שמעתי עליו. הוא אמר שבמצב שלכרטיס מסך נגמר הזיכרון הפנימי, לדוגמא במשחק כבד. ויסטה לוקחת זיכרונות מה RAM ומוסיפה אותם לזיכרון של הכרטיס מסך. אני לא בטוח שזה שייך לפה, אבל מעניין אותי לדעת האם זה באמת נכון?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
החלטתי היום להתקין SP2 אז אני נכנס ומעדכן והכל סבבה וכאשר אני מגיע להתקנה יש error הזה עד שהורדתי ועכשיו זה? מה לעשות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב לאחר השימוש ויתכן שבזכות זה אני משתמש במחשבים מ 2008 ומ 2010 בלי שום בעיה. לאחר פירמוט ועדכון WIN 10 צצה בעיה , כשאני מפעיל את המחשב ( מ 2010 ) אין לי חיבור לאינטרנט, אני רק עושה לו אתחול מחדש ואז יש לי אינטרנט. החלפתי דרייברים לכרטיס רשת ( מובנה בלוח ) וגם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משנה באפשרויות תיקייה, שלא יראו את התיקיות המוסתרות שלי. וכל פעם לאחר ריסט זה שוב מראה לי אותם. איך אני משנה את זה לתמיד?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 שאלתי ואמרו לי שצריך כנראה לעדכן את ה-bios הבעייה שאני לא מצליח לזהות אותו גם בתוכנות כמו sisosandra זה מה שהתוכנה אומרת לי בבדיקה Mainboard: RS485-SB600 System BIOS: Phoenix Technol 6.00 PG
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 1GB Kingston DDR II 667Mhz ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H50NB Beige HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin הטקע הוא שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון ואמרו לי שויסטה צריך 2 ג'יגה. אבל בניגוד יש לי גם כרטיס מסך תומך DX10 ורק ויסטה תומכת ב-DX10. אז כדאי לי להתקין ויסטה או לא? ואם כן איזה גירסה?? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
win xp pro פתחתי ת'רד נוסף לא מזמן בקשר לבעיות. בכל מקרה, עשיתי דיסק התקנה חדש של XP עם SP2 , ההתקנה עולה לי, מזהה את כל הכוננים אך לא נותנת לי את האפשרות של REPAIR. כשאני אומר לו שיתקין את הWIN על המחיצה החלונות מותקנת שם, הוא רושם לי שהוא זיהה שמותקן במחיצה הזאת מערכת אחרת ואם אני רוצה בכל מקרה להתקין שם חדשה. מה שאני מנסה לעשות זה: 1. לעשות תיקון למערכת או 2. להתקין בתיקייה אחרת במחיצה את המערכת, כדי שאני יוכל להכנס לולגבות את המסמכים שלי ואז לפרמט אני לא מצליח להכנס למחשב במצב בטוח, ישנה שגיאה של klif.sys. עזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בגיבוי המובנה של ווינדווס 7 בעצת הפורום הזה העדפתי אותו על תוכנת הגיבוי שהגיעה עם הדיסק החיצוני של WD... הגיבוי מתבצע כל לילה עם שמירה על תמונת מערכת עדכנית בלבד כדי לפנות שטח מהדיסק מידי תקופה נוצר גיבוי נוסף של כ 80-100 ג'יגה שממש סותם את כל שטח הדיסק החיצוני(320 ג'יגה) ( בכונן C יש כ 50 ג'יגה-מערכת ותוכנות גדולות, בכונן D יש כ 130 ג'יגה-מסמכים תמונות מוסיקה וכו') כשזה קורה אני מוחק את כל הגיבויים וממתין ללילה לגיבוי חדש שמשאיר כ 95 ג'יגה פנויים בדיסק החיצוני-עד לפעם הבאה.... האם זה תקין? למחוק רק את קובץ הגיבוי הישן ולהשאיר את החדש שנוצר פתאום -כ 95 ג'יגה, ואת תמונת המערכת- כ 45 ג'יגה? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר פירמוט התקנתי את VISTA TRANSFORMATION PACK 5.5. נמאס לי ממנה אחרי יום כי יש לה מלא באגים שתוקעים את המחשב. ולאחר שהסרתי אותה נשארו לי האייקונים שלה ואני רוצה לשחזר את אלו המקוריים של ווינדוס. יש לכם מושג איך עושים את זה? נ.ב. איך אני מבטל את ה-AUTOPLAY כשאני מכניס דיסק לכונן? תודה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי בעייה שקוראת לי כל פעם לא בזמן מוגדר או שאני עושה משהו מיוחד פשוט סתם קוראת ואחרי זה אי אפשר להיכנס לאינטרנט או לשמוע מוזיקה וזה מסתדר רק אחרי הפעלה מחדש הנה התמונה של הבעייה(מצטער שזה ככה כל אתר אחר לא עבד לי) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=check_download&ufid=7279D7D844FAC709&key=31fec6547b88107d4f3aa53725c72a419e2871e6
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט, ויש בה תוכנה: windows media center.. המחשב שלי לא מחובר לקו טלוויזיה או משהו כזה, לכן האפשרות היחידה שרלוונטית עבורי היא Online Media.. יש שם מספר ערוצים ותכנים מאד מוגבל וישן (ONE/יס/קשת.. עם תכנים ישנים). יש אפשרות להוסיף ערוצים נוספים? (לדוגמא בנענע10 יש תוכניות שלמות, יש להם משהו שמתאים למדיה סנטר במקרה?) מקווה שהשאלה מובנת, יום נהדר! ד"א יש לי במחשב כרטיס וידאו ויש לי ליד המחשב נקודה של קו טלפון, זה לא עוזר נכון?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני רוצה לחסום לגמרי את גישתה לאינטרנט. כברירת מחדל, היא לא מופיעה ברשימת ה"exceptions" של הפיירוול- ולמרות זאת היא מקבלת גישה חופשית... הוספתי אותה לרשימה, הורדתי את הוי, ועדיין היא ניגשת לאינטרנט....האם ה"פיירוול" של ווינדוס הוא בעצם מוצר פגום, או שיש משהו שאני מפספס פה??
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום ממתי שהתקנתי את המדיה סנטר, כל הקבצים אם זה סקייפ מסנג'ר אייסיקיו, כולם נהפכו להיות שייכים למדיה סנטר..אין אפשרות להתקין הם פשוט קיבלו את הציור של המדיה סנטר, קבצי exe אם אני לא טועה. איך אני מסדר את זה, אני רוצה שהכל יחזור להיות רגיל לפני שהתקנתי את המדיה סנטר..? זאת תוכנה מובנת בווינדוס 7. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP ובאחת ההפעלות מחדש בגלל כל ההתקנות החדשות כאשר עושים כיבוי,הוא מספיק להרעיש,כאילו נכנס למצב המתנה,הנורה של הביקורת על המארז דולקת,ואז הוא רושם NOW IT SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER אני מאמין שזו איזו הגדרה שצריך לשנות,אבל לא יודע איפה,יש למישהו מושג? תודה!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי יש לי WINDOWS XP SP2 מותקן על המחשב. אבל כשהתקנתי את המחשב משום מה נדפקה לי ההתקנה ואז שניסיתי לסדר את ההתקנה, בטעות התקנתי את כל הwindows שוב. ועכשיו יש לי שתי התקנות אחת שעובדת ואחת שלא. הוא מציג לי שעליית המחשב שיש לי שתי מערכות הפעלה מותקנות על המחשב, דבר שהוא לא נכון מכיוון שההתקנה הראשונה לא עובדת. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה שאני אבטל את ההתקנה הדפוקה ולא אצטרך כל פעם לחכות 30 שניות או לבחור מערכת הפעלה כאשר המחשב עולה.. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,לפני כמה זמן ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש[7] ... והכל עבד חלק... רק מה, לא היה אינטרנט,לא היה לי קול. קצת התעמקתי בעניין,ומסתבר שהדרייבים של הלוח אם לי,לא מותאמים ל. WIN7 הלוח אם שיש לי הוא מאוד ישן כמו המחשב שלי... בערך לפני 3 שנים.. הסוג של הלוח אם הוא : Ga-7n400 Pro . עכשיו,השאלה שלי היא,אם יש איזשהי דרך להתקין את הדרייבים בכל זאת? כי אני באמת מאוד מאוד רוצה להתקין WIN7 ושהכל יעבוד טוב. עריכה : הרבה אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ווינדוס ישר אחרי שאני מתקין את הווינדוס. אבל הבעיה,שאני לא יכול לעשות את העידכון מכיוון שאין לי אינטרנט.[כי לא התקנתי את הכרטיס רשת] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אני מעיין שיחקתי במשחק ולחצתי על כל מיני כפתורים ואז המסך הסתובב לי בצורה אנכית איך אני מחזיר אותו חזרה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מנשמע... יש לי מערכת Dual Boot עם XP (ועוד כמה דברים) על C, משחקים על D, תוכנות על E וויסטה, לבד, על V - פרטישן של 15 ג'יגה. אני רוצה להסיר את Vista; בכל מקום יש הסבר אחר. חלק אומרים פשוט לפרמט את הפרטישן, חלק אומרים שזה לא מספיק וצריך עוד פעולות.... אז גיגלתי קצת, הנה מה שמצאתי: http://www.tech-recipes.com/rx/1040/vista_how_to_uninstall_vista_dual_boot_machine האם צריך להריץ פשוט fixboot? או לכתוב שם של פרטישן כלשהו אחריו? כנ"ל לגבי fixmbr. ובקשר ל boot.ini... אני לא מוצא שום שורה על Vista! ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש כמה דברים חיוביים ( לפחות על הנייר ) . נקווה שהכל יעבור חלק לרובנו, לפחות. https://www.geektime.co.il/windows-10-spring-update-2018/amp/
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-