עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dddd01,

יש לי Nvidia Nforce 2 . ובדקתי באתר שלהם לגבי דרייבר audio לVISTA ואין אז כרגע אני לא יכול לשמוע כלום במחשב, מה עושים עד שייצא ? האם יש תחליף ? תודה מראש.

2. Started by sxs,

הוא מפעיל לבד את ה SMARTDRV ?

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  3. שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב חדש וחשבתי לבדוק קנייה של וינדוס 7. 1. איפה הכי כדאי לקנות (אני מניח שגרסת HOME תספיק לי...) 2. עד מתי מתוכננת התחזוקה של המערכת? (חבילות SP, עדכוני אבטחה וכו') 3. יש מיגבלה על כמה פעמים אפשר להתקין את התוכנה? (נגיד ואני מפרמט את המחשב או שם HD חדש...) 4. יש אפשרות לקנות רשיון נוסף לתוכנה (במחיר זול) במידה ואני רוצה להתקין על שני מחשבים? תודה לעוזרים ושנה טובה!

4. מדיה פלייר או מדיה סנטר (מערכת הפעלה vista hp) יש לי דיסקים מקוריים (שלי) שהורדתי למחשב למטרת גיבוי כבר די מזמן וכאשר אני מנסה להשמיע אותם אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) מה ניתן לעשות כדי להשמיע אותם? יש תוכנה מסוימת ? ניסיתי במדיה פלייר ובwinamp מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. Started by lipa,

אני משתמש במערכת הפעלה WIN-XP כשאני מנסה לכתוב עברית בדוס זה יוצא גבריש יש איזה דרך לכתוב עברית ?(אני מנסה לכתוב תכנית שתפנה לתיקיות וחלק מהתיקיות הם בעברית ) תודה

6. Started by Googleness,

1) תוך כדי הקלדה חלון החיפוש (המובנה של חלונות) נפתח באופן רנדומלי. 2) ALT SHIFT לא עובד טוב בIE. חלונות אקס פי פרו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. רציתי לשאול עם אפשר ליצור דיסק התקנה של XP בתוך DISKONKEY?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. Started by ShayGTi,

כשאני מגיע למסך הבחירה אני בוחר בREPAIR ואז נשאלת השאלה איזה מערכת ברצוני לתקן. אני לוחץ על המספר המתאים ואז אני מגיע ל C:\Windows ואין לי מושג מה לעשות משם. כאילו אני צריך לרשום איזשהי פקודה או משהו. לא מובן כל כך.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  9. Started by dor444,

זה המצב: התוכנה זה google drive שהתקנתי על המחשב. חסר לי בצד ימין של המסך לבחור באופצייה של השליחת SMS למספר נייד שלי בשביל לאמת את החשבון GMAIL. או שיש לכם פיתרון שאני אוכל לדלג על השלב הזה, אבל אולי אחרי האימות אני בכל זאת אצטרך מסך מלא, לא יודע... לשיקולכם באמת באמת חשוב תודה ממש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי את הדיסק הMulti lang של XP שעובד מצוין על הProfessional Edition אבל הוא הHOme לא מקבל אותו ואי אפשר להתקין איתו את העברית... מה עושים? יש דיסק מיוחד לHOME או שיש דרך להפוך לPro?? תודה...............

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  11. Started by matityahoo,

כשאני פותח wmv אני מקבל תמונה מקושקשת בכל מני צבעים ולעומת זאת כשאני פותח wmv אחר שיושב ממש לייד זה המקולקל לפתע רואים טוב וזה נבדק על הרבה קבצים כך שזה לא איזה קובץ אחד מקולקל אולי יש שני סוגים של wmv ? יש לי חבילת קודקים ffdshow אין לי שום בעיה חוץ מה wmv מסוימים אשמח לקבל עצות

12. אני דיי בטוח שענו על זה כבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה. זה דיי מציק שה XP עולה ואני צריך לבחור את השם משתמש שבחרתי. מילא אם היו לי כמה אפשרויות אבל גם ככה יש לי רק חשבון אחד על המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. כאשר אני מנסה להפעיל אותו מכול מני מקומות הוא נותן לי הודעת שגיאה כזו: "The application failed to initialize properly (0xc0000005)" איך שה WINDOWS עולה מופיע לי השגיאה הזו. במצב בטוח הכל טוב.אין שום תוכנה מוזרה שעולה ברקע. לפעמים אין שגיאה... אבל לרוב יש...(זאת אומרת אחרי RESTART או שתמיד יש את השגיאה בכל הפעלה של REGISTRY או שאין שגיאות בכלל) מה אני יכול לעשות?זה מחרפן אותי! ואין לי את הדיסק של הWINDOWS פה... יש לי WINDOWS XP SP2 מעודכן. אנטי וירוס : NOD32 מעודכן. עבר בדיקת SPY עם כמה תוכנות. תודה רבה לכולם! אם צריך עוד פרטים תגידו.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. Started by maxwell10,

שלום. התקנתי Win7 לפי ההוראות במדריך http://hwzone.co.il/guides/pc_install/5 הגדרתי כונן C בעל 80GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה. כנראה שעשיתי משהו לא נכון כי עכשיו יש לי רק את כונן C. כיצד אוכל "לראות/לפתוח" את שאר הדיסק (יש לי עוד 400GB)? האם עלי לפרמט ולהתקין מחדש או שניתן לעשות זאת ללא פירמוט? תודה

15. Started by solidus,

כשאני מוריד נגיד תרגומים לסדרות, הכל בג'יבריש, ואני צריך ללכת לאיזה אתר מסריח שמתרגם את הג'יבריש לעברית ולהעתיק את זה וקצת נמאס לי לעשות את זה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה?

16. Started by 1987,

האם קיימת אפשרות למחוק Microsoft Edge, Microsoft Store, Xbox?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. יש לי Windows Me באנגליתתתתתת......... איך אני מוסיף לו תמיכה בערבית (כאילו שאני אוכל לכתוב בוורד בערבית...)??

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. Started by Haflo,

כשאני עובד על קבצי AVI or MOV ב WinXP ולאחר מכן מנסה למחוק אותם, מערכת ההפעלה מסרבת וטוענת שהקבצים בשימוש ואין אפשרות למחוק אותם, ואני יכול למחוק אותם רק לאחר Restart... מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by DJ_Yaniv,

רציתי לשאול אם המחשב שלי יעבוד בסדר על Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit (המחשב בחתימה) וגם האם המשחקים יעבוד בסדר ללא תקיעות? כי שמעתי יש בעיות בויסטה 64BIT תודה מראש לעוזרים..

20. Started by TecNodRom,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא של OEM לגרסא RETAIL הרי בכדי שזה יגיע לחנויות זה נשלח זמן רב לפני להכנת העותקים. אז האם יש לי OEM מלפני חודש עם הגרסא 6.1.7600.16385 זה אותו הדבר כמו הRETAIL שהגיע לחנויות ביום חמישי האחרון? תודה!

21. Started by ravid,

זה המצב שלי, בעבר השתמשתי בדיסק של XP כדי להגיע אל ה DOS אבל עכשיו הוא מפעיל ישר את ההתקנה שלו במקום לשאול אותי אם אני רוצה משהו אחר. הייתי מכין דיסקט הפעלה אבל הדיסקט שלי לא נראה לי תקין וגם אין לי בכלל דיסקטים . אז איך אני מגיע ל DOS? יש מצב שדרך ה Recovery? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by WootaCoolin,

איך קוראים לגרסה המומלצת להורדה של Windows 8.1? קראתי בוויקיפדיה וראיתי שניתן למצוא "Pro, רגיל ו-Enterprise" - למי מה שהבנתי עדיף את ה-Pro אז השאלה שלי היא מה השם המדויק? שאני אדע מה לחפש להורדה (ואם יש לכם מקור זה בכלל יהיה נחמד, כי אין לי כבר TL, אבל אני מניח ש-THEPIRATEBAY יספק את הסחורה) אגב - קראתי בקשר ל-activation crack והגעתי למסקנה שה-KMS הכי טוב, נכון? תודה! נ.ב אם זה רלוונטי - אני מתכוון להתקין באנגלית

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by FaT_GEnERaL,

איך אני מבטל את WINDOWS FIREWALL יש לי ווינדוס איקס פי

24. Started by Shay17,

מה זה הקבצים האלה ? אפשר למחוק אותם ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  25. הפנטיום 3 שלי השתגע. אני גם לא יכול להיכנס לווינדוס XP שלו. לפני שאני מפרמט אותו את כונן C אני רוצה להעביר כמה סרטוני וידאו ל D אני לא בטוח אם יש שם מספיק מקום. ניסיתי להעביר ולמחוק מ D ע"י כל מיני פקודות שמצאתי באינטרנט - אך לצערי נתקלתי כל פעם בשגיאה שאין מספיק storage לביצוע הפעולה ניסיתי את האפשרות של VISTA live cd boot זה מכניס אותי לאיזה שולחן עבודה שאין לי שם כמעט כלום. גם לא את "המחשב שלי" יש אולי איזה מנהל קבצים נורמלי שדרכו אני יכול להעביר קבצים? מה זאת אומרת השגיאה בכל אופן? ואולי יש דיסק אחר ששווה להשיג ולהכניס לפנטיום 3?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.